Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım kendı doktorum yapıcak ınş..............omer faruk bey..........ınş rahat atlatırm sen bayramı gorursun sanırım .............

merhaba kızlar soucumu aldım..ama 6.21 çıktı..
hep test yaptığım hastanede hemde doktorum testi cuma günü tekrar yaptırmamı istedi sonuç artabilirmiş tam sınırdaymış.. yani ne var nede yok denebirlir diyorlar..aranızda bu değeri duyup yükseldiğini duyan varmı kızlar pek ümidim yok benim ama...

yarencim dondurulmuştu galiba senin kaçın cı gün bugün
inşallah değerler yükselirr cnm ya
kanaman falan yok di mi

12. günüm canım... ilaçlarıma devam ettiğim için olmam diye düşünüyorum ama geçen seferde 4.01 çıkmıştı doktor ilacı kesmişti iki gün sonra adet olmuştum.. bu sefer değerin sınırda dedi.. ilaçlarınada devam et dedi.. cuma tekrar yapıcam ama katlansada çok düşük değilmi..:çok üzgünüm:

yarencim dualarımdasın inşallah istediğin sonucu cuma günü alırsın.güzel haberlerini almak dileğiyle.

salihascım sağolasın.. bende güzel haberler vermeyi çok istiyorum ama olmuyor işte kısmet..
samyelicim özelden de mesaj atmışsın merak etmişsin çok teşekkür ederim canım.. inşallah bizde birgün burdan seninle güzel haberler vereceğimiz günlerde gelir..

merhaba kızlarr pc bozuk olduğundan dolayıı sizlerden uzak kaldımmm
eşim en sonunda bugun getirdi bilgisayarımı kavuştum sizlereyerimseniben

yarencimmm canımm hemşomm seninle burada görüşemedik ama hep aklımdaydın...
bu tüp bebek aşamanda yanında olamadım:1hug:ama hep aklımdaydın:teselli:
dediğim gibi pc olmayınca:bbo:
canım doktorun ne diyorsa onu yap.. ..kanda değer 5 den sonrası gebelik işaretidir...
ama sen yinede bekle... allah yüzüne bakar inşallah değerin yükselir..ne zaman yapacaksın ikinci testini bana haber ver oldumu..öpüyurmmm :teselli:

canım ben duydum ve drumuzda tanık oldu ki devam et demiş ilaçlara eminim artacaktır hadi hayırlısı özelden görüşelim yarım oğluş hastaydı yine ancak topanlandı ben de bir bakayımdedim senin için........

Yarencim dondrulumşsa aslında düşüklüğü önemli dğil önemli olan katlanması dualarımızdasın inşallah sende mucizelerimizden olursun cnm

twiksim öptkk oğluşunu

twiks çok geçmiş olsun.. yarencim üzülme bende 5 in üstünü gebelik diye duymuştum. sen içini ferah tut.
tabiki iki sonucada kendini alıştır ama ben olumlu düşünüyorum. alalhım şu mübarek günde dualarımızı kabul edecektir.

yarencim dur bakalım ne olcak
hayırlısı tatlım
hiç sıkma canını
her şey olabilir sonuçta
hemen en kötüsünü düşünmesek bir de

canlarım benim desteğiniz beni o kadar çok yüreklendiriyorki çok çok sağolun hepiniz.. ama değerim öyle düşükki benim pek umudum yok..bugünde sarı renkli bir lekelenmem oldu galiba adet olucam ilaçlar engelliyor gibi geliyor bana adet olucakmış gibi hissim var kaç gündür..

yarencim üzme kendini dualarımız seninle.eğer olmamışsa bile zamanı vardır rabbim herşeyin hayırlısını güzelini versin canım sana

yarencim inşallah güzel haberlerle dönersin
ama tuğbanın da dediği gibi hayırlısı ne ise o olsun canım

merhaba kızlar..
bugün testimi tekrarladım 20.2 çıktı.. doktorum gebelik var gibi ama değerin çok düşük dedi genelde bu tür gebeliklerde düşükle sonuçlanıyormuş.. şimdi bir hafta sonra tekrarlamamı istiyor.. bir hafta sonraki değer üzerinden tekrar değerlendirecek..değerimin artma ihtimali varmış ama biraz düşük baliba bu ihtimal.. şu anda ne hamileyim, ne değilim.. sizinde dediğiniz gibi kızlar hakkımda hayırlısı ne ise öyle olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden..(

Yarencim öncelikle değerinin artmasına sevindim
ve sen şuan bu değer hamiesin şuanda sadece yavrunun sana tutunması önemli olan inşallahhh bırakmaz annesini inşallahh sımsıkı tutunur vu mübarek günlerin hatrına Rabbim ellerimizi boş çevirmesin dualarımız kabul olsun ..
Aminn..

hadi minik anneni bırakma

yarencim inşallah allah gönlüe göre versin.değer yükseldiğine göre var umudun .hayırlısı inşallah güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…