- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.181
Canım hamileler listemize eklemedim galiba seni,ister misin ekliyim mi,yoksa kalp atışlarını mı bekleyelim
canım allah razı olsun senden saol senınde guzel haberlerını alıcam burdan ben buna ınanıyorum sende ınan bu 3 ay su gıbı gecsın canım allahım sabır versın sana tez zamanda ucagını doldursun ınsallah
badecım cnm ınanhep aklımdasın bundan 4 - 5 ay oncede bende senın gıbıydım en sonunda butun testlerı bı kagıda yazdım ve ankarada nekadar arastırma hastanesı varsa sansımı denedım ve gıttıgım tum hastanelerın kadın dogum bolum baskanının adını aldım ve olay ondan sonra basladı polıklınıkten randevu aldım ve gıttıgım asıstan drlara sızın bolumun baskanıylan gorustum ve bana bu testlerı yaptır gel dedı dedım bu hastanede yapılıyormus dıye boyle boyle tum testlerımı yaptırdım ne organıze ıs degılmı bırazda dr hakkında bılgı al onları say hemen ınandılar benım yaptıgım dogru bı sey degıl ama mecburdum sende dene kayıplarını aynen soyle ben aynen soyledım yok gerek yok dıyemezler basları ıstedı ya hanı ondan dolayı yaptırıyorlar canım bıde bunu dene pazartesı bı hastaneyı aklına kestır ve orayı kusatttt
kizlar duami ettim allahim kabul etsin hepinizede dua ettim..
ve sayfalari karistirirken cok guzel bi dua ile karsilastim sikinti zamaninda olunuyormus cok begendim ve sizinlede paylasmak istedim...
Ey yanlizlarin,kendi basina kalmislarin arkadasi,ey umutsuzluga dusmuslerin yardimcisi,ey yoksullarin sahibi,ey zayiflarin gucu,ey fakirlerin hazinesi,ey gariplerin siginagi,ey kudretin yanliz kendine mahsuz oldugu,ey ihsaniyla taninmis keremi sonsuz Rabbim,Muhammet ve ali yuzu suyu hurmetine sikintimi gider...
cok guzel degilmi ben her gun okuyacam sizde okuyum icime bi ferahlik geldi okuyunca ..
badecim hakkında hayırlısı olsun tabi.
sen bebeğin icin en iyisi olsun istiyorsun o yğzden o kadar uğraşıyorsun
peki sen neden pıhtılaşma oldugunu düşünüyorsun
belki de gercekten yoktur
Canım ben bu konuyu baya bir sordum..Burdada diğer topiklerdede.mmery arkadaş var oda ben gibi 23.haftada erken doğum yapmış..Başka kayıbı yok..Bu testleri yaptırmış ve pıhtılaşma çıkmış.Hamilelikte iğne kullanacakmış..dr si demişki; ilk hamileliğinin sona erme sebebi pıhtılaşma değil,bunu biliyoruz..Ama 2.hamileliğine etki etmeyeceğini kimse bilemez demiş..Duyaydın da büyük haftada doğum yapmış..ondada az da olsa çıkmış.
Pıhtılaşması olanlar topiğindede örnekleri var..İlk hamileliği normal doğurmuş..2. bebeği düşmüş bir sürü insan var..Pıhtılaşma olayı çok karışık birşey demişler.bir hamilelikte kendini göstermezken diğerinde gösterebilir.İşte böyle canım..Biraz vesvese yapıyorum..Orası kesin ama 2.hamileliğimde pişmanlık yaşamak istemiyorum.18.haftaya kadar çok güzel bir hamilelik geçirdim ben..Hiç aklıma gelmezdi başıma bunların geleceği..kendime çok kızıyorum oturup araştırsaydım,burayı daha önceden bulsaydım, vajinal ölçüm yaptırırdım.. başımada bunlar gelmezdi..Ama nerden bileceksin işte..Pıhtılaşma olayınıda bu düşünceme bağlayıp önlem almak istiyorum.
Allah razı olsun arkadaşım sağolasın..İnanmıyorum canım ya :) Bizi ne hallere düşürdüler.Mecbur kalıyoruz yalan söylemeye..Adamlar başka türlü yapmıyor çünkü..Ama iyi cesaret etmişsin.Sormadılarmı nesisin başkanın diye:) iyi yapmışsın arkadaşım..Sende kullanıyormusun kan sulandırıcı?
Allah dualarını kabul etsin arkadaşım..zamanlıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin..kucağını boş bırakmasın inşallah.
evet cnm bendede cikti baska bi sey cikmadi 20 cesit test yaptirdim herhalde vede rahim filmi cektirdim ondada bi sey cikmadi sadece mutasyon iste pihtilasma baska bi sey yok clexan 0.4 kullaniyorum ama benimde cok az dr aspirin verdi ben igne istedim yattigimdan dolayi ...
gitmeden once arastir dememin sebebi bu iste bana bu tur soru sorarlarsa cevap verecegim bi sey olsun diye ama inan hic sormadilar bide bi ilgileniyorlar oyle diyince..
ay bide anliyorlarmis kiz dusununce dahi gulme kirizi gecirecem tabana kuvvet kacardim ay ne guldum halime tuh valla ne hallere dustuk cocuklarimiza anlatiriz diyicem ama kotu ornek oluruz..
Arkadaslar merhaba
Surekli yazmasamda girip okuyorumbir sikinti yok sukur
bende toparlanmaya calisiyorum
onumde en az 3 ay var ve tup bebek merkezlerini ve sartlarini arastiriyorum yinede
Chnb
Ahmet arda nasil
Esine ogluna ve evine kavusmana az kaldi sukurler olsun
Yani buralardayim iyi haberlerinizi takip ediyorum:82:
rabbim bende bebegimin haberini yazarim insallah.
cnm üç ay hemen zaman geçer inş sonu mutlu olsun da bekleriz ne yapalım
belkide aynı zamanda hamile kalırız hayırlısıyla inş
henüz karasızım ben
Çpk şükür ablam raporumu alabilmiş sorun çıkarmamışlar,bu haftamdan 32 ye kadar sayıp ona göre 4 haftalık rapor yazmışlar,sonrası Allah kerim,çağırırlarsa gideriz artık son bi kez
Sebamedin bebe şsmpuanını banyoda denedim,önce yakmadı,sonra ben iyice gözlerime sürdüm ovuşturdum,o zaman hafif bi yanma oldu,ama sonıçta bebeğin gözüne sürecek değiliz dimi ama,az bi köpük gelirse yüzüne o da bi etki yap mıyor ki ben bol bol süründüm,bilmiyorum diğer bebe şampuanları da böyle mi
Çok şükür bugünümüze,maşallahbunlartı dert edincem de buraya yazıcam aklıma gelmezdi,Allahıma çok şükür,sonuna kadar gitmek nasip etsin,amin
Cevabin icin cok tesekkur ederim canm sana ulasabilirsem cok sewinirim aklima takilan sorulari sormak isterim suan yoldayiz bakalm nasil gececek.. Ewet rahim boyum suan 2.5 cm ve eski serklajdan hasar gormus rahim agzilap. Serklaj beni korkutuyor ve sonrasinda yatmak gerekiyormu
Merhaba arkadaşlarım.Hepiniz iyisiniz maaşallah..Ben bu seferde ssk kadın doğum hastanesine gittim.dedim bu sefer yalan söyliycem..aynen şöyle oldu;içeri girdim..Dr şikayetiniz dedi.Dedim benim ilk senemden 6 haftalık bir düşüğüm var.Bu yılda 23 haftalık..18.haftada lekelenmeyle gittim dedim.Tam diycemki serklaj oldum fırsat kalmadan,Dr gene ;şikayetin kızım dedi:)
Dedim araştırılmasını istiyorum.pıhtılaşma vs..senin pıhtılaşmayla ilgin yok dedi..Pıhtılaşma olsaydı 10.haftalarda giderdi dedi..Yaz dedi hemşireye tahlil..1 tane.torch tahlili(mikrobik bişey oluyormuş)..Yani bu kadar..İçeri girmemle çıkmam 5 dk sürdü..Sizin anlayacağınız benim iş gene yattı..Ne soru sordu ne bişey..Nasıl oldu neden oldu hiç bişey sormadı adam..
Burdan da çıkardığım demekki 23 haftayı 10 hafta falan diye söylemem gerekiyormuş.Şimdi yeniden randevu alsam diyorum aynı hastane,başka dr den..Bu seferde 6,10 haftalık 2 düşük demem lazım..Offf,ne zormuş..Bu arada özelde araştırdım tahlil ücretini..
Sadece pıhtılaşma 328 tl
Kardiyovasküler risk paneli 550 tl(Bunun içinde pıhtılaşma testleri de var..Genetik testler 350 tl...
Başka bir yerden daha fiyat aldım orasıda sadece kardiyovasküler risk paneline 1100 tl dedi..Nasıl bu kadar fark oluyor anlayamadım..
sadece pıhtılaşma testini yaptırsam diyorum..Sonrada aklıma geliyor mmery demişti dr benim önce pıhtılaşma testime baktı;hap kullanmak gerek dedi..Sonra genetik testlere bakınca iğne kullanmamız lazım hap yeterli olmaz dedi diye yazmıştı..Osebepten sadece pıhtılaşma testleri yeterli gelmeyebilirde...Yılan hikayesi oldu bu iş..
canım allah razı olsun senden saol senınde guzel haberlerını alıcam burdan ben buna ınanıyorum sende ınan bu 3 ay su gıbı gecsın canım allahım sabır versın sana tez zamanda ucagını doldursun ınsallah
badecım cnm ınanhep aklımdasın bundan 4 - 5 ay oncede bende senın gıbıydım en sonunda butun testlerı bı kagıda yazdım ve ankarada nekadar arastırma hastanesı varsa sansımı denedım ve gıttıgım tum hastanelerın kadın dogum bolum baskanının adını aldım ve olay ondan sonra basladı polıklınıkten randevu aldım ve gıttıgım asıstan drlara sızın bolumun baskanıylan gorustum ve bana bu testlerı yaptır gel dedı dedım bu hastanede yapılıyormus dıye boyle boyle tum testlerımı yaptırdım ne organıze ıs degılmı bırazda dr hakkında bılgı al onları say hemen ınandılar benım yaptıgım dogru bı sey degıl ama mecburdum sende dene kayıplarını aynen soyle ben aynen soyledım yok gerek yok dıyemezler basları ıstedı ya hanı ondan dolayı yaptırıyorlar canım bıde bunu dene pazartesı bı hastaneyı aklına kestır ve orayı kusatttt
Selam kızlar,
15 sayfalık geçmiş birikmiş 4 Aralık akşamından sonra.. işyerindeyim okuyamıyorum yazamıyorum.. herkes iyidir umarım...
En son Çarşamba sabahı kendi doktorum gelecek ve ona kontrole gidecektim.. kanamanın neden olduğunu, acil de ki kadın doğumcunun yatmam gerektiğini söylediğini anlattım..
Kontrol etti rahim ağzı boyum 2 cm sorun yok. Bebek 18 haftalık iyi dedi.. Rahimde bir kanama falan yok.. Hem ulltrasonla hem vajinal kontrol etti dikiş iyi dedi.. Kanama dikişten dolayı olmuş dedi.
Gerek yok yatmana hadi işine dön dedi :)
Endol yazdı gerek olursa kullan dedi.. araştıracağım hangi durumda gerek olursa :)
Gyneflor fitil yazdı 3 günde 1 kullan dedi..
Bir bir kereye mahsus kullanmam için zalain fitil verdi.
3 hafta sonra kontrole ve detaylıya çağırdı..
Face de birbirinizi mi ekliyorsnuz? Nasıl buluyorsunuz birbirinizi? Gerçek isimlerinizi bana söyler misiniz :)
Face de birbirinizi mi ekliyorsnuz? Nasıl buluyorsunuz birbirinizi? Gerçek isimlerinizi bana söyler misiniz :)
Evet canım aynısı..acaba vurulurken kendini çok mu kasıyorsun,benim eşim iğneden çocuk gibi korkar,geçen serne çok hasta oldu acile gittik iğne vurdular,kasdtı tabi kendini,iki gün topalladıkizlar yarin proluton depot gunum ben fotografini cektim feyse koyuyum bi bakin aynimi sizinkilerle
Dimi canım,zaman geçiyor bize yavaş gibi gelse de dönüp baktığımızda hızlıymış diyoruz,karnımın bu kadar büyümesine hala inanamıyorum :)))))) Allah isteyen herkese sağlıkla versin,ben ve benim gibi arkadaşlarında bebelerini kucağına almayı nasip etsin,aminsağ ol canım iyiyiz sizlerin güzel haberlerini bekliyoruz...
Hadi artık canım sabırsızlıkla bekliyorum...
İşin hallolmuş çok sevindim...şükür bu günlere geldiniz. Daha dün gibi hamileyim yazdığın...
normal serklaj nasıl bilmiyorum ama biraz zor laparoskopik. Ama işe yarıyorsa zorluğa değer...ben hep yattım aslında Arda bey hep yatma taraftarı değil ama bana gerekiyordu...
özele yazarım telimi. istersen buradan da sorarsın...inşallah güzel geçer...
canım benim ilki 8 haftalık düşük, 2. si 38 haftalık doğum, 3. 25 haftalık erken doğum. fakülte 3. deki erken doğumdan sonra yaptı pıhtılaşmayı. 4. de 8 haftalık düşük. onu da ben özelde preferik kanda kromozom analizi yaptırdım.
gerçekten tuhaf bu pıhtılaşma benim değerlerim ciddi . buna rağmen iğnesiz 38 ve 25. haftaya taşıdığım gebeliğim oldu...
paşam da öyle yapmıştı....
güzel haberlerle gelmişsin oh ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?