- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.521
Gorumcem ve eltimin kizi dalin sivi deterjan kullandi bir yasina kadar
bebek kiyafetleri cok yuksek isida yikanmiyor
Toz sabunun erimesi daha zor sanki kisa porogramlarda sivi daha mantikli
Rabbim saglicakla vaktinde kullanmayi nasip etsin.
sordugum anda netten sipariş veriyodum biraz bekledim yazan olmayınca bende granül sabunu sipariş verdim neyse bi paket zaten denemiş olurum bu bitincede sıvı deterjanını alırım artık..
amin canım tsk ederim..yanlış hatırlamıyosam seninde olumsuz tüp denemen olmustu gecmişi pek okuyamıyorum Allahım inş en kısa zamanda senin de önce göbüşünü sonra kollarını bebişinle doldursun
ilk gebeliğim spontan oldu 16 haftada suyum sızmaya başlayınca mecburen alıması gerekiyormuş guya ve gitti
düşük sonrası rahim yapışıklığı olduğu için tüp bebekle 2 hamileliğim ve ikiz gebelik 16 haftada düşük
sonrasında 3 hamilelğim 3 üz gebelik dikiş var 16 haftada yine düşük
tooplam 3 gebelik 6 bebek kaybım var cnm
hikayem çok daha uzun ama kısacası bu
ooofff yaaaa....çok üzüldüm.....ikizler... üçüzler....son gebeliğin keşke doğsaydı 3 tane birden ne muhteşem olurdu....hep tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın sen??? normal yolla olmuyomu? şuan beklemedesin anlaşılan...bi dahaki gebeliğindedemi alttan dikiş atacaklarmış sana?yoksa abdominal serklajmı dedi doktor?hiç doktora gittinmi?ne dediler?
ooofff yaaaa....çok üzüldüm.....ikizler... üçüzler....son gebeliğin keşke doğsaydı 3 tane birden ne muhteşem olurdu....hep tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın sen??? normal yolla olmuyomu? şuan beklemedesin anlaşılan...bi dahaki gebeliğindedemi alttan dikiş atacaklarmış sana?yoksa abdominal serklajmı dedi doktor?hiç doktora gittinmi?ne dediler?
hayırlı olsun inş hepimiz için kısmet bunu yaşamamız gerekiyormuş
belkide artık ömrümün sonuna kadar da beklemede de kalabilirim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü
kendime değil eşim için verdiğim son şans bir kez daha deneyeceğiz ve olursa olur olmazsa da hayat böyle daha güzel derim ve yapmak için ertelediğim şeyleri sırasıyla yaparım
kısmet bilmiyoruz RABBİMİN planı nedir bizim için yaşayacağız ve göreceğiz
en son 3 ay önce profa gittim sonrasında doç olan tup bebek dr görüştüm
13 yıldan beri dr ladayım bana denilen sebepsiz infertilite yani problem yok ama bence en büyük problem ne var ne yok hiç birşey yok
kısmetttttttttttt
mrb arkadaslar bebek camasırları için dAlinin grnül sabununumu yoksa sıvı deterjanınımı önerirsiniz kullanan yada cevresinde kullanan :44:
KIZLAAAAAARR
doç dr. arda lembent mesaj atmış dün gece yeni gördüm...
BANU HANIM MAİLİNİZİ DERİN VE HÜZÜN İÇİNDE OKUDUM...MORALİNİZİ SAKIN BOZMAYIN..ALLAH KISMET EDERSE SİZE YARIN DÖNMEYE ÇALIŞACAĞIM demiş..
belkide artık ömrümün sonuna kadar da beklemede de kalabilirim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü
kendime değil eşim için verdiğim son şans bir kez daha deneyeceğiz ve olursa olur olmazsa da hayat böyle daha güzel derim ve yapmak için ertelediğim şeyleri sırasıyla yaparım
13 yıldan beri dr ladayım bana denilen sebepsiz infertilite yani problem yok ama bence en büyük problem ne var ne yok hiç birşey yok
kısmetttttttttttt
CNm, en zoru da bu olsa gerek
Nedenini bilmemek
Sen Arda beye yazdın mı hiç ?
Düşünceli doktorumuz bizimmmmm
CNm, en zoru da bu olsa gerek
Nedenini bilmemek
Sen Arda beye yazdın mı hiç ?
yazdım cnm 24 saat geçmeden hemen aramıştı bütün testleri alıp görüşelim demişti
ama eşimde bi istanbul fobisi var gtimem diyor başkada birşey demiyor
4 kez tup bebek denememizi ist marka denilen yerlerde yaptırdığımız için oraya gittikte ne oldu diyor
gunaydinlar kizlar...
metalcim guzel haberlerle gel ogludunuda goruceksin ne hos benim kizim bana el salladi bakalim seninki ne yapicak...
subhamus cnm 14 haftalik hamileyim dikisim hala atilmadi ama ozgur beyle gorusmeni gercekten isterim ben dahi ariyorum hic ne yapiyon diye sormuyorum direk konuya giriyorum gercekten banada oyle ama tecrubeli cok bilgili ihtisasi hep riskli gebelik uzerinden yapmis ..
bende nuri danismani hic sevmedim bana pruton prpgestan nidilat endol hicbisey vermedi bebegim onun yuzunden dogdu...
ben onun karsisinda hic unutmam ben yinemi bebegimi kaybedecem dedim hungur hungur agliyorum hastanedeyim bak bana dedigi su hepsi boyle olucak hangisini kucagina alirsan bana oyle deyince ben sinir kirizi gecirdim resmen oldurecektim onu o hastanede...
onun icin ona gitmek istemiyorum ve o tup bebek uzmani cnm cocugu olmayanlar ona gidiyor yinede sen bilirsin dusukler icin ankarada en iyi ozgur bey ve acar koc ikisinden birini yada arda lambet cnm..
hidemiskocum dikkat et soguklar gelmedigi icin balik az piyasada o yuzden de bayat baliklar piyasada cok ...
mumudihaba cnm rabbim senin yuzunude guldurecek senin cok eskiden beri bu topikte oldugunu biliyorum insallah bu denemen olucak cnm senin hikayeni biliyorum cok zor yasadiklarin rabbim sabir versin..
duyaydin eylul gulu sizler nasilsiniz..
badecim yaptirdinmi testleri cnm..
chnbcim seninde evine gitmene az kaldi ogluna ve esine kavusacan cnm..
bana dikisten sonra bakan yok buyuk bi ihtimal anneme diyarbakira gidicem nasil olucak hic bilmiyorum..
kısmetttttttttttt
13 yıl mı !!!((( ben 2006 ağustosta evlendim....6 yılı bitirdik 7.yıla girdik....1981 doğumluyum...yaşım 31 ...bu işin inancın olsun 45 yaşına kadar yolu var bence...çevremden biliyorum ...40 yaşında evlendi en yakınımız 42sinde hamile kaldı oda 3. denemesinde bebeği oldu...elbet olur....evet çocuksuz dünyanın sonu değil...benim için çok monotonlaştı evlilik...insan bi hareket bi ses istiyor evde artık...hayatımız renklensin istiyor insan....yoksa cicim aylarını geçeli çoook oldu....İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR NEDENSİZ NEDEN????
birde bana çevremdeki komşularım velilerim olsun BİŞEYDEN BAHSEDİP DURURLAR...YOK ISTIRAÇMI VARMIŞ NEYMİŞ...AKSEKİDE OCAK VARMIŞ...KADIN DOĞUM DOKTORU BİLE HAMİLE KALDIĞINDA ORAYA GİTMİŞ...HEPSİNİN BEBEKLERİ OLMUŞ FELAN...inançlı biriyim...duaya hocaya inanırım ne yalan söyleyim...ama parasıyla yapan SAHTE HOCALAR VAR ONLARA ASLA GÜVEN,LMEZ...ne edelim biz önlemini almamıza rağmen düşüyorsa tutmuyorsa onlardanda medet ummanın bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum..bilemiyorum sizin düşünceniz nedir bu konuda ama....İŞTE HERYERDEN Bİ ÇARE ARIYORUZ...
subhamus cnm 14 haftalik hamileyim dikisim hala atilmadi ama ozgur beyle gorusmeni gercekten isterim ben dahi ariyorum hic ne yapiyon diye sormuyorum direk konuya giriyorum gercekten banada oyle ama tecrubeli cok bilgili ihtisasi hep riskli gebelik uzerinden yapmis ..
bende nuri danismani hic sevmedim bana pruton prpgestan nidilat endol hicbisey vermedi bebegim onun yuzunden dogdu...
ben onun karsisinda hic unutmam ben yinemi bebegimi kaybedecem dedim hungur hungur agliyorum hastanedeyim bak bana dedigi su hepsi boyle olucak hangisini kucagina alirsan bana oyle deyince ben sinir kirizi gecirdim resmen oldurecektim onu o hastanede...
onun icin ona gitmek istemiyorum ve o tup bebek uzmani cnm cocugu olmayanlar ona gidiyor yinede sen bilirsin dusukler icin ankarada en iyi ozgur bey ve acar koc ikisinden birini yada arda lambet cnm..
kafamı karıştırdın gurbetim.... neyse zamanı gelsin bakıcam...ben İSTANBULA HİÇ GİTMEDİM BİLMİYORUM.arda hoca gel dese nasıl gidem nerde yatam kalam....okadar parayı nasıl verem....hepimizin durumu ortada...ama memorial hastanesi en pahalısı heralde ....televizyonda haberlerde hep duyuyorum sanatçıların hastanesi felan sanırım......oraya gücüm yetceni sanmıyorum
DOKTORUM PROGRAMINA BİLE BAŞVURU YAPTIM MAİLLER ÇEKTİM HİKAYEMİ...bi umut işte....
Canım öyle konuşan dr den hayır gelmez zatengunaydinlar kizlar...
metalcim guzel haberlerle gel ogludunuda goruceksin ne hos benim kizim bana el salladi bakalim seninki ne yapicak...
hidemiskocum dikkat et soguklar gelmedigi icin balik az piyasada o yuzden de bayat baliklar piyasada cok ...
mumudihaba cnm rabbim senin yuzunude guldurecek senin cok eskiden beri bu topikte oldugunu biliyorum insallah bu denemen olucak cnm senin hikayeni biliyorum cok zor yasadiklarin rabbim sabir versin..
bana dikisten sonra bakan yok buyuk bi ihtimal anneme diyarbakira gidicem nasil olucak hic bilmiyorum..
Noldu niye kötüsün bakiiimkızlarr hepinize merhaba..
ben geldim,kötüyüm çok iki gündür buraya attım kendimi..
umarım sizlerde haberler iyidir..metal i beklıyorum dualarım onunla
birde bana çevremdeki komşularım velilerim olsun BİŞEYDEN BAHSEDİP DURURLAR...YOK ISTIRAÇMI VARMIŞ NEYMİŞ...AKSEKİDE OCAK VARMIŞ...KADIN DOĞUM DOKTORU BİLE HAMİLE KALDIĞINDA ORAYA GİTMİŞ...HEPSİNİN BEBEKLERİ OLMUŞ FELAN...inançlı biriyim...duaya hocaya inanırım ne yalan söyleyim...ama parasıyla yapan SAHTE HOCALAR VAR ONLARA ASLA GÜVEN,LMEZ...ne edelim biz önlemini almamıza rağmen düşüyorsa tutmuyorsa onlardanda medet ummanın bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum..bilemiyorum sizin düşünceniz nedir bu konuda ama....İŞTE HERYERDEN Bİ ÇARE ARIYORUZ...
kafamı karıştırdın gurbetim.... neyse zamanı gelsin bakıcam...ben İSTANBULA HİÇ GİTMEDİM BİLMİYORUM.arda hoca gel dese nasıl gidem nerde yatam kalam....okadar parayı nasıl verem....hepimizin durumu ortada...ama memorial hastanesi en pahalısı heralde ....televizyonda haberlerde hep duyuyorum sanatçıların hastanesi felan sanırım......oraya gücüm yetceni sanmıyorum
DOKTORUM PROGRAMINA BİLE BAŞVURU YAPTIM MAİLLER ÇEKTİM HİKAYEMİ...bi umut işte....
KIZLAAAAAARR
doç dr. arda lembent mesaj atmış dün gece yeni gördüm...
BANU HANIM MAİLİNİZİ DERİN VE HÜZÜN İÇİNDE OKUDUM...MORALİNİZİ SAKIN BOZMAYIN..ALLAH KISMET EDERSE SİZE YARIN DÖNMEYE ÇALIŞACAĞIM demiş..
yazdım cnm 24 saat geçmeden hemen aramıştı bütün testleri alıp görüşelim demişti
ama eşimde bi istanbul fobisi var gtimem diyor başkada birşey demiyor
4 kez tup bebek denememizi ist marka denilen yerlerde yaptırdığımız için oraya gittikte ne oldu diyor
gunaydinlar kizlar...
İyi haberlerle geleceksin inşallah
CNm, üşütmus olabilirsin
Benim gobek deliğim ağrır ve bazen koku bile olur
Bizde söylemesi ayıp aksam balık yedik, ailecek midemiz bulanıyor
Zehirlenme olsa 3 saatte belli ederdi değil mı kendini
cnm doğru diyorsun bende buna inanıyorum bende r.a y artı başka sorundan dolayı bebeklerim gidiyor
ismail bey genel olarak iyi bir dr ama bana ne kadar yardımcı olur bilemiyorum
yeğenim 4/4/2013 te düğünü var ben düğünden sonra başalayalım diyorum eşim herzaman ki gibi sanane düğünden biz işimize bakalım diyor kısmet hayırlısı inş
benim deli gönlüm heran değişebilir bende bilmiyorum ne zaman
İnanamadım
1 üye(bendeniz) 24 adet ziyareti ......
Buyrun paylaşalım. Uzaktan bakmayalım.
nasıl yani dikişin kaynaşmış?hiç alınamadımı?karından attırdığın dikişinmi kaynaştı...??? nasıl yapıyolar bu işlemi...bi anlatsana ayrıntılarıyla rica etsem....dikişini alsalardı eğer kötümü olurdu???
hakkatten dediğin gibi....ASLINDA HİÇBİR ÖNLEM ALMAYA BİLE GEREK YOK....ALLAH ÖMRÜNÜ VERİYORSA BU DÜNYADA YİYECEK EKMEĞİ VARSA DOĞAR ÖYLE DEĞİL Mİ?SONUÇTA ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMÜYOR....
teşekkürederim yaren....bu site ne kadar güzelmiş yaa...herbirinizden neler öğrendim ....derdimi unutturdunuz valla...2 GÜNDÜR İŞİME DÖNDÜM...ZİHİNSEL ENGELLİLER ÖĞRETMENİYİM BEN...çocuklarım beni tekrar hayata döndürdü... toparlıyorum kendimi..ağrılarım da kanamam da geçmeye başladı....TEZ ZAMANDA 6-7 AY GEÇER İNŞALLAH....
en azından bi tanış bakalım...çok metettiler bana....
Hadi canım hayırlı haberlerle gelirsin Allah'ın izniyle.
Yarın benimde yolculuk var. Arda bey e kontrolum var. Rabbim hayırlı haberlerle gelmeni nasip eyledin.
Bu gün akşam üzerinden beri karnımın çsşitli bölümlerinde iğne batması gibi acı oluyor. Acaba gaz mı anlamadım.
Allahım sana sığındık hikmetini üzerimizden esirgeme.
Noldu niye kötüsün bakiiim
kızlarr hepinize merhaba..
ben geldim,kötüyüm çok iki gündür buraya attım kendimi..
umarım sizlerde haberler iyidir..metal i beklıyorum dualarım onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?