Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
slm arkadaşlar
dün serklaj yapıldı,şimdi evde dinleniyorum.çok hafif ağrı ve açık pembe akıntım var. İnşallah bu kez herşey yolunda gider Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Hadi hayırlısı...

hakkında hayırlısı canım sıkayetlerın normal cnm bıde ben olsaydım gecmıs olsun

Âmin

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağlıkla yavrunu kucağına alıp yetiştirmeyi nasip eylesin.

Canım geçmiş olsun,Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
Hangi ildesin,doktorun kimdi?

kızlar merhaba herkes iyi galiba bir yaramazlık yok bende bu hafta biraz bebiş için hazırlık yaptım pek vaktim olmadı giremedim, bebişin eşyalrını yıkayıp ütüledim, doğumdan sonra kullanacağım nevresimlerimi falan hazırladım ev işi ve çocuk derken 2-3 günümü aldı ama aradan çıktı ne zamandır yapmayı düşünüyordum..
melekcim doktor kontrolün iyi geçmiş başlamışsın da işe hadi hayırlısı olsun dikkat et yinede kendine..
metalcim sende iyisin maşallah şöyle böyle haftanda ilerledi, Allah senide hayırlısıyla son haftalara kadar uşaltırsın..

bide kizlar ben gece hep yuz ustu yatiyorum bi sey olurmu ya diger hamileliklerimdede yapiyordum..

Bende 14-15 haftaya kadar yattım, ama karnım hiç yoktu
Sen hissedersin zaten rahatsız olup olmadıgını
Ama sanırım sola yatmak en iyisiymis

Hadi bakalım bebeisimiz saglikla giysin inşallah
Sen dogumile ilgili konuştun mü hiç doktorla
Tarih verdiler mı?
Sezeryan mı olacak?

izmirdeyim doktorum Ahmet Seçkin Önoğlu canım

Aaaa ben de izmirdeyim :)
canım biim bir listemiz var,orada arkadaşlarımızın serklajını hangi ilde hangi dr yapmış,ne zaman doğurmuş,vs bilgilerini yazıyoruz diğer arkadaşlara yol göstersin diye,serni de ekleyebilir miyim?

çok geçmiş olsun arkadaşım..Allahım zamanında kucağına almayı nasip etsin..Hatırlayamadım ben neden serklaj oldunuz.

Yaaaa doktorum Çarşamba günü kontrolde akıntım olduğunu söylediğimde suyun gelmesin enfeksiyon falan olma diye ilaç verdi.
Soruma cvp alamadım.. sizler hangi ilaçları kullandınız enfeksiyon olduğunuzda ya da olmamak için..

Bazen suyum sızıyormuş gibi de geliyor :)

İlk hamileliğimde burada yazışmıştık birped vardı gelen sıvıın amniyos sıvısı olup olmadığı anlaşılıyordu.. Hatırlayan var mı o pedi?

geçtiğimiz Eylül ayının 3.haftasında 6-7 haftalıkken ben de İzmir deydim.. Bilseydim uğrardım sizlere :)

Kızlar yaa gerçek adları ile daha iyi aklımda kalırsınız..

Herkes hem tanışmak adına..bilgilerini yazabilir mi? Benim gibi.

Adı : Melek
D.Tar.:1981
Yer : İstanbul
Çocuk : 3,5 yaşında bir oğlum var
Kayıp : Yok
Serklaj : Var

Hatta yazın Mayıs ayında Ağustos ve Eylül ayında 3 kere gitmişim İzmir e.. Sanırım bu yaz gidemem artık :)

Ali Tuna ya da yani oğluma da İzmir de hamile kalmıştım :)

Bu arada bende 13. hataa 14.haftaya kadar serklaj olana kadar yüz üstü yattım.....şimdi sağa sola sırt üstü yatıyorum.. tabiiki en iyisi sola yatmak ancak olmuyor işte hep aynı tarafa yatamıyorum ben..

Ben o ilaçları kullanmadım dikiş sonrası antibiyotik kullandım 1 hafta ilk 4 günde endol fitil,enfeksiyon icin wc de sirkeli su kullanıyorum sık sıkdan çamaşır değiştiriyorum
Bahsettin pedi anladım ama hatırlamıyorum yaniltabildigni biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…