- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.541
Ah canım seni en iyi bizler anlarız bunu biliyorsun zaten,ben de ocak annesi olacaktım,17 ocakta kendi doğum günüm oğlum da 16 ocakta doğacaktı annesine doğum günü hediyesi olacaktı ama kader mi diyelim ne diyelim ben de bilmiyorum,seni çok iyi anlıyorum doğana kadar şu kadar aylık olacaktı diye üzülecrksin,doğum günü geldiğinde de yok 40ı çıktı yok şu kadar aylık olacaktı diyeceksin,her gördüğün hamileye gıptayla bakacaksın,ben sokağın ortasında başlardım ağlamaya eşim zor sustururdu şimdilerde acımız küllendi tabiki şimdi yazatken bile ağlıyorum karnımda oğlumu üzmek istemiyorum ama ölen yavrum da yaşasaydı diyorum,Allahıma çok şükür onun acısını hafifletecek meriçimi verdi bize,Allah onun ömrünü uzun etsin inşallah,sen de yeni bir bebek ve yeni umutlarla daha iyi olacaksın,üzüğlme ağlama dşyemem o bizşm elimizde olmuyor biliyorum...ah canım öle doluyumki...aynı hep acı içimdeki..
tüm gece agladım eşimle..
işte ordan burdan konusuyorduk hayattan istenılenler falan
eşim hiç umutsuz konusmadı kaybımızdan sonra ben aglasam teselli etti hep..
ama dün dedi şimdi kızımız kalsaydı ne az kalmıstı kavusmamıza..
ocak annesi olacaktım ben..
gözümün yaşı,içimdeki acı ne zaman bitecek bilmiyorum ama eşimin üzülmesi ve o sakin görünüşünün altında yatan fırtınaları bilmek kendi üzümtümden de kötü etti beni..
Canım srn emziriyorsun aslında daha geç adet olursun sanıyorum ama imkansız da değil,benim doğumdan 25-30 gün sonra ilk adetim gelmiştihayırdır canım?
kızlar benim de lekeye dönmüştü. dün kanama başladı yeniden adet olmuş olabilir miyim ya? Adet ağrılarım var çünkü...
Ah canım seni en iyi bizler anlarız bunu biliyorsun zaten,ben de ocak annesi olacaktım,17 ocakta kendi doğum günüm oğlum da 16 ocakta doğacaktı annesine doğum günü hediyesi olacaktı ama kader mi diyelim ne diyelim ben de bilmiyorum,seni çok iyi anlıyorum doğana kadar şu kadar aylık olacaktı diye üzülecrksin,doğum günü geldiğinde de yok 40ı çıktı yok şu kadar aylık olacaktı diyeceksin,her gördüğün hamileye gıptayla bakacaksın,ben sokağın ortasında başlardım ağlamaya eşim zor sustururdu şimdilerde acımız küllendi tabiki şimdi yazatken bile ağlıyorum karnımda oğlumu üzmek istemiyorum ama ölen yavrum da yaşasaydı diyorum,Allahıma çok şükür onun acısını hafifletecek meriçimi verdi bize,Allah onun ömrünü uzun etsin inşallah,sen de yeni bir ve yeni umutlarla daha iyi olacaksın,üzüğlme ağlama dşyemem o bizşm elimizde olmuyor biliyorum...
chnb seni gördügüme sevindim
demek pazartesi dönüyorsun yuvana
Ahmet Arda bebek nasıllar:) yani genel olarak sakin birr bebek mi yosa yaramazmı
Ah canım seni en iyi bizler anlarız bunu biliyorsun zaten,ben de ocak annesi olacaktım,17 ocakta kendi doğum günüm oğlum da 16 ocakta doğacaktı annesine doğum günü hediyesi olacaktı ama kader mi diyelim ne diyelim ben de bilmiyorum,seni çok iyi anlıyorum doğana kadar şu kadar aylık olacaktı diye üzülecrksin,doğum günü geldiğinde de yok 40ı çıktı yok şu kadar aylık olacaktı diyeceksin,her gördüğün hamileye gıptayla bakacaksın,ben sokağın ortasında başlardım ağlamaya eşim zor sustururdu şimdilerde acımız küllendi tabiki şimdi yazatken bile ağlıyorum karnımda oğlumu üzmek istemiyorum ama ölen yavrum da yaşasaydı diyorum,Allahıma çok şükür onun acısını hafifletecek meriçimi verdi bize,Allah onun ömrünü uzun etsin inşallah,sen de yeni bir ve yeni umutlarla daha iyi olacaksın,üzüğlme ağlama dşyemem o bizşm elimizde olmuyor biliyorum...
Canım srn emziriyorsun aslında daha geç adet olursun sanıyorum ama imkansız da değil,benim doğumdan 25-30 gün sonra ilk adetim gelmişti
ah canım öle doluyumki...aynı hep acı içimdeki..
gözümün yaşı,içimdeki acı ne zaman bitecek bilmiyorum ama eşimin üzülmesi ve o sakin görünüşünün altında yatan fırtınaları bilmek kendi üzümtümden de kötü etti beni..
badecim yaziyim cnm sana yardimci olursan bi nebze dahi olsa ne mutlu bana cnm..
1)rahim filmi
2)sito genetik analiz testi senin ve esinin
3)pihtilasma testi(mutasyon ve polimorfizler)
4)ANA(anti nukleer antikoru)
5)lupus antikoafulan
6)anti kardioligin lgm
7)anti kardioligin lgG
8)antifosfoligid lgm
9)antifosfoligid lgG
10)anti DNA
11)AKŞ
12)PRL
13)TSH
14)ST3
15)ST4
cnm ben bu yestleri yaptim sadece pihtilasma testimde heterezigot mutasyonum cikti cnm sende bu testlerin hepsini yaptir baska yapilacak varsa sor arkadaslara onarida yaptir cnm insallah guzel haberlerini alirim..
canım o dediğin ıstıraçı ilk kez duydum. ben yaptığımı diyeyim. cevşen taşıdım. kardeşimin eltisi kurandan hayırlı evlatla ilgili ayetler yazdı onu kardeşimin eşi birkaç dua yazdırmış ne ile ilgili bilmiyorum, nas, felak, ayetel kürsi vb. dualar yazılı kağıt sana da gönderirim arkadaş göndermişti kk dan, bir de NT den nazar ayetleri olan gümüş kolye hepsini bir deri üçgen şeklinde bir şeyde sakladım hep taktım hatta hamile kalmadan önce. Ayrıca tıbbi olarak da Arda beye gittim. Ayrıca arda lembet yazınca videolar kısmı var oradan videolara da bak fikir olur sana.
bu arada hastane ucuz değil ama o kadar da ödenmeyecek gibi değil. özel sağlık sigortası epey işe yarıyor. ben her şeyimi hastanede yaptırdım. idrar vs. tahlilleri devlette. hem arda beyin o takıntısı yok bazı dr hastanede istiyor testleri. arda bey illa orada yaptır demedi...
canım sofika arkadaşımız laporoskopik serklaj videosunu paylaşmıştı ama ben link vermeyi bilmiyorum hangi sayfadaydı hatırlamıyorum.
benim göbek deliğimin 2 parmak üstünden, bikini hizasından artı işareti şeklinde bikini hizasının sağ ve sol yanından 2 cm lik kesik açılmış. oralardan kamerayla girildi ve videodan gördüm çengel gibi bir şeyle dikildi. hatta benim 8 yaşında oğlum var onda da sezaryen oldum. o sezaryen dikişim mesaneme yapışmış onu da ameliyatta görmüşler ve ayırmışlar. bir hafta sonda durdu bende ve bir haftada uyum geldi. az az... arda bey tedavi etti... antibiyotik ve serum tedavi...
hatta sıvı akmaya devam etseydi keseden sıvı takviyesi yapacaktı.
çalışmaya başlamak iyi gelmiştir...
kızlarr hepinize merhaba..
ben geldim,kötüyüm çok iki gündür buraya attım kendimi..
umarım sizlerde haberler iyidir..metal i beklıyorum dualarım onunla
hayırdır canım?
kızlar benim de lekeye dönmüştü. dün kanama başladı yeniden adet olmuş olabilir miyim ya? Adet ağrılarım var çünkü...
çok şükür canım gaz dışında sakin şükürler olsun. allahım size de nasip etsin...
kızlar ağlattınız beni...zaten lohusalık sendromu çeşmeler açık. benim yavrumla eltimin doğumu yakındı. sık sık geliyorlar buraya. o da erkek. sanki yavrumu görüyorum onda...
kızlar doğunca da geçmiyor ya o acı... bu seferde ardama bakıp ağlıyorum diğer yavrum geliyor aklıma...
Canım öncelikle başaracağına inanmalısın,evet dikişe rağmen bebeğini kaybeden arkadaşlar var ama sen listemizi hiç görmedin mi dikişle doğuran sayısı kat be kat daha fazla,şöyle düşün sokakta yürürken başına birşey gelip ölme ihtimalimiz var mı var ama o zaman sokakta hiç yürümeyecek miyiz? biraz da şans ve Allahın taktirievet sürekli suhaftamda olacaktım diip duruyorum..ocak anneleri topicine girip o arkadaslarımın cetvellerinde yazanları okuyorum,bebeklerine aldıklarını okuyorum,hamilelere gıpta ile bakıorum..
senin anlattıgın herseyi yasıyorum
sen sakın aglayıp oglunu etkileme..
ve benim içimde korku var artık.. bu r.a.y o kadar da basit bir hastalık degilmiş..
serklaj,9ay yatmak hiç gözüme bile görünmüyor ama bunlara ragmen bebeklerini kaybedenleri okuyunca umudumu kaybediyorum
Aynı seyleri hepimiz yasadık ben hala yeğenime bakıp benimkide dursaydı 2 ay kucuk olcakti diyorumah canım öle doluyumki...aynı hep acı içimdeki..
Benimde yaklaşık bı haftadır var sol göğüsümün altında soluma yatarken batıyor son usg bebegin poposunun orda oldugnu gördük şaşırdımda ben hala oraya kadar büyüdüğünü farkında değildim artık geceleri rahat yatamiyorum bir sola bir sag donüyorum sırt üstü yatmak mümkün değil boğulacak gibi oluyorum üstelik bir haftadır elim yüzüm burnum her yerim şişti tuzluda yemiyorum su son aftalari hayirlisiyla atlatiriz insallahCanım öyle konuşan dr den hayır gelmez zaten
Benim geçenki doktyorum bu gebeliğimde de ilk üç ayımı takip etti,arıyorum kendisini Allah için şimdi,hatta görüştük telde istersrn bana da devam edebilirsin dedi ama benim bu dr bir gün kala muayene saatini haber veriyor o yüzden başka yerden randevu alamıyorum,ayrı günlerde de iki kere dışarı çıkmayı benim gözüm yemiyor,ancak benim bu eski doktorum da bana şuanki gebeliğim için dikiş atmayacaktı takip edecekti,dikiş atılabilecek bir haftada açılma olursa dikecerk,yok daha büyük haftada olursa oluruna bırakacaktı ama ben bunu kaldıramazdım,kendisinine çok güğveniyor olmama rağmen değiştirdim başkadına gittim,evet ulaşamıyorum zorlanıyorum ama en azından şu anıma kadar heyet raporuyla geldim ve tek telefonuyla ege üniv e yatışım falan yapılıyor,kolay değil aynı şeyleri yaşamak,tabiki Allah beterinden saklasın ama insan kendini de suçluyor elde değil
KIZLAR TÜM HAMILELERE SORUYORUM,özellikle büyük haftalara,benim bu haftalarımda bebek kaburgama gelir mi?sağ kaburgamın altı tam göğüs altımda ikidir ağrı oluyor,sankli birşey takılıyor kurtuluyoır gibi kırt ediyor çok canım yanıyor
İyiyim canım bebeğimin hareketlerini takip ediyorum ne zormus yaa her gece uyandığımda hareket ediyor'u diye bakıyorum dün gece uyandım hareket edene kadar uyuyamdim o da yarım saat 40 dk buldu galiba geriliyorum artık yaa offfgunaydinlar kizlar...
metalcim guzel haberlerle gel ogludunuda goruceksin ne hos benim kizim bana el salladi bakalim seninki ne yapicak...
subhamus cnm 14 haftalik hamileyim dikisim hala atilmadi ama ozgur beyle gorusmeni gercekten isterim ben dahi ariyorum hic ne yapiyon diye sormuyorum direk konuya giriyorum gercekten banada oyle ama tecrubeli cok bilgili ihtisasi hep riskli gebelik uzerinden yapmis ..
bende nuri danismani hic sevmedim bana pruton prpgestan nidilat endol hicbisey vermedi bebegim onun yuzunden dogdu...
ben onun karsisinda hic unutmam ben yinemi bebegimi kaybedecem dedim hungur hungur agliyorum hastanedeyim bak bana
dedigi su hepsi boyle olucak hangisini kucagina alirsan bana oyle deyince ben sinir kirizi gecirdim resmen oldurecektim onu o hastanede...
onun icin ona gitmek istemiyorum ve o tup bebek uzmani cnm cocugu olmayanlar ona gidiyor yinede sen bilirsin dusukler icin ankarada en iyi ozgur bey ve acar koc ikisinden birini yada arda lambet cnm..
hidemiskocum dikkat et soguklar gelmedigi icin balik az piyasada o yuzden de bayat baliklar piyasada cok ...
mumudihaba cnm rabbim senin yuzunude guldurecek senin cok eskiden beri bu topikte oldugunu biliyorum insallah bu denemen olucak cnm senin hikayeni biliyorum cok zor yasadiklarin rabbim sabir versin..
duyaydin eylul gulu sizler nasilsiniz..
badecim yaptirdinmi testleri cnm..
chnbcim seninde evine gitmene az kaldi ogluna ve esine kavusacan cnm..
bana dikisten sonra bakan yok buyuk bi ihtimal anneme diyarbakira gidicem nasil olucak hic bilmiyorum..
merry cnm acin cok taze o topiklere girme cnm..
bende dikise ramen bebegimi kaybettim sonra uc sene cesaret edemedim simdi yine hamileyim insallah bu kez olucak sana umut olurum insallah cnm bu topige yaz icini dok..
BUNLARI NOT EDİYORUM HEPSİNİ İSTEYİM BAKALIM...YALNIZ RAHİM FİLMİNİ İSTEMEM GİRSİN HİSTERESKOPİ İLE KENDİ BAKSIN VARSA BİŞEY DÜZELTSİN....4 KERE ÇEKTİRDİM TÜPLER TIKALI DEĞİL SADECE SEPTUM VARDI...EN SON ÇEKİŞİM AMELİYATTAN SONRA SEPTUM AZALMIŞMI ONA BAKMAK İÇİN BAŞKA PROFA GİTTİM GAZİDE ÇEKTİRDİM..HAKKATTEN EPEY ALINMIŞ SADECE YUMURTA UCU KADAR VARDI SEPTUM...ONNUDA KESEMİYOLAR RAHİM DELİNİR DİYE ALLAH KORUSUN....AMA DİĞER TESTLERİ DAHA ÖNCE LÜTFÜ ÖNDEROĞLU BİSÜRÜ TEST YAPTIRDIK BUNLAR VARMI BİLMİYORUM..DOKTORA GİTTİĞİMDE BUNLARI VEREYİM ONA...AMA RAHİM FİLMİMİ..ABOOOOOO...ASLAAAAAAAA.....O ACIYI 4 KES YAŞADIM BEN....
VALLA ISTIRAC DİYOLAR...BEBEĞİ ANNE KARNINDA YİYORMUŞ ÖLMESİNE DÜŞMESİNE SEBEP OLUYOMUŞ FALAN FİLAN...AKSEKİDE Bİ OCAK VARMIŞ...ORDA BİŞİLER YAPIYOLARMIŞ....HACI HOCA İŞİ .....SENDE FAYDASI OLDUMU BU DUALARIN....ELBET FAYDASI OLUR...BEN İNANIRIM DUAYA....
yine senin 8 yaşında oğlun varmış...onu nasıl aldın kucağına..hiç problem çıkarmadımı...ondan sonramı düşüklerin oldu?sanırım doğum yaptın sen erken doğummu yaptın bu son gebeliğinde..?kaç çocuğun var kaçtanesi nezaman düştü...oğlundan sonramı başladı problemlerin ????
ÖZEL SAĞLIK SİGORTASINI ARAŞTIRACAĞIM....SENİN DOKTORUN ARDA BEYDİ HA?
ay ben bulamadım abdominal serklaj diye internetten çok aradım video...ama açıkçası laparoskopik adıyla aramadımdı...keseden sıvı takviyesimi? bu su neden sızar??kese yırtılırsa sızmazmı..o yırtık nasıl tedavi oluyor...yani sıvı sızınca keseye zarar gelmiştir diye düşünüyorum onu nasıl tedavi ediyolarkine?
CNm hayirdir?
Chnb cim demek donuyorsun Pazartesi gözün aydin, esın mı gelecek almaya
Biz iyiyiz gece uyanıp uyanıp oğlanı kontrol ettim, şükür iyiyiz
Ben kayıp yasamadım ama beni bile ağlattıniz(
Allah evlatlarımıza uzun ömür versin
Canım öncelikle başaracağına inanmalısın,evet dikişe rağmen bebeğini kaybeden arkadaşlar var ama sen listemizi hiç görmedin mi dikişle doğuran sayısı kat be kat daha fazla,şöyle düşün sokakta yürürken başına birşey gelip ölme ihtimalimiz var mı var ama o zaman sokakta hiç yürümeyecek miyiz? biraz da şans ve Allahın taktiri
Sonra bıu topikte bi arkadaş varmış ismini bilmiyorum dikiş olmasına rağmen bebeğini kaybetmiş ama sonra yine dikişle bebek sahibi olmuş,korkular hiç bitmiyor inan,sen bedenen ve ruhen iyi olduğunda yine cesaretleneceksin bak hepimiz aynı yollardan geçtik inan bana,sadece biraz zaman lazım,acılar bu kadar tazeyken olmaz zaten
Canım hepimizden razı olsunevet haklısın arkadasım..girmemeliiyim ama bazen elimde olmuyor..
iiki sizleri tanımısım ancak sizler anlayabiliorsunuz..annem 1000km ötede,kv yaslı ve duygusuz bir insan..
evet insallah bana umut olacaksın sen saglıkla alacaksın bebişini kucagına
DUYAYDIN senden de Allah razı olsun..o liste evet cok umut verici..
sen her yayınladıgında bakıp o arkadaslar iiçin mutlu oluyorum
KIZLAAARRR
DOKTOR ARDA LEMBENT ARADI....BANA DEDİKİ EN SON ÇEKİLMİŞ RAHİM FİLMİNİ VE BU ZAMANA YAPILMIŞ TÜM PIHTILAŞMA TESTLERİ NE VARSA KARGOYLA GÖNDERİN....BEN ONLARI DEĞERLENDİREYİM DEDİ..MUHTEMELEN SİZE BİDAHAKİ GEBELİĞİNİZDE KARINDAN KESİKLER AÇILIP LAPAROSKOPİK SERKLAJ FELAN YAPILACAK DEDİ..
DEDİM DOKTOR BEY ACABA YATSAYDIM HİÇ KALKMADAN....HAYIR DEDİ..BU İŞİN YATMAKLA ALAKASI YOK DEDİ...KENDİNİZİ ASLA BUNUN İÇİN SUÇLAMAYIN ..YATSANIZDA BİŞEY DEĞİŞMEYECEKTİ DEDİ...en az 6-7 ay geçmesi lazım dedi bidahaki gebeliğe...
canım ben gurbetçiye ekleyeyim: ben mthfrc677t, faktör v leiden, protrombin, antidna da yaptırdım.
dualar bence işe yarıyor. ayrıca kendim hamileyken tefriciye bitirdim 4444 tane. bir de başka topikten arkadaşlar okudular bana. çok yasin okudum. eşim elini karnıma koyuo 99 kere el mübdiu dedi hep.
evet dr m laporoskopik serklajı da yapan arda beydi...
ben 2000 de evlendim. 2003 te 8 haftalık düşük yaptım. araştırmaya gerek yok dendi.yara oluşmuş yaktırdım.
2004 te yeniden hamile kaldım. başta düşük tehdidi oldu geçti. 29 artı 4 te ishal oldum 4 cm açıklık olmuş karın ağrısı doğumu başlatmış. 11 gün zeynep kamilde yattım. 35 e dek de evde sonra kalktım. 38 de doğdu.
2010 haziranda 25 haftalık bebeğim doğdu 800 gram. 4 gün yaşadı...
r.a.y ve pıhtılaşma çıktı.
2011 de yeniden hamile kaldım. 8 haftalık düştü.
sonra testlerde eşimde 47 xyy mozaik sendrom çıktı 46 xy olması gerekirken. bu arada amh denen menopoz testinde 0.3 çıktı değerim menopoz sınırı. eşimin de sperm hızı düşüktü. hemen pgt denen yöntemle tüp bebek denedik. çok yüksek doz ilaca rağmen 7 yumurta oldu. 5 i incelendi. 2 sağlıklı çıktı. ama transfer olmadı gelişimi durmuştu.
eşime kürler yaptım dualar ettim. bu cevşeni taşıdım. 2 ay sonra doğal hamile kaldım. 9 artı 3 e dek lekeler, vs. 9 artı 3 te kanama oldu 20 gün yattım hastanede ve bulantı hat safhadaydı..
12 artı 4 te arda beye gittim 13 artı 4 te dikiş oldu. diğerleri yukarıda yazdım. 36 artı 4 te doğdu. ahmet ardam... dr min ismini verdik:)
canım çok sevindim insanın önemsenmesi kadar güzel bir duygu yok. benim de tüp bebek olmayınca üzüntümü paylaşmak için aramıştı...
6-7 ay sonra inşallah olur sağlıkla...keşke gebelik öncesi yapılsa diye sorsaydın. sutanesine yakında gebelik öncesi yaptı...
ay ne anlatıyosun sen böyle....offf yaa ne vakalar duyuyorum...( senin 2.de doğum olmuş ama 2.den sonra kaç tane üst üste düşürmüşsün...bi çocuğun varken gene pes etmiyon doğurmak için uğraşıyosun ya büyük cesaret valla...bizlerin hiç çocuğu yok ya biz ondan ...ay diyorum ben 1 tanecik olsa bari.....
şimdi yollayım ben tüm testlerimi filmimi felan...sonra yine telde görüşürüz ahmet hocayla..o zaman sorarım...kaç para tutarki bu ameliyat felan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?