- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.341
Allah oğlunu sana bağışlasin kilosu cok kucuk değil eminim simdi dahada kilo almıştır biraz zamana ihtiyacı varArkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
chnbcim malesef oyle cnm battik resmen esim dr calisiyor allahtan lojman cikti yoksa simdiye coktan faize bogulmustum esimde sasirdi ailesi yardim etmiyor benim ailemde yardim etmiyor biz bizeyiz...
Allah kimseyi kimsesiz koymasin cok zor....
Kızlar ben bugün dışarı ciktim aslında arabayla gittim biraz yürüdüm bı kaç magza gezdim simdi her yerim ağrıyor bacaklarım kalcam pişman oldum offff
Zor canım Allah yardımcın olsun ama belli bı kontrol süredir olması lazım bizim doktorun kendi yeri 250 muayene ücreti 19 gün kontrol suresi vardı gerçi 1.5 ayda bir çağırıyordu toplamda 3 kere gittim yarından itibaren hastaneye başlıcam onunda kontrol suresi 15gunde bir sen bir sorsana kontrol süresinichnbcim malesef oyle cnm battik resmen esim dr calisiyor allahtan lojman cikti yoksa simdiye coktan faize bogulmustum esimde sasirdi ailesi yardim etmiyor benim ailemde yardim etmiyor biz bizeyiz...
Allah kimseyi kimsesiz koymasin cok zor....
canım niye öyle ya... ben hastaneye 15 te 1 gittim bir alıp bir alınmıyordu. sigortam var diye 320 tl muayene 132 tl oluyordu yani 132tl ayda verdim. hele son ay her hafta gittim 1 kere alındı 132tl... doğum sonrası 2 kere gittim hiç alınmadı...
canım femical klinikten doç dr arda lembet hocamıza hikayeni mail atsan. Kendisi bu gibi durumlarda geri dönüyor. Burda birçok arkadaşa dönmüşlüğü var. Ayrıca senin durumunda hastasında oldu. Hatta bir tanesi sırf bu ameliyat için ankara'dan geldi
Zor canım Allah yardımcın olsun ama belli bı kontrol süredir olması lazım bizim doktorun kendi yeri 250 muayene ücreti 19 gün kontrol suresi vardı gerçi 1.5 ayda bir çağırıyordu toplamda 3 kere gittim yarından itibaren hastaneye başlıcam onunda kontrol suresi 15gunde bir sen bir sorsana kontrol süresini
cnm aynen oyle ben uc yil ara verdim iki yil is aradim bi senede calistim iste sende imkanin varsa calis cnm ben bilmiyordum saglik sigortasi bi yil once yapildigini yoksa yaptirirdim hic dusunmeden...
Ben dahi ariyorum nasilsin bile demiyorum hemen konuya giriyorum cunku hemen cevap verip kapatiyor ben genelde sorularimi gorkem dr var ona soruyorum oda doc. Ama bosta perinatolog kendisi cok iyi harikaa bi dr eger bi yere baslarsa sen hamile kalana kadar git derim cnm...
Ama aklima gelmisken soyliyim ozgur deren hacettepeye bi gunlugune lekelenmem oldu aradim almiyorlardi cunku adini vermem dahi yetti oda acildeki dr aradi benim yaymama yardimci oldu ...
Arda lembette cok iyi istanbulda olan cogu arkadas ona gidiyor istanbulda olsaydim kesinlikle giderdim..
Cokta oturmadım canım yarın ki kontrol insallah guzel gecer bu yorgunluktan sonra kotu seyler duymayada korkuyorum sabah erken kalkıp evime gecicem dahadinlen canım... gerçi oturmuşsundur hep... yarın gelince dr den ayrıntılı yaz...
Arkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
hmm öylemi...ama bak bişey dicem...lütfü önderoğlu benim septum ameliyatımı yaptı hemde 3 kere 3 seansta..ben anlamadım...adam 300 lira para aldı başta sonra ne tahlil varsa genetik felan hepicini hacettepede hiç sıra beklemeden yaptırdı...hemşireme git dedi o seni yönlendirecek dedi...öyle rahattı..sonra ameliyatıda günlük cerrahi bölümüne 3 seferde yaptı...3 ayda 3 kere kesti septum..birden kesmesi sakıncalı olurmuş..yavaş yavaş yaptı...kendisi karşıladı ameliyathanede...ama 5 kuruş para dahi vermedim...sadece 1 kere muayenehanesine 300 tl verdiydim o kadar....şuan emekli oldu hacettepeye çalışmıyor artık özele çalışıyor...hal böyle olunca aynı bu şekilde olur diye düşündüm ben..özgür deren hacettepeye bağlı prof ya onunda verdiği tahliller yapacağı ameliyat felan ücret almaz heralde diye düşündüm...HANİ SEN DİYOSUN YA YASAK DİYE AMELİYAT ETMELERİ FELAN..AMA LÜTFÜ HOCA ETTİ...ayrıca hrs de nedir ? :)
Allah Allah 3 seferde septum ameliyati mı?
Bnimde septumum kalındı, 1 seferde alındı
Daha dogrusu benim ilk iliskide kanamam durmayinca gittik, vajina ağzında et var dediler
Megersem o rahimden vajina ağzına kadar inen bir septummus, doktorun bilgisizliği iste
Sadece vajinadaki görünen kısmı almış, rahim içindekini görmemiş
Sonra oğlumu doğurduğumda takibimi yapan doktor 1 seferde aldı hepsini
yaaa...gerçektenmi...atarım valla....nerde bu femical klinik? mail adresi neki?
Atmissin maili,hadi bakalım Arda bey doner umarım
Kızlar ben bugün dışarı ciktim aslında arabayla gittim biraz yürüdüm bı kaç magza gezdim simdi her yerim ağrıyor bacaklarım kalcam pişman oldum offff
CNm, bu haftalarda normal böyle ağrıların olması, uzun zamandır hareket etmediğin icin de hamlasmissindir
Sen bol bol dinlen su iç gecer, icini ferah tut
Allah Allah 3 seferde septum ameliyati mı?
Bnimde septumum kalındı, 1 seferde alındı
Daha dogrusu benim ilk iliskide kanamam durmayinca gittik, vajina ağzında et var dediler
Megersem o rahimden vajina ağzına kadar inen bir septummus, doktorun bilgisizliği iste
Sadece vajinadaki görünen kısmı almış, rahim içindekini görmemiş
Sonra oğlumu doğurduğumda takibimi yapan doktor 1 seferde aldı hepsini
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
kizlar ya akintim var benim.ozellikle tuvalete ciktiktan sonra,bide cikana kadar ya da bi sure oturdugumda renksiz kokusuz normalmidir.enf icin probiyotik fitilde kullandim
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
Canım Allah şifa versin,tez zamanda sağlığına kavuşsun anneciğin inşallahMerhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?