- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.261
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inşallah Rabbim sizede nasip edecek bebişlerin hazırlıklarını anlatacaksınız bana, Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın, çok güzel duygular bunlar, tatlı yorgunluklar, bir zamanlar bende böyle düşünürdüm, ama Rabbimin bu günlerine binlerce şükürler olsun, ikinci bebeğimin hazırlıklarını nasip etti bana, hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı, güle güle giydirmeyi nasip etsin..
Soluna yat canım,biraz da su iç,bu haftalarda daha normal kasılmanın olması ama yine de takip etmek lazımKızlar sanırım suan kasilmam var
Hiç yasamadım önce , biraz dinleneceğim bakalım ne olacak :18:
Kızlar çatlıyorum resmen:122::122::122:
İki göğsümün ortasına ok gibi giriyor. Sırtımda da diğer ucu.
Ne sağıma yatabiliyorum ne soluma.
Sağ taraf iyice izdırap oldu. Resmen göğsüm sıkışıyor.
Haftalar ilerledikçe Rabbim kolaylık verdin daha zor olacak gibi.
Allahım sen bizlere rahatlık ver. Bizi ve yavrularımızı Koruu.
kızlar iyi herkes sanırım... öpüyorum sizleri...
yeni katılanlar olmuş Allah sonuna dek gitmeyi nasip etsin...
melek 81 turnusol kağıdıydı ben kullandım. 15. haftamda sızma olmuştu(
landarc merak ettim seni umarım görüşmen iyi geçmiştir...
kızlar uyuyayım ben de oğlum uyuyorken...
Yarenciğim seni ilk tanıdığımda kaybın vardı ve testlerini falan yaptırıyordun..ben doğum yaptıktan sonra birinciye hamile kalmışsın.. Bu topiğe tekrar geldiğimde en çok seni gördüğüme ve anne olmuş olduğuna çok sevindim..
kızlar iyi herkes sanırım... öpüyorum sizleri...
yeni katılanlar olmuş Allah sonuna dek gitmeyi nasip etsin...
melek 81 turnusol kağıdıydı ben kullandım. 15. haftamda sızma olmuştu(
landarc merak ettim seni umarım görüşmen iyi geçmiştir...
kızlar uyuyayım ben de oğlum uyuyorken...
Hamileligini en zor gecirenlerdensin arkadasim
ama bak 28 oldun
Kontrolun persembeydi sanirim dr la detaylica konus bakalim
Insallah iyi haberlerle gelirsin
Soluna yat canım,biraz da su iç,bu haftalarda daha normal kasılmanın olması ama yine de takip etmek lazım
Canm gorusme iyi gecti kalp atislarini dinledik operasyonu konustuk endiselerimi anlattim sonra istersen sana bir numara vereyim sana umut olur dedi bende hataydan mi dedim cok sasirdi seninle irtibat kurmus olmama :) 1 ay sonra ikili testi yaptirip 12. Hftadan once operasyonu yapalim dedi. Artik ailelere de soyledik bakalm hayirlisi. Ahmet arda nasil?
CNm, hemen yattım dinlendim, esim sırtımı hafif hafif ovaları,
Uyumuşum koltukta rahatlayinca
Esim kaldırdı, odaya çıkamadım ağrım oldu biraz
Gecede hep sag kasığıma kramp girdi
Hani bacaklarımıza girer ya,
Bugün de oğlan uyandı oksuruyor, burnu tıkali, boğazım ağrıyor diyor(
Esim de ise gitti, cok yogun
Kaldım gene yalnız
Zaten Arda bey bizim ilişkilerimize ve iletişimimize hayran
Cok faydalı buluyor bu forumu ve paylaştıklarımızı
Sofika ve chnb birçok konuda cok fikir sahibi idi ve hepimize destek oldu,sagolsunlar.
Görüşmenin iyi geçmesine sevindim
Dikiş kararını verdiniz mi?
Chnb adlı arkadasımız oldu suanda bebegini kucağına aldı
Bir arkadasımızda hamilelik oncesi oldu aynı operasyonu , şimdi bebegini bekliyor
Hangi ildesin sabamus, doktorun kim?
BEN KASTAMONUDAYIM ... ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM...VE 7 YILLIK EVLİYİM.... ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....
1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı ( orda koptum ben... (( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR doktor.... ((((((
gunaydin kizlar :) guzel bi pazar gunu allahim sen buyuksun yarabbim sana sigindik ..
hideniskocum sana ve oglusuna gecmis olsun cok zor ya ben soyle bi dusunuyorum da kizim dogucak buyuyecek ben yine hamile kalicam aslinda cocuklarinizada buyuk bi masallah sizinle birlikte onlarda geri sayim yapiyor kiyamam yavrularima...metalcim isim ve soy ismini ozelime atta feys te ekleselim tabi sen de istersen....
Cok cok gecmis olsun Rabbim tekrar yaşatmasın bu acıyı bu dikiş digerinden daha etkili ama sen yinede bütün genetik testlerini yaptır yanında başka sorinlar varsa tedavisini ol bir dahaki hamileliğinde icin rahat ederBEN KASTAMONUDAYIM ... ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM...VE 7 YILLIK EVLİYİM.... ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....
1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı ( orda koptum ben... (( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN
SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR doktor....((((((
canım benim öncelikle çok büyük geçmiş olsun canım. Rabbim çabalarını boş çevirmez canım.
Burada senin gibi olup sonunda yavrusuna kavuşan o kadar çok anne varki. Vakit buldukça geçmişi okumaya çalış. Sana çok yardımı olacaktır. Bak artık teşhiste tam konmuş. Dr damı kastamonu'da.
Canım öğle düşünme. Karnından üç dört yerinden kesiler açılıyor. Burada en son chnb arkadaşımız yavrusunu kucağına aldı. Nikini yanlış hstırlsmıyorsam sutanesi arkadaşımızda gebelik öncesi oldu şimdi gebelik bekliyor.
Rabbim yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?