- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.561
sahba topiği söyledin mi? biliyor bu forumu...
Istersen arda beyi bi ara bakalım o ne diyecekduyaydın büyük oğlumda 40 çıkınca olmuştum her ay düzenli oldum beni süt korumadı:)
erken doğan oğlumda 53 gün kesilmedi kist olmuş meğer.
şimdi se aynı adet hissi. 40 da adet olunur mu bilemedim...
canım sigorta yaptır yoksa 8 bin civarı tutuyor...
badecim yaziyim cnm sana yardimci olursan bi nebze dahi olsa ne mutlu bana cnm..
1)rahim filmi
2)sito genetik analiz testi senin ve esinin
3)pihtilasma testi(mutasyon ve polimorfizler)
4)ANA(anti nukleer antikoru)
5)lupus antikoafulan
6)anti kardioligin lgm
7)anti kardioligin lgG
8)antifosfoligid lgm
9)antifosfoligid lgG
10)anti DNA
11)AKŞ
12)PRL
13)TSH
14)ST3
15)ST4
cnm ben bu yestleri yaptim sadece pihtilasma testimde heterezigot mutasyonum cikti cnm sende bu testlerin hepsini yaptir baska yapilacak varsa sor arkadaslara onarida yaptir cnm insallah guzel haberlerini alirim..
ah canım öle doluyumki...aynı hep acı içimdeki..
tüm gece agladım eşimle..
işte ordan burdan konusuyorduk hayattan istenılenler falan
eşim hiç umutsuz konusmadı kaybımızdan sonra ben aglasam teselli etti hep..
ama dün dedi şimdi kızımız kalsaydı ne az kalmıstı kavusmamıza..
ocak annesi olacaktım ben..
gözümün yaşı,içimdeki acı ne zaman bitecek bilmiyorum ama eşimin üzülmesi ve o sakin görünüşünün altında yatan fırtınaları bilmek kendi üzümtümden de kötü etti beni..
hayırdır canım?
kızlar benim de lekeye dönmüştü. dün kanama başladı yeniden adet olmuş olabilir miyim ya? Adet ağrılarım var çünkü...
topik ne yaw? anlamıyorum böle şifreli yazılardan :)
Istersen arda beyi bi ara bakalım o ne diyecek
aboooooowwwwww eşimle benim 2 aylık maaşımız bu....hiç bişey yemicez içmicez maaşlarımızı bu ameliyata vercez ölemi yane...
Adet olmuşsundur canım..kanaman arttıysa..
evet sürekli suhaftamda olacaktım diip duruyorum..ocak anneleri topicine girip o arkadaslarımın cetvellerinde yazanları okuyorum,bebeklerine aldıklarını okuyorum,hamilelere gıpta ile bakıorum..
senin anlattıgın herseyi yasıyorum
sen sakın aglayıp oglunu etkileme..
ve benim içimde korku var artık.. bu r.a.y o kadar da basit bir hastalık degilmiş..
serklaj,9ay yatmak hiç gözüme bile görünmüyor ama bunlara ragmen bebeklerini kaybedenleri okuyunca umudumu kaybediyorum
canım bu konu. konulara topik deniyormuş:)) bizim bu başlıklı konumuzdan haberdar Arda bey...:))
çok giden var buradan ona:))
canım benim bir çocuğum varken 2. için testler tüp bebek serklaj hastane yatmaları doğum vs. 30 bin tuttu. bazı şeye kavuşmak için değiyor. ben de öğretmenim eşim de devlet ün. yardımcı doçent, ev kredimiz, oğlanın özel okul vs. çok zorlandık ama değdi. hiç para ile ölçülemez. şükür ödeme gücü oluşturduk özel zevklerimize harcamadık, tüm beyaz eşyam bozuldu değişmedik tamirle idare ettik. hala 55 ekran tv kullanıyoruz. 12 yıldır aynı eşyalar... dediğim gibi onlara harcasak yeniden evladım olmazdı belki... hiç pişman değilim hakim bey:)) yine olsa yine yapardım:))
Düşünceli doktorumuz bizimmmmm
yazdım cnm 24 saat geçmeden hemen aramıştı bütün testleri alıp görüşelim demişti
ama eşimde bi istanbul fobisi var gtimem diyor başkada birşey demiyor
4 kez tup bebek denememizi ist marka denilen yerlerde yaptırdığımız için oraya gittikte ne oldu diyor
Canım benim gerçekten şe yaşadıkların zor Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmadın.
Yalnız ben şunu farkettim ki. Tüp bebek Doktorları transfer sonrası bebek olduktan sonra yapacakları birşey kalmıyor. Onlar oluncaya kadar olanlara uzmanlaşmışlar. Riskli gebelik takibini yapmak istemiyorlar. Siz tamam denemeleri hamd olsun Rabbim aratmamış. İnşallah eşin razı olur gidebilirsin Arda bey e canım.
Rabinim sen ne istersen ve ne hayırlısı ise onu sana makbul kılsın canım.
merhaba canlar.
öncelikle beni merak edip hayırlı dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlardan rabbim binlerce kez razı olsun.
Bugünkü kontrolumuz de arda bu önce bebeğe bakı ensen kontrolde kalpdeki ritim sorunu bu sefer hamd olsun yoktu.
Oğlumun kilosu ve boyu haftasıyla uyumlu çok şükür.
Sonra vajinal bakıldı. Rahim boyum 1 cm hamd olsun. Elle muayene etti.
Vedeeeeeeeeee dikişin orda baya bı boşluk var buda baskı demekmiş. önündeki üç haftayıda bi geçirebilsek dedi. Hemen celestone ampul iki doz karıştırıp vuruldum. Y arında iki doz karıştırıp vurulacağım allah'ın izniyle. Vajinal akıntım var dı az renk ve kokusuz ama yünlerde vagihex fitil verdi.
Sonra bir saatlik nst bağlandım. Bir kez karşılamam oldu.
Arda beyle uzunca konuştuk. Ben bu ay doğum parası kadar siğortamı yenilmek için ücret ödediğimi erken doğum olursa neyapacagımızı sordum. Ben takibi yaptığım için sonunda görmek arzum olur ama yinele dedi. Ben yok hocam bizde sizi istiyoruz aynı serklajda olduğu gibi başka yerleri aratmayın bana dedim vsanız endişem sezeryan değil bebek yoğun bakımda çok kalırsa onu kaldıramam dedi. Bir şekilde yardımcı oluruz dedi.
Arkadaşlar sgk ınn yeni doğan yoğunbakımda tüm hastanelerde geçerliliğin bir şekilde ima etti.
Hocam dedim memorıel çok yüksek fiyatı veriyor serklaj için 8000 dediler dedim. Yok öyle şey dedi bir yanlışlık var bunda dedi. Orada arzu hanımı arasınlar dedi yada benim hastam olacaklarsa önce buradan biz yönlendirelim dedi. Arda beye gitmeyi düşünen arkadaşlar ben daha önce de demiştim. öncelikle femical de arda beyin hastası olun. Oradan sizi hastaneye ve nekadar ücret gerektiğini yardımcı oluyorlar. Ben 17 eylül'de serklajımı ataşehir momerıal da 2500 tl verdim. Atı arda bey in ücreti.
Sonra çantasından üç sayfalık bir mail çıkardı neler yaşayanlar var bunu dün akşam evde okudum dedi. Bende kastamonu dan mı dedim şaşırdı. Evet dedi. Gece mesaj yazdım dönmedi olmadı ben buğün arayacağım dedi. Ben yoldaykende aramış gördüğüm kadarıyla.
Evet canlar benim kontrolü böyle geçti hamd olsun bu günüme. Riskim çok yüksek biliyorum çünkü arda bey celestone u öyle her hastasına yaptıran dr değil. Ama içim rahat allahıma sığındım. Rabbim ne eylerse. Güzel eyler. Ben yatmaya ve beslenmeme dikkat edeceğim. Dua ve tam tevekkül etmeye devam edeceğim. Allahım sen büyüksün. Hikmetini üzerimizden esirgeme. Canlar dualarınız için hepinizden binlerce kez rabbim razıolsun. Bizler elimizden geleni yapıyoruz. Mevlam hikmetini üzerimizden esirgemesin. Allah'a emanet olun.
nee 30 binmi.... AY NE DERSİNİZ ÖYLE....ARSAM VAR Bİ TANE SON ÇARE ONU SATARIM HERALDE....NAPİİMM
merhaba kontrolunün iyi geçmesine sevindim...bahsettiği kastamonudan hasta benim....evet bugün aradı beni görüştük..rahim filmimle yaptırdığım tüm tetkiklerimi kendisine postalayacağım... Anladığım kadarıyla çok memnunsunuz...şayet benim kafamda soru işaretleri var..ben istanbulda yol bilmem iz bilmem...nerde kalırım...nasıl olcak ordaki tedavilerim....ailem ankarada..ankarada olsam 9 ay annem evde bana bakar arabamızla babamda beni foktora götürür getirir...yoksa arda beyi gözüm tuttu anlattığınız kadarıyla :)) nasıl oluyorsa şehirdışından gelen hastaları....nerde nasıl konaklıyorlar kaç ay kontrolü altında kalması gerekirse...ne yapıyolar ??? ???
metalcim hos geldin guzel haber ignenide vurmussun sukur cnm bu gunune sukur rabbim yardimcin olsun..
bende cumartesi gidicem banada dua edin..
Allah razı olsun canım.
Evet riskin daha arttı biliyorum Yinede Rabb'ime hamd olsun bugünüme daim eylesin.
Sende hayırlı haberlerle gelesin canım. İnşallah dikiş tarih belli olacaktır.
Bu arada eşin yardımcı oluyordu senin niçin Diyarbakır'a gidiyorsun canım. Benim gibi idare edemezmidiniz. Çünkü bizi en zorlayan yemek işi idi eşim onu yapamıyordu. Ana eminim zorda kalsak onuda yapardı.
Belki komşularından yemek yapabilecek biri olamazmı ki. Yada eşin yapamazmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?