- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.201
Evet canım aynısı..acaba vurulurken kendini çok mu kasıyorsun,benim eşim iğneden çocuk gibi korkar,geçen serne çok hasta oldu acile gittik iğne vurdular,kasdtı tabi kendini,iki gün topalladı
badecim
cnm rahat olsun içim diyorsun araştırıyorsun RABBİM çektiğimz bütün sıkıntıları en kısa zamanda gidersin inş
şevket yılmaz araştırma hastanesi ya oraya gitmeyi düşünmezmisin bi şansını dene istersen
İnşallah arkadaşım cümlemizin..Bahsettiğim hastane oydu canım..Şevket yılmaza gittim.
melekcim biz seninle ekliyiz bi ara oyle ekledik birbirimizi valla benden alabilirsin cnm:)
badecim
cnm rahat olsun içim diyorsun araştırıyorsun RABBİM çektiğimz bütün sıkıntıları en kısa zamanda gidersin inş
şevket yılmaz araştırma hastanesi ya oraya gitmeyi düşünmezmisin bi şansını dene istersen
İyi akşamlar canlar 10 gün olmuştu endol kullanmayalı. Fakat az önce yine kullandım. İki gündür geçer diye bekledim. Fakat kasılmalarım daha güçlrnince kullandım. 30. Haftadan sonra kullanılmıyor. Rabbim yardımcım olsuna. Allahım sana sığındım hikmetini üzerimizden esirgeme.
cnm sabret canim dualarimdasin cnm 30haftadan sonra nidilata gec cnm bi ayda oyle idare et sonrasi allah kerim cnm cok zor bende senin gibiydim allahim yardim etsin cnm sana..
Allah razı oldun canım. Arda bey nidilatı vermiyor. Bakalım Perşembe günü Allah nasip ederse soracağım.
Buradaki Dr da soracağım. Olmadı belki o verir. Mesela Arda bey çiğer geliştiricisinide vurdurmuyor acil mir duyum olmadan. Buradaki Dr 28. Haftadan sonra Vuralım demişti. Rabbim hakkımızda ne hayırlısıysa onu eylesin.
gunaydinlar kizlar ...
canim rabbim cumlemizden razi olsun cnm benim doktorda endolu kullanma diyor kullanma dese dahi sen kullan cnm gunde en az 6 tane demisti dr yoksa etkisi yokmus bende endol alicam cnm bas ucumda bulunsun ciger gelistirici konusunda hic bir bilgim yok suan endoluda aldin onun sana etkisi kac gun cnm ben kullanmistim 10gun falan surmustu etkisi zaten etkisi gecince kizim dogdu demek istedigim son bi defa daha kullan sonra dr git 30dan sonra iki haftada bi cagirmiyormuydu..
Kaç gün etkisi sürüyor ben pek anlamadım. Bazen 2-3 günde bir yaptığım oldu. Fakat 20. Haftada bebek dikişe dayanın ca Arda bey günde bir adet kullanabilirsin demişti. Ben genelde 4-5 günse bir kullanmaya çalıştım. Hastanede bana nidilatı kullandırıyorlardı. Nst de sancı çıkınca 15 dakika arayla 3 kez dil altı yapıyorlardı. Ozaman Arda bey mi söylüyordu. Yoksa yardımcılarımı yaptırıyordu bilmiyorum. Rabbim hayırlısını nasip eylesin canım. İlerisini düşünmek istemiyorum. Rabbim e sığındım.
Allah'ın hikmetini üzerimizden esirgeme
canim ben bi defa kullandim diger hamileligimde 10gun surmustu etkisi..
cnm hakkinda hayirlisi cnm..
melekcim banada dr kullandiracam sana demisti benim hep kasilmam oluyor o yuzden banada en az 6 tane kullaninca etkisini gosteriyor demisti bende endolu alip bas ucumda bekleticem..
bide kizlar bu gece ben uyurken ic camasirimda islaklik ile uyandim lavaboya kalktim kahve rengi leke ceviz buyuklugunde dr kahverengi gelicek korkma dedi insallah o pihtidir kizlar dun rabbime cok dua ettim allahim sana sukurler olsun elhamdullilah sukur :)
günaydın arkadaşlar,
mide yanmaları ile geçen bir gecenin ardından baş ağrısı ve yorgunluk ile uyandım
sizler iyisnizdir umarım,
metalcim, herşey güzel olacak inşallah , allahın izni ile 28 leri gördün
sonrası o kadar hızlı ilerliyor ki, birazda olsa her geçen hafta endişeleri azalıyor insanın
benimde toplamda 2 doktor kontrolüm kaldı
doğuma kadar 2 haftada bir gidiyoruz değil mi?
chnb seni her hafta çağırmıştı sanki
neden o kadar sık çağırmıştı ? dikişten ötürü mü?
Hadi canım hayırlısı olsun. İnşallah atmıştır pıhtıyı. Sende sağlıkla dikişini ol rahatla. Rabbim dualarını kabul eylesin.
çok teşekkürler ediyorum cnm
inan buradaki bütün arkadaşlarım için ve adını birkez bile duyduğum evlat hasreti herkim olursa olsun aklıma geldiğinde dua ediyorum
en güzek dua sizin için kalpten duaymış
İyi akşamlar canlar 10 gün olmuştu endol kullanmayalı. Fakat az önce yine kullandım. İki gündür geçer diye bekledim. Fakat kasılmalarım daha güçlrnince kullandım. 30. Haftadan sonra kullanılmıyor. Rabbim yardımcım olsuna. Allahım sana sığındım hikmetini üzerimizden esirgeme.
ah metalim hayırlısıyla geçsin şu sıkıntılı günlerin hepimiz bir ohhh diyelim
inan sen böyle yazınca heyacanlanıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun
çok teşekkürler ediyorum cnm
inan buradaki bütün arkadaşlarım için ve adını birkez bile duyduğum evlat hasreti herkim olursa olsun aklıma geldiğinde dua ediyorum
en güzek dua sizin için kalpten duaymış
ah metalim hayırlısıyla geçsin şu sıkıntılı günlerin hepimiz bir ohhh diyelim
inan sen böyle yazınca heyacanlanıyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?