- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.441
cnm çok azda olsa yazılarını okuyabildim öncelikle çok geçmiş olsun çok zor dayanman ama geçicek biraz daha sabır ben o günler hiç bitmicek sanıyordum giderken okadar heycanlanıyordum ama o her hastane dönüşü şişyordum ağlamaktan şuan küvezdeki fotoğraflarını bile görmek istemiyorum ama bak 31 gün atlatmışınız en zoru başarmış yavrun keşke vaktim olsada sana uzun uzun yazabilsem çok iyi anlıyorum seni ama sabır ben 60.günde emzirmeye gitmiştim inş. sende görücen ogünleri ondan sonra daha çabuk geçiyor şimdi bir görsen benim pıtırcıklarımı gülücük atıyorlar benim sesimi duyunca hareketleniyorlar yani bu hallerini görünce hepsi geride kalıyor keşke dayanabilselerdi en azından 32 hafta ama olmadı hala dr kontrolümüz devam ediyor küvezden çıkınca bitmiyor ama yanımda en azından kokularını doya doya kokluyorum bu dünyalara bedel yine takip edicem seni fırsat buldukça şuan uyandılar mama isitiyorlar sabır cnm sadece sabır ve duaaa.....
Gercekten mı kaç kilo doğdu?ciğer geliştirici iğneyi ne zaman yaptılar?
Allah arkadsina sabır versin ne zor kalbi neden durduğu bellimi bı problem mı vardı cok üzüldüm simdi gecen gün yazını okudum face'de yazmaya çekindimkızlar ben geldimsiteye pazartesi giricektim ama dayanamadım arkadaşımın biri 35 haftalık hamileydi ebek karnında ölmül 4 bebegini kaybetmişti bu 5 bebegiydi bebegin kalbi durmuş malesef bugün defnedilecek bebegimiz allahım sabır versin ailesine
arkadaşım beni kötü bilme ama MERİÇismini koyma peygamber efendiniz buyurmuşki ümmetim evlatlarına dag tepe nehir ismini koymasınlar demişlerdim toprak nehir ırmak vs günahmış genede sen bilirsin haddimi aşıyorsam affolaikaz etmek benim görevim geçmişi okudum hoş girmeyipte yazmasam hepiniz ne alemdesiniz biliyorum hoş beni merak eden az kişi olmuş chnp igneleri bırakmış sevindim senin adına canım seninde suyun azalmış aman diyim bol su iç üzülme kötü birşey olmaz serumla su takviyesi yapıyorlar arkadaşımın biride öle oldu doktorlar erken dohurusun dedi ama allaha şükür zamanında dogdu gurbetçim işşallah seninde serklajın olur bebenm bazı arkadaşlar gelmiş basınız sagolsun benimde 3 kayıbım var 3 çocugumda kızımda rahimime 14 haftada dikiş attılar bebegim gene durmadı dogum sancısıyla gittim dogurdum sorunum kan pırtılaşması çıktı yaptırmayan yaptırsın derim ben diger yavrularda iyidir işşallah şimdi aklıma rumuzları gelmiyor kusura bakmasınlar bu aralar kafam dolu malesef pazartesi yanınıda olucam işşalah bir hafta daha işlerimi halledeyim temem
Maşallah oğluna hemde ignesiz oğlun güçluymus bu evladında güçlü belli sadece zamana ihtiyacı varİğneyi olmadım ben itildim ozandan gece bir anda bütün şuyum boşaldı öğlen sezeryanla aldılar uyandığımda getırdıler ben hatta yoğun bakımlık diye devlet hastanesıne gönderdi Dr um çok küçük dedi ama 2200gr doğdu devamlı emzırdim 15 dk bir uyku yok tabi bende 40. Gününde 4400dü inanamıştım şuanda 4 gidiyor maşallah çıkta Zeki üzülme
yani biz daha özel anneleriz benim şu anki sınavım daha ağır
İyiyim canım daha iyiyim kendime ve oğluma surekli telkin ediyorum vaktinde gelcek diye kuveze girmesi gerekiyorsa girsin iyi olsundaslm kizlar eylulgulu cnm nasilsin cnm insallah iyisindir...
metalcim kontrolunde yaklasti insallah guzel haberler alirsin cnm..
bende dun aksam sanki kasilmam gibi bi sey oldu kasiklarim geriliyordu..
dunde moralim bozuktu bu kasilmadan dolayi esimlen tartistim..
ondanda moralim bozuk dikisim atilsaydi allahim sen buyuksun sana sigimdim sen ne eylersen guzel eylersin...
slm kizlar eylulgulu cnm nasilsin cnm insallah iyisindir...
ondanda moralim bozuk dikisim atilsaydi allahim sen buyuksun sana sigimdim sen ne eylersen guzel eylersin...
Allah arkadsina sabır versin ne zor kalbi neden durduğu bellimi bı problem mı vardı cok üzüldüm simdi gecen gün yazını okudum face'de yazmaya çekindim
Maşallah oğluna hemde ignesiz oğlun güçluymus bu evladında güçlü belli sadece zamana ihtiyacı var
İyiyim canım daha iyiyim kendime ve oğluma surekli telkin ediyorum vaktinde gelcek diye kuveze girmesi gerekiyorsa girsin iyi olsunda
Canım stresden uzak dur kasilmam olunca bol su iç soluna yat ilaç aliyorsundur mutlaka Rabb'in hepimizin yardımcısı olsun
Canım dün kontrole gittim suyum az suan idare ediyor fakat azalırsa ki doktor mutlaka azalcagni söylüyor alçaklar bebeği 32. Haftadayim cok şükür bu güne geldim yinede kuveze girme ihtimali varkızlar gecmişi okuyamıyorm umarm hersey yolundadr eylülgülü canım bir sorrun mu var seni sormuslarda insaallah hersey yolundadr
cumartesi normal kontrol için doktora gittim baska bir doktor yoktu bende sivas merkeze gittim aslında sorunumla ilgili konusmaya gitmemstm normal kontroldü dikişi anlatmıcktm kayseride olacm diye ama kadın ilk bebegnmi dedi bende 2düşügm var dedim haftalarını sordu ve yasıyorlrmıydı dedi 2.yaşıyordu diyince ben daha bişey anlatmadn seni ameliyat edecz ozaman dikecz dedi şasrdm hozumada gitti cünkü hala 3bebek düşürmen gerek gibi zırvalayanları görünce kadının ben daha bişey söylemedn teşhis koyması hoşuma gitti neyse haftaya persembeye gün verdi tabi eşim yanmda yoktu şaşkınlıktan bişey diyemedm kabul ettim ama eşimle konusunca cokta dogru olmadıgına karar verdk eger sivasta olursam ameliyattan bir gün sonra kanamam varken 2saatlik yola cıkacm bizde bunu istemiyorz yine en mantıklısının kardesimin yanında olmasına karar veerdk aslıda benim aklımı karıştıranlar arkadaslr oldu evinde daha rahat olursn diyorlr ama aksama kadar aynlız olacm kendim yemeek yapıp yiyemicm vs şimdi benim merak ettigm burada kac kişi evinde yanlız kaldı normal hayaına dönebildimi yemegini yapıp yiyebildimi dikiştn sonra beni neler bekliyor kasılma herkezde görüldümü doktor kasılma eengellenemz vede dikişin hemen alınmazsa rahmin yırtılr dedi sonucta ben dikiştn sonra rahat olamıcm eşimi yanlız bırakp annemlere gitmem cok mu yanlıs yanı evdede kendi basımaın caresine bakabilirmiyim serklajlı arkadaslardn yardm istiyorm bu arada suan burada doktor yok aralık sonu geleck diyolr ma ben emin degilim bide dikiştn sonra alttan ölcümlerinz devam ettimi kısacası serklaj sonrası hakkında
hiçbir bilgim yok aydnlatırmısınz burada en kıdemliler duyaydnla eylülgülü galiba chnbninkarındn oldugu için ona soramıyorm diger arkadaslarıda pek tanımıyorm
Simdi hatırladım seni hamilelik takviminden benimle aynı gündü 1 ayı gecmis bundan sonrası dahada kolaylar simdi o da 32 haftalikİnşallah teşekkürler inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hamilerimiz aynıymış seninle benimde normalde 7 şubattaydı 26 haftada doğdu kuzum
kızlar gecmişi okuyamıyorm umarm hersey yolundadr eylülgülü canım bir sorrun mu var seni sormuslarda insaallah hersey yolundadr
cumartesi normal kontrol için doktora gittim baska bir doktor yoktu bende sivas merkeze gittim aslında sorunumla ilgili konusmaya gitmemstm normal kontroldü dikişi anlatmıcktm kayseride olacm diye ama kadın ilk bebegnmi dedi bende 2düşügm var dedim haftalarını sordu ve yasıyorlrmıydı dedi 2.yaşıyordu diyince ben daha bişey anlatmadn seni ameliyat edecz ozaman dikecz dedi şasrdm hozumada gitti cünkü hala 3bebek düşürmen gerek gibi zırvalayanları görünce kadının ben daha bişey söylemedn teşhis koyması hoşuma gitti neyse haftaya persembeye gün verdi tabi eşim yanmda yoktu şaşkınlıktan bişey diyemedm kabul ettim ama eşimle konusunca cokta dogru olmadıgına karar verdk eger sivasta olursam ameliyattan bir gün sonra kanamam varken 2saatlik yola cıkacm bizde bunu istemiyorz yine en mantıklısının kardesimin yanında olmasına karar veerdk aslıda benim aklımı karıştıranlar arkadaslr oldu evinde daha rahat olursn diyorlr ama aksama kadar aynlız olacm kendim yemeek yapıp yiyemicm vs şimdi benim merak ettigm burada kac kişi evinde yanlız kaldı normal hayaına dönebildimi yemegini yapıp yiyebildimi dikiştn sonra beni neler bekliyor kasılma herkezde görüldümü doktor kasılma eengellenemz vede dikişin hemen alınmazsa rahmin yırtılr dedi sonucta ben dikiştn sonra rahat olamıcm eşimi yanlız bırakp annemlere gitmem cok mu yanlıs yanı evdede kendi basımaın caresine bakabilirmiyim serklajlı arkadaslardn yardm istiyorm bu arada suan burada doktor yok aralık sonu geleck diyolr ma ben emin degilim bide dikiştn sonra alttan ölcümlerinz devam ettimi kısacası serklaj sonrası hakkında hiçbir bilgim yok aydnlatırmısınz burada en kıdemliler duyaydnla eylülgülü galiba chnbninkarındn oldugu için ona soramıyorm diger arkadaslarıda pek tanımıyorm
Kızlar ben 5 haftadır evdeyim,buyuzden inanılmaz hantallastim
Nefes nefese kalıyorum yürürken merdiven çıkarken
Bu durum geçici değil mı?
Karnım büyüdü diye değil mı birde?
Yoksa bu halde ben ne yaparım 2 cocukla
Canım arkadaşının başı sağolsun çok üzüldüm Allah kimseye vermesin,bebeklerşmizi korusunkızlar ben geldimsiteye pazartesi giricektim ama dayanamadım arkadaşımın biri 35 haftalık hamileydi ebek karnında ölmül 4 bebegini kaybetmişti bu 5 bebegiydi bebegin kalbi durmuş malesef bugün defnedilecek bebegimiz allahım sabır versin ailesine
arkadaşım beni kötü bilme ama MERİÇismini koyma peygamber efendiniz buyurmuşki ümmetim evlatlarına dag tepe nehir ismini koymasınlar demişlerdim toprak nehir ırmak vs günahmış genede sen bilirsin haddimi aşıyorsam affolaikaz etmek benim görevim geçmişi okudum hoş girmeyipte yazmasam hepiniz ne alemdesiniz biliyorum hoş beni merak eden az kişi olmuş chnp igneleri bırakmış sevindim senin adına canım seninde suyun azalmış aman diyim bol su iç üzülme kötü birşey olmaz serumla su takviyesi yapıyorlar arkadaşımın biride öle oldu doktorlar erken dohurusun dedi ama allaha şükür zamanında dogdu gurbetçim işşallah seninde serklajın olur bebenm bazı arkadaşlar gelmiş basınız sagolsun benimde 3 kayıbım var 3 çocugumda kızımda rahimime 14 haftada dikiş attılar bebegim gene durmadı dogum sancısıyla gittim dogurdum sorunum kan pırtılaşması çıktı yaptırmayan yaptırsın derim ben diger yavrularda iyidir işşallah şimdi aklıma rumuzları gelmiyor kusura bakmasınlar bu aralar kafam dolu malesef pazartesi yanınıda olucam işşalah bir hafta daha işlerimi halledeyim temem
Canım benim serklajdan sonra hiç alttan bakılmadı,hep karından bakılıyorkızlar gecmişi okuyamıyorm umarm hersey yolundadr eylülgülü canım bir sorrun mu var seni sormuslarda insaallah hersey yolundadr
cumartesi normal kontrol için doktora gittim baska bir doktor yoktu bende sivas merkeze gittim aslında sorunumla ilgili konusmaya gitmemstm normal kontroldü dikişi anlatmıcktm kayseride olacm diye ama kadın ilk bebegnmi dedi bende 2düşügm var dedim haftalarını sordu ve yasıyorlrmıydı dedi 2.yaşıyordu diyince ben daha bişey anlatmadn seni ameliyat edecz ozaman dikecz dedi şasrdm hozumada gitti cünkü hala 3bebek düşürmen gerek gibi zırvalayanları görünce kadının ben daha bişey söylemedn teşhis koyması hoşuma gitti neyse haftaya persembeye gün verdi tabi eşim yanmda yoktu şaşkınlıktan bişey diyemedm kabul ettim ama eşimle konusunca cokta dogru olmadıgına karar verdk eger sivasta olursam ameliyattan bir gün sonra kanamam varken 2saatlik yola cıkacm bizde bunu istemiyorz yine en mantıklısının kardesimin yanında olmasına karar veerdk aslıda benim aklımı karıştıranlar arkadaslr oldu evinde daha rahat olursn diyorlr ama aksama kadar aynlız olacm kendim yemeek yapıp yiyemicm vs şimdi benim merak ettigm burada kac kişi evinde yanlız kaldı normal hayaına dönebildimi yemegini yapıp yiyebildimi dikiştn sonra beni neler bekliyor kasılma herkezde görüldümü doktor kasılma eengellenemz vede dikişin hemen alınmazsa rahmin yırtılr dedi sonucta ben dikiştn sonra rahat olamıcm eşimi yanlız bırakp annemlere gitmem cok mu yanlıs yanı evdede kendi basımaın caresine bakabilirmiyim serklajlı arkadaslardn yardm istiyorm bu arada suan burada doktor yok aralık sonu geleck diyolr ma ben emin degilim bide dikiştn sonra alttan ölcümlerinz devam ettimi kısacası serklaj sonrası hakkında hiçbir bilgim yok aydnlatırmısınz burada en kıdemliler duyaydnla eylülgülü galiba chnbninkarındn oldugu için ona soramıyorm diger arkadaslarıda pek tanımıyorm
Canım bugünümüze çok şükür,yarın da senin takvimin böyle yazacak inşallah,beraber 38-40 ları görücez Allahın izniyle
Maşallah BarekAllah Rabbim daim eylesin.
Hamilelik takviminde bugün yazanlar
198. Gün
28. Hafta 2. Gün
11 Aralık 2012
Bebeğinizin beyni artık ritmik nefes almayı ve vücut sıcaklığını yönetiyor. Bunun anlamı eğer bebeğiniz bugün doğar ise bebeğinizin beyni nefes alma ve nefes almayı devam ettirme işlemini tıbbi bir müdahale olmadan sürdürebilir. Bunun diğer anlamı bebeğiniz kendi vücut sıcaklığını (çok sıcak veya soğuk olduğunda) kendisi düzenleyebilir. Bebeğiniz doğumda ulaşacağı boyutun yaklaşık üçte ikisi boyutuna ulaştı.
Geçicidir canım merak etme sen bize göre daha hareketlisin fazla hantallasmamissindir
Hamileliktendir olcak okadar sen dogum tarihini konustunmu doktorla?
normaldir kuzum dogumdan sonra canavar gibi olursun hic merak etme :)
Filizde hep yattım 25 ten fazla kilo aldım yatakta zor donuyordum ama daha dogum ettigim gun fıldır fıldır koşturmaya başladım
İncide 13 kilo aldım sali dogum oldu pazar gunu pazara cıktım elim kolum dolu 2 km yol yurudum eve gelip bir de komposto recel yaptım :))
dogum anında daha butun hantallık gidiyor
Allah´ım hepinizi ve bebelerinizi de saglıcakla vakitlice kurtarsın inşallah!
Canım valla bi tahlili var mı bilmiyorum,varsa da bana yapılmıyorKızlar bişiy sorucam..Kan sulandırıcı iğne olanlar inr talili yaptırıyormusunuz?Yani nasıl takip ediliyor kanın sulu olup olmadığı?
Arda bey bizim topice ozel bir gün ayırsa fena olmaz
Chnb bu arada şimdi aklıma geldi, ben seni rüyamda gördüm
Daha dogrusu bir gazete reklamında Arda lembet in tv programı yapacagını görüyorum
Altında da konuk olarak senin adın soyadın vardı :)))
Röportaj yapıldı demiştin ya ondan etkilendim herhalde
kızlar merhaba uzun bir süredir giremiyorum gelen giden çocuklar derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum geçmişi okuyamadım okuyamayacağımda çünkü uyanıyorlar benim pıtırcıklarım:) umarım herkes iyidir biz iyiz çok şükür yavaş yavaş düzene giriyor uykularımızda feryalcim seni arayamdım osman hocayla ne konuştunuz hep aklımdasın ama bu hafta çok yoğunum bu haftayı atlatayım ilk işim seni aramak olucak kendinizi ve bebişlerinize iyi bakın kocaman öpüyoruz sizi fırsat buldukça uğruyacağım:))))))
Kızlar ben 5 haftadır evdeyim,buyuzden inanılmaz hantallastim
Nefes nefese kalıyorum yürürken merdiven çıkarken
Bu durum geçici değil mı?
Karnım büyüdü diye değil mı birde?
Yoksa bu halde ben ne yaparım 2 cocukla
İnsallah 2 haftanın sonunda azalmamış olur bu hafta burdan başka bı doktora daha gidecem..evimdeyim ev yoğurdu kendim yapamam ama annem yapar gelirken getirsin bari aylardır sol tarafıma yatıyorum hele ki bu son haftalarda başka türlü yatamiyorum ,ben endol kullanmadım hiç ama akıntım icin vajihex fitil kullandım ben ondan şüpheleniyorum onu kullanırken sulu akıntım oluyordu normalmiş fakat bı gün onu kullandıktan sonra çamaşırımda normalinden fazla islaklik vardı portakal büyüklüğünde devamı olmadı ondan sonraki kontrolümde çıktı bu su azlig doktora sordum ondan değildir diyor 25 haftada söyledi Cemil bey bu haftaya kadar aynı suyla geldik sanırım
Hastane icin medipola hiç bilmiyorum ama iyi oldugnu duydum medicalin yogun bakımı iyiymis herhalde oraya giderim
kızlar ben geldimsiteye pazartesi giricektim ama dayanamadım arkadaşımın biri 35 haftalık hamileydi ebek karnında ölmül 4 bebegini kaybetmişti bu 5 bebegiydi bebegin kalbi durmuş malesef bugün defnedilecek bebegimiz allahım sabır versin ailesine
slm kizlar eylulgulu cnm nasilsin cnm insallah iyisindir...
kızlar gecmişi okuyamıyorm umarm hersey yolundadr eylülgülü canım bir sorrun mu var seni sormuslarda insaallah hersey yolundadr
Maşallah BarekAllah Rabbim daim eylesin.
Hamilelik takviminde bugün yazanlar
198. Gün
28. Hafta 2. Gün
11 Aralık 2012
Bebeğinizin beyni artık ritmik nefes almayı ve vücut sıcaklığını yönetiyor. Bunun anlamı eğer bebeğiniz bugün doğar ise bebeğinizin beyni nefes alma ve nefes almayı devam ettirme işlemini tıbbi bir müdahale olmadan sürdürebilir. Bunun diğer anlamı bebeğiniz kendi vücut sıcaklığını (çok sıcak veya soğuk olduğunda) kendisi düzenleyebilir. Bebeğiniz doğumda ulaşacağı boyutun yaklaşık üçte ikisi boyutuna ulaştı.
Kızlar bişiy sorucam..Kan sulandırıcı iğne olanlar inr talili yaptırıyormusunuz?Yani nasıl takip ediliyor kanın sulu olup olmadığı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?