- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.361
Kontrolum 4.30da canım sabahın 6 sında kalktım yağmurlu bir pazratesi sabahında yolculugum 2 saat sürdü evimdeyim simdi duş aldım yatıyorum iyiyim ağrım sızım kalmadı bebeğimin hareketleininde degistigni farkettim bugün sanırım döndü yada yukarı çıktı ilk defa yukarda hissetpdiyirum hareketlerini aksama gorcez insallah hersey yolundadireylul gulu cnm kontrole gittinmi evinede ugruyacaktin insallah kendini yormazsin cnm dikkat et..
Allah şifalar versin tez zamanda iyileşir insallahMerhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
Kontrolum 4.30da canım sabahın 6 sında kalktım yağmurlu bir pazratesi sabahında yolculugum 2 saat sürdü evimdeyim simdi duş aldım yatıyorum iyiyim ağrım sızım kalmadı bebeğimin hareketleininde degistigni farkettim bugün sanırım döndü yada yukarı çıktı ilk defa yukarda hissetpdiyirum hareketlerini aksama gorcez insallah hersey yolundadir
Sabah sabah uyksuzluk ve yorgunluktan hiç bisey anlamadım dusa zor attım kendimi ama özledim tabi insanın kendi evi bı başka guzelmasallah cnm benim ne guzel yukari cikmis oglusuna masallah dinlen cnm dinlen evini nasil buldun ozlemissindir simdi..
Kontrolum 4.30da canım sabahın 6 sında kalktım yağmurlu bir pazratesi sabahında yolculugum 2 saat sürdü evimdeyim simdi duş aldım yatıyorum iyiyim ağrım sızım kalmadı bebeğimin hareketleininde degistigni farkettim bugün sanırım döndü yada yukarı çıktı ilk defa yukarda hissetpdiyirum hareketlerini aksama gorcez insallah hersey yolundadir
Bugün, 12:183MELEKANNESI
metal
28 olmuşsun canım çok sevindim..
Sabah sabah uyksuzluk ve yorgunluktan hiç bisey anlamadım dusa zor attım kendimi ama özledim tabi insanın kendi evi bı başka guzel
Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah
Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü
Inşallah canım,dediğin gibi olmazsa endokrincim bayan,onu da arayabilirim,nette okudum içeri itin diyo hep,annemle konuştukta beni doğurduktan sonra olmuş ama geçmiş,yaa bi çocuk doğurucam ne çürükmüşüm her yerim dökülüyoCanım benim ya. İnşallah rahatsızlık vermez. Benimde gebeliğin başlarında çok rahatsız eden bir fissur(çatlak) vardı. Dr krem verdi rahatlatmıştı. Olmadı kontrolüne kadar bi arayıp sorsan mı?
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah
Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü
Inşallah canım,dediğin gibi olmazsa endokrincim bayan,onu da arayabilirim,nette okudum içeri itin diyo hep,annemle konuştukta beni doğurduktan sonra olmuş ama geçmiş,yaa bi çocuk doğurucam ne çürükmüşüm her yerim dökülüyo
mrb arkadaşlar.kontrole gittim.keseyi gördüm çok şükür.İki hafta sonra tekrar gideceğim.kalp atışlarına bakacakSerklajı 9.haftada yapıyorum ben dedi.Erken mi acaba?bilemedim.serklajdan sonra heyet raporu veririm dedi.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
meme gibi bişeymi?içeri itin falan diyorsa basurmü acaba?
mrb arkadaşlar.kontrole gittim.keseyi gördüm çok şükür.İki hafta sonra tekrar gideceğim.kalp atışlarına bakacakSerklajı 9.haftada yapıyorum ben dedi.Erken mi acaba?bilemedim.serklajdan sonra heyet raporu veririm dedi.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Geçmiş olsun canım.
Kıyamam ben oğluşuna. En çok oğlum hasta olunca içim acıyor. Sanki ilğilenemedimde ondan oldu diye.
Anne oğul dinlenin bugün. Oğluna adaçayı içirebilirsen. Oğlumda çok işe yarıyor. Ayrıca toz zencefil ile bal karışımda. Ama gebelere yasak. Benım oğlum boğazım acıyor deyince ben hemen bir ada cayı içiriyorum. Peşinde bir tatlı kaşığı bal zencefil katılımı. Sabah akşam. Başlarda istemiyordu zorla veriyordum. Sonra bunları şimdi içmesen hastalığın ilerler daha önce olduğu gibi sonra kalçadan şurup gerekir deyince şimdi hiç mızmızlsnmadan yiyor yavrum.
BEN KASTAMONUDAYIM ... ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM...VE 7 YILLIK EVLİYİM.... ALLAHIM BİTMEYECEKMİ BU ÇİLE...evet allah daha başka dert acı vermesin ama işte insan üzüntüsüne gözyaşına engel olamıyor ne yazıkki....beterin beteri var diye avutuyoruz kendimizi....
1.si 10 günlükken düştü... 2.si 2,5 aylıkken kalp atışları durdu kürtaj oldum.. 3.sü ise 20 haftaya kadar geldik su kesesi elime geldi ve malesef kesesi patladı ve erken doğum( derken en iyi doktora gittim rahimde perde varmış onu düzelttirdim artık hamile kalabilirsin, tamam dedi...ve 1 sene sonra 4. kez hamile kaldım..bu sefer tedbiri elden bırakmadım...araştırdım...her perdeyi aldıran ve 19-20 haftalık düşük yapan kadınlara rahim ağzına dikiş atılıyormuş..rahim ağzı açılmasın diye...ve yine doktora gittim 13.haftamda rahim ağzına dikiş attırdım...bidaha düşmesin diye...ama ona rağmen 2 gün önce kanamayla hastaneye gittim ve orda içimden aşağıya birşey geldiğini hissettim doktor bakarken yine bebeğin suyu sızıyor dikişlerin arasından...malesef dikiş bile yetersiz kalmıştı....hemen belden uyuşturup dikişi aldı doktor ve artık bebeğin gelmesini bekledim malesef....sonra eşini bekledim en acıda eşini beklemekti...uyutun beni dedim ve kısa bir uykuyla eşinide alıp temizlediler...ve narkozdan uyandığımda hala doğumhanede masadaydım....ve yanımdan sancıyla bağıran bir kadın geçti onuda yan masaya aldılar...ben sandımki oda benim gibi düşük yapıyor ..hemşirelere bağırdım yeter götürün beni bu acıyı sesi duymak istemiyorum diye...meğer kadın doğum yapıyormuş..canlı canlı bebek çıkmasın mı ( orda koptum ben... (( ÇOK ZOR ÇOOOK.... BUNDAN SONRA RAHİM AĞZINA ALTTAN DİKİŞ ATILMAYIP KARNIM YARILIP ÖYLE DİKİŞ ATILCAKMIŞ..ODA OLMAZSA ALLAH NE DİYELİM ARTIK DİYOR doktor.... ((((((
kizlar ya akintim var benim.ozellikle tuvalete ciktiktan sonra,bide cikana kadar ya da bi sure oturdugumda renksiz kokusuz normalmidir.enf icin probiyotik fitilde kullandim
Ay ben mi çok büyüdüm bilmiyorum,sağdan sola dönemiyorum ama bi daha elime gelirse mutlaka bakıcam yada baktırıcam,
Biz oğlumuza Allah izin verirse Meriç ismini koyucaz
slm kızlar nerdeyse 1 aydır girmesemde geçmişi okuyarak haberlerinizi alıyorum şükür gebeliğimin son günlerine geldim.tüm arkadaşlara Allah bu haftaları göstersin yarın 38 olucam Allahımın izniyle henüz dikişim alınmadı suyum gelirse hemen alınacak en geç 19 unda sezeryanla dogum yapacagım bu arada kuzenimi kaybettim çok acılı günler geçirdim bu yüzden günlerdir bilgisayarımı açmadım bile
buraya hep endişelerle bir şeyler yazmış biri olarak bu günleri görmek hayaldı inş kızım yağmur adayı kucagıma aldıgımıda yazarım
Tüm arkadaşlara saglık dolu günler dilerim...
Arkaslar bende sızın gibı serkılajlı evde yatarken bayramda hastaneye yattım aysetalha olaraktı ısmım hastanedeyken şifremi unuttum kasım10 daküçük oğlum 26 haftalık 900 gr olarak dünyaya geldi bor aydan Bedri yoğun bakımda küçük oğlum dua edin lütfen çok içim acıyor Allah'ın ıznıyle inşallah iyi olucak küçük meleğim
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?