- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.501
kizlar demin tekrar ozgur beyin sekreteri aradi ben cumartesi gunu randevu aldim ama tekrar ucret odiyecekmiyim dedim oda 10gun gecerli gecerse tekrar ucret alicaz dedi ...
fakat benim 10 gunu geciyor ve acil bi durum dedim tekrar aradi demin ozgur beye sormus 15 gunde bir alinir demis ...
salak kiz hic bisey bilmiyor...
totosundan uyduruyor resmen ne dedigi belli degil...
cumartesi 14:30da randevum var insallah dikise de o gun randevu verir insallah dua edin kizlar resmen yilan hikayesine dondu benim dikis isi ya Allahim sen hakkimizda hayirlisi olani nasip eyle ...
rahmetine sigindim cnm..
canım adın neydı? Benım doktorumda ilk basta 16.haftada atarız demıstı.. Ancak ben 13.haftada agrımolunca gıttım kendısıne.. baktı tekrar hadı dedı beklemeyelım haftaya atalım dedı.. 14.haftada atıldı..
Canım ben ismail küçükerdoğanın sözünü aklımdan çıkarmam.yatmak işe yarıyorsa tek r.a.y nde yarıyordur. ben hep yattığı halde kayıp yaşayanlarda başka sebep düşünürüm. enfeksiyon mesela ya da pıhtılaşma vb.
ben yattığım anda hep kazandım. büyük oğlumda ve bu oğlumda...
Canım inanıyorum ki geleceğiz sana. Artık besmele çek ve başla...
cnm doğru diyorsun bende buna inanıyorum bende r.a y artı başka sorundan dolayı bebeklerim gidiyor
ismail bey genel olarak iyi bir dr ama bana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum
yeğenim 4/4/2013 te düğünü var ben düğünden sonra başalayalım diyorum eşim herzaman ki gibi sanane düğünden biz işimize bakalım diyor kısmet hayırlısı inş
benim deli gönlüm heran değişebilir bende bilmiyorum ne zaman
cnm doğru diyorsun bende buna inanıyorum bende r.a y artı başka sorundan dolayı bebeklerim gidiyor
ismail bey genel olarak iyi bir dr ama bana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum
yeğenim 4/4/2013 te düğünü var ben düğünden sonra başalayalım diyorum eşim herzaman ki gibi sanane düğünden biz işimize bakalım diyor kısmet hayırlısı inş
benim deli gönlüm heran değişebilir bende bilmiyorum ne zaman
Canım benim herşey gönlünce olsun. Eşin de haklı sen bi niyetlen canım Rabbim hayırlısıyla yardımcı olacaktır.
Canım benim herşey gönlünce olsun. Eşin de haklı sen bi niyetlen canım Rabbim hayırlısıyla yardımcı olacaktır.
haklı da korkularım daha baskın geliyor istediklerimden
Geçmiş olsun canım. Maşallah bu günlere geldin. Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip edecektir.
Teşhis ne kondu. Neden erken alırız dediler. Herhangi bir test yaptıklarmı? Tsnsiyonunu sürekli kontrol et dedilermi. Tuz kes gibi şeyler söyledilermi.
İnanamadım
1 üye(bendeniz) 24 adet ziyareti ......
Buyrun paylaşalım. Uzaktan bakmayalım.
cnm birkaçgünden beri yazılarını okuyorum
RABBİM SABIRLAR VERSİN ACINI HAFİFLETSİN İNŞ
ilk düşük yaptığımda nasıl caresizdim nasıl yıkılmıştım kendimi suçlamıştım
şimdi senide öyele görüyorum eğer sen 7/24 yatsaydnda düşeceği varsa düşer en azından ben öyle düşünüyorum masadaki bardağı bile kaldırmadan sürekli yatarak ve dikişim olmasına rağmen yine terk edildim bebeğim beni bıraktı olmayacaksa olmuyor
şimdi hamile kalsam o kadar çok yatmayı düşünmüyorum hareketlerimin kısıtlanması gerek ama önceden yaptığım gibi yapmam diyorum yani bu iş çok değişik bir durum ne bileyim aşılması güç ama olmaz olmaz değil
en yakın tanık chnb neler yaşadı suyu geldi serklajı abdominal zordu ama bebeği kucağında
sende cnm kendini suçlama istemezdin ama oldu
hadi yaa o kadar yatmana rağmen bebeğin düştümü....aslında bende öyle düşünüyorum...herşey yaradandan....öldürmeyen allah öldürmüyor...ne mucizelere şahit oluyoruz.... senin kaç kaybın var..anladığım kadarıyla 1 tane kaybın var?
canım ben bu forumdan duymadım o dr yi. iyidir ya da kötüdür diyemem. Ama deneyimini araştır senin gibi hastaları olmuş mu önceden? Abdominal serklaj yapmış mı ? bir de şimdi laparoskopik ya da robotik serklaj da var daha ileri teknikler. belki bunlar senin için daha iyidir. Tabi bilemeyiz iyi bir dr bilir...
sigortaların bekleme süreleri de var o yüzden ben dedim hemen yaptır hemen hamile kalınmıyor... en erkeni 6 ay bekle diyor...
bir de serklaj farklı teknikle olacaksa ben özele gideyim doğumu herhangi bir yerde yaparım da denmiyor. ben eşime dedim çok pahalı doğum istersen hataya döneyim oradaki dr m yapsın. o da Arda bey yapsın dedi. O işlemi o yaptı o bilir durumunu... iyiki de dinledim. Benim kaynaşmış dikişim. Alınamadı . şayet başka yerde yapsaydım belki ısrar edeceklerdi alalım diye sıkıntı olacaktı. ya da alamadık deselerdi de bu sefer beceremediler almayı diye kafamda kuşku kalacaktı. serklajımı yapan dr alamadıysa demek alınamıyormuş diyoruz...
Geçmiş olsun canım...
nasıl yani dikişin kaynaşmış?hiç alınamadımı?karından attırdığın dikişinmi kaynaştı...??? nasıl yapıyolar bu işlemi...bi anlatsana ayrıntılarıyla rica etsem....dikişini alsalardı eğer kötümü olurdu???
slm kizlar demin ozgur deren in asistani aradi ulastinizmi diye yok dedim msj attim yine donmedi diye neyse....
ozgur beye soyledi bende ben kendisiyle gorusmek istiyorum dedim bana once baska dr gitmenin seyi dedi sonra bende dedimki ben size ulasamadim mesajda attim siz cevap vermeyimce bebegimi kaybetmeyi goze alamam dedim...
ozgur beyde ozur diliyorum ben yeni gordum mesajinizi diyor ...
hafta sonu kontrole cagirdi ...
ozele dahi gidiyorum ilgilensinler diye ben ustune dusmessem israr etmezsem ilgilenmiyorlar ya saka gibi tonla para veruyoruz du bakalim haftaya para alicakmi ki...
desena özgür deren den vazgeçtiğim iyi olmuş....ADAMI ARADIM TELEFONDA FİKİR ALICAM...BANA NE DESE BEĞENİRSİN TÜM TAHLİLLERİ AL IN GELİN BURAYA diye kestirip attı kapattı telefonu...ORDA SOĞUDUM BEN...BİZDE BİLİYOZ HERALDE MUAYENEHANEYE GELMEYİ..Bİ ALLAH RIZASI İÇİN PROBLEMİMİ TELEFONDA PAYLAŞMAK İSTEDİMDİ..YENİ BEBEĞİMİ KAYBETMİŞİM....paracı doktorlardan nefret ediyorummmmmm..........
Canım şu sözü çok severim,"akacak kan damarda durmaz" sen elinden geleni yap,gerisi Allaha kalmış canım dua etmekten başka birşey elimizden gelmez
hakkatten dediğin gibi....ASLINDA HİÇBİR ÖNLEM ALMAYA BİLE GEREK YOK....ALLAH ÖMRÜNÜ VERİYORSA BU DÜNYADA YİYECEK EKMEĞİ VARSA DOĞAR ÖYLE DEĞİL Mİ?SONUÇTA ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR....
canım rahim toparlanıyor doğum sonrası 21 haftalık bende erken doğum doğum yapmıştım ilk gebeliğimde ve normal zamanında doğum yapanlar gibi kanaman ve rahim haftan ileri olduğu için bayağı büyümüştür ve kasılarak toparlandığı için adet ağrısı gibi ağrıların olur, lohusasın sen şimdi kendine dikkat et üşütme kendini ağrın çok olduğunda minoset gibi ağrı kesicide kullanabilirsin bir zararı yok..evham ve vesvese yapma canım kendine bunlar her hastalığın temelidir, üzüntün kaybın çok büyük seni çok iyi anlıyorum ama acıda acıyı getirir, ne kadar güçlü olur ve kendini ne kadar çabuk toparlar mantıklı hareket edersen daha sağlıklı düşünür, daha sağlıklı olur ve bebişinede daha çabuk ulaşırsın..
teşekkürederim yaren....bu site ne kadar güzelmiş yaa...herbirinizden neler öğrendim ....derdimi unutturdunuz valla...2 GÜNDÜR İŞİME DÖNDÜM...ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM BEN...çocuklarım beni tekrar hayata döndürdü... toparlıyorum kendimi..ağrılarım da kanamam da geçmeye başladı....TEZ ZAMANDA 6-7 AY GEÇER İNŞALLAH....
Benim de doktorum yatma gerek yok şimdilik diyor.. Belki r.a.y. değildir sorunun? Bende arkadaşlara katılıyorum özel sağlık sigortası en azından yatarak olanı yaptır..doğum teminatını da ekleterek..
6-7 AY ÇABUK GEÇSİNDE TEKRAR DENEYELİM BAKALIM NE ZAMAN HAMİLE KALIRSAK ARTIK...HEMEN TUTACAĞININ GARANTİSİDE YOKKİ...BU SON GEBELİĞİM 1 SENE SONRA TUTTU NERDEYSE...KEŞKE 1 AYDA TUTACAĞININ GARANTİSİ OLSA....mercimeği fırına veriyoruz bi türlü pişmez :)
kizlar demin tekrar ozgur beyin sekreteri aradi ben cumartesi gunu randevu aldim ama tekrar ucret odiyecekmiyim dedim oda 10gun gecerli gecerse tekrar ucret alicaz dedi ...
fakat benim 10 gunu geciyor ve acil bi durum dedim tekrar aradi demin ozgur beye sormus 15 gunde bir alinir demis ...
salak kiz hic bisey bilmiyor...
totosundan uyduruyor resmen ne dedigi belli degil...
cumartesi 14:30da randevum var insallah dikise de o gun randevu verir insallah dua edin kizlar resmen yilan hikayesine dondu benim dikis isi ya Allahim sen hakkimizda hayirlisi olani nasip eyle ...
rahmetine sigindim cnm..
YA GURBETCİ SEN KAÇ AYLIK HAMİLESİN..SEN DİKİŞMİ ATTIRCAN ANLAMADIM....DİKİŞ 12 İLA 14.HAFTA ARASI ATILIR..İLERİ HAFTALARDA ATILIRSA MALESEF BEBEĞİ KAYBEDEBİLİRSİN..YETERLİ GELMEZMİŞ....senin şuanki durumun sorunun nedir gurbetci????
BİDE SANA DERİMKİ Bİ NURİ DANIŞMANADA GÖZÜKSEN...ZEKAİ TAHİRDE...DOÇENT...en azından bi tanış bakalım...çok metettiler bana....
teşekkr ederim yarın gidip kan vericem öle teşhis konacak bakalım ne olcak bende bilmiyorum
Inşallah güzel haberlerle dönersşn,haber bekliyorumHadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.
Yarın benimde yolculuk var. Arda bey e kontrolum var. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip eyledin.
Bu gün akşam üzerinden beri karnımın çsşitli bölümlerinde iğne batması gibi acı oluyor. Acaba gaz mı anlamadım.
Allahım sana sığındık hikmetini üzerimizden esirgeme.
Inşallah güzel haberlerle dönersşn,haber bekliyorum
Göbek deliğimin oralarda benşm de batma oluyor,bi sefer de bıçak saplanması gibi daha kuvvetli oldu,bi daha olmayoınca önemsemedim,normaldir inşallah
Hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.
Yarın benimde yolculuk var. Arda bey e kontrolum var. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip eyledin.
Bu gün akşam üzerinden beri karnımın çsşitli bölümlerinde iğne batması gibi acı oluyor. Acaba gaz mı anlamadım.
Aynı canım göbek deliğimin oralarda. Arada kasıklatındada bıçak gibi giriyor.
Sanırım büyüyoruz. Rabbim rahatlık versin.
İyi haberlerle geleceksin inşallah
CNm, üşütmus olabilirsin
Benim gobek deliğim ağrır ve bazen koku bile olur
Bizde söylemesi ayıp aksam balık yedik, ailecek midemiz bulanıyor
Zehirlenme olsa 3 saatte belli ederdi değil mı kendini
İnsallah guzel haberlerle gelirsinHadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.
Acaba bayatmiydi balık cok dikkatli ol bugünİyi haberlerle geleceksin inşallah
CNm, üşütmus olabilirsin
Benim gobek deliğim ağrır ve bazen koku bile olur
Bizde söylemesi ayıp aksam balık yedik, ailecek midemiz bulanıyor
Zehirlenme olsa 3 saatte belli ederdi değil mı kendini
hadi yaa o kadar yatmana rağmen bebeğin düştümü....aslında bende öyle düşünüyorum...herşey yaradandan....öldürmeyen allah öldürmüyor...ne mucizelere şahit oluyoruz.... senin kaç kaybın var..anladığım kadarıyla 1 tane kaybın var?
....
ilk gebeliğim spontan oldu 16 haftada suyum sızmaya başlayınca mecburen alıması gerekiyormuş guya ve gitti
düşük sonrası rahim yapışıklığı olduğu için tüp bebekle 2 hamileliğim ve ikiz gebelik 16 haftada düşük
sonrasında 3 hamilelğim 3 üz gebelik dikiş var 16 haftada yine düşük
tooplam 3 gebelik 6 bebek kaybım var cnm
hikayem çok daha uzun ama kısacası bu
Hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.
mrb arkadaslar bebek camasırları için dAlinin grnül sabununumu yoksa sıvı deterjanınımı önerirsiniz kullanan yada cevresinde kullanan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?