Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cnm hayırlı olsun inş

sevket yılmaz hst mı gittin

Biz de bugün bir aylık olduk teyzeleri. Darısı herkesin başına... Dr kontrolümüz iyi geçti. Aşı da olduk...

Amin arkadaşım..Daha nice nice yıllarını gör inşallah..Ailenle mutlu huzurlu bir hayat geçirme zamanı..Sen çok hakettin arkadaşım..Allahım emeklerini geri çevirmedi.

Bu arada kızlar ben folik asit kullanmaya başlayayım artık diyorum..Osman hocaya sordum gerek yok demişti..bende kendim alıcam..Ben daha önce folic plus ve solgar ınkini kullanmıştım..bu sefer Folibiol mü alsam acaba..Sizler ne kullandınız?

ben de yatmaktan yanayım ama...rapor olayı nasıl olcak bilmem şuan 4o günlük hakkım var ordan kullanıyorum.1 ocakta yeni bir 40 gün hakkım olacak ama heyet raporu olmadan zor
devlet en erken 32.haftada doğum izni başalatıyor.doktor özelde ssk ile falan anlaşması yok.ihtiyaç olduğunda ben seni devlet hastanesine yönlendiririm dedi ama... şimdilik ihtiyaç görmedi.muhtemelen 1 ocakta iş başı yapıcam bisüre çelışıp tekrar rapor işini zorlayacağım... hadi hayırlısı... şu günler bir geçse sorunsuz dünyalar benim olacak,eşiminde adağı var .Rabbim beni ve hepimizi korusun hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze güzel eylesin,gönlümüzde güzel olanı da hakkımızda hayırlı eylesin...

çok sağ ol canım...

cemil hoca elevit vermişti arda bey folbiol kullandırdı...

Folidoce kullandım folik asit+b12 vitamini

Biz de bugün bir aylık olduk teyzeleri. Darısı herkesin başına... Dr kontrolümüz iyi geçti. Aşı da olduk...

inan bugün aklımdan geçtin cnm acep ahmet arda kaç günlük oldu diye

demek tam bir aylık evinizede güle güle gidin

ne garip değil kimse kimseyi tanımıyor şimdi ist yazıyorsun birkaç gün sonra hataydan

ama her halükarda tanımıyoruz birbirimizi

chnbcim masallah yavrumuza rabbim saglik mutluluk versin ardamiza rabbim hic kotu yazilar yazmasin cnm..
badecim hayirli olsun cnm ben sana dedimya imminoloji bolumu olsun diye ondan bulamadilar diger testleride yaptir bulamiyorum diyince sekreter imminoloji bolumunde ararmisiniz diyin bide banada aynisini yaptilar cnm...

eylulgulu cnm icin rahatlamistir cnm
senin adina sevindim bebeginin hareketlerini takip et gerisini allahima birak bu isi dr.bilemez sadece tahmin eder hic birseyde yuzde yuz degil cnm sen icini ferat tut dualarim seninle cnm..

kizlar yarin kontrolum var insallah iyi gecer her gittigimde bi sey cikiyor en son gittigim dr hematom gorunmuyor dedi insallah yarinda gorunmez ve dikis icin gun verir ..
allahim sen hakkimda hayirli olani nasip et ya rabbim sana sigindim bana merhamet et..
supesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin..

haklısın tabi de rahim filmi elimde 1 tane ..gazi hastanesinde yaptırmıştım.. annemi göndericem hastaneye de arşivlerde varmıdır bilmiyorumda aynısını yedek olarak alıversin...filmin fotokopisi olmayınca istanbula gönderince geri gelmesini de bekleyemem .. ondan yani...

ne iş yapıyosunkine..özeldemisin devlettemiisn..özeldeysen istifa et anasını satıyım

Hadi inşallah canım,belirsiz olması durumunun nasıldır bilirim,hayırlısı olsun canım

Canım ilk defa duydum ben..Sen herhalde başkasına dedin bunu..imminoloji bölümü ne oluyor anlayamadım.sanada aynısını yaptılar derken testlerimi bulamadılar..
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım..İçini ferah tut..

daha nice güzel sağlıklı aylara, yıllara...

ben folbiol folik asit alıyordum..oğlumada ondan kullanıyordum..

çok sağ ol canım...

cemil hoca elevit vermişti arda bey folbiol kullandırdı...

folbiol folik asit, elevit vitamin...

inşallah canım güzel haberlerle gel..

Canım Allah'ın izniyle yarın herşey yolunda gidecek ve dikiş tarihini belirleyeceksiniz. Rabb'ime emanet olun.
Gönlünü ferah tut. Tüm duaların kabul olsun canım

canım merakla bekleyeceğim kaçta?

ben teknik şeylerden anlamam ama bilgisayarcıya götürürsen kopyalar sanırım...:26:

Maşallah BarekAllah Arda muza
Canım aşıda olmuş. Geçmiş olsun.

sağ ol canım senin oğlanın adı ne olacak?

sağ ol canım gideceğiz inşallah. kayınvalidem çok bağlandı bebişe çok üzülüyor. ben de ona üzülüyorum...
Allahım size de nasip edecek inşallah...

Amin canım darısı başına...

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin dikiş tarihin netlesince kafan rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…