- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.401
yaa benim işlemler özel hastanede oldu,şimdilik rapor oldım devlet hastanesinden düşük tehtidi diye,o bitince nasıl olacak bilmiyorum.perşembe randevum var sorucam doktoruma.ilk bebeği serklaja rağmen 20.haftada kaybettiğim için korkuyorum.inş. rapor konusunu ayarlayabilirim.sen nerde serklaj oldun canım
ben buca da çalışıyorum,fen ve tek. branşım
Canım,doktorun tabi tecrübelerine dayanarak konuşuyordur ama suyu daha da azalmayabilir,sen yine de iyi düşün her zamankinden daha çok su içmeye çalış,dr nin dediği gibi bebeğinin hareketlerini takip et,Allahın izniyle kötü hiçbirşey olmayacak,ben dua ediyorum,senin için hepimiz içinKızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem
Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem
Gecicek bu gunler inan
sinem arkadasimiz 86 gun sonunda kavustu bebeklerine
cok zor ve yipratici bir surec ama sonu ifade edilemez bir mutluluk olucak insallah.
gelismeleri yaz firsat buldukca inan dualarim dasin.
Canım,doktorun tabi tecrübelerine dayanarak konuşuyordur ama suyu daha da azalmayabilir,sen yine de iyi düşün her zamankinden daha çok su içmeye çalış,dr nin dediği gibi bebeğinin hareketlerini takip et,Allahın izniyle kötü hiçbirşey olmayacak,ben dua ediyorum,senin için hepimiz için
melek18 cnm hayirli olsun darisi kalp atislarina...
Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
bence sen septumda doktor kurbanı olmuşsun
her ameliyatta rahim yıpranmış, belki de bebeklerin ondan tutunamadı :26:
Bir daha hamilelik düşünmek için beklemeyi düşünüyor musun? Rahmin kendini toparlasın diye
Insallah ya teşekkürler evet okudum sinem i umut oluyor insana 31 gün bitti bizim inşallah iyi olur yavrum gözümü açıp kapasam bugünler bitse ya oğlum en az 2aydaha orda galiba napim oıyı olsunda inşallah
canım Allah yardımcınız olsun.inş. evladın en kısa zamanda yuvanıza gelir sağlıcakla...
Canım Allah sabır versin acın cok taze benimde bı kaybım var burda buldum teselliyi benim 32.hafta r.a.y korkarken başka bisey çıktı insallah bunuda atlatirizay nolur yapma....DAYAN..BEN MALESEF KAYBETTİM ÇARŞAMBA GÜNÜ.....AMA SİZLER DAYANIN BANA MORAL OLSUN..GÜZEL HABERLER VERİN....HİÇ KALKMADAN AYAKLARIN YÜKSEKTE YATSAN SÜREKLİ BELKİ 30 HAFTAYA KADAR GELİRSİN HA?
Allah razı olsun bende hep dua ediyorum sizler icin doktor suyun azalcagindan emin gibi konuştu bende doguma doğru bebek büyüdukcede su alanı azalıyor diye biliyorum acaba kacinci haftadan sonra iyi olsunda kuvezde Dursun benim korkum hareketlerinin azaldigni anlamazsam 32. Haftadan sonra doğan bebekler vaktinde doğan bebekler gibi yasatilir dedi Rabbim korusunCanım,doktorun tabi tecrübelerine dayanarak konuşuyordur ama suyu daha da azalmayabilir,sen yine de iyi düşün her zamankinden daha çok su içmeye çalış,dr nin dediği gibi bebeğinin hareketlerini takip et,Allahın izniyle kötü hiçbirşey olmayacak,ben dua ediyorum,senin için hepimiz için
Canım haftaya Pazartesi normald 1 ay sonra gel drdim fakat suyu az diye haftaya çağırdı insallah 36. Haftaya sag salim gelirizCanım hemen moralini bozma Dur bakalım belki suyun azalmaz hemen..Ne zaman gideceksin bir
dahaki kontrole?sık sık gitmen lazım takip için..36.haftaya kadar dayansa belkide küveze gerek kalmayacak..Allah büyük..Dua edelim..Allahım yardımcın olsun.Kendini üzmeki bebecik etkilenmesin.
Canım 25. Haftadan beri suyu çoğaltdım o zaman fark edildi suyun az oldug cok şükür bu günlere geldik bu suyla insallah hemen azalmaz 4 hafta daha dayansa keskeeylulgulu cnm hemen moralini bozma bol su ic dr guven insallah hersey yoluna girecek korkma cnm bebeginde etkileniyor iyi olucam suyum yerine gelicek de cnm
Saol canım insallahCanım Üzme kendini. Önce Allah'a sığın sonra Dr güven. Rabb'inin izniyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına.
Sen ve yavrun Allah a emnet olun
32. Haftadayim canımÜzülme kaçıncı haftadasın?
Tuna ismini buket uzuner in kumral ada mavi tuna isimli kitabından beğenmiştik,kızımız olursa ada,oğlumuz olursa tuna koyarız diyorduk,kızın olursa ada koyabilirsin,birbirine yakışıyor
Dünden beri internet gitmişti herkezden Allah razı olsun herkezden meleğim medikal Park'ta yatıyor ben Kemer'de oturuyorum oğluma gitmek için bir saatte gidiyorum kuzuma çok uzağım bugün gittim 1240 gr olmuş ama ciğerlerinde gelişme yok diyor çok zorgünler anlatamam Hastaneye gideren bile müthiş heyecanlanıyorum Dr azının içine bakıyorum lüzumu bırakıp gelmek çok ağır ama inşallah Rabbim izin verirse iyi olucak oğlum inanıyorum beni yoran gördüğü tedavi
Aslında doktorum Cemil akgul bugüne kadar onunla geldim fakat kendisine dogum yaptiramiyacaim icin bügün başka bı doktora başladım 7 tepede oluş hanımbiliyorum canım o kitabı... bende öyle diyordum..Kız olursa da Ada diye ancak Ada ismi o kadar çok ki artık.. Bakalım kısmet..
Kilosu artmış sabret biraz dua et ve süt sağmaya çalış süt durumun nasıl? yoksa da sağ gelir..
tehlikeli dönemleri atlattın üzülme.. Senin doktorun kimdi? Doktorun bu hastanelere geliyor mu?
Ben medical parka küvez durumunu sordum.. Küvezi SGK karşılıyor evet fakat ameliyat ilaç gibi ekstralar bize ait oluyormuş..
Hareketli oldugun icinmi kesilmiyor acaba bende biaz yürüsem çoğalıyordu akıntımSerklaj olalı ayın 12 sinde 1 ay olacak.. halen bitmedi sarı akıntım.. su içmeyi de çoğaltmama rağmen.. bugün çok ağrım oldu.. Yarın kesin kültür vereceğim...
Yaaa kızlar dikişe ve yatmasına rağmen bebeğini kaybeden çok varBir de bu aralar etrafımdan çok duyuyorum.. bir tanıdığım die başlıyor cümleler dikişe rağmen bebeğini kaybedenler hep..
Çalışmasam mı yaaa.. offf bu aralar çok kötüyüm.. Ben en kısa zamanda başka bir yüksek riskli gebelik doktoruna gideyim diyorum..
Kendi doktorumu çok seviyor ve güveniyorum fakat bu akıntı ve ağrı kafamı kurcalıyor
Aslında doktorum Cemil akgul bugüne kadar onunla geldim fakat kendisine dogum yaptiramiyacaim icin bügün başka bı doktora başladım 7 tepede oluş hanım
Medicalparkta daha önce konuşmuştuk bu ihtimali düşünerek ameliyat olurmu bilmiyirum doktor belki bı gece kalır belki 3 belki 10 gün dedi uzun vadeli kalacakmış gibide konuşmadı extralar bize aitte olsa SSK indirimi mutlaka vardır
Serklaj olalı ayın 12 sinde 1 ay olacak.. halen bitmedi sarı akıntım.. su içmeyi de çoğaltmama rağmen.. bugün çok ağrım oldu.. Yarın kesin kültür vereceğim...
Yaaa kızlar dikişe ve yatmasına rağmen bebeğini kaybeden çok varBir de bu aralar etrafımdan çok duyuyorum.. bir tanıdığım die başlıyor cümleler dikişe rağmen bebeğini kaybedenler hep..
Çalışmasam mı yaaa.. offf bu aralar çok kötüyüm.. Ben en kısa zamanda başka bir yüksek riskli gebelik doktoruna gideyim diyorum..
Kendi doktorumu çok seviyor ve güveniyorum fakat bu akıntı ve ağrı kafamı kurcalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?