- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.221
slm arkadaşlar
dün serklaj yapıldı,şimdi evde dinleniyorum.çok hafif ağrı ve açık pembe akıntım var. İnşallah bu kez herşey yolunda gider Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Hadi hayırlısı...
slm arkadaşlar
dün serklaj yapıldı,şimdi evde dinleniyorum.çok hafif ağrı ve açık pembe akıntım var. İnşallah bu kez herşey yolunda gider Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Hadi hayırlısı...
hakkında hayırlısı canım sıkayetlerın normal cnm bıde ben olsaydım gecmıs olsun
slm arkadaşlar
Canım Dr kontrolün ne zaman? Yakınmı
Canım geçmiş olsun,Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
Hangi ildesin,doktorun kimdi?
bide kizlar ben gece hep yuz ustu yatiyorum bi sey olurmu ya diger hamileliklerimdede yapiyordum..
bide kizlar ben gece hep yuz ustu yatiyorum bi sey olurmu ya diger hamileliklerimdede yapiyordum..
kızlar merhaba herkes iyi galiba bir yaramazlık yok bende bu hafta biraz bebiş için hazırlık yaptım pek vaktim olmadı giremedim, bebişin eşyalrını yıkayıp ütüledim, doğumdan sonra kullanacağım nevresimlerimi falan hazırladım ev işi ve çocuk derken 2-3 günümü aldı ama aradan çıktı ne zamandır yapmayı düşünüyordum..
melekcim doktor kontrolün iyi geçmiş başlamışsın da işe hadi hayırlısı olsun dikkat et yinede kendine..
metalcim sende iyisin maşallah şöyle böyle haftanda ilerledi, Allah senide hayırlısıyla son haftalara kadar uşaltırsın..
izmirdeyim doktorum Ahmet Seçkin Önoğlu canım
slm arkadaşlar
Ben o ilaçları kullanmadım dikiş sonrası antibiyotik kullandım 1 hafta ilk 4 günde endol fitil,enfeksiyon icin wc de sirkeli su kullanıyorum sık sıkdan çamaşır değiştiriyorumYaaaa doktorum Çarşamba günü kontrolde akıntım olduğunu söylediğimde suyun gelmesin enfeksiyon falan olma diye ilaç verdi.
Soruma cvp alamadım.. sizler hangi ilaçları kullandınız enfeksiyon olduğunuzda ya da olmamak için..
Bazen suyum sızıyormuş gibi de geliyor :)
İlk hamileliğimde burada yazışmıştık birped vardı gelen sıvıın amniyos sıvısı olup olmadığı anlaşılıyordu.. Hatırlayan var mı o pedi?
Şimdilik, bisey olmaz bı kaç hafta sonra istesende yatamazsinbide kizlar ben gece hep yuz ustu yatiyorum bi sey olurmu ya diger hamileliklerimdede yapiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?