- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.301
Duyaydın
Geçmiş olsun canım. Pek bilgi sahibi değilim fakat. Sadece kabız olmak gerekmediğini. Sık ve mulayim Wc çıkıncada olduğunu duymuştum. Allah'a emanet ol canım.
duyaydin cnm eger basursan hemen dr soyle cnm benim annemde olmustu ilk evresinde hemen mudahale ettiler sende soyle cnm..
:18:
Pöff ya bi bu eksikti,doktor randevuma daha çok var,ay sonunda radyologa gidicem,ondan sonra gitçem dr me,telde söylesem hemşiresine cevabı biliyorum hastaneye git olacaktır,umarım münferit bi olaydır,günde iki kere falan çıkıyorum normal yapıyorum,gebelik öncesi de çok sık çıkar ve ishale meyilliydim ama başıma böyle bişey gerlmemişti,çok tırstım
BEN KASTAMONUDAYIM ... ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM...VE 7 YILLIK EVLİYİM.... ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....
1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı ( orda koptum ben... (( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR doktor.... ((((((
cnm benım benımde 2 tane 20 hafta bı tanede dikşli 25 hafta kaybım var yanı demekkı en çkok 20 haftaya kadar tasıyabılıyor ıyı bı dıkısle 38 haftaları gorebılırsın ama yumurta ucu gıbı cıktı hunılesmemıkı acaba bazı arkadaslarda var rahmınde hamıle kalmadan once acıklık olan hatta bı arkadas var suan hamıle dıkıs atıldı adı aklıma gelmıyor suan moralını bozma canım taktır allahın sabret cnm bılıyorum cok zor ben en son kayıbımdan sonra bı daha yapamadım cesaret edıpte 3 yıl ara verdım sende kendını topla ve tekrar dene pes etme cnm
Canım hiç sebep bulamadılar mı?Sendemi ameliyat falan geçirdin?Özgür bey nasıl yorum yaptı,hikayeni dinleyince..
Canım geçmiş olsun,ben aniden kalkarsam yattığım yerden o zaman kramp giriyor,normaldir herhalde diyorum,bir de belim sırtım dile gelecek az kaldı
KIZLAAAAAR BEN BASUR MU OLDUM ACABA
hiç kabızlık şikayetim yok,ıkınma yok,zaten katı lifsiz şeylerle de beslenmiyorım ama büyük wc den sonra temizlenirkrn elime kaygan bişi geldi,içeri ittim,ay aklıma geldikçe fena oluyorum,basur öyle mi olur
Kız winnie the pooh gibiyim,karnımın soluyla sağı arasında resmen saat farkı var :) ama bu bakma işini eşimden ya da annemden isteyebilirim ben hayatta göremem kiİnşallah değilsindir..Ama basur sadece kabızlıktan olmuyormuş..isalden de olabiliyormuş canım..Aynayla baksan bişey varmı diye...Varsada krem verir büyük ihtimal.
Canım geçmiş olsun,ben aniden kalkarsam yattığım yerden o zaman kramp giriyor,normaldir herhalde diyorum,bir de belim sırtım dile gelecek az kaldı
Çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmadın,artkafaşların yazdıklatına katılıyorum,madem tüm testletin yapıldı,kendine bir perinatolog bul,rapor al doğuma kafdar ve özrl sağlık sigortadını da hamile kalmadan önce yaptır mutlaka
KIZLAAAAAR BEN BASUR MU OLDUM ACABA
hiç kabızlık şikayetim yok,ıkınma yok,zaten katı lifsiz şeylerle de beslenmiyorım ama büyük wc den sonra temizlenirkrn elime kaygan bişi geldi,içeri ittim,ay aklıma geldikçe fena oluyorum,basur öyle mi olur
BEN HIBOR KULLANDIM GÖBEKTEN 9 AYA KADAR KULLANICAKTIM...İLK AYLARDA PROGESTAN VAJİNAL JELDE KULLANDIM AMA ONLAR 3.AYIMDAN SONRA KESTİ DOKTORUM BUARADA CORASPRİN 100 MG HERGÜN ALIYODUM AMA GÖBEKTEKİ İĞNE DOĞUMA KADAR KENDİM VURULUYODUM ADI HIBOR... BU İĞNEYİ SEPTUMU KESTİRDİKTEN TÜM TESTLERİMİ TETKİKLERİMİ YAPTIRDIKTAN SONRA LÜTFÜ ÖNDEROĞLU KULLANACAĞIMI SÖYLEMİŞTİ ZATEN...Bİ DAHAKİ GEBELİĞİNDE CORASPRİN 100LÜK VE HIBOR A BAŞLICAKSIN DEMİŞTİ ZATEN...
özel sağlık sigortasını sizlerden duydum...yaptırayım valla....nasıl oluyor her ay ne kadar ödüyorsunuz??? Yani özel muayenehanesine gidince para vermiyormusunuz doktora...neticede özel muayenehane...sigorta karşılıyomu...ben sosyal güvencem ssk....
Evet telefon numarasını verirsen iyi olur...o arkadaşındamı problemli gebelikleri oldu???
chnb hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün.. Ahmet arda gelmiş hoş gelmiş:)) inşallah iki dünyada da emeğinin karşılığını görürsün..
tebrikte geciktim kusura bakma ancak bakabildim.....
konuyu da okuyamadım inşallah herkesler iyidir..ben çok şükür idare ediyorum..yıl sonu bizim işte yoğun oluyor defter tasdikleri vs bir yandan kızım diş çıkartıyor gecesi gündüzü karıştı..muhammedimiz sakin maşallah..bu günlerimize şükür binlerce...
şimdi iş yaparken aklıma yatıp kaldığım günler geliyor..işler bile kolay görünüyor gözüme Rabbim elden ayaktan düşürmesin kimseyi..
Canım hiç sebep bulamadılar mı?Sendemi ameliyat falan geçirdin?Özgür bey nasıl yorum yaptı,hikayeni dinleyince..
cnm bendede vardi suc dikis atildi 12haftada ama ben 17hafada kontrole gittim bi dahada gitmedim alttanda baktirmadim suclu birazda bendim olcum cok onemliymis ...
ben bilmiyordum zaten 3.cocugumu kaybettikten sonra burayi buldum..
ameliyet falan olmadim cnm rahimle alakali olarak insallah bu kez daha bilgiliyim..
ozgur beyde bana olcum cok onemli ama dikisini almamalari lazimdi gerekirse rahim agzini parcalamayi goze almalari lazimdi dedi ...
oyle diyince tirstim ...
Ay ben mi çok büyüdüm bilmiyorum,sağdan sola dönemiyorum ama bi daha elime gelirse mutlaka bakıcam yada baktırıcam,canım bende de ara ara olur geçer. hamilelikte de 1-2 oldu şu an yok. bir şey kullanmadım...
ben cleksan 0.6 kullandım. 3 hafta 4 günlük öğrendim hamileliği o zamandan beri oldum iğne. başta sık sık proloton depot iğne oldum leke ve kanamalarda. 12. den sonra haftada yarım doz proluton depot iğne oldum. bunu burada hemen herkes oluyor 34 e kadar...
gönderdim... onun 1 kaybı var. kendinin de var özel sağlık sigortası bana da tavsiye etmişti yaptırdım çok faydasını gördüm...
benim yaptırdığımda 950 yada 850 tl ödedim 8 aya böldüler ama şimdi çok zam gelmiş. benim sadece yatarak karşılıyordu. muayene ve tahlillerde indirimi vardı...
sağ ol canım. allah kolaylık versin sana da... işe başladın mı? maşallah muhammede de...
bu arada eylülgülü duyaydın metal isim ne koyacaksınız?
fuumu canım ben senin hikayeni unuttum. hamile miydin? akıntı sormuşsun...
Çok geçmiş olsun arkadaşım..Başınız sağolsun..Allahım sabırlar versin sana ve eşine..Çok zor gerçekten...Umudunu yitirme...Burada birbirimize destek oluyoruz..Hepimizin benzer hikayeleri var..Geçmişe dönüp okursan bilgi edinirv umut sahibi olursun..Benim merak ettiğim dikişten sonra vajinal ölçüm yapılmadımı?Çalışmana nasıl izin verdiler..
Birde sigorta olayını sormuşsun..Bende yaptırdım..Allianz..Bu sigortayı yaptırmamın nedeni bekleme süresi en az olan sigorta(6ay)..Diğerleri 1 yıldı..
Yatarak tedavi sigortası yaptırısan;Serklaj ameliyatını,doğumu ve olurda hastaneye yatman gerekirse %100 karşılıyor..
Yatarak ve ayakta tedavi sigortası yaptırırsan;yukarıda saydıklarıma ek olarak muayene ücretini ve tahlilleride karşılıyor..Tahlillerin %80 ini..Muayenenin de % 80ini..Olurda profa gidersen %60 ını karşılıyor..
ÖZGÜR DERENE HENÜZ GİTMEDİM...KASTAMONUDAYIM ÖZEL HASTANEDEKİ DOKTORUM ONU TAVSİYE ETTİ BİDAHAKİ GEBELİĞİMDE...TOPARLANAYIM 1 AY SONRA FELAN GİDECEM ÖZGÜR DERENE İNŞALLAH....
cnm bendede vardi suc dikis atildi 12haftada ama ben 17hafada kontrole gittim bi dahada gitmedim alttanda baktirmadim suclu birazda bendim olcum cok onemliymis ...
ben bilmiyordum zaten 3.cocugumu kaybettikten sonra burayi buldum..
ameliyet falan olmadim cnm rahimle alakali olarak insallah bu kez daha bilgiliyim..
ozgur beyde bana olcum cok onemli ama dikisini almamalari lazimdi gerekirse rahim agzini parcalamayi goze almalari lazimdi dedi ...
oyle diyince tirstim ...
GURBETCİ ARKADAŞIM ÖZGÜR DEREN NASIL BİR DOKTOR...?? DİKİŞ ATTIRDINIZMI ONA ??? ABDOMİNAL SERKLAJMI YAPTIRDINIZ ÖZGÜR DERENE? MASRAFI NASIL?MUAYENE ÜCRETİ NEDİR?TÜM TETKİKLER TAHLİLLER HACETTEPEDE YAPTIRIYOR?BEN SSK LIYIM...
GURBETCİ ARKADAŞIM ÖZGÜR DEREN NASIL BİR DOKTOR...?? DİKİŞ ATTIRDINIZMI ONA ??? ABDOMİNAL SERKLAJMI YAPTIRDINIZ ÖZGÜR DERENE? MASRAFI NASIL?MUAYENE ÜCRETİ NEDİR?TÜM TETKİKLER TAHLİLLER HACETTEPEDE YAPTIRIYOR?BEN SSK LIYIM...
yok cnm abdominali sordum hamile kalmadan once oda sana gerek duymuyorum dedi dikisle 30haftaya tasimak hedefim dedi gerisi allah kerim ...
hacettepede yaptiririm tatlileri demesine inanma cnm sen saglil sigortani yap bak ben rezil oluyorum bide dikis atildiktan sonra oyle gezecegimizi sen beni dinle ..
hrs de dikisi atiyormus bana yatis dahil 2000 dedi muayne ucretide 350 cnm her gidiste aliyor mesala bu hafta git haftaya tekrar gidersen yine aliyor tahlilere bakinca almiyor onada ben gitmiyorum esim goturuyor...
benden sana tavsiye eger yakin zamanda hamilelik dusunuyorsan bir an once yaptir cnm ...
guzel haberlerini bekliyorum..
yok cnm abdominali sordum hamile kalmadan once oda sana gerek duymuyorum dedi dikisle 30haftaya tasimak hedefim dedi gerisi allah kerim ...
hacettepede yaptiririm tatlileri demesine inanma cnm sen saglil sigortani yap bak ben rezil oluyorum bide dikis atildiktan sonra oyle gezecegimizi sen beni dinle ..
hrs de dikisi atiyormus bana yatis dahil 2000 dedi muayne ucretide 350 cnm her gidiste aliyor mesala bu hafta git haftaya tekrar gidersen yine aliyor tahlilere bakinca almiyor onada ben gitmiyorum esim goturuyor...
benden sana tavsiye eger yakin zamanda hamilelik dusunuyorsan bir an once yaptir cnm ...
CIK CIK CIK....NE DİYOSUN...HER HAFTA 350 TLMİ ALIRMIŞ....NEDEN HACETTEPEDE YAPTIRMIYORMU HACETTEPEDE YAPTIRINCA NEDEN PARA ALINSINKİ..ORASI ÜNV HASTANESİ... ANLAMADIM VALLA..BU DOKTORLAR NE PARACI YAAA...PARACILARDANDA ŞÜPHE DUYARIM BEN....
CIK CIK CIK....NE DİYOSUN...HER HAFTA 350 TLMİ ALIRMIŞ....NEDEN HACETTEPEDE YAPTIRMIYORMU HACETTEPEDE YAPTIRINCA NEDEN PARA ALINSINKİ..ORASI ÜNV HASTANESİ... ANLAMADIM VALLA..BU DOKTORLAR NE PARACI YAAA...PARACILARDANDA ŞÜPHE DUYARIM BEN....
kiz allah varya hic gulesim yoktu..
her hafta degil cnm ...
mesela yarin gittin sayalim bi hafta sonra acil bi sey oldu diyelim gittin yine aliyor cnm ...
hacettepede ogretim uyesi kesinlikle hasta muayne etmesi ameliyat etmesi yasak cnm yasalar geregi ...
tahlil ve dikiside hrsde yaptirtiyor benim ozel sglik sigortm olmadigi icin surunuyorum...
ACABA ZEKAİ TAHİRE Mİ GİTSEM..ORAYIDA ÖVÜYORLAR..AMA ORDAN HANGİ DOKTORA GİTMELİ BİLEMİYORUM....BİRİSİDE YAZMIŞ ÖZGÜR DERENİN HATASI YÜZÜNDEN 4,5 AYLIK BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ..ASLA TAVSİYE ETMİYORUM DİYE YAZMIŞ BU SİTEYE.... KAFAM KARIŞTI İYİCE
ACABA ZEKAİ TAHİRE Mİ GİTSEM..ORAYIDA ÖVÜYORLAR..AMA ORDAN HANGİ DOKTORA GİTMELİ BİLEMİYORUM....BİRİSİDE YAZMIŞ ÖZGÜR DERENİN HATASI YÜZÜNDEN 4,5 AYLIK BEBEĞİNİ KAYBETMİŞ..ASLA TAVSİYE ETMİYORUM DİYE YAZMIŞ BU SİTEYE.... KAFAM KARIŞTI İYİCE
ZEKAHİ TAHİRDE NURİ DANIŞMAN ADINIDA ÇOK DUYUYORUM...EPEY MEMNUNLAR FORUMLARDA OKUDUMDA....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?