Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım adın neydı? Benım doktorumda ilk basta 16.haftada atarız demıstı.. Ancak ben 13.haftada agrımolunca gıttım kendısıne.. baktı tekrar hadı dedı beklemeyelım haftaya atalım dedı.. 14.haftada atıldı..

cnm adim seda feysimde varsin..
benimde oldu insallah atar ya cumartesi tam 14 haftalik oluyorum insallah atar cok rahatlarim..

teşekkr ederim yarın gidip kan vericem öle teşhis konacak bakalım ne olcak bende bilmiyorum

teşekkr ederim yarın gidip kan vericem öle teşhis konacak bakalım ne olcak bende bilmiyorum

Hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.

Yarın benimde yolculuk var. Arda bey e kontrolum var. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip eyledin.

Bu gün akşam üzerinden beri karnımın çsşitli bölümlerinde iğne batması gibi acı oluyor. Acaba gaz mı anlamadım.
Allahım sana sığındık hikmetini üzerimizden esirgeme.

Inşallah güzel haberlerle dönersşn,haber bekliyorum
Göbek deliğimin oralarda benşm de batma oluyor,bi sefer de bıçak saplanması gibi daha kuvvetli oldu,bi daha olmayoınca önemsemedim,normaldir inşallah

Inşallah güzel haberlerle dönersşn,haber bekliyorum
Göbek deliğimin oralarda benşm de batma oluyor,bi sefer de bıçak saplanması gibi daha kuvvetli oldu,bi daha olmayoınca önemsemedim,normaldir inşallah

Aynı canım göbek deliğimin oralarda. Arada kasıklatındada bıçak gibi giriyor.
Sanırım büyüyoruz. Rabbim rahatlık versin.

İyi haberlerle geleceksin inşallah

Aynı canım göbek deliğimin oralarda. Arada kasıklatındada bıçak gibi giriyor.
Sanırım büyüyoruz. Rabbim rahatlık versin.

CNm, üşütmus olabilirsin
Benim gobek deliğim ağrır ve bazen koku bile olur

Bizde söylemesi ayıp aksam balık yedik, ailecek midemiz bulanıyor
Zehirlenme olsa 3 saatte belli ederdi değil mı kendini

İnsallah guzel haberlerle gelirsin
Benimde karnımda igne batmaları oluyordu bazen ama ben ciddiye almadım pek

Son düzenleme:
mrb arkadaslar bebek camasırları için dAlinin grnül sabununumu yoksa sıvı deterjanınımı önerirsiniz kullanan yada cevresinde kullanan :44:

Insallah yarin guzel haberlerle geliceksin
ben 34 leri gorecegine gonulden inaniyorum
Sorunsuz bir muayene olur insallah
bakalim bebegimiz ne kadar olmus

mrb arkadaslar bebek camasırları için dAlinin grnül sabununumu yoksa sıvı deterjanınımı önerirsiniz kullanan yada cevresinde kullanan :44:

Gorumcem ve eltimin kizi dalin sivi deterjan kullandi bir yasina kadar
bebek kiyafetleri cok yuksek isida yikanmiyor
Toz sabunun erimesi daha zor sanki kisa porogramlarda sivi daha mantikli

Rabbim saglicakla vaktinde kullanmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…