- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.481
Sezen_kayaalp canım seni görüyorum altta,nasıl gidiyor,doğum için gün verdiler mi
allah razı olsun iyim daha gün vermediler doğum için benm vicüdumda kaşıntı var onun için doktora gittim dün ona canm sıkılıyor doktor da kaşıntı olması kötü dedi eğer geçmezse mecburen doğumu yapacakmış benm alttaki takvimim yanlış o benm gerçek gebeliğimden bir hafta önde normalde 37. haftamdayım aslında chnb nin doğum yaptığı gündeyim şu an 36 artı 4 perşembeye yine gidicem ddoktora bakalım nasıl olacak yazarım
canım basına gelenleri okudum çok üzüldüm.
benmde eylül ayında 23haftalk bebegmi kaybettim..
şimdi 3 aydır korunuyorum ve saglık sigortası yaptırdım..3ay daha bekleyecegim en az
insallah bu yasadıklarımız son olur ve bizde bebişleriimizi kucagımıza alırız
Sagol canim bu yol cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Sen dr.murat erdemirdenmi bahsediyorsun?
Benim cevap bulmaya calistigim en buyuk soru erken dogum sebebim ve en buyuk sikintim tek veya iki nakil olay8
dr sana ne dedi konuda
Nakil icin ne onerdi
evet murat erdemirden bahsediyorum benim gözüm karadır öyle biraz gözü kara insan severim
sank bu dr da bana öyle geldi bodoslama gidiyor genç daha yenilikçi olur gibi geliyor
gerçi istanbulda nam yapmış merkezlerden sonra burası hakkında böyle düşünmem doğru mu bilemiyorum
yaşayacağız ve göreceğiz inş hayırlı olsun
yalçın kimya bana erken doğum sebebini şimdi bilemeyiz önce hamile kalman gerek demişti
peki hamile kalırsan düşek olmaması için yine yürğim ağzımda gebeliğime devam mı edeceğim cevap evet
herşey boşşşş bende RABBİMM ol diyecek kısacası
Bu arada benim hataydaki dr in arkadaşı var bursada. Tüp bebekçi. Şahin zeteroğlu. Ben dr me pasta börek yapmıştım götürdüm onun da doğumgünüymüş hataydaymış. facede benim pastayla mum üflüyordu:)) nerden nereye?:))
Sağ ol canım gerçekten şanslıyım o kadar çok ziyaretçim geldi ki... Şükür. En çok da kk ziyaretleri memnun etti beni. Allah size de nasip etsin biz de size geleceğiz canım inşallah...
...
ayyy o günleri görecekmiyim acep
nebileyim çok uzak geliyor inş artık yaklaşmıştır
geçen sene yeni eve taşındım ev görmeye gelen herkez inş seney bebeğini görmeye geliriz diyorlardı
bir yıl daha geçti ama beklemekteyiz hale bebeğimizin geleceği günü
hayırlısı olsun da ne yapalım bekleyeyim
ayrıca duyaydının dediği gibi bi doğsun bebeğim onun poposunu isiracağım hemde nasıl kocaman
allahım sanada banada sabır vers,in yarabbim..bu dünyada bizde bunlarla sınanıyoruz..rabbim sabrımızı ölçüyor...YİNEDE ŞÜKRETMEYİ BİLMELİ İNSAN AMA ÜZÜLMEMEMK ELDE DEĞİL TABİ
benim 1 tane 1haftalık evde kendiliğinden düştü....sonra 2,5 aylık kalbi durdu...3.ve 4. bebeklerim 20 haftalık düştüler....anlayacağın bu 4. ydü..çok umutluydum 4.de...hatta önlemini almıştım dikiş attırmıştım 14 haftalıkken...bu sefer doğacaktı o kadar pozitifdimki..kıpır kıpır bebeğim hareket ediyordu...ne oldu anlamadım...sancısız birden alttan indi aşağıya dikişe rağmen...YATMADIM...DOKTOR YAT DEMEDİ...hep pozitifti doktor..yağlanmana ballanmana bak..hamileliğin tıkırında diye espri yapıyordu...3lü 4lüde normaldi...KİME HANGİ DOKTORA DEDİMSE YAT DEMEDİ...DURMAYAN BEBEK YATSANDA DURMAZ DEDİLER...AMA AAAAHHH AHH ACABA İŞİ GÜCÜ BIRAKIP YATSAMIYDIM...HEP BUNU SORUYORUM KENDİME.....AAAHHH(
cnm birkaçgünden beri yazılarını okuyorum
RABBİM SABIRLAR VERSİN ACINI HAFİFLETSİN İNŞ
ilk düşük yaptığımda nasıl caresizdim nasıl yıkılmıştım kendimi suçlamıştım
şimdi senide öyele görüyorum eğer sen 7/24 yatsaydnda düşeceği varsa düşer en azından ben öyle düşünüyorum masadaki bardağı bile kaldırmadan sürekli yatarak ve dikişim olmasına rağmen yine terk edildim bebeğim beni bıraktı olmayacaksa olmuyor
şimdi hamile kalsam o kadar çok yatmayı düşünmüyorum hareketlerimin kısıtlanması gerek ama önceden yaptığım gibi yapmam diyorum yani bu iş çok değişik bir durum ne bileyim aşılması güç ama olmaz olmaz değil
en yakın tanık chnb neler yaşadı suyu geldi serklajı abdominal zordu ama bebeği kucağında
sende cnm kendini suçlama istemezdin ama oldu
chnb arkadaşım para sorun değil benim için..... inşallah toparlanayım tüm tahlil tetkik ne varsa hepsini yaptıracağım...dediğim gibi zekai tahirden nuri danışmana gideceğim...ama 3-5 ay sonra....toparlanayım bi....sence nuri danışman nasıl?duymuşsundur belki..
allah razı olsun iyim daha gün vermediler doğum için benm vicüdumda kaşıntı var onun için doktora gittim dün ona canm sıkılıyor doktor da kaşıntı olması kötü dedi eğer geçmezse mecburen doğumu yapacakmış benm alttaki takvimim yanlış o benm gerçek gebeliğimden bir hafta önde normalde 37. haftamdayım aslında chnb nin doğum yaptığı gündeyim şu an 36 artı 4 perşembeye yine gidicem ddoktora bakalım nasıl olacak yazarım
evet murat erdemirden bahsediyorum benim gözüm karadır öyle biraz gözü kara insan severim
sank bu dr da bana öyle geldi bodoslama gidiyor genç daha yenilikçi olur gibi geliyor
gerçi istanbulda nam yapmış merkezlerden sonra burası hakkında böyle düşünmem doğru mu bilemiyorum
yalçın kimya bana erken doğum sebebini şimdi bilemeyiz önce hamile kalman gerek demişti
peki hamile kalırsan düşek olmaması için yine yürğim ağzımda gebeliğime devam mı edeceğim cevap evet
geçen sene yeni eve taşındım ev görmeye gelen herkez inş seney bebeğini görmeye geliriz diyorlardı
ayrıca duyaydının dediği gibi bi doğsun bebeğim onun poposunu isiracağım hemde nasıl kocaman
şimdi senide öyele görüyorum eğer sen 7/24 yatsaydnda düşeceği varsa düşer en azından ben öyle düşünüyorum masadaki bardağı bile kaldırmadan sürekli yatarak ve dikişim olmasına rağmen yine terk edildim bebeğim beni bıraktı olmayacaksa olmuyor
şimdi hamile kalsam o kadar çok yatmayı düşünmüyorum hareketlerimin kısıtlanması gerek ama önceden yaptığım gibi yapmam diyorum yani bu iş çok değişik bir durum ne bileyim aşılması güç ama olmaz olmaz değil
en yakın tanık chnb neler yaşadı suyu geldi serklajı abdominal zordu ama bebeği kucağında
Canım ben ismail küçükerdoğanın sözünü aklımdan çıkarmam.yatmak işe yarıyorsa tek r.a.y nde yarıyordur. ben hep yattığı halde kayıp yaşayanlarda başka sebep düşünürüm. enfeksiyon mesela ya da pıhtılaşma vb.
ben yattığım anda hep kazandım. büyük oğlumda ve bu oğlumda...
Canım inanıyorum ki geleceğiz sana. Artık besmele çek ve başla...
chnbcim benim alt komsum hemsireye o ozel bi hastanede calisiyor o bana buldu bende hem bu hematom icin hemde dogum olursa iyi bi dr icin kendisi op. dr nezih durmazlar coj ilgili tel 7/24ara dedi ben hala ozgur derene ulasamadim valla mesaj attim yine donmedi bana....
bana destek veren kizlar cok saolun dr yani da kendimi tutamadim agladim tansiyonumi olctu 14/9 cikti sakin ol dedi gecen haftada 9/5 ti oynak oldum iyice...
bide kizlar bol bol bebegimi gosterdi oyle sakinlestim..
kizlar bebegim bana el salladi sasirdim kaldim ne kadar hareketli gecen hafta o kadar degildi ...
allahim kimseyi evladiyla sinama....
Canım geçmiş olsun,Allahın izniyle iyi bir haftadasın,içini ferah tut canım,güzel haberlertini bekliyoruzallah razı olsun iyim daha gün vermediler doğum için benm vicüdumda kaşıntı var onun için doktora gittim dün ona canm sıkılıyor doktor da kaşıntı olması kötü dedi eğer geçmezse mecburen doğumu yapacakmış benm alttaki takvimim yanlış o benm gerçek gebeliğimden bir hafta önde normalde 37. haftamdayım aslında chnb nin doğum yaptığı gündeyim şu an 36 artı 4 perşembeye yine gidicem ddoktora bakalım nasıl olacak yazarım
Canım şu sözü çok severim,"akacak kan damarda durmaz" sen elinden geleni yap,gerisi Allaha kalmış canım dua etmekten başka birşey elimizden gelmezallahım sanada banada sabır vers,in yarabbim..bu dünyada bizde bunlarla sınanıyoruz..rabbim sabrımızı ölçüyor...YİNEDE ŞÜKRETMEYİ BİLMELİ İNSAN AMA ÜZÜLMEMEMK ELDE DEĞİL TABİ
benim 1 tane 1haftalık evde kendiliğinden düştü....sonra 2,5 aylık kalbi durdu...3.ve 4. bebeklerim 20 haftalık düştüler....anlayacağın bu 4. ydü..çok umutluydum 4.de...hatta önlemini almıştım dikiş attırmıştım 14 haftalıkken...bu sefer doğacaktı o kadar pozitifdimki..kıpır kıpır bebeğim hareket ediyordu...ne oldu anlamadım...sancısız birden alttan indi aşağıya dikişe rağmen...YATMADIM...DOKTOR YAT DEMEDİ...hep pozitifti doktor..yağlanmana ballanmana bak..hamileliğin tıkırında diye espri yapıyordu...3lü 4lüde normaldi...KİME HANGİ DOKTORA DEDİMSE YAT DEMEDİ...DURMAYAN BEBEK YATSANDA DURMAZ DEDİLER...AMA AAAAHHH AHH ACABA İŞİ GÜCÜ BIRAKIP YATSAMIYDIM...HEP BUNU SORUYORUM KENDİME.....AAAHHH(
Kız ısır kız,inşallah burdan şikayetlerini okuycam "ay bu bebek büyüdü çok tekme atıyor,ay belim ağrıdı" sonra da poposundan ısırırsın ama önce inanıcaz,elimizden geleni yapıcaz,doktorunu bulucaz,sonra da tebvekkül başka ne gelir eldenevet murat erdemirden bahsediyorum benim gözüm karadır öyle biraz gözü kara insan severim
slm kizlar demin ozgur deren in asistani aradi ulastinizmi diye yok dedim msj attim yine donmedi diye neyse....
ozgur beye soyledi bende ben kendisiyle gorusmek istiyorum dedim bana once baska dr gitmenin seyi dedi sonra bende dedimki ben size ulasamadim mesajda attim siz cevap vermeyimce bebegimi kaybetmeyi goze alamam dedim...
ozgur beyde ozur diliyorum ben yeni gordum mesajinizi diyor ...
hafta sonu kontrole cagirdi ...
ozele dahi gidiyorum ilgilensinler diye ben ustune dusmessem israr etmezsem ilgilenmiyorlar ya saka gibi tonla para veruyoruz du bakalim haftaya para alicakmi ki...
teşekkürederim yaren.... bütün bu kayıplar beni hastalık hastası yaptı...panik atak evham yaptı.... şuan ağrılarım var adet sancısı gibi...normalmi bu? evham yaptım şimdi....
Kızlar ben 5 haftadır evdeyim,buyuzden inanılmaz hantallastim
Nefes nefese kalıyorum yürürken merdiven çıkarken
Bu durum geçici değil mı?
Karnım büyüdü diye değil mı birde?
Yoksa bu halde ben ne yaparım 2 cocukla
canım ben bu forumdan duymadım o dr yi. iyidir ya da kötüdür diyemem. Ama deneyimini araştır senin gibi hastaları olmuş mu önceden? Abdominal serklaj yapmış mı ? bir de şimdi laparoskopik ya da robotik serklaj da var daha ileri teknikler. belki bunlar senin için daha iyidir. Tabi bilemeyiz iyi bir dr bilir...
sigortaların bekleme süreleri de var o yüzden ben dedim hemen yaptır hemen hamile kalınmıyor... en erkeni 6 ay bekle diyor...
bir de serklaj farklı teknikle olacaksa ben özele gideyim doğumu herhangi bir yerde yaparım da denmiyor. ben eşime dedim çok pahalı doğum istersen hataya döneyim oradaki dr m yapsın. o da Arda bey yapsın dedi. O işlemi o yaptı o bilir durumunu... iyiki de dinledim. Benim kaynaşmış dikişim. Alınamadı . şayet başka yerde yapsaydım belki ısrar edeceklerdi alalım diye sıkıntı olacaktı. ya da alamadık deselerdi de bu sefer beceremediler almayı diye kafamda kuşku kalacaktı. serklajımı yapan dr alamadıysa demek alınamıyormuş diyoruz...
Geçmiş olsun canım...
Canım ben ismail küçükerdoğanın sözünü aklımdan çıkarmam.yatmak işe yarıyorsa tek r.a.y nde yarıyordur. ben hep yattığı halde kayıp yaşayanlarda başka sebep düşünürüm. enfeksiyon mesela ya da pıhtılaşma vb.
ben yattığım anda hep kazandım. büyük oğlumda ve bu oğlumda...
Canım inanıyorum ki geleceğiz sana. Artık besmele çek ve başla...
ben de düşünür oldum, bu kadar harekete r.a.y olsaydı bende bebek durmazdı diye
evden kaldığından değil canım haftamız ilerlediği için ben hep evdeyim ama şimdiye kadar yaptığı şeyler bir haftadır yaparken artık zorlanıyor ve çok çabuk yoruluyorum, bazen yatıp kalkarken bile kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum.
ah cnm, aynı dertten müzdaribim
yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum
birşey sormak istiyorum
normalde benim kız haftada 150 gr falan alıyordu
en son gittigimde 2200 civarıydı ya. hesaplıyorum aynı hızda kilo alırsa 3000 gr anca doğar, nasıl üst sınırda oluyor anlamadım
son haftalar ne kadr kilo alıyor haftada ,
dün gece rüyamda kızımı doğurdugumu gördüm, 2400 gr dogmus
nasıl zayıf, kapkara upuzun saçları var, diyorum demek bundan midem yanmış
birde kocaman sipsivri yamuk burnu var, çok çirkindi
hatta eşim eli ile tutup burnunu düzeltmeye falan çalıştı
dedim dur kıracaskın
canım ben bu forumdan duymadım o dr yi. iyidir ya da kötüdür diyemem. Ama deneyimini araştır senin gibi hastaları olmuş mu önceden? Abdominal serklaj yapmış mı ? bir de şimdi laparoskopik ya da robotik serklaj da var daha ileri teknikler. belki bunlar senin için daha iyidir. Tabi bilemeyiz iyi bir dr bilir...
sigortaların bekleme süreleri de var o yüzden ben dedim hemen yaptır hemen hamile kalınmıyor... en erkeni 6 ay bekle diyor...
bir de serklaj farklı teknikle olacaksa ben özele gideyim doğumu herhangi bir yerde yaparım da denmiyor. ben eşime dedim çok pahalı doğum istersen hataya döneyim oradaki dr m yapsın. o da Arda bey yapsın dedi. O işlemi o yaptı o bilir durumunu... iyiki de dinledim. Benim kaynaşmış dikişim. Alınamadı . şayet başka yerde yapsaydım belki ısrar edeceklerdi alalım diye sıkıntı olacaktı. ya da alamadık deselerdi de bu sefer beceremediler almayı diye kafamda kuşku kalacaktı. serklajımı yapan dr alamadıysa demek alınamıyormuş diyoruz...
Geçmiş olsun canım...
ben de düşünür oldum, bu kadar harekete r.a.y olsaydı bende bebek durmazdı diye
ah cnm, aynı dertten müzdaribim
yemek yerken bile nefes nefese kalıyorum
birşey sormak istiyorum
normalde benim kız haftada 150 gr falan alıyordu
en son gittigimde 2200 civarıydı ya. hesaplıyorum aynı hızda kilo alırsa 3000 gr anca doğar, nasıl üst sınırda oluyor anlamadım
son haftalar ne kadr kilo alıyor haftada ,
dün gece rüyamda kızımı doğurdugumu gördüm, 2400 gr dogmus
nasıl zayıf, kapkara upuzun saçları var, diyorum demek bundan midem yanmış
birde kocaman sipsivri yamuk burnu var, çok çirkindi
hatta eşim eli ile tutup burnunu düzeltmeye falan çalıştı
dedim dur kıracaskın
üç kiloyu rahat geçer bence canım çünkü bende bir ay önce gittim 1725 grdı ama cemil bey bana bundan sonraki haftalarda haftada 200-300gr arası alıcak dedi, zaten en son gittiğimde bile haftada 250gr kadar almış çünkü ondan önce 720grdı..bundan sonra bizde oda hızlı kilo alıcaz merak etme, en azından 3300 ü bulur..bende geçen hafta kızımı doğmuş gördüm benimkide höz kapaklarının kenarı böyle kızarık gibi duruyordu sanki kenarı kesik gibiydi eşim elliyordu dur diyordum elleme yırtılıcak mikrop kapıcak diyordum üzülüyordum bu haftalarda böyle rüyalar görülmesi normal demekki..
hadi inşallah bu hamileliğin yolunda gider....sana tavsiyem yat sürekli...önlemini al....senin durumun benimkinden farklıymış..bende rahim ağzı yetmezliği var ama septum da vardı histereskopi olmuştum...ekstradan miyom felanda vardı....varda var yani anlıycacağın....
üç kiloyu rahat geçer bence canım çünkü bende bir ay önce gittim 1725 grdı ama cemil bey bana bundan sonraki haftalarda haftada 200-300gr arası alıcak dedi, zaten en son gittiğimde bile haftada 250gr kadar almış çünkü ondan önce 720grdı..bundan sonra bizde oda hızlı kilo alıcaz merak etme, en azından 3300 ü bulur..bende geçen hafta kızımı doğmuş gördüm benimkide höz kapaklarının kenarı böyle kızarık gibi duruyordu sanki kenarı kesik gibiydi eşim elliyordu dur diyordum elleme yırtılıcak mikrop kapıcak diyordum üzülüyordum bu haftalarda böyle rüyalar görülmesi normal demekki..
çok heyecanlıyım bende
doktora gidiyorum ya, ay diyorum 2 hafta nasıl gececek, bir bakıyorum 2 hafta gecmiş doktor kontrolü gelmiş
cumartesi günkü kontrolden sonra sadece 1 kontrolümüz kalıyor , dediği gibi 12 sinde yaparsa sonrası doğuma :18:
kızımı ve, sonra olacakları çok merak ediyorum
allahım sanada banada sabır vers,in yarabbim..bu dünyada bizde bunlarla sınanıyoruz..rabbim sabrımızı ölçüyor...YİNEDE ŞÜKRETMEYİ BİLMELİ İNSAN AMA ÜZÜLMEMEMK ELDE DEĞİL TABİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?