- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.241
Yaaaa doktorum Çarşamba günü kontrolde akıntım olduğunu söylediğimde suyun gelmesin enfeksiyon falan olma diye ilaç verdi.
Soruma cvp alamadım.. sizler hangi ilaçları kullandınız enfeksiyon olduğunuzda ya da olmamak için..
Bazen suyum sızıyormuş gibi de geliyor :)
İlk hamileliğimde burada yazışmıştık birped vardı gelen sıvıın amniyos sıvısı olup olmadığı anlaşılıyordu.. Hatırlayan var mı o pedi?
geçtiğimiz Eylül ayının 3.haftasında 6-7 haftalıkken ben de İzmir deydim.. Bilseydim uğrardım sizlere :)
Kızlar yaa gerçek adları ile daha iyi aklımda kalırsınız..
Herkes hem tanışmak adına..bilgilerini yazabilir mi? Benim gibi.
Adı : Melek
D.Tar.:1981
Yer : İstanbul
Çocuk : 3,5 yaşında bir oğlum var
Kayıp : Yok
Serklaj : Var
Yaaaa doktorum Çarşamba günü kontrolde akıntım olduğunu söylediğimde suyun gelmesin enfeksiyon falan olma diye ilaç verdi.
Soruma cvp alamadım.. sizler hangi ilaçları kullandınız enfeksiyon olduğunuzda ya da olmamak için..
Bazen suyum sızıyormuş gibi de geliyor :)
İlk hamileliğimde burada yazışmıştık birped vardı gelen sıvıın amniyos sıvısı olup olmadığı anlaşılıyordu.. Hatırlayan var mı o pedi?
geçtiğimiz Eylül ayının 3.haftasında 6-7 haftalıkken ben de İzmir deydim.. Bilseydim uğrardım sizlere :)
Kızlar yaa gerçek adları ile daha iyi aklımda kalırsınız..
Herkes hem tanışmak adına..bilgilerini yazabilir mi? Benim gibi.
Adı : Melek
D.Tar.:1981
Yer : İstanbul
Çocuk : 3,5 yaşında bir oğlum var
Kayıp : Yok
Serklaj : Var
Canım ben serklaj sonrası her ay penisilin vuruluyorum enfeksiyona karşıHatta yazın Mayıs ayında Ağustos ve Eylül ayında 3 kere gitmişim İzmir e.. Sanırım bu yaz gidemem artık :)
Ali Tuna ya da yani oğluma da İzmir de hamile kalmıştım :)
kızlar merhaba herkes iyi galiba bir yaramazlık yok bende bu hafta biraz bebiş için hazırlık yaptım pek vaktim olmadı giremedim, bebişin eşyalrını yıkayıp ütüledim, doğumdan sonra kullanacağım nevresimlerimi falan hazırladım ev işi ve çocuk derken 2-3 günümü aldı ama aradan çıktı ne zamandır yapmayı düşünüyordum..
melekcim doktor kontrolün iyi geçmiş başlamışsın da işe hadi hayırlısı olsun dikkat et yinede kendine..
metalcim sende iyisin maşallah şöyle böyle haftanda ilerledi, Allah senide hayırlısıyla son haftalara kadar uşaltırsın..
Aaaa ben de izmirdeyim :)
canım biim bir listemiz var,orada arkadaşlarımızın serklajını hangi ilde hangi dr yapmış,ne zaman doğurmuş,vs bilgilerini yazıyoruz diğer arkadaşlara yol göstersin diye,serni de ekleyebilir miyim?
Allah güle güle kullanmayı nasip etsinkızlar merhaba herkes iyi galiba bir yaramazlık yok bende bu hafta biraz bebiş için hazırlık yaptım pek vaktim olmadı giremedim, bebişin eşyalrını yıkayıp ütüledim, doğumdan sonra kullanacağım nevresimlerimi falan hazırladım ev işi ve çocuk derken 2-3 günümü aldı ama aradan çıktı ne zamandır yapmayı düşünüyordum..
melekcim doktor kontrolün iyi geçmiş başlamışsın da işe hadi hayırlısı olsun dikkat et yinede kendine..
metalcim sende iyisin maşallah şöyle böyle haftanda ilerledi, Allah senide hayırlısıyla son haftalara kadar uşaltırsın..
Canım ben serklaj sonrası her ay penisilin vuruluyorum enfeksiyona karşı
Ben de isim yazmayayım,izmirdeyim,öğretmenim,ilk bebeğimi ray yüzünden kaybettim,kısmetse inşallah serklajla alıcam kucağıma oğlumu
Yok canım serklajdan beri çalışmıyorum,doktorum zaten istirahatten yana,o yüzden hep heyet raporu verdi,ben de yatıyorum wc ye kalkıyorum,arada tv için oda değiştiriyorum o kadar,evim merdivenli olduğu için hiç dışarı da çıkmıyorum doktor dışındamrb canım bende izmirdeyim ve öğretmenim,dün serklaj yapıldı.şuan raporluyum ama raporum nekadar uzar bilmiyorum.sen serklajdan sonra çalıştın mı ? şuan çalışıyor musun yani?
Bende 14-15 haftaya kadar yattım, ama karnım hiç yoktu
Sen hissedersin zaten rahatsız olup olmadıgını
Ama sanırım sola yatmak en iyisiymis
Hadi bakalım bebeisimiz saglikla giysin inşallah
Sen dogumile ilgili konuştun mü hiç doktorla
Tarih verdiler mı?
Sezeryan mı olacak?
Nefes darlığı ve çarpıntı bende de var canım,hele bi telefonda konuşayım birine birşeuy anlatayım koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum,yatınca daha fena oluyor,iki yastık koyuyorum başımın altına,birkaç hafta sonra nolucaz bende bilmiyorum vallaKızlar çatlıyorum resmen:122::122::122:
İki göğsümün ortasına ok gibi giriyor. Sırtımda da diğer ucu.
Ne sağıma yatabiliyorum ne soluma.
Sağ taraf iyice izdırap oldu. Resmen göğsüm sıkışıyor.
Haftalar ilerledikçe Rabbim kolaylık verdin daha zor olacak gibi.
Allahım sen bizlere rahatlık ver. Bizi ve yavrularımızı Koruu.
mrb canım bende izmirdeyim ve öğretmenim,dün serklaj yapıldı.şuan raporluyum ama raporum nekadar uzar bilmiyorum.sen serklajdan sonra çalıştın mı ? şuan çalışıyor musun yani?
Kızlar çatlıyorum resmen:122::122::122:
İki göğsümün ortasına ok gibi giriyor. Sırtımda da diğer ucu.
Ne sağıma yatabiliyorum ne soluma.
Sağ taraf iyice izdırap oldu. Resmen göğsüm sıkışıyor.
Haftalar ilerledikçe Rabbim kolaylık verdin daha zor olacak gibi.
Allahım sen bizlere rahatlık ver. Bizi ve yavrularımızı Koruu.
Nefes darlığı ve çarpıntı bende de var canım,hele bi telefonda konuşayım birine birşeuy anlatayım koşmuş gibi nefes nefese kalıyorum,yatınca daha fena oluyor,iki yastık koyuyorum başımın altına,birkaç hafta sonra nolucaz bende bilmiyorum valla
Biliyorsun 40 gün rapor hakkın var
Ocak ayı bitince o hakkın tekrar başlıyor
Hafta içlerini 5 er gün 5 er gün alırsan hafta sonlarını kaybetmezsin
Bende 28 haftaya kadar çalıştım , daha da calisirdim
Sen kendine göre ve doktoruna göre karar vereceksin
Metalcim birsey soracağım, yatarak bilgisayara yazmak zordur
Bnim hep boynum göğsüm ağrır
Seninde öyle hır sıkıntı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?