- Konu Sahibi hidennisko
-
- #3.521
canım az kaldı sabret be gülüm. allahım inşallah bu sefer bebeğini kucağına almanı nasip edecek... Her sahurda dua ediyorum allahım bizede o duyguyu tatdırsın diye. Dün akşam gene ağladım. eğer bebeğimi kaybetmeseydim 8 aylık hamile olacaktım. karnım burnumda dolaşcaktım...Çok bunalıyorumm...Allahımm sabır ver...
canım nst sonucuna sevindim.bu arada drun normal doğum olması içinmi 36-37de dikişini alacakmış.benim dr sezeryan anında alırız serkilajı demişti.sen ne düşünüyorsun güzelim.hersey gönlünce olsun.
evet canım normal doğum için sordum dr uma normal doğum yapmanda bir sakınca yok dedi.hedef 36 dikişleri alıp doğumu bekleyeceğiz dedi
canım toparlanma o dönemde bendede cok oluyordu.ama nstde sancı cıkmıyordu.inşallah sonuna kadar sağlıkla götürürsün rapor durumların nasıl canım raporlumusun .
evet benimde şansım olursa normal istiyorum rahimlerimiz zaten hemen açılıyo doğum kolay olur diye düşünüyorum.düşük yaptığımda rahim ağzı 1saatte tamamen açılmıştıtuğbacığım senin normal doğum yapabileceğini duyunca sevindim doğrusu. bende epiduralle normal doğum yapmayı istiyorum. samyelinin doktoru sezaryan deyince bizde mecburen öyle oluruz heralde diye düşünüyordum. ben daha doktoruma sormadım ama normal doğum yapma şansımolursa normal düşünüyorum o günleri görürsem inşallah.
canım az kaldı sabret be gülüm. allahım inşallah bu sefer bebeğini kucağına almanı nasip edecek... Her sahurda dua ediyorum allahım bizede o duyguyu tatdırsın diye. Dün akşam gene ağladım. eğer bebeğimi kaybetmeseydim 8 aylık hamile olacaktım. karnım burnumda dolaşcaktım...Çok bunalıyorumm...Allahımm sabır ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?