Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Inşallah canım,aynı dediğin gibi ağrı sızı yok ama işte bi tuhaf oldum

Bu arada tetanoz aşısını hamile dışındakilere parayla yapıyorlar,onlar reçeteye yazıyor sen ilacı alıyorsun tekrar sağlık ocağına gidiyorsun orda vuruyorlar

Canım tuna ismini de çok severim,ilk oğlum vakitlice doğsaydı tuna koyacaktık,eşim şimdi koyalım dedi ama bi kere düşünüldü ya koymak istemedim,meriç hem bir nehir ismi hem de son umut anlamına geliyor,çok hoşuma gitti,eşim yunanistan göçmeni,mertiç nehri türkiye ile yunanistan arasdında da sınır oluşturuyor,pek hitap etti bize,bayıldık

Son düzenleme:
Tuna ismini buket uzuner in kumral ada mavi tuna isimli kitabından beğenmiştik,kızımız olursa ada,oğlumuz olursa tuna koyarız diyorduk,kızın olursa ada koyabilirsin,birbirine yakışıyor

Dünden beri internet gitmişti herkezden Allah razı olsun herkezden meleğim medikal Park'ta yatıyor ben Kemer'de oturuyorum oğluma gitmek için bir saatte gidiyorum kuzuma çok uzağım bugün gittim 1240 gr olmuş ama ciğerlerinde gelişme yok diyor çok zorgünler anlatamam Hastaneye gideren bile müthiş heyecanlanıyorum Dr azının içine bakıyorum lüzumu bırakıp gelmek çok ağır ama inşallah Rabbim izin verirse iyi olucak oğlum inanıyorum beni yoran gördüğü tedavi

bence sen septumda doktor kurbanı olmuşsun
her ameliyatta rahim yıpranmış, belki de bebeklerin ondan tutunamadı :26:
bir daha hamilelik düşünmek için beklemeyi düşünüyor musun? rahmin kendini toparlasın diye

Allah yardımcınız olsun, annene acil şifalar dilerim.

Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah

Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü

ne denir bilmiyorum hiç başıma gelmedi
yiyeceklerine dikkat et diyeceğim ama sen zaten temkinli yiyorsun
başına gelmeyince bilemiyor insan
doktora danışmaktn başka çaren yok

sevindim cnm, hayırlısı olsun

Gözünaydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kilosu maşallah annesi. Rabbim kolaylık versin. Allah tez zamanında şifa versin canım

yaa benim işlemler özel hastanede oldu,şimdilik rapor oldım devlet hastanesinden düşük tehtidi diye,o bitince nasıl olacak bilmiyorum.perşembe randevum var sorucam doktoruma.ilk bebeği serklaja rağmen 20.haftada kaybettiğim için korkuyorum.inş. rapor konusunu ayarlayabilirim.sen nerde serklaj oldun canım

ben buca da çalışıyorum,fen ve tek. branşım

canım Allah yardımcınız olsun.inş. evladın en kısa zamanda yuvanıza gelir sağlıcakla...

ben edirne de okudum,
meriç nehrini iyi bilirim
ayrıca kuzenimin ismi meriç aynı üniversite de okuduk onunla,, üniversiteden çok yakın bir erkek arkadaşımın adı da meriçti. kız meriç. erkek meriç derdik karıştırmamak iin
bende çok güzel anılar uyandırdı bu isim

Canım ege üniversitesi yapıyor takibimi ama aynı zamanda özele gidiyorum egeden erol tavmergen e

Ben yarin saglik ocagina gideyim bakalim
igneyi yapsinlarda ben kendimde alirim artik
badeye durumunu izah edince direk yapmislar bakalim bizim dr ne diyecek

canım Allah şifa versin. inşallah tez zamanda iyileşir annen canım...

Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah

Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü

canım olsun bunun zararı olmaz benimki gitti... belki gider seninki de...

canım benim hatayda gittiğim bir dr sna 10 haftada atarız demişti olabiliyor bazen... Al canım heyet...

uu ya gidebilirsin fikir olabilir...aşıyı da yap bence...

canım benim kaybettiğim bebeğimin adı Berat tunca idi. bu da ahmet arda. nehir isimleri benim de favorim. soyadımız da nehir ismi:))
Allahtan yer vermişler. dikkat et canım işte çok ayakta kalmamaya çalış...

canım inşallah iyi olacak. nasıl oldu sancın mı oldu nasıl doğdu? dr n ne diyor ne dedi?

24 oldum canim.dikisimde var.kultur falan bakikdi enf yoktu ama bidaha baktirmaliyim galiba.bide suyumsa diye dusunmeye basladim

inşallah değildir...

Gecicek bu gunler inan
sinem arkadasimiz 86 gun sonunda kavustu bebeklerine
cok zor ve yipratici bir surec ama sonu ifade edilemez bir mutluluk olucak insallah.
gelismeleri yaz firsat buldukca inan dualarim dasin.

Sancım olmadı sızıntı halınde şuyum geliyordu Dr inanmadı bayramın 2günü yatarken bir anda şuyum boşaldı 2hafta hastanede yattım enfeksıyon başladı bu arada şuyum yoktu hiç onun için acil sezeryanla aldılar kuzumu serklajdan vardı bende ama bulaşar oldu

Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…