Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Gorumcem ve eltimin kizi dalin sivi deterjan kullandi bir yasina kadar
bebek kiyafetleri cok yuksek isida yikanmiyor
Toz sabunun erimesi daha zor sanki kisa porogramlarda sivi daha mantikli

Rabbim saglicakla vaktinde kullanmayi nasip etsin.

sordugum anda netten sipariş veriyodum biraz bekledim yazan olmayınca bende granül sabunu sipariş verdim neyse bi paket zaten denemiş olurum bu bitincede sıvı deterjanını alırım artık..

amin canım tsk ederim..yanlış hatırlamıyosam seninde olumsuz tüp denemen olmustu gecmişi pek okuyamıyorum Allahım inş en kısa zamanda senin de önce göbüşünü sonra kollarını bebişinle doldursun

Evet canim negatif tup bebek denemem var
insallah hayirlisi ile bende kavusurum bebegime

Olsun sivisinida alirsin
Insallah cisler kakalar nasilsa cok lazim olucak

KIZLAAAAAARR

doç dr. arda lembent mesaj atmış dün gece yeni gördüm...

BANU HANIM MAİLİNİZİ DERİN VE HÜZÜN İÇİNDE OKUDUM...MORALİNİZİ SAKIN BOZMAYIN..ALLAH KISMET EDERSE SİZE YARIN DÖNMEYE ÇALIŞACAĞIM demiş..

Düşünceli doktorumuz bizimmmmm

gunaydinlar kizlar...
metalcim guzel haberlerle gel ogludunuda goruceksin ne hos benim kizim bana el salladi bakalim seninki ne yapicak...
subhamus cnm 14 haftalik hamileyim dikisim hala atilmadi ama ozgur beyle gorusmeni gercekten isterim ben dahi ariyorum hic ne yapiyon diye sormuyorum direk konuya giriyorum gercekten banada oyle ama tecrubeli cok bilgili ihtisasi hep riskli gebelik uzerinden yapmis ..
bende nuri danismani hic sevmedim bana pruton prpgestan nidilat endol hicbisey vermedi bebegim onun yuzunden dogdu...
ben onun karsisinda hic unutmam ben yinemi bebegimi kaybedecem dedim hungur hungur agliyorum hastanedeyim bak bana dedigi su hepsi boyle olucak hangisini kucagina alirsan bana oyle deyince ben sinir kirizi gecirdim resmen oldurecektim onu o hastanede...
onun icin ona gitmek istemiyorum ve o tup bebek uzmani cnm cocugu olmayanlar ona gidiyor yinede sen bilirsin dusukler icin ankarada en iyi ozgur bey ve acar koc ikisinden birini yada arda lambet cnm..
hidemiskocum dikkat et soguklar gelmedigi icin balik az piyasada o yuzden de bayat baliklar piyasada cok ...
mumudihaba cnm rabbim senin yuzunude guldurecek senin cok eskiden beri bu topikte oldugunu biliyorum insallah bu denemen olucak cnm senin hikayeni biliyorum cok zor yasadiklarin rabbim sabir versin..
duyaydin eylul gulu sizler nasilsiniz..
badecim yaptirdinmi testleri cnm..
chnbcim seninde evine gitmene az kaldi ogluna ve esine kavusacan cnm..
bana dikisten sonra bakan yok buyuk bi ihtimal anneme diyarbakira gidicem nasil olucak hic bilmiyorum..

Allahım inşallah bir kolaylığını verir canım..Diyarbakıra gidersen doktor işi nasıl olacak..Neyse Allah bir çıkış yolu gösterir.Canım sen bana yaptırdığın tetsleri yazmışmıydın?Hatırlayamadım..Üşenmez yazarsan sevinirim.Bir kere daha şansımı deniycem..7 haftalık ve 15 haftalık desem yeterli olurmu acaba..Yoksa bir tane dahamı söylemek lazım..

cnm yine yine ve bundan sonrada soylerim ozel saglik sigortasini bir an once yaptir hatta internetten bi sigortacilarin nosunu al ara bisey kaybetmezsin kesinlikle yaptir cnm ben belli bi zaman once yapilacagini bilmiyordum duyuyordum burda ozel saglik sigortasini ama bilmiyordum hamile kalmadan once yapilacagini bilseydim hic dusunmez yapardim cnm..
maddi durumun iyi degilse calis cnm inan benimde iyi degil ama burdaki kizlar bilir deli gibi is aradim temizlik firmalarina bile basvuru yaptim kotu bisey degil asla gocunmam en sonunda bi avmde guvenlik oldum sabah 7 den gece 11:30 a kadar ayakta durdum inan sende calis cnm hem sigortaninda suresi dolar hemde sigortaninda parasini kazanirsin cnm..

kızlarr hepinize merhaba..

ben geldim,kötüyüm çok iki gündür buraya attım kendimi..

umarım sizlerde haberler iyidir..metal i beklıyorum dualarım onunla

Canım öyle konuşan dr den hayır gelmez zaten
Benim geçenki doktyorum bu gebeliğimde de ilk üç ayımı takip etti,arıyorum kendisini Allah için şimdi,hatta görüştük telde istersrn bana da devam edebilirsin dedi ama benim bu dr bir gün kala muayene saatini haber veriyor o yüzden başka yerden randevu alamıyorum,ayrı günlerde de iki kere dışarı çıkmayı benim gözüm yemiyor,ancak benim bu eski doktorum da bana şuanki gebeliğim için dikiş atmayacaktı takip edecekti,dikiş atılabilecek bir haftada açılma olursa dikecerk,yok daha büyük haftada olursa oluruna bırakacaktı ama ben bunu kaldıramazdım,kendisinine çok güğveniyor olmama rağmen değiştirdim başkadına gittim,evet ulaşamıyorum zorlanıyorum ama en azından şu anıma kadar heyet raporuyla geldim ve tek telefonuyla ege üniv e yatışım falan yapılıyor,kolay değil aynı şeyleri yaşamak,tabiki Allah beterinden saklasın ama insan kendini de suçluyor elde değil

KIZLAR TÜM HAMILELERE SORUYORUM,özellikle büyük haftalara,benim bu haftalarımda bebek kaburgama gelir mi?sağ kaburgamın altı tam göğüs altımda ikidir ağrı oluyor,sankli birşey takılıyor kurtuluyoır gibi kırt ediyor çok canım yanıyor

badecim yaziyim cnm sana yardimci olursan bi nebze dahi olsa ne mutlu bana cnm..
1)rahim filmi
2)sito genetik analiz testi senin ve esinin
3)pihtilasma testi(mutasyon ve polimorfizler)
4)ANA(anti nukleer antikoru)
5)lupus antikoafulan
6)anti kardioligin lgm
7)anti kardioligin lgG
8)antifosfoligid lgm
9)antifosfoligid lgG
10)anti DNA
11)AKŞ
12)PRL
13)TSH
14)ST3
15)ST4
cnm ben bu yestleri yaptim sadece pihtilasma testimde heterezigot mutasyonum cikti cnm sende bu testlerin hepsini yaptir baska yapilacak varsa sor arkadaslara onarida yaptir cnm insallah guzel haberlerini alirim..

Metal41 güzel haberlerle gel arkadaşım..

gurbetci yani Seda dikiş sonrası belki yatmana gerek kalmayacak.. Doktorunla konuştun mu bu konuda.. Belki de gün içinde evde gezinebilirsin..
Ben ilk hamileliğimde rahim ağzı boyum sıfıra dayandığında hiç kalkmadan yattığımda benimde yanımda kimse yoktu.. Kayınvalidem 3-4 bina ilerde oturmasına rağmen çok nadir yemek getiriyordu..
Bak ne oldu çocuk kocaman oldu bile.. geçer geçer dert etmeyin böyle şeyleri..

canım o dediğin ıstıraçı ilk kez duydum. ben yaptığımı diyeyim. cevşen taşıdım. kardeşimin eltisi kurandan hayırlı evlatla ilgili ayetler yazdı onu kardeşimin eşi birkaç dua yazdırmış ne ile ilgili bilmiyorum, nas, felak, ayetel kürsi vb. dualar yazılı kağıt sana da gönderirim arkadaş göndermişti kk dan, bir de NT den nazar ayetleri olan gümüş kolye hepsini bir deri üçgen şeklinde bir şeyde sakladım hep taktım hatta hamile kalmadan önce. Ayrıca tıbbi olarak da Arda beye gittim. Ayrıca arda lembet yazınca videolar kısmı var oradan videolara da bak fikir olur sana.

bu arada hastane ucuz değil ama o kadar da ödenmeyecek gibi değil. özel sağlık sigortası epey işe yarıyor. ben her şeyimi hastanede yaptırdım. idrar vs. tahlilleri devlette. hem arda beyin o takıntısı yok bazı dr hastanede istiyor testleri. arda bey illa orada yaptır demedi...

canım dr m... son görüşmemizde bu işin psikolojik yönü hasta psikolojisi üzerinde konuşmuştuk... bu konuyu önemsiyor...

canım bir kere görüşmekten bir şey olmaz ki. illa onunla devam edeceksin diye de şart yok. bir şekilde bursa gurubundaki arkadaşların bir kez de olsa görüşmesini tavsiye ederim. o kadar uzak değil bursa... ilerde kafanızda hiçbir şey kalmasın... feryal ve bade için de geçerli...

canım benim ben pazartesi akşam dönüyorum şükür...
diyarbakır zor olacak dr var mı bildiğin orada?

nasılsın canım şu an?

boş ver yeğenini canım :)) sonra bebişle ziyarete gidersin inşallah...

İnanamadım
1 üye(bendeniz) 24 adet ziyareti ......

Buyrun paylaşalım. Uzaktan bakmayalım.

vavvvv 24 mü?

canım sofika arkadaşımız laporoskopik serklaj videosunu paylaşmıştı ama ben link vermeyi bilmiyorum hangi sayfadaydı hatırlamıyorum.

benim göbek deliğimin 2 parmak üstünden, bikini hizasından artı işareti şeklinde bikini hizasının sağ ve sol yanından 2 cm lik kesik açılmış. oralardan kamerayla girildi ve videodan gördüm çengel gibi bir şeyle dikildi. hatta benim 8 yaşında oğlum var onda da sezaryen oldum. o sezaryen dikişim mesaneme yapışmış onu da ameliyatta görmüşler ve ayırmışlar. bir hafta sonda durdu bende ve bir haftada uyum geldi. az az... arda bey tedavi etti... antibiyotik ve serum tedavi...

hatta sıvı akmaya devam etseydi keseden sıvı takviyesi yapacaktı.

çalışmaya başlamak iyi gelmiştir...

güzel haberler bekliyorum...

Noldu niye kötüsün bakiiim

ah canım öle doluyumki...aynı hep acı içimdeki..
tüm gece agladım eşimle..
işte ordan burdan konusuyorduk hayattan istenılenler falan

eşim hiç umutsuz konusmadı kaybımızdan sonra ben aglasam teselli etti hep..
ama dün dedi şimdi kızımız kalsaydı ne az kalmıstı kavusmamıza..
ocak annesi olacaktım ben..

gözümün yaşı,içimdeki acı ne zaman bitecek bilmiyorum ama eşimin üzülmesi ve o sakin görünüşünün altında yatan fırtınaları bilmek kendi üzümtümden de kötü etti beni..

kızlarr hepinize merhaba..

ben geldim,kötüyüm çok iki gündür buraya attım kendimi..

umarım sizlerde haberler iyidir..metal i beklıyorum dualarım onunla

hayırdır canım?

kızlar benim de lekeye dönmüştü. dün kanama başladı yeniden adet olmuş olabilir miyim ya? Adet ağrılarım var çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…