- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.161
Hamd olsun bu günlerimize canım.
Rabbim dualarımızı kabul dualardan eylesin.
Sadece Wc için kalkıyorum. Evde yalnızım hep. Eşim ve oğlum 8:30 evden çıkıyorlar. Eşim girmeden yanıma meyve su süt hazırlıyor. Öğlen eşim yine eve gelip öğlen yemeğimi veriyor sonra tekrara ara öğünümü hazırlayıp gidiyor. Akşam 5 de oğlumu okuldan alıp eve geliyorlar. Sonra tekrar yemeğimi hazırlıyor eşim. Sonra oğlanın dersi yemeği derken ben yine odada yalnız oluyorum. Zaten eşim çok fazla benimle sohbet etmez. Genelde ya tv seyreder ya kitap okur yada ibadet eder. Bide şimdi evin bazı işleri ona kalınca. Oturması 22:00 buluyor. Sonra bende birşey diyemiyorum adam ancak dinlenecek diye. Oğlumda erken yatınca ben gece gündüz yalnızım anlayacağın.
Hamd olsun. Şikayet etmiyorum. Rabbim yavrumu sağlıkla kucağıma alıp yetiştirmeyi nasip eylesin. Geçici bu yatmalar. Yüce mevlam şifasız derman vermesin kimseye.
Canım hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim hayırlı kararlar verdirsin
Bu topikte bir arkadaşınızda pramatüre bebeği varken hamile kalmıştı. Hemde dördüncü bebeğine. Onu sağlıkla 39 haftalarda doğum yaptı. Hatta birkaç gün bekleseydi diğeri ile aynı günde bile doğumu olabilirdi.
Yüce mevlam yardımcın olsun canım. Allah'a emanet olun.
Duaların için teşekkür ederim. Sakın aldırma bebeğni. Burada Ayer82 vardı ilki 25 gibi bir haftada kayıptı. 2. si serklajla ha doğdu doğacak erzurumda hastanelerde aylarca yattı kolunda beyaz yer kalmadı mor olmayan. sonra vakitli doğurdu. ardından 7 aylıkken hamile kaldı kararsız kaldı. o da serklaj bile yaptırmadı kader dedi... ve hareketli bir yaşam sürdü mecbur ve zamanında doğurdu. arzufirdevs 2 kızı zamanında doğdu 3. kızı 29 daydı sanırım . 40 çıkınca yine hamile kaldı serklajsız zamanında doğurdu.
peki neden laporoskopik rahim boyun çok mu kısa benim gibi?
telimi yazarım özeline istersen konuşuruz...,
ya da hangi konuda bilgi istiyorsan sor cevaplarım elimden geldiğince...
Canım sağ olbebiş uyurken yazıyorum hataya dönünce diğer oğluş da olacak bakalım yazabilecek miyim?
Çpk şükür ablam raporumu alabilmiş sorun çıkarmamışlar,bu haftamdan 32 ye kadar sayıp ona göre 4 haftalık rapor yazmışlar,sonrası Allah kerim,çağırırlarsa gideriz artık son bi kez
Sebamedin bebe şsmpuanını banyoda denedim,önce yakmadı,sonra ben iyice gözlerime sürdüm ovuşturdum,o zaman hafif bi yanma oldu,ama sonıçta bebeğin gözüne sürecek değiliz dimi ama,az bi köpük gelirse yüzüne o da bi etki yap mıyor ki ben bol bol süründüm,bilmiyorum diğer bebe şampuanları da böyle mi
Çok şükür bugünümüze,maşallahbunlartı dert edincem de buraya yazıcam aklıma gelmezdi,Allahıma çok şükür,sonuna kadar gitmek nasip etsin,amin
Sağol canım,amincnm gözün aydın hadi 32 haftaya ALLAH KERİM inş o zamanda kolaylıkla rapor alırsın
Çpk şükür ablam raporumu alabilmiş sorun çıkarmamışlar,bu haftamdan 32 ye kadar sayıp ona göre 4 haftalık rapor yazmışlar,sonrası Allah kerim,çağırırlarsa gideriz artık son bi kez
Sebamedin bebe şsmpuanını banyoda denedim,önce yakmadı,sonra ben iyice gözlerime sürdüm ovuşturdum,o zaman hafif bi yanma oldu,ama sonıçta bebeğin gözüne sürecek değiliz dimi ama,az bi köpük gelirse yüzüne o da bi etki yap mıyor ki ben bol bol süründüm,bilmiyorum diğer bebe şampuanları da böyle mi
Çok şükür bugünümüze,maşallahbunlartı dert edincem de buraya yazıcam aklıma gelmezdi,Allahıma çok şükür,sonuna kadar gitmek nasip etsin,amin
Merhaba arkadaşlarım.Hepiniz iyisiniz maaşallah..Ben bu seferde ssk kadın doğum hastanesine gittim.dedim bu sefer yalan söyliycem..aynen şöyle oldu;içeri girdim..Dr şikayetiniz dedi.Dedim benim ilk senemden 6 haftalık bir düşüğüm var.Bu yılda 23 haftalık..18.haftada lekelenmeyle gittim dedim.Tam diycemki serklaj oldum fırsat kalmadan,Dr gene ;şikayetin kızım dedi:)
Dedim araştırılmasını istiyorum.pıhtılaşma vs..senin pıhtılaşmayla ilgin yok dedi..Pıhtılaşma olsaydı 10.haftalarda giderdi dedi..Yaz dedi hemşireye tahlil..1 tane.torch tahlili(mikrobik bişey oluyormuş)..Yani bu kadar..İçeri girmemle çıkmam 5 dk sürdü..Sizin anlayacağınız benim iş gene yattı..Ne soru sordu ne bişey..Nasıl oldu neden oldu hiç bişey sormadı adam..
Burdan da çıkardığım demekki 23 haftayı 10 hafta falan diye söylemem gerekiyormuş.Şimdi yeniden randevu alsam diyorum aynı hastane,başka dr den..Bu seferde 6,10 haftalık 2 düşük demem lazım..Offf,ne zormuş..Bu arada özelde araştırdım tahlil ücretini..
Sadece pıhtılaşma 328 tl
Kardiyovasküler risk paneli 550 tl(Bunun içinde pıhtılaşma testleri de var..Genetik testler 350 tl...
Başka bir yerden daha fiyat aldım orasıda sadece kardiyovasküler risk paneline 1100 tl dedi..Nasıl bu kadar fark oluyor anlayamadım..
sadece pıhtılaşma testini yaptırsam diyorum..Sonrada aklıma geliyor mmery demişti dr benim önce pıhtılaşma testime baktı;hap kullanmak gerek dedi..Sonra genetik testlere bakınca iğne kullanmamız lazım hap yeterli olmaz dedi diye yazmıştı..Osebepten sadece pıhtılaşma testleri yeterli gelmeyebilirde...Yılan hikayesi oldu bu iş..
Camım vardır bundan bir hayır. Bu kadar üstüne gitme canım. Sen negatif düşündükör olmuyor işin.
Benimde ilk gebeliğini biliyorsun rahim ağzı yetersizliği diyemediler. Sonra benimse 8 haftada kalp atışı alınamayan sonlandırılan gebeliğin var. Belli bendede pıhtılaşma gorunu vardır. Bende hiç test yaptırmadan hamile kaldım. Gerçi haberin yoktu böyle bilği sahibi değildim. Rabbim bana böylesini nasip etmiş. Belki ben dada çok kendimi yıpratacsktım bu süreçte. Sen yaptırabilğini yaptır canım. Dr güven sonrada hayırlısıyla niyetine gir.
Yüce mevlam sağlıkla hamile kalmamı vd doğup yetiştirmeni nasip edecektir.
Gözün Aydın zannetmiyorum cagircaklariniÇpk şükür ablam raporumu alabilmiş sorun çıkarmamışlar,bu haftamdan 32 ye kadar sayıp ona göre 4 haftalık rapor yazmışlar,sonrası Allah kerim,çağırırlarsa gideriz artık son bi kez
Şansızlık ama vardır bundada bı hayır yaptiramasan bile icib rahat edecekse hamile kaldiginda doktorundan önlem amaçlı kan sulandirici igne istersinMerhaba arkadaşlarım.Hepiniz iyisiniz maaşallah..Ben bu seferde ssk kadın doğum hastanesine
gittim.dedim bu sefer yalan söyliycem..aynen şöyle oldu;içeri girdim..Dr şikayetiniz dedi.Dedim benim ilk senemden 6 haftalık bir düşüğüm var.Bu yılda 23 haftalık..18.haftada lekelenmeyle gittim dedim.Tam diycemki serklaj oldum fırsat kalmadan,Dr gene ;şikayetin kızım dedi:)
Dedim araştırılmasını istiyorum.pıhtılaşma vs..senin pıhtılaşmayla ilgin yok dedi..Pıhtılaşma olsaydı 10.haftalarda giderdi dedi..Yaz dedi hemşireye tahlil..1 tane.torch tahlili(mikrobik bişey oluyormuş)..Yani bu kadar..İçeri girmemle çıkmam 5 dk sürdü..Sizin anlayacağınız benim iş gene yattı..Ne soru sordu ne bişey..Nasıl oldu neden oldu hiç bişey sormadı adam..
Burdan da çıkardığım demekki 23 haftayı 10 hafta falan diye söylemem gerekiyormuş.Şimdi yeniden randevu alsam diyorum aynı hastane,başka dr den..Bu seferde 6,10 haftalık 2 düşük demem lazım..Offf,ne zormuş..Bu arada özelde araştırdım tahlil ücretini..
Sadece pıhtılaşma 328 tl
Kardiyovasküler risk paneli 550 tl(Bunun içinde pıhtılaşma testleri de var..Genetik testler 350 tl...
Başka bir yerden daha fiyat aldım orasıda sadece kardiyovasküler risk paneline 1100 tl dedi..Nasıl bu kadar fark oluyor
anlayamadım..
sadece pıhtılaşma testini yaptırsam diyorum..Sonrada aklıma geliyor mmery demişti dr benim önce pıhtılaşma testime baktı;hap kullanmak gerek dedi..Sonra genetik testlere bakınca iğne kullanmamız lazım hap yeterli olmaz dedi diye yazmıştı..Osebepten sadece pıhtılaşma testleri yeterli gelmeyebilirde...Yılan hikayesi oldu bu iş..
canım allah razı olsun senden saol senınde guzel haberlerını alıcam burdan ben buna ınanıyorum sende ınan bu 3 ay su gıbı gecsın canım allahım sabır versın sana tez zamanda ucagını doldursun ınsallahArkadaslar merhaba
Surekli yazmasamda girip okuyorumbir sikinti yok sukur
bende toparlanmaya calisiyorum
onumde en az 3 ay var ve tup bebek merkezlerini ve sartlarini arastiriyorum yinede
Metal
Gunlerin sikintili geciyor ama az kaldi
masallah 27+lari gordun
Landarch
bebegin hayirli olsun zamansiz bir bebek anladigim kadariyla ama rabbim verdiyse vardir bunda bir hayir ben buna inanirim
ve burda ilk gebeliklerinde yatan ama ikincilerde hem ayakta hemde bebeklerine bakanlar var
Insallah yarinki gorusmen olumlu gecer ve guzel haberlerle gelirsin.
Eylulgulu ve duyaydin
Alsverisler baslamis ne guzel
Rabbim kullanmayi nasip etsin
Chnb
Ahmet arda nasil
Esine ogluna ve evine kavusmana az kaldi sukurler olsun
Gurbetci
Insallah hersey yolunda gidecek
Aklim hep sende
Hiddenisko
doguma az kaldi hazirliklarda tamam
bu arada odaniza bayildim
Yani buralardayim iyi haberlerinizi takip ediyorum:82:
rabbim bende bebegimin haberini yazarim insallah.
Merhaba arkadaşlarım.Hepiniz iyisiniz maaşallah..Ben bu seferde ssk kadın doğum hastanesine gittim.dedim bu sefer yalan söyliycem..aynen şöyle oldu;içeri girdim..Dr şikayetiniz dedi.Dedim benim ilk senemden 6 haftalık bir düşüğüm var.Bu yılda 23 haftalık..18.haftada lekelenmeyle gittim dedim.Tam diycemki serklaj oldum fırsat kalmadan,Dr gene ;şikayetin kızım dedi:)
Sadece pıhtılaşma 328 tl
Başka bir yerden daha fiyat aldım orasıda sadece kardiyovasküler risk paneline 1100 tl dedi..Nasıl bu kadar fark oluyor anlayamadım..
Sadece pıhtılaşma 328 tl
Başka bir yerden daha fiyat aldım orasıda sadece kardiyovasküler risk paneline 1100 tl dedi..Nasıl bu kadar fark oluyor
anlayamadım..
Şansızlık ama vardır bundada bı hayır yaptiramasan bile icib rahat edecekse hamile kaldiginda doktorundan önlem amaçlı kan sulandirici igne istersin
Birde ben hamile kalmadan gittiğim doktor kan sulandirici hap vermişti hamile kalmadan 3-4 ay önce başladım bana hamileliğin 7.ayına kadar devam etceksin demişti ilk hamileliğimde kesenin altında kan pihtisi oluştuğu icin düşük tehlikem vardı bunda
sadace Lekenmem oldu belki ilaç kullanmasaydım yine aynısı olabilirdi bı kendi doktoruna sor istersen şimdiden hapa başlamak icin
Kuzum srn benim listemde varsın,facebookta ineklerini gördümhayırlı cumalar kızlar allahım hayırlı bı gune uyandırdı sukur ben sımdı abdest alıyım namaz ve yasıne baslıyım kac gundur kafayı yedım demın meryem suresı okudum hepınıdede tek tek dua edecegım allahıma sukurler olsun ankara sagnak yagıslı ne kar kaldı nede baska bı sey bu gun ıneklerım yıne geldı saydım tam 18 tanelerdı sıyah beyaz renklı foto cektım ama becerıksızlıgımden yapamadım yıne offfff feyse atıyım onu yapabılıyorumsızde ordan bakın metalcım duyaydıncım sızler bende eklı degılsınız
haaa bu arada pasamda yıne bı haller var burayada gelmıyor feysten yazıstık bıraz onunda moralı bozuk bence pasam gelde detleselım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?