- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.381
Inşallah canım,aynı dediğin gibi ağrı sızı yok ama işte bi tuhaf oldumDUYAYDIN
yatarak gebelik gecirenlerin ortak noktasi sanirim
bendede oldu ama agri ve problem cikarmadigi icin pek sorun yapmiyorum.
Insallah son gune kadar en buyuk sikintin bu olsun
EYLULGULU
guzel haberlerini bekliyorum
Arkadaslar bende bu arada alternatif olarak tup bebek merkezlerini ve saetlarini arastiriıyorum.
Acaba bir kezde u.u den randevu alip gorussemmi diyorum
Orasi icinde iyi diyorlar ve benim yillar oncesinden raporum var yani bir cok prosedur ile ugrasmiycam
Ha bu arada saglik ocagina idip su tetenoz asisni aradan cikartayim diyorum
Bari bir dert kalksin ortadan
Eger yapmazlarsa kendim ezcaneden alip yaptirabiliyormuyum
kendinize iyi bakin
Guzel haberler bekliyorum
Canım tuna ismini de çok severim,ilk oğlum vakitlice doğsaydı tuna koyacaktık,eşim şimdi koyalım dedi ama bi kere düşünüldü ya koymak istemedim,meriç hem bir nehir ismi hem de son umut anlamına geliyor,çok hoşuma gitti,eşim yunanistan göçmeni,mertiç nehri türkiye ile yunanistan arasdında da sınır oluşturuyor,pek hitap etti bize,bayıldıkadaçayı yasak fakat zencefil bal karışımın yasak olduğunu ilk defa duyuyorum..
geçmiş olsun... umudunu kaybetme... arkadaşlar gerekli cevapları vermişler zaten.
aaahh ahh akıntı bende de var.. ilk başlarda ki akıntı normaldi açık renkli falan ... fakat serklaj sonrası akıntım sarıya döndü.. fitil kullanıyorum şimdi.. ama bir idrar kültürü yaptıracağım yarın..akıntı ihmale gelmez.
çok güzel isim.. oğlumun adı Tuna.. herkes diyor kızına da Meriç adını koy.. İkiiside unisex isim :)
öncelikle başın sağolsun. Allahım kalanlarına sabır versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz.
çok erken doğmuş..Çok güzel hikayeler örneklerimiz var burada.. Dularımız oğlunla.. Umarım çok çabucak atlatır... Nerede yatıyor?
Canım yaaa geçmiş olsun.. Allahım acil şifalarını versin. Ne kanseri?
Geçmişi okudum..tam yazacakken site attı.. Bugün biraz ağrım var.. Dün yeğenimin doğum günü vardı yoruldum biraz... Bugün minübüse bindiğimde ilk defa biri hamile olduğumu anlayıp yer verdi.. Sanırım artık karnım belli olmaya başladı...
Yaaa bazen çok tereddüt ediyorum evde mi dinlensem acaba? Ya da Arda beye de bir görünsem mi acaba? Bakalım 3.bir göz o ne diyecek?
hee 3 seferde septum yaptı..birden alınınca rahim delinebilirmişfelan...az kesiyo 1 ay rahi,m toplasın kendini yara iyileşsin sonra bidaha...3 kerede yaptı yani...ama ben hikayemi hangi doktora anlattıysam neden 3 kere yaptıki diyolar...bikerede alınmıyomuymuş diye şaşırdılar...AYNI ZAMANDA RAHİMDE SEZERYAN GİBİ AMELİYATLIYIM İLK GEBELİKTE 2 KOCA MİYOM VARDI ONLARI DA ALDILAR SEPTUMU DÜZELTMEMİŞ MANYAK DOKTOR...SADECE MİYOMLARI ALMIŞ..BENDE SONRAKİ GEBELİKLERİM DÜZGN SANIP HAMİLE KALDIM AMA HEPSİ DÜŞTÜ SONRADAN LÜTFÜ ÖNDEROĞLUNA GİTTİM O DEDİ EPEY BÜYÜKTÜ SEPTUM ALINMAMIŞ DEDİ...
VE BU ERKEN DOĞUMDADA MİYOMUM VAR HALADA VAR RAHMİN DIŞINDA SOL TARAFTA...2 GÜN AĞRISINDAN DURAMAMIŞTIM MİYOM GEBELİKLE DEJENERE OLUYOMUŞ O SANCI VERİYODU...ŞİMDİ Bİ 5 CMLİK MİYOM VAR HALA...KEŞKE KÜÇÜLSE...DOĞUMDAN SONRA KÜÇÜLÜRMÜŞ BAZEN..E BENİM BU DOĞUMDAN SAYILIRSA KÜÇÜLÜRMÜ BİLMİYORUM.....
NOLUCAK BİZİM HALİMİZ(((
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah
Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü
mrb arkadaşlar.kontrole gittim.keseyi gördüm çok şükür.İki hafta sonra tekrar gideceğim.kalp atışlarına bakacakSerklajı 9.haftada yapıyorum ben dedi.Erken mi acaba?bilemedim.serklajdan sonra heyet raporu veririm dedi.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
mrb arkadaşlar.kontrole gittim.keseyi gördüm çok şükür.İki hafta sonra tekrar gideceğim.kalp atışlarına bakacakSerklajı 9.haftada yapıyorum ben dedi.Erken mi acaba?bilemedim.serklajdan sonra heyet raporu veririm dedi.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Sanırım canım çünkü içeri itiliyor,sonra yine çıkıyor,et gibi bişey,ben bu oğlanı bi doğurayım poposunu poposunu ısırıcam bana yaptıkları için
Dünden beri internet gitmişti herkezden Allah razı olsun herkezden meleğim medikal Park'ta yatıyor ben Kemer'de oturuyorum oğluma gitmek için bir saatte gidiyorum kuzuma çok uzağım bugün gittim 1240 gr olmuş ama ciğerlerinde gelişme yok diyor çok zorgünler anlatamam Hastaneye gideren bile müthiş heyecanlanıyorum Dr azının içine bakıyorum lüzumu bırakıp gelmek çok ağır ama inşallah Rabbim izin verirse iyi olucak oğlum inanıyorum beni yoran gördüğü tedavi
ufffffffffff( 3 gün önce kaybettim 20 haftalık serklajdan sızdı suyu....inşallah senin meleğin yaşar....yarabbim inşallah....off yaaa (
Yok canım serklajdan beri çalışmıyorum,doktorum zaten istirahatten yana,o yüzden hep heyet raporu verdi,ben de yatıyorum wc ye kalkıyorum,arada tv için oda değiştiriyorum o kadar,evim merdivenli olduğu için hiç dışarı da çıkmıyorum doktor dışında
Izmirin neresindesin,branşın nedir?ben bornovadayım bilgisayar öğretmeniyim,sağolsun idarem yokluğumdan istifade sınıfımı dağıtıp 5. sınıf şubesi yapmış,dönsrm bile girecrk sınıfım dersim yok
canım sen bir doktora danış mutlaka,bu akıntıların şakası yok inşallah ciddi bir şey degildir
kac haftalık gebesin dikişin var mı
Dünden beri internet gitmişti herkezden Allah razı olsun herkezden meleğim medikal Park'ta yatıyor ben Kemer'de oturuyorum oğluma gitmek için bir saatte gidiyorum kuzuma çok uzağım bugün gittim 1240 gr olmuş ama ciğerlerinde gelişme yok diyor çok zorgünler anlatamam Hastaneye gideren bile müthiş heyecanlanıyorum Dr azının içine bakıyorum lüzumu bırakıp gelmek çok ağır ama inşallah Rabbim izin verirse iyi olucak oğlum inanıyorum beni yoran gördüğü tedavi
Inşallah canım,aynı dediğin gibi ağrı sızı yok ama işte bi tuhaf oldum
Bu arada tetanoz aşısını hamile dışındakilere parayla yapıyorlar,onlar reçeteye yazıyor sen ilacı alıyorsun tekrar sağlık ocağına gidiyorsun orda vuruyorlar
Canım tuna ismini de çok severim,ilk oğlum vakitlice doğsaydı tuna koyacaktık,eşim şimdi koyalım dedi ama bi kere düşünüldü ya koymak istemedim,meriç hem bir nehir ismi hem de son umut anlamına geliyor,çok hoşuma gitti,eşim yunanistan göçmeni,mertiç nehri türkiye ile yunanistan arasdında da sınır oluşturuyor,pek hitap etti bize,bayıldık
Canım ege üniversitesi yapıyor takibimi ama aynı zamanda özele gidiyorum egeden erol tavmergen eyaa benim işlemler özel hastanede oldu,şimdilik rapor oldım devlet hastanesinden düşük tehtidi diye,o bitince nasıl olacak bilmiyorum.perşembe randevum var sorucam doktoruma.ilk bebeği serklaja rağmen 20.haftada kaybettiğim için korkuyorum.inş. rapor konusunu ayarlayabilirim.sen nerde serklaj oldun canım
ben buca da çalışıyorum,fen ve tek. branşım
Inşallah canım,aynı dediğin gibi ağrı sızı yok ama işte bi tuhaf oldum
Bu arada tetanoz aşısını hamile dışındakilere parayla yapıyorlar,onlar reçeteye yazıyor sen ilacı alıyorsun tekrar sağlık ocağına gidiyorsun orda vuruyorlar
Canım tuna ismini de çok severim,ilk oğlum vakitlice doğsaydı tuna koyacaktık,eşim şimdi koyalım dedi ama bi kere düşünüldü ya koymak istemedim,meriç hem bir nehir ismi hem de son umut anlamına geliyor,çok hoşuma gitti,eşim yunanistan göçmeni,mertiç nehri türkiye ile yunanistan arasdında da sınır oluşturuyor,pek hitap etti bize,bayıldık
Merhaba arkadaslar gecmisi okuyamadim ama hamile arkafaslar iyi sanirim.allah herkesin yar ve yardimcisi olsun.bende bu aralar cok yogunum annem kanser hastasi oldugu icin tedavi asamasindayiz surekli hastanelerdeyiz.hacettepeyle ev arasinda mekik dokuyoruz.annecigimede dua edin lutfen kizlar.hepinizi cok opuyorum allah burada isteyen herkesi bebek sahibi yapsin...
Canım bugündü randevun dimi,hadi güzel haberletle dön inşallah
Kızlaaaaaar ben oraya aynayla bakmaya çalıştım ama göremefim,eşim baktı evet bişey var dedi,ühüüüüüü
DUYAYDIN
yatarak gebelik gecirenlerin ortak noktasi sanirim
bendede oldu ama agri ve problem cikarmadigi icin pek sorun yapmiyorum.
Insallah son gune kadar en buyuk sikintin bu olsun
EYLULGULU
guzel haberlerini bekliyorum
Arkadaslar bende bu arada alternatif olarak tup bebek merkezlerini ve saetlarini arastiriyorum.
Acaba bir kezde u.u den randevu alip gorussemmi diyorum
Orasi icinde iyi diyorlar ve benim yillar oncesinden raporum var yani bir cok prosedur ile ugrasmiycam
Ha bu arada saglik ocagina idip su tetenoz asisni aradan cikartayim diyorum
Bari bir dert kalksin ortadan
Eger yapmazlarsa kendim ezcaneden alip yaptirabiliyormuyum
kendinize iyi bakin
Guzel haberler bekliyorum
adaçayı yasak fakat zencefil bal karışımın yasak olduğunu ilk defa duyuyorum..
çok güzel isim.. oğlumun adı Tuna.. herkes diyor kızına da Meriç adını koy.. İkiiside unisex isim :)
öncelikle başın sağolsun. Allahım kalanlarına sabır versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Geçmişi okudum..tam yazacakken site attı.. Bugün biraz ağrım var.. Dün yeğenimin doğum günü vardı yoruldum biraz... Bugün minübüse bindiğimde ilk defa biri hamile olduğumu anlayıp yer verdi.. Sanırım artık karnım belli olmaya başladı...
Yaaa bazen çok tereddüt ediyorum evde mi dinlensem acaba? Ya da Arda beye de bir görünsem mi acaba? Bakalım 3.bir göz o ne diyecek?
24 oldum canim.dikisimde var.kultur falan bakikdi enf yoktu ama bidaha baktirmaliyim galiba.bide suyumsa diye dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?