Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnb hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.. Ahmet arda gelmiş hoş gelmiş:)) inşallah iki dünyada da emeğinin karşılığını görürsün..
tebrikte geciktim kusura bakma ancak bakabildim.....
konuyu da okuyamadım inşallah herkesler iyidir..ben çok şükür idare ediyorum..yıl sonu bizim işte yoğun oluyor defter tasdikleri vs bir yandan kızım diş çıkartıyor gecesi gündüzü karıştı..muhammedimiz sakin maşallah..bu günlerimize şükür binlerce...
şimdi iş yaparken aklıma yatıp kaldığım günler geliyor..işler bile kolay görünüyor gözüme Rabbim elden ayaktan düşürmesin kimseyi..

Duyaydın
Geçmiş olsun canım. Pek bilgi sahibi değilim fakat. Sadece kabız olmak gerekmediğini. Sık ve mulayim Wc çıkıncada olduğunu duymuştum. Allah'a emanet ol canım.

duyaydin cnm eger basursan hemen dr soyle cnm benim annemde olmustu ilk evresinde hemen mudahale ettiler sende soyle cnm..
:18:
Pöff ya bi bu eksikti,doktor randevuma daha çok var,ay sonunda radyologa gidicem,ondan sonra gitçem dr me,telde söylesem hemşiresine cevabı biliyorum hastaneye git olacaktır,umarım münferit bi olaydır,günde iki kere falan çıkıyorum normal yapıyorum,gebelik öncesi de çok sık çıkar ve ishale meyilliydim ama başıma böyle bişey gerlmemişti,çok tırstım

cnm insallah kotu bisey yoktur cnm
aklina kotu seyler getirme muayneye gittiginde dr soyle cnm aci falan yeme gecmis olsun cnm..

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Başınız sağolsun..Allahım sabırlar versin sana ve eşine..Çok zor gerçekten...Umudunu yitirme...Burada birbirimize destek oluyoruz..Hepimizin benzer hikayeleri var..Geçmişe dönüp okursan bilgi edinirv umut sahibi olursun..Benim merak ettiğim dikişten sonra vajinal ölçüm yapılmadımı?Çalışmana nasıl izin verdiler..
Birde sigorta olayını sormuşsun..Bende yaptırdım..Allianz..Bu sigortayı yaptırmamın nedeni bekleme süresi en az olan sigorta(6ay)..Diğerleri 1 yıldı..
Yatarak tedavi sigortası yaptırısan;Serklaj ameliyatını,doğumu ve olurda hastaneye yatman gerekirse %100 karşılıyor..
Yatarak ve ayakta tedavi sigortası yaptırırsan;yukarıda saydıklarıma ek olarak muayene ücretini ve tahlilleride karşılıyor..Tahlillerin %80 ini..Muayenenin de % 80ini..Olurda profa gidersen %60 ını karşılıyor..

İnşallah değilsindir..Ama basur sadece kabızlıktan olmuyormuş..isalden de olabiliyormuş canım..Aynayla baksan bişey varmı diye...Varsada krem verir büyük ihtimal.

İnşallah değilsindir..Ama basur sadece kabızlıktan olmuyormuş..isalden de olabiliyormuş canım..Aynayla baksan bişey varmı diye...Varsada krem verir büyük ihtimal.
Kız winnie the pooh gibiyim,karnımın soluyla sağı arasında resmen saat farkı var :) ama bu bakma işini eşimden ya da annemden isteyebilirim ben hayatta göremem ki

canım bende de ara ara olur geçer. hamilelikte de 1-2 oldu şu an yok. bir şey kullanmadım...

ben cleksan 0.6 kullandım. 3 hafta 4 günlük öğrendim hamileliği o zamandan beri oldum iğne. başta sık sık proloton depot iğne oldum leke ve kanamalarda. 12. den sonra haftada yarım doz proluton depot iğne oldum. bunu burada hemen herkes oluyor 34 e kadar...

gönderdim... onun 1 kaybı var. kendinin de var özel sağlık sigortası bana da tavsiye etmişti yaptırdım çok faydasını gördüm...
benim yaptırdığımda 950 yada 850 tl ödedim 8 aya böldüler ama şimdi çok zam gelmiş. benim sadece yatarak karşılıyordu. muayene ve tahlillerde indirimi vardı...

sağ ol canım. allah kolaylık versin sana da... işe başladın mı? maşallah muhammede de...

bu arada eylülgülü duyaydın metal isim ne koyacaksınız?

fuumu canım ben senin hikayeni unuttum. hamile miydin? akıntı sormuşsun...

Ay ben mi çok büyüdüm bilmiyorum,sağdan sola dönemiyorum ama bi daha elime gelirse mutlaka bakıcam yada baktırıcam,

Biz oğlumuza Allah izin verirse Meriç ismini koyucaz

evet bade81 arkadaşım...dikişten sonra 18 haftalıkken alttan ölçümi hastanesinde yaptırmıştım normal çıkmıştı ....sonra baktırmadım bidaha zaten 2 hafta sonra 20 haftalıkken kaybettim işte...

sağlık sigortasını saolsun burdan sigortacı arkadaşım telde görüştük beni epey aydınlattı regrete arkadaşım...özel hastaneler için avantajlıymış ama ben ünv hastanesinde tedavi olmak istediğim için açıkçası bana gerek olmadığını söyledi..... istanbulu hiç bilmem ben...ankarada hacettepe prof özgür derene gidecem işte bakalım.....

geçmişte LÜTFÜ ÖNDEROĞLUNA GİTTİMDİ BU GEBELİKTEN ÖNCE...O SEPTUMUMU DÜZELTTİ ...bu hamileliğimde ise ankarada bilgi hastanesinde SELÇUK ARSLAN var ona attırdım dikişimi...o doktoruda bu siteden buldum araştırdım gittim....memnun kaldım bilmiyorum dikiş bana sorun yaratmadı hiç...iltihaptır rahim kasılmasıdır felan hiç yaşamadım...ama dikişlerimi 18 haftalıkken kontrol ettirdim alttan ölçüm yaptırdım dikişlerde ölçümde normaldi...ama işte 2hafta sonra 20 haftalıkken ne olduda suyu sızdı anlamadım..dikiş taşımadı heralde...rahim ağzı nerdeyse başımız kadar varmış...doktor öle söyledi......

slm kızlar nerdeyse 1 aydır girmesemde geçmişi okuyarak haberlerinizi alıyorum şükür gebeliğimin son günlerine geldim.tüm arkadaşlara Allah bu haftaları göstersin yarın 38 olucam Allahımın izniyle henüz dikişim alınmadı suyum gelirse hemen alınacak en geç 19 unda sezeryanla dogum yapacagım bu arada kuzenimi kaybettim çok acılı günler geçirdim bu yüzden günlerdir bilgisayarımı açmadım bile
buraya hep endişelerle bir şeyler yazmış biri olarak bu günleri görmek hayaldı inş kızım yağmur adayı kucagıma aldıgımıda yazarım
Tüm arkadaşlara saglık dolu günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…