- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.421
sahbamus sanada çok çok geçmiş olsun ve kayıpların için başın sağ olsun, acın çok taze böyle zamanlarda hiçbir söz seni teselli etmez ama, burda seninle aynı şeyleri yaşamış insanlarla konuşmak, acılarını paylaşmak belki seni rahatlatır, zamana ihtiyacın var inşallah burda sana yardımcı ve faydalı olabiliriz, aramıza hoşgeldin arkadaşım..
Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem
Serklaj olalı ayın 12 sinde 1 ay olacak.. halen bitmedi sarı akıntım.. su içmeyi de çoğaltmama rağmen.. bugün çok ağrım oldu.. Yarın kesin kültür vereceğim...
Yaaa kızlar dikişe ve yatmasına rağmen bebeğini kaybeden çok varBir de bu aralar etrafımdan çok duyuyorum.. bir tanıdığım die başlıyor cümleler dikişe rağmen bebeğini kaybedenler hep..
Çalışmasam mı yaaa.. offf bu aralar çok kötüyüm.. Ben en kısa zamanda başka bir yüksek riskli gebelik doktoruna gideyim diyorum..
Kendi doktorumu çok seviyor ve güveniyorum fakat bu akıntı ve ağrı kafamı kurcalıyor
Canım cok isterdim sonuna kadar onunla gideyim doğumuda yaptırayım ama yaptiramam ben ilk Cemil Bey'den duymuştum süyumun az oldugnu kendisine ilarleyen haftalarda azalirmi diye sordum bilemeyiz demişti sonrasında iki doktora daha göründüm devlette onlarda ciddi bı azalma olmadigni söylediler suanda öyle belkide azalmaz insallah azalmaz 36doldururuz insallahcanım muayenenin kötü geçmesine çok üzüldüm, ama keşke bu konuyla ilgili cemil beye bir görünsen bazen o felaket senaryoları yazanlara karşı daha olumulu konuşuyor ve çözüm yolları buluyor ve genelde dediğinin çıktığına da çok şahit oldum, bebeğin hareketlerine ve istirahatine çok dikkat et, korkma haftan kötü değil erken haftada doğsa bile Rabbim onu sana bağışlayacak inşallah..
Sancım olmadı sızıntı halınde şuyum geliyordu Dr inanmadı bayramın 2günü yatarken bir anda şuyum boşaldı 2hafta hastanede yattım enfeksıyon başladı bu arada şuyum yoktu hiç onun için acil sezeryanla aldılar kuzumu serklajdan vardı bende ama bulaşar oldu
Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem
bekle bekle nereye kadar bekleyim en fazla 6 ay beklerim heralde...ama canım ben septumu aldırdıktan 1,5 sene sonra felan hamile kaldım bu 4. Gebeliğimde....iyibi dinlendi rahmim yani...ilk kez bu gebelikte alttan dikiş atılmıştı...bilmiyorum dikişte rahmi yıpratırmı???
Ben kararımı verdim ankarada zekai tahire gideceğim...doçent nuri danışmana gitmeyi düşünüyorum...bugün aradım sekreteri çıktı çok ilgili bi bayan nerdeyse 1 saat konuştum problemlerimi anlatttım...nuri hocaya anlatıcak durumumu çarşamba günü görücekmiş...ona göre bana dönecek...
Nuri hoca zekai tahirde de muayene ediyormuş...kendi muayenehanesinde de belli hastalarına bakıyormuş sadece....aynı zamanda zekai tahir perinatoloji servisi yenilenmiş ...çok güzel olmuş felan....bakalım hayırlısı.....
Serklaj olalı ayın 12 sinde 1 ay olacak.. halen bitmedi sarı akıntım.. su içmeyi de çoğaltmama rağmen.. bugün çok ağrım oldu.. Yarın kesin kültür vereceğim...
Yaaa kızlar dikişe ve yatmasına rağmen bebeğini kaybeden çok varBir de bu aralar etrafımdan çok duyuyorum.. bir tanıdığım die başlıyor cümleler dikişe rağmen bebeğini kaybedenler hep..
Çalışmasam mı yaaa.. offf bu aralar çok kötüyüm.. Ben en kısa zamanda başka bir yüksek riskli gebelik doktoruna gideyim diyorum..
Kendi doktorumu çok seviyor ve güveniyorum fakat bu akıntı ve ağrı kafamı kurcalıyor
Insallah bebegini saglicakla ve zamaninda kucagina alirsin.
Eger seni uzmeyecekse ilk kaybinin sebebi neydi
Benimde serklaja ragmen erken dogumum var 24.haftada
Kasilma ve sancilar durduralamadigi icin dikisler alinmaz zorunda kalmisti ve dr um rahim ikiz gebeligi tasimadi demisti.
merra1 bende çarşamba günü dikişe rağmen 20 haftalık kaybettim bebeğimi...( bundan sonrası için abdominal serklaj deniliyor ama bilemiyorum....senin kaçıncı gebeliğin ..sende benim gibi dikişe rağmen kaybetmişsin bebeğini...ben 3 tane kaybettimdi..4.de dikiş atıldı ilk defa oda başarılı olmadı ne yazıkki klaybettim
ben serklajı 16.haftada oldum ve sonrasında sürekli yattım raporluydu,ama bigün aniden ağrısız bişekilde suyum geldi hemen acile gittik yapacak bişey yok dedi açılma da artmış dikişe rağmen ve suni sancıyla doğum yaptırdılar.ama hepsi geçmişte kaldı Rabbim o kötü günleri bir daha yaşatmasın bana ve hiçkimseye... Rabbim herkese güzellikler nasip etsin canım
kızlar merhaba uzun bir süredir giremiyorum gelen giden çocuklar derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum geçmişi okuyamadım okuyamayacağımda çünkü uyanıyorlar benim pıtırcıklarım:) umarım herkes iyidir biz iyiz çok şükür yavaş yavaş düzene giriyor uykularımızda feryalcim seni arayamdım osman hocayla ne konuştunuz hep aklımdasın ama bu hafta çok yoğunum bu haftayı atlatayım ilk işim seni aramak olucak kendinizi ve bebişlerinize iyi bakın kocaman öpüyoruz sizi fırsat buldukça uğruyacağım:))))))
feryalimbugun donemedim yarın arayacagım merak ediyorum ozer bey ne dedi
Bugun aramayinca ben aradim
Cok ozur dileyerek yarin arayacagini soyledi bakalim
Eee bu kadarda sansliyim
gorusuruz
İnsallah 2 haftanın sonunda azalmamış olur bu hafta burdan başka bı doktora daha gidecem..evimdeyim ev yoğurdu kendim yapamam ama annem yapar gelirken getirsin bari aylardır sol tarafıma yatıyorum hele ki bu son haftalarda başka türlü yatamiyorum ,ben endol kullanmadım hiç ama akıntım icin vajihex fitil kullandım ben ondan şüpheleniyorum onu kullanırken sulu akıntım oluyordu normalmiş fakat bı gün onu kullandıktan sonra çamaşırımda normalinden fazla islaklik vardı portakal büyüklüğünde devamı olmadı ondan sonraki kontrolümde çıktı bu su azlig doktora sordum ondan değildir diyor 25 haftada söyledi Cemil bey bu haftaya kadar aynı suyla geldik sanırımcanım benim 25 haftalık kaybımda suyum boşalmıştı senin sızmış. Bazı bebekler çok güçlü Allah sağlıklı uzun ömür versin kuzuna...
Canım 2 hafta sonra çok ahatlarsın...medipol çok iyiymiş yoğun bakımda ben epey araştırmıştım ama dışarıdan pek kabul etmiyorlarmış önceden görüşmek lazım... Bir de bir yerde okumuştum ev yapımı yoğurdun üzerindeki sarımsı su da iyi geliyormuş bebeğin suyuna. soluna yat... bir de acaba kan sulandırıcı iğne kullansan. sanki o da suyu çoğaltıyordu. endol hiç kullanılmıyor sanırım kullanmıyordun...
cemil beye en son ne zaman gittin o ne dedi bu konuda?
Canım lütfen yanlış anlama beni. Ben çok şey yaşadım burada herkesin hikayesini okudum tüm sayfaları çok kaybın var. lütfen durumun varsa özel sağlık sigortası yaptır. burada meleğim ve aşkım vardı o da sgk da yaptı ama pek sahiplenmiyor dr ler...
özele gitmeyince. yanlış anlama beni... Ama yeni yasadan sonra malesef iyi dr ler özele kaydı... en fazla 3-5 bin gider sigortana ama adam gibi muamele görürsün...
Burada kızlar bilirler tecrübem fazladır çok değişik şeyler yaşadım. Ayrıca pıhtılaşma için çok değişik testler var. hangi test yapıldı sana bence senin tek neden r.a.yetmezliği değil..
canım şayet işe gitmezsen işini kaybetmeyeceksen bence işe gitme. r.a.yetmezliğinde yerçekimine maruz kalmamak önemli. istirahat bence gerekli. ben biraz ayaklandığım hafta doğuma gittim... Acil dersen kadın doğum katına bağlanıp forumdan bahsedersen ek muayeneye verirler randevu...Arda beye bir kere de olsa git derim ben...
Geçicidir canım merak etme sen bize göre daha hareketlisin fazla hantallasmamissindirKızlar ben 5 haftadır evdeyim,buyuzden inanılmaz hantallastim
Nefes nefese kalıyorum yürürken merdiven çıkarken
Bu durum geçici değil mı?
Karnım büyüdü diye değil mı birde?
Yoksa bu halde ben ne yaparım 2 cocukla
Canım Allah sabır versin acın cok taze benimde bı kaybım var burda buldum teselliyi benim 32.hafta r.a.y korkarken başka bisey çıktı insallah bunuda atlatiriz
Allah razı olsun bende hep dua ediyorum sizler icin doktor suyun azalcagindan emin gibi konuştu bende doguma doğru bebek büyüdukcede su alanı azalıyor diye biliyorum acaba kacinci haftadan sonra iyi olsunda kuvezde Dursun benim korkum hareketlerinin azaldigni anlamazsam 32. Haftadan sonra doğan bebekler vaktinde doğan bebekler gibi yasatilir dedi Rabbim korusun
Canım haftaya Pazartesi normald 1 ay sonra gel drdim fakat suyu az diye haftaya çağırdı insallah 36. Haftaya sag salim geliriz
Canım 25. Haftadan beri suyu çoğaltdım o zaman fark edildi suyun az oldug cok şükür bu günlere geldik bu suyla insallah hemen azalmaz 4 hafta daha dayansa keske
Saol canım insallah
32. Haftadayim canım
Gecmisi okudum kafam dağınık pek toparlayamadim
Düaydin Meriç ismi cok guzel hep beğendiğim bı isimdir
Melek senindi sanırım akıntısı olan benim serklajdan sonra hiç kesilmeyen sari akıntım vardı doktor fitil verdi vajihex nerdeyse iki kutuyu bitirdim ise yaramadı ne zaman su içmeyi çoğalttim o zaman kesildi azalttığım zaman tekrar başlıyor
Bir arkadasımızın 9.haftada serklaj olcakmis ilk defa duydum o haftada normalde 12 den sonra hem ikili testi bekliyorlar hemde narkoz vercekleri icin bebegin organlarının gelişimi tamamlanmış oluyor tabi doktorunun vardır bı bildig hayirlisiyla atlatirsin insallah
Gercekten mı kaç kilo doğdu?ciğer geliştirici iğneyi ne zaman yaptılar?Korkma benim ilk oğlumda 32 haftada doğdu hemen kucağıma verdiler doğsalar Allah'ın iZniyle göç birşey olmaz biraz bakımı zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?