Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım benimyaa bak yine beni duygulandırdın bunalıma girme lütfen mevlamdan umut kesilmez sen dualarına devam et inşallah bigün sende yaşıyacaksın canım. belki inanmayacaksın ben hala ağlıyorum zaman zaman Allahıma isyan için değil evlatyaa unutulurmu hiç. hepsinin yeri ayrı nisanda kucağıma alacaktım 4,5 aylıktı şimdi. mevlam okadar büyük ki nisanda ben bu bebişime hamile kaldım ve yokluğunu hafiflettirdi. oğlum benim cennet kuşum Mevlam Kardeşine uzun hayırlı ömür versin. Mevlam hepimize salıklı sihatli evlatlar nasip etsin. :Saruboceq:

evet benimde şansım olursa normal istiyorum rahimlerimiz zaten hemen açılıyo doğum kolay olur diye düşünüyorum.düşük yaptığımda rahim ağzı 1saatte tamamen açılmıştı

canım kıyamam sana.düşünmemeye çalış rabbim her zaman yanında olsun.en kısa zamanda hamile kalıp bebeğini kucaklarsın inşallah tatlım.bende hep diken üstündeyim ay sancımmı oldu bebek hareket etmedi bişeymi oldu kendimi dinlemekten kafayı yiyeceğim umarım herşey yolunda gider

Yarenin testi 29 unda değilmi ben mi yanlış hatırlıyorum...

Bugün se inşallahhhhhhhhhhhh güzel haberler le gelir çok istiyorummmmmmmm bende Dualarımız yarenle hadi minikler sımsıkı tutunun annenizeee hadiiiiiiiiiii

yagmurcan nasılsın canım............ben haftaya serkaj olucam.........ınş ıyı gecer ya............tedbır amavclı.........çoğul old ıçın................ıyı bakın kendınıze ...............

Şimdilik iyiyz El_MUALLıM cim inşalalh sende iyisindir......
Serklaj yapılsın tabi çoğul senin sonrasında kendine dikkat et canımm 16 haftaya geldin cinsiyetleri bellimi galiba kızdı hepsi :)) ay yerim onlar maşallahh subanallah

Yağmurum canım nasıl gidiyor:)
Kocaman olmuş maşallah...
Sen serklaj yaptırdınmı cnm
bu sefer hiç sorun yaşadınmı

Barzey cim sağol canım çok şükür bu haftayıda gördüğüme inşalalhh sağlıklı kucağıma alana kadar devam eder canım

serklaj yok dr gerek duymadı ben istememe rağmen şimdilik bu haftaya kadar geldik sanırım dr um haklı çıkıyor inşallahta çıkarr
bu haftaya kadar şükür sıkıntım olmadı arada kasılmalar oluyo işte cumartesi gidicem anlatıcam dr inşalalh sorun çıkmaz fazlada kalmadı aslında :)) ama yinede korkularım var en azından 34 bitirsekk ne güzel olacak....

sen nasılsın cnm var mı değişiklik hem kafa hem vücut oalrak toparlandın mı??

sagol canım...............ınş bende otuzları gorurum.............ınş sen ve tum hamışlerde bebışlerımıze kavıusalım canım..........az kaldı dayan gelıyo melegın...............ıkısı kesı dedı kız bırı kesın degıl kıza benzıyo dedı bakalım sonra ne olur...............saglıkla gelsınler ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy Muallim cim inşallahh inşallahh Rabbim son haftalara kadar sağlıklı gelmemizi nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.......

sağlıkla gelsinlerde canım

senın oğluşun vardı dımı................bak benım ıkı kz kesın ınşşşşşşşşş ............talıplerı beklıyozzzzzzzzz...................dogumu nerde yapıcan..........kıme guııdıyosun............ben camlıca medıcana omer faruk vanlıoğlu..............ıyı bı doktor hastane ekıp guzel azcık pahalı ssk var ama yınede pahalı muayene uygun tahlıller pahalı.............

Canlarım çok sevindim:))
ınşallah herşey yolunda giddicektir..

Ben bu sene düşünmüyorum cnm
seneye inşallah siz doğurun ben gelem:)

34 olunca korkma inşallah bişi olmucak
o mucize gibi unutma emi.

evt canım oğluşun var ama kızların hangisine talip olucaz :))

ben şuana kadar özel muaynaneye gittim tüp bebk dr umun dopllere gittim 2 haftada bir fakat şimdi haftam büyüdü doğum için karar vermem lazım medicana pahalı şu aralarda madii açıdan verecek gücümüz yok muayneye 120 tl veriyorum ama doğum için o kadar zor
malesef çok acılar yaşadığım hastaneye gidicem sanırım erdeme o fiyata en temiz hastane dr değiştircem arkaşımın giti var sen de yakn oturuyoruz galiba

ınşallahh barzeycimm inşallahhhhhhh biz doğuralım sende kardeşlerle arkamızdan gel canımmm sağlıkla sıhhatle hepimiz

canım erdemden cok kışı son yıllarda memnun temız ve guzel arkadasım orda dogum yaptı memnun ınşşşşşşşşş bu kez guzel oğlunla eskıyı unutup cıkarsın ordan.............pekı fıyatları sordunmu..........ben atasehırdeyım............e5 carfurun yukarısı .................

temizlik ve teknoloji açısından iyi ama dr açısından çoğundan memnun kalmadım ilkinde orda olduğum için inlşallah bu sefer sağlıkla çıkarız ordan
sezeryan 750 normal doğum 400 canım orda bende çekmeköydeyim

canım ınş...............evet yakın sayılırız.................arkdasım orda ayse hanıma gıttı............bakıye hanım var bıde...............ınş rabbım ıyıye rastlatsın hersey guzel gıder ınş ...........medıpolde ıyı aslında.............ınş az kalmış kucagına alırsın ınş.........

haklısın ınşşşşşşş hayırlı kararlarla guzelce gelır bebışlerımız............bende atlatım inş su serkajı............ıyı bak kendıne...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…