- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.461
cnm sen neden özer beyle konuştun ki ben kaçırdım herhalde
bu formu biliyor
kizlar bu aksam saat 5 te bi dr gittik harika bi dr ama op. kendisi cok ilgili cok harika icimi rahatlatti r.a.u. 3 cm hematom alanim gecmis sukur eger beni tercih edersen bu cumartesi dikis atalim dedi..
ama ozgur beye attirmak istiyorum oda gec atiyor 17-18hafta gibi diyor ben bi hafta sonu randevu aliyim bi daha gidiyim ikna etmeye calisiyim insallah haftaya dikisimi atar ...ozgur bey bide bu dr kasik agrim icin endol verdi ama harika bi dr dogumumu allah kismet ederse ona yaptiracam ozel hastane ve uygun fiyat...
İnsallah Can'ın 34 de görürüzHayır olsun aslında arda beyin düşüncesi var sizin gurup çok bilinçli. sizinle program yapalım:))
bu arada geçen hafta cine5 te programa çıkmış...
bekleriz canım 2 taneyle zordur foruma bakmak...
canım evet karın büyüyünce hareket de zor oluyor... Allahtan kış. yazın daha da zor oluyor...
canım iyisini düşün 34 en erken hedef. o zaman da küvez gerekmez inşallah. oluş hanımı beğendin mi? arkadaş çok memnundu.
bu arada beslenmene çok dikkat et kırmızı et, çift yumurta ye her gün... bebiş kilo alsın muz ve ceviz ye...
kız paşam biz de Arda koyduk ne olacak şimdi...:)
arkadaşın için üzüldüm
canım dikişin espirisi rahim ağzına yük bindi mi bebeği taşımak. o zamana dek yat rahim ağzına yük binmesin. için rahat eder... bol su iç...
canım erkek mi kız mı kardeşin gelin mi bakacak? ortam nasıl orada? bunlar da önemli. ben eşimden ve oğlumdan ayrı kaldım aylarca... ben hep yattım. ve benim 33. haftada karından baktı onun dışında 2 haftada 1 gittim 12. haftadan beri. hep vajinal
ölçtü. son ay her hafta gittim...
maşallah size kızlar. ben de bu yazı yazdığı gün dr ye gitmiştim dr ye bile dedim takvimde bu yazıyor diye...
yok canım ben yaptırmadım. benim mthfrc677t homozigot, protrombin heterozigot. bu yüzden hep cleksan 0.6 kullandım...
kizlar bu aksam saat 5 te bi dr gittik harika bi dr ama op. kendisi cok ilgili cok harika icimi rahatlatti r.a.u. 3 cm hematom alanim gecmis sukur eger beni tercih edersen bu cumartesi dikis atalim dedi..
ama ozgur beye attirmak istiyorum oda gec atiyor 17-18hafta gibi diyor ben bi hafta sonu randevu aliyim bi daha gidiyim ikna etmeye calisiyim insallah haftaya dikisimi atar ...ozgur bey bide bu dr kasik agrim icin endol verdi ama harika bi dr dogumumu allah kismet ederse ona yaptiracam ozel hastane ve uygun fiyat...
gurbetçi bu dr ye rastgele mi gittin canım? tavsiyeyle mi?
feryal değişik fikirler iyidir canım...fiyat farkı var mı ?
cnm hayırlı olsun inşGecen hafta tesadufen onunden gecerken aklima geldi girip bir fiyat almak.
En son yaptirdigimdan beri 2 yil gecti ve piyasadaki fiyatlari merak ettim bana verilen fiyatla kiyaslamak icin.
Sekreter fiyatlari dr veriyor kendisiyle gorusturelim dedi ve benim iki islemim var merkezde dosya cikartildi ve dr la gorustum.
Bir yandan iyide oldu hikayeme baska bir dr da yorum yapti
Beni dinledi ve osman bey in ikiz gebeligi rahim tasimadi fikrini onayladi ve servikal yetmezlik konusunda da takip dedi.
topicte genelde erken dogumlarin sebebi sularin erken gelmesi aadece sinem ve bende sancilarin durdurulamamasi durumu var ve ikimizde ikiz gebelik
Ne derece dogru bilmem ama psikolojik olarak bir dala tutunmaya calisiyorum
birde labaratuar acisindan bursadaki en iyi merkezlerden biri
ruhsat aldigi gune kadar osman beyde islemlerini orda yapiyordu
Eski hasta oldugum icin ozel bir fiyat verecegini soyledi bakalim aklimizda bulunsun
Ben tum dr lardan erken dogum sebebini ogrenmeye calisiyorum acikcasi
U.u tup bebekbolumunede gidicem bu surecte onlarin yaklasimlarinida merak ediyorum
ben elimden geleni yapayim gerisi rabbimin takdiri artik
birde op.dr larin tavirlarini seviyorum diledigin herseyi sorup tartisabiliyor hatta yonlendirebiliyorsunda ama prof. Olunca bu imkansiz
Hakkimda hayirlisi olur insallah
Kızlar bugün bana FADİK geldi eymen paşa kocaman olmuş.Ama diş çıkarıyor sanırım ondan mıkır mıkırdı rahat yemek bile yiyemedi fadik. güzel bir gün oldu.. bir de üsküdar beledeyesinden hayırlı olsuna geldiler 5 dakikada gittiler... molfiks de getirmişler...
İnsallah Can'ın 34 de görürüz
İlk kontrol. icin iyiydi hersey tek tek anlattı kartını verdi birsey olursa çekinme ara dedi ama suyu azalır erken alırız bebeği deyince benim akıl bastan gitti soracaklarını bile soramadim etkisi bütün gece sürdü
cnm hayırlı olsun inş
niyetimiz halis sonu da güzel olsun hepimizin inş
bence özer bey aramasını bekleme sen ara
bahardaki dr doç miş benim ilk görüşmeden memnun kaldım
ilk görüşme üçretsiz istersen bi orayada git araştırdığın için bir secenek olur
canı gönülden senin ve buradaki bütün arkadaşlarımız için en hayırlı olana neyi yaşamamız için dua ediyorum
Sagol canim bu yol cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Sen dr.murat erdemirdenmi bahsediyorsun?
Benim cevap bulmaya calistigim en buyuk soru erken dogum sebebim ve en buyuk sikintim tek veya iki nakil olay8
dr sana ne dedi konuda
Nakil icin ne onerdi
İnsallah Can'ın 34 de görürüz
İlk kontrol. icin iyiydi hersey tek tek anlattı kartını verdi birsey olursa çekinme ara dedi ama suyu azalır erken alırız bebeği deyince benim akıl bastan gitti soracaklarını bile soramadim etkisi bütün gece sürdü
Bana diger dr larla konusup en iyi fiyati verecegini soylemisti dusuk doz ilac kullandigim icin.ama bugunde aramadi insallah bekledigime deger
Arkadasim simdi benim sorunum kasilmalar ve devaminda durdurulamayan sancilardi ya o zaman siki bir takip ve endol ile 30 lu haftalari gorememmiki
Simdi bircok seyi biliyorum sanci kasilma nedir vs.
Gecen sefer birkac hafta kasilmalarla ve en son dogum sancisiyla gitmisim hastaneye ne bileyim bir cikis ariyorum iste:78::78:
Internette bircok sebep yaziyor erken dogum icin
emr(erken membran rupturu)
Preaklemsi
yasamla bagdasmayan anomoliler
Rahim ici miyomlar
Ve cogul gebelikler(rahimin gereginden fazla gerilip erken dogumu baslatmasi)
Servikal yetmezlik
sen kaç haftalıkken doğum yaptın ???????
cnm hayırlı olsun inş
niyetimiz halis sonu da güzel olsun hepimizin inş
bence özer bey aramasını bekleme sen ara
bahardaki dr doç miş benim ilk görüşmeden memnun kaldım
ilk görüşme üçretsiz istersen bi orayada git araştırdığın için bir secenek olur
canı gönülden senin ve buradaki bütün arkadaşlarımız için en hayırlı olana neyi yaşamamız için dua ediyorum
chnb cnm çok şanslısın daim olsun inş ömrün boyunca
misafirler hediyeler oooooo hadi iyisin :)
latife ediyorum cnm herşey güzelliklerle deavam etsin çekilen sıkıntılar unutulmasada geride anı olarak kalıyor değil mi
sabır umut ve tevekkül sayesinde :)
chnbcim benim alt komsum hemsireye o ozel bi hastanede calisiyor o bana buldu bende hem bu hematom icin hemde dogum olursa iyi bi dr icin kendisi op. dr nezih durmazlar coj ilgili tel 7/24ara dedi ben hala ozgur derene ulasamadim valla mesaj attim yine donmedi bana....
bana destek veren kizlar cok saolun dr yani da kendimi tutamadim agladim tansiyonumi olctu 14/9 cikti sakin ol dedi gecen haftada 9/5 ti oynak oldum iyice...
bide kizlar bol bol bebegimi gosterdi oyle sakinlestim..
kizlar bebegim bana el salladi sasirdim kaldim ne kadar hareketli gecen hafta o kadar degildi ...
allahim kimseyi evladiyla sinama....
Canım lütfen yanlış anlama beni. Ben çok şey yaşadım burada herkesin hikayesini okudum tüm sayfaları çok kaybın var. lütfen durumun varsa özel sağlık sigortası yaptır. burada meleğim ve aşkım vardı o da sgk da yaptı ama pek sahiplenmiyor dr ler... özele gitmeyince. yanlış anlama beni... Ama yeni yasadan sonra malesef iyi dr ler özele kaydı... en fazla 3-5 bin gider sigortana ama adam gibi muamele görürsün...
Burada kızlar bilirler tecrübem fazladır çok değişik şeyler yaşadım. Ayrıca pıhtılaşma için çok değişik testler var. hangi test yapıldı sana bence senin tek neden r.a.yetmezliği değil...
ben 1 bebeğimi kaybettim,ilk gebelikte yapıldı bana serklaj.doktorum uyardı geç kalmışsın dikiş için küçük bir iltimal yaşar demişti.biz sonra keşke dememek için serklaj yaptırdık ama kısmet değilmiş.şimdi 2. gebeliğim 12.haftada serklaj yapıldı geçen cuma inş. bu kez herşey yolunda gider.bana doktorum rahim ağzı yetmezliği var demişti.
sana da geçmiş olsun allah sabır versin dilerim bidaha yaşamazsın ve Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
eylülgülü arkadasım içii ferah tut dua ediyorum senin için..Kızlar ben geldim ama morelim bozuk erken doğumdan kaçışım yok bebeğimin gelişimi gayet iyi fakat suyu hala az suan icin ciddi bı azalma değilmiş ama ilerliyen haftalarda mutlaka azalcagni söylüyor azalırsa kordon dolanır kakasini yapar riske atamayız
Diyor doktor ciğer geliştirici iğneyi sordum doguma ne kadar yakın yaparsak faydası daha cok olurmuş suyumdan azalma oldug an iğnemi olup ertesi gün dogum hareketlerini takip et dedi azalma hissettiğin zaman gece bile olsa gel dedi
Doğumuda SSK anlaşması olan bı yerde yapsan daha iyi olur kuveze girer diyor medicalparkla medipolu tavsiye etti haftaya Pazartesi tekrar gitcem
canım basına gelenleri okudum çok üzüldüm.bekle bekle nereye kadar bekleyim en fazla 6 ay beklerim heralde...ama canım ben septumu aldırdıktan 1,5 sene sonra felan hamile kaldım bu 4. Gebeliğimde....iyibi dinlendi rahmim yani...ilk kez bu gebelikte alttan dikiş atılmıştı...bilmiyorum dikişte rahmi yıpratırmı???
Ben kararımı verdim ankarada zekai tahire gideceğim...doçent nuri danışmana gitmeyi düşünüyorum...bugün aradım sekreteri çıktı çok ilgili bi bayan nerdeyse 1 saat konuştum problemlerimi anlatttım...nuri hocaya anlatıcak durumumu çarşamba günü görücekmiş...ona göre bana dönecek...
Nuri hoca zekai tahirde de muayene ediyormuş...kendi muayenehanesinde de belli hastalarına bakıyormuş sadece....aynı zamanda zekai tahir perinatoloji servisi yenilenmiş ...çok güzel olmuş felan....bakalım hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?