- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.321
slm kızlar nerdeyse 1 aydır girmesemde geçmişi okuyarak haberlerinizi alıyorum şükür gebeliğimin son günlerine geldim.tüm arkadaşlara Allah bu haftaları göstersin yarın 38 olucam Allahımın izniyle henüz dikişim alınmadı suyum gelirse hemen alınacak en geç 19 unda sezeryanla dogum yapacagım bu arada kuzenimi kaybettim çok acılı günler geçirdim bu yüzden günlerdir bilgisayarımı açmadım bile
buraya hep endişelerle bir şeyler yazmış biri olarak bu günleri görmek hayaldı inş kızım yağmur adayı kucagıma aldıgımıda yazarım
Tüm arkadaşlara saglık dolu günler dilerim...
Maşallah BarekAllah
Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına Alman'ı nasip eylesin canm
Yüce mevlam bizlerinde bu haftara gelmemizi nasip eylesin.
Ayrıca başın sağolsun. Allah Birdaha acı yaşatmasın.
kiz allah varya hic gulesim yoktu..
her hafta degil cnm ...
mesela yarin gittin sayalim bi hafta sonra acil bi sey oldu diyelim gittin yine aliyor cnm ...
hacettepede ogretim uyesi kesinlikle hasta muayne etmesi ameliyat etmesi yasak cnm yasalar geregi ...
tahlil ve dikiside hrsde yaptirtiyor benim ozel sglik sigortm olmadigi icin surunuyorum...
hmm öylemi...ama bak bişey dicem...lütfü önderoğlu benim septum ameliyatımı yaptı hemde 3 kere 3 seansta..ben anlamadım...adam 300 lira para aldı başta sonra ne tahlil varsa genetik felan hepicini hacettepede hiç sıra beklemeden yaptırdı...hemşireme git dedi o seni yönlendirecek dedi...öyle rahattı..sonra ameliyatıda günlük cerrahi bölümüne 3 seferde yaptı...3 ayda 3 kere kesti septum..birden kesmesi sakıncalı olurmuş..yavaş yavaş yaptı...kendisi karşıladı ameliyathanede...ama 5 kuruş para dahi vermedim...sadece 1 kere muayenehanesine 300 tl verdiydim o kadar....şuan emekli oldu hacettepeye çalışmıyor artık özele çalışıyor...hal böyle olunca aynı bu şekilde olur diye düşündüm ben..özgür deren hacettepeye bağlı prof ya onunda verdiği tahliller yapacağı ameliyat felan ücret almaz heralde diye düşündüm...HANİ SEN DİYOSUN YA YASAK DİYE AMELİYAT ETMELERİ FELAN..AMA LÜTFÜ HOCA ETTİ...ayrıca hrs de nedir ? :)
Arkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
Arkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
Canım çok şaşırdım,geçen listeyi güncellerken içimden niye hiç foruma uğramıyoır diyordum senişn için,oysa sen nelerle uğraşıyormuşsunArkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
canim bu yasa yeni cikti cnm senin gittiginde yil kacti bilmiyorum ama su an boyle...
nuri danismanada gittim ozeli var en son doc. di suan pr. olmusmu bilmiyorum cnm benim zamaninda riskli gebelik klinik sefiydi biraz sans dr isi ya..
ben en son kontrolumde ozgur bey beni uzdu basladim artik degistiremem ...
baska dr durumu anlattim ozgur bey cok iyi sakin degistirme dedi bende oyle degistirmedim cnm...
hrs ise ankarada ozel kadin dogum hastanesi canim cinnahta muaynesine yakin yerde yani..
bi git gorun cnm sonra karar verirsin ..
sana birinide tavsiye ediyim cnm ankaranin en iyi iki dr birincisi ozgur deren ikincisi acar koc ocar koc ta cok iyi ama para gozmus bilmiyorum oyle diyorlar...ben acar koca gidicektim gecen hafta dr beni azarlayinca ama artik degistiremem tekrar bi dr baslamak zamanimi alir ama sen ikisinede git cnm oyle karar ver...
geçen gün özgür dereni aradım telefonla...sadece moral bulmak istedim yeni kaybettim bebeğimi problemlerimi anlatmak istedim bana biraz vakit ayırsın istedim allah rızası için...beni ancak bir kadın doğumcu anlar ona ihtiyacım vardı....dediği şu merhaba hocam nasılsınız banu hanım..iyi değilim hocam dedim...geçmiş olsun dedi...ben hikayemi anlatmak istedim kastamonudayım ya bi teselliye ihtiyacım vardı umut dolu sözlerini bekledim...dediği aynen şuydu...şöyle yapalım siz elinizde tahlil tetkik ne varsa getirin buraya 6 hafta sonra gelin DEDİ KESTİRİP ATTI...ULA BENDE BİLİYOM HERALDE 1-2 AY SONRA GELMEYİ....İSTEDİĞİM O AN TELEFONDA BANA MORAL VERECEK GELECEKTE YAPABİLECEKLERİNİ KONUŞMASIYDI...
anlıcanız doktorla konuşmak bile fikir almak bile parayla...BENİ SOĞUTTU O TEL GÖRÜŞMESİ....
acar koçuda ilk defa duydum şimdi...onada gitmek lazım....BEN EN İYİSİ İYİLEŞENE KADAR PARA BİRİKTİREYİM....
Canım Femical klinikten Doç Dr Arda Lembet hocamıza hikayeni mail atsan. Kendisi bu gibi durumlarda geri dönüyor. Burda birçok arkadaşa dönmüşlüğü var. Ayrıca senin durumunda hastasında oldu. Hatta bir tanesi sırf bu ameliyat için Ankara'dan geldi
yaaa...gerçektenmi...atarım valla....nerde bu femical klinik? Mail adresi neki?
Canım bak ben listeyi yeni yayımladım,ankaralı arkadaşların dr letine bi gözat istersen..ama bu istanbuldaben istanbulu hiç bilmemki...hiç gitmedim ....keşke ankarada olsaydı
Ay ben mi çok büyüdüm bilmiyorum,sağdan sola dönemiyorum ama bi daha elime gelirse mutlaka bakıcam yada baktırıcam,
Biz oğlumuza Allah izin verirse Meriç ismini koyucaz
yok cnm abdominali sordum hamile kalmadan once oda sana gerek duymuyorum dedi dikisle 30haftaya tasimak hedefim dedi gerisi allah kerim ...
hacettepede yaptiririm tatlileri demesine inanma cnm sen saglil sigortani yap bak ben rezil oluyorum bide dikis atildiktan sonra oyle gezecegimizi sen beni dinle ..
hrs de dikisi atiyormus bana yatis dahil 2000 dedi muayne ucretide 350 cnm her gidiste aliyor mesala bu hafta git haftaya tekrar gidersen yine aliyor tahlilere bakinca almiyor onada ben gitmiyorum esim goturuyor...
benden sana tavsiye eger yakin zamanda hamilelik dusunuyorsan bir an once yaptir cnm ...
guzel haberlerini bekliyorum..
slm kızlar nerdeyse 1 aydır girmesemde geçmişi okuyarak haberlerinizi alıyorum şükür gebeliğimin son günlerine geldim.tüm arkadaşlara Allah bu haftaları göstersin yarın 38 olucam Allahımın izniyle henüz dikişim alınmadı suyum gelirse hemen alınacak en geç 19 unda sezeryanla dogum yapacagım bu arada kuzenimi kaybettim çok acılı günler geçirdim bu yüzden günlerdir bilgisayarımı açmadım bile
buraya hep endişelerle bir şeyler yazmış biri olarak bu günleri görmek hayaldı inş kızım yağmur adayı kucagıma aldıgımıda yazarım
Tüm arkadaşlara saglık dolu günler dilerim...
ama bu istanbuldaben istanbulu hiç bilmemki...hiç gitmedim ....keşke ankarada olsaydı
geçen gün özgür dereni aradım telefonla...sadece moral bulmak istedim yeni kaybettim bebeğimi problemlerimi anlatmak istedim bana biraz vakit ayırsın istedim allah rızası için...beni ancak bir kadın doğumcu anlar ona ihtiyacım vardı....dediği şu merhaba hocam nasılsınız banu hanım..iyi değilim hocam dedim...geçmiş olsun dedi...ben hikayemi anlatmak istedim kastamonudayım ya bi teselliye ihtiyacım vardı umut dolu sözlerini bekledim...dediği aynen şuydu...şöyle yapalım siz elinizde tahlil tetkik ne varsa getirin buraya 6 hafta sonra gelin DEDİ KESTİRİP ATTI...ULA BENDE BİLİYOM HERALDE 1-2 AY SONRA GELMEYİ....İSTEDİĞİM O AN TELEFONDA BANA MORAL VERECEK GELECEKTE YAPABİLECEKLERİNİ KONUŞMASIYDI...
anlıcanız doktorla konuşmak bile fikir almak bile parayla...BENİ SOĞUTTU O TEL GÖRÜŞMESİ....
acar koçuda ilk defa duydum şimdi...onada gitmek lazım....BEN EN İYİSİ İYİLEŞENE KADAR PARA BİRİKTİREYİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?