Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
eylul gulu cnm kontrole gittinmi evinede ugruyacaktin insallah kendini yormazsin cnm dikkat et..
Kontrolum 4.30da canım sabahın 6 sında kalktım yağmurlu bir pazratesi sabahında yolculugum 2 saat sürdü evimdeyim simdi duş aldım yatıyorum iyiyim ağrım sızım kalmadı bebeğimin hareketleininde degistigni farkettim bugün sanırım döndü yada yukarı çıktı ilk defa yukarda hissetpdiyirum hareketlerini aksama gorcez insallah hersey yolundadir

Allah şifalar versin tez zamanda iyileşir insallah

masallah cnm benim ne guzel yukari cikmis oglusuna masallah dinlen cnm dinlen evini nasil buldun ozlemissindir simdi..

Gözün Aydın canım. Dr hayırlı haberlerle gelmeni yüce mevlam nasip eylesin.

Bugün, 12:183MELEKANNESI
metal

28 olmuşsun canım çok sevindim..

Hamd olsun bu günüme. Rabbim daim eylesin.
Allah razı oldun canım.

Sabah sabah uyksuzluk ve yorgunluktan hiç bisey anlamadım dusa zor attım kendimi ama özledim tabi insanın kendi evi bı başka guzel

Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah

Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü

Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü

Canım benim ya. İnşallah rahatsızlık vermez. Benimde gebeliğin başlarında çok rahatsız eden bir fissur(çatlak) vardı. Dr krem verdi rahatlatmıştı. Olmadı kontrolüne kadar bi arayıp sorsan mı?

Canım benim ya. İnşallah rahatsızlık vermez. Benimde gebeliğin başlarında çok rahatsız eden bir fissur(çatlak) vardı. Dr krem verdi rahatlatmıştı. Olmadı kontrolüne kadar bi arayıp sorsan mı?
Inşallah canım,dediğin gibi olmazsa endokrincim bayan,onu da arayabilirim,nette okudum içeri itin diyo hep,annemle konuştukta beni doğurduktan sonra olmuş ama geçmiş,yaa bi çocuk doğurucam ne çürükmüşüm her yerim dökülüyo

Allah şifa versin anneciğine..İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..Anne hayatımızdaki en önemli şey..

mrb arkadaşlar.kontrole gittim.keseyi gördüm çok şükür.İki hafta sonra tekrar gideceğim.kalp atışlarına bakacakSerklajı 9.haftada yapıyorum ben dedi.Erken mi acaba?bilemedim.serklajdan sonra heyet raporu veririm dedi.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Duyaydın canım benimde yattığım dönemde çıkmıştı..1 hafta içinde..Hayatımda ilk defa kabızlık sorunum oldu ve mem e çıktı..Nasıl moralim bozuldu ozaman anlatamam..Dr pomat verdi..Onu kullandım..Ama uzun süre kullanamıyorsun zaten..Seninki ishalden oldu sanırım..Leblebi falanmı yesen..doğumdan sonra söndü benimki ama hala duruyor
Kaybolmuyormuş hiç..Ancak ameliyatla alınıyormuş..Büyük ihtimal 2.hamileliğimde yeniden zorlıycak beni..İnşallah olmaz..Pamukla zeytin yağı koyabilirsin o kısma..rahatlatır..

meme gibi bişeymi?içeri itin falan diyorsa basurmü acaba?

Hayırlı olsun arkadaşım..Ohh rahat etmiştir için..inşallah zamanında kucağına alırsın..9.haftada serklaj yapıldığını ilk defa duydum ben..

Hayirlisi olsun cok sevndim
Insallah kalp atislarinida duyacaksin
serklaj en erken 12. Haftada ikili test sonucuna gore atiliyor biliyorum ama
Bir sonraki kontrolunde olcum yaptir bakalim ne cikacak
Dr un bu sefer olcum yaptimi ona goremi 9. Hafta dedi
Hakkinda hayirlisi olsun insallah

DUYAYDIN

yatarak gebelik gecirenlerin ortak noktasi sanirim
bendede oldu ama agri ve problem cikarmadigi icin pek sorun yapmiyorum.
Insallah son gune kadar en buyuk sikintin bu olsun

EYLULGULU

guzel haberlerini bekliyorum

Arkadaslar bende bu arada alternatif olarak tup bebek merkezlerini ve saetlarini arastiriyorum.
Acaba bir kezde u.u den randevu alip gorussemmi diyorum
Orasi icinde iyi diyorlar ve benim yillar oncesinden raporum var yani bir cok prosedur ile ugrasmiycam
Ha bu arada saglik ocagina idip su tetenoz asisni aradan cikartayim diyorum
Bari bir dert kalksin ortadan
Eger yapmazlarsa kendim ezcaneden alip yaptirabiliyormuyum
kendinize iyi bakin
Guzel haberler bekliyorum

adaçayı yasak fakat zencefil bal karışımın yasak olduğunu ilk defa duyuyorum..

geçmiş olsun... umudunu kaybetme... arkadaşlar gerekli cevapları vermişler zaten.

kizlar ya akintim var benim.ozellikle tuvalete ciktiktan sonra,bide cikana kadar ya da bi sure oturdugumda renksiz kokusuz normalmidir.enf icin probiyotik fitilde kullandim

aaahh ahh akıntı bende de var.. ilk başlarda ki akıntı normaldi açık renkli falan ... fakat serklaj sonrası akıntım sarıya döndü.. fitil kullanıyorum şimdi.. ama bir idrar kültürü yaptıracağım yarın..akıntı ihmale gelmez.

Ay ben mi çok büyüdüm bilmiyorum,sağdan sola dönemiyorum ama bi daha elime gelirse mutlaka bakıcam yada baktırıcam,

Biz oğlumuza Allah izin verirse Meriç ismini koyucaz

çok güzel isim.. oğlumun adı Tuna.. herkes diyor kızına da Meriç adını koy.. İkiiside unisex isim :)

öncelikle başın sağolsun. Allahım kalanlarına sabır versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz.

çok erken doğmuş..Çok güzel hikayeler örneklerimiz var burada.. Dularımız oğlunla.. Umarım çok çabucak atlatır... Nerede yatıyor?

Canım yaaa geçmiş olsun.. Allahım acil şifalarını versin. Ne kanseri?

Geçmişi okudum..tam yazacakken site attı.. Bugün biraz ağrım var.. Dün yeğenimin doğum günü vardı yoruldum biraz... Bugün minübüse bindiğimde ilk defa biri hamile olduğumu anlayıp yer verdi.. Sanırım artık karnım belli olmaya başladı...

Yaaa bazen çok tereddüt ediyorum evde mi dinlensem acaba? Ya da Arda beye de bir görünsem mi acaba? Bakalım 3.bir göz o ne diyecek?

Arda beyin muayne ücreti 330 TL , Allianz kart indiriminden faydalandığımda 134 TL ye geliyor.

İlk boş randevusu 26 Aralık saat 13:40 da varmış. 28 Aralık ta zaten kendi doktoruma randevum var.. Vazgeçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…