Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
chnbcim malesef oyle cnm battik resmen esim dr calisiyor allahtan lojman cikti yoksa simdiye coktan faize bogulmustum esimde sasirdi ailesi yardim etmiyor benim ailemde yardim etmiyor biz bizeyiz...
Allah kimseyi kimsesiz koymasin cok zor....

Allah oğlunu sana bağışlasin kilosu cok kucuk değil eminim simdi dahada kilo almıştır biraz zamana ihtiyacı var

chnbcim malesef oyle cnm battik resmen esim dr calisiyor allahtan lojman cikti yoksa simdiye coktan faize bogulmustum esimde sasirdi ailesi yardim etmiyor benim ailemde yardim etmiyor biz bizeyiz...

canım niye öyle ya... ben hastaneye 15 te 1 gittim bir alıp bir alınmıyordu. sigortam var diye 320 tl muayene 132 tl oluyordu yani 132tl ayda verdim. hele son ay her hafta gittim 1 kere alındı 132tl... doğum sonrası 2 kere gittim hiç alınmadı...

Kızlar ben bugün dışarı ciktim aslında arabayla gittim biraz yürüdüm bı kaç magza gezdim simdi her yerim ağrıyor bacaklarım kalcam pişman oldum offff

Kızlar ben bugün dışarı ciktim aslında arabayla gittim biraz yürüdüm bı kaç magza gezdim simdi her yerim ağrıyor bacaklarım kalcam pişman oldum offff

dinlen canım... gerçi oturmuşsundur hep... yarın gelince dr den ayrıntılı yaz...

Zor canım Allah yardımcın olsun ama belli bı kontrol süredir olması lazım bizim doktorun kendi yeri 250 muayene ücreti 19 gün kontrol suresi vardı gerçi 1.5 ayda bir çağırıyordu toplamda 3 kere gittim yarından itibaren hastaneye başlıcam onunda kontrol suresi 15gunde bir sen bir sorsana kontrol süresini

cnm muayne paralan...
sonuc gosterme beleşş....
:)

mailimi attım....bakalım dönücekmi....

kontrol suresini soruyum cnm bi
saglik bakanligi dahi 10gun 10gunden sonra muayne ucreti bi daha aliniyor aslinda arastirmak lazim vardir bi sure yasal olarakta vardir cunku saglik bakanliginin izniyle aciliyor ozel muayneler..

valla inanır mısın ben kanal d de doktorum programına bile mail attım ve hatta telefonla aradım düştü ama hiç açan olmadı ama epey mail çektim....

Allahyardimcin olsun, minik oğluna güç kuvvet saglik versin
Bol bol dua et arkadasim, bebeğin baya zamandır mücadele ediyor bak

hee 3 seferde septum yaptı..birden alınınca rahim delinebilirmişfelan...az kesiyo 1 ay rahi,m toplasın kendini yara iyileşsin sonra bidaha...3 kerede yaptı yani...ama ben hikayemi hangi doktora anlattıysam neden 3 kere yaptıki diyolar...bikerede alınmıyomuymuş diye şaşırdılar...AYNI ZAMANDA RAHİMDE SEZERYAN GİBİ AMELİYATLIYIM İLK GEBELİKTE 2 KOCA MİYOM VARDI ONLARI DA ALDILAR SEPTUMU DÜZELTMEMİŞ MANYAK DOKTOR...SADECE MİYOMLARI ALMIŞ..BENDE SONRAKİ GEBELİKLERİM DÜZGN SANIP HAMİLE KALDIM AMA HEPSİ DÜŞTÜ SONRADAN LÜTFÜ ÖNDEROĞLUNA GİTTİM O DEDİ EPEY BÜYÜKTÜ SEPTUM ALINMAMIŞ DEDİ...

VE BU ERKEN DOĞUMDADA MİYOMUM VAR HALADA VAR RAHMİN DIŞINDA SOL TARAFTA...2 GÜN AĞRISINDAN DURAMAMIŞTIM MİYOM GEBELİKLE DEJENERE OLUYOMUŞ O SANCI VERİYODU...ŞİMDİ Bİ 5 CMLİK MİYOM VAR HALA...KEŞKE KÜÇÜLSE...DOĞUMDAN SONRA KÜÇÜLÜRMÜŞ BAZEN..E BENİM BU DOĞUMDAN SAYILIRSA KÜÇÜLÜRMÜ BİLMİYORUM.....

NOLUCAK BİZİM HALİMİZ (((

Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...

Rabbim anneciğine şifalar versin canım.
Bu zorlu süreçte yüce mevlam kuvvet ve kolaylıklar versin.

kizlar ya akintim var benim.ozellikle tuvalete ciktiktan sonra,bide cikana kadar ya da bi sure oturdugumda renksiz kokusuz normalmidir.enf icin probiyotik fitilde kullandim

canım sen bir doktora danış mutlaka,bu akıntıların şakası yok inşallah ciddi bir şey degildir
kac haftalık gebesin dikişin var mı

su tanesi cnm rabbim annene saglik sihhat versin cnm sabir versin zor bir surectir eminim rabbim sanada yardim etsin ankaranin neresindesin cnm ben sincan yeni kentteyim..

Canım Allah şifa versin,tez zamanda sağlığına kavuşsun anneciğin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…