- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.701
Oluş hanımı burda duydum Sadece dogum icin düşündüm perinatolog en azinda detaylı usg bakıyor bir sorun olsa daha iyi görürİşyerinden bir personelimiz Oluş hanımda doğum yapacak. 38.haftada izne ayrıldı.. Oluş hanımı araştırmadım hiç o da mı yüksek riskli gebeliklere bakıyordu.
Yaaa söylemişmiydim hatırlamıyorum.. Yarın Medical Park Göztepe de ücretsiz bebeğim olacak semineri var.. Ben gitmeyi düşünüyorum..
sağ ol canım senin oğlanın adı ne olacak?
16:
haklısın tabi de rahim filmi elimde 1 tane ..gazi hastanesinde yaptırmıştım.. annemi göndericem hastaneye de arşivlerde varmıdır bilmiyorumda aynısını yedek olarak alıversin...filmin fotokopisi olmayınca istanbula gönderince geri gelmesini de bekleyemem .. ondan yani...
ne iş yapıyosunkine..özeldemisin devlettemiisn..özeldeysen istifa et anasını satıyım
Oluş hanımı burda duydum Sadece dogum icin düşündüm perinatolog en azinda detaylı usg bakıyor bir sorun olsa daha iyi görür
Simdi kuvez icin dogum medicakpark'i düşünüyorum ama rast gele birine gitmek istemiyorum ilk gebeliğim öyle olmustu ustelik medicalparktaydi o dokorum bebeğimi kaybettigim gün kanama ve agriyla gittiğimde hiç bisey anlamamıştı
Canım ilk defa duydum ben..Sen herhalde başkasına dedin bunu..imminoloji bölümü ne oluyor anlayamadım.sanada aynısını yaptılar derken testlerimi bulamadılar..
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım..İçini ferah tut..
Can sener canımçok merak ettim kimdi o doktor? aklımızda bulunsun.. Benim doktorum dediğim gibi perinatolog ve usg sini sormuştun evet 4 boyutlu canım..
inşallah küveze girmez de girerse de sgk karşılıyor zaten..
sana nasıl konuldu rahim ağzı yetmezliği teşhisi ? kaybın yok rahim ağzı boyu fena değil.. ilk doktorun koydu bunu diyelim Arda bey ne diyor bu konuda?
Biz de bugün bir aylık olduk teyzeleri. Darısı herkesin başına...Dr kontrolümüz iyi geçti. Aşı da olduk...
Canlar celeston nun ikinci dozunu saat 7 gibi oldum. Şifa olsun oğluma.
Dünkü dozdan sonra oğlum dün gece buğün çok hareketliydi. Şimdi çok sessiz gerçi Arda bey geçici olur demişti ama.
Hissetmeyince endişelendin. Normalde en hareketli saatleriydi.
Rabbim bizi ve yavrularımızı Koruu
Canım ilk defa duydum ben..Sen herhalde başkasına dedin bunu..imminoloji bölümü ne oluyor anlayamadım.sanada aynısını yaptılar derken testlerimi bulamadılar..
İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım..İçini ferah tut..
Biz de bugün bir aylık olduk teyzeleri. Darısı herkesin başına...Dr kontrolümüz iyi geçti. Aşı da olduk...
canım bende kullanıorum simdiden..Bu arada kızlar ben folik asit kullanmaya başlayayım artık diyorum..Osman hocaya sordum gerek yok demişti..bende kendim alıcam..Ben daha önce folic plus ve solgar ınkini kullanmıştım..bu sefer Folibiol mü alsam acaba..Sizler ne kullandınız?
kizlar yarin kontrolum var insallah iyi gecer her gittigimde bi sey cikiyor en son gittigim dr hematom gorunmuyor dedi insallah yarinda gorunmez ve dikis icin gun verir ..
allahim sen hakkitmda hayirli olani nasip et ya rabbim sana sigindim bana merhamet et..
supesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin..
Günaydıncanlar herkeze iyi hafta sonları.
Rabbim sağlık ve rahatlık versin hepimize.
3 hafta sonra dışarı çıktım ve sanırım şifayı kaptım. Arda beyde çok hastaydı. Burnumun direği etmen sızlıyor.
Aksırık tıksırıkk. Rabbim şifalar versin.
Bade insallah anlatabilirim.
Ben.kadin dogum bolumune gittigimde farkli uc yerde kan verdim.
Me rkez laboratuarda mikrobiyoloji de tibbi genetik bolumunde
sonuclarda uc farkli yerde cikti
Merkez labaratuar testleri
Protrombin zamani
INR
PT%
APTT
Protein S
Protein C
Antitrombim III
Lupus Antikoagulan
Imminoloji labaratuari(mikrobiyoloji bolumu)
Anti-kardiyolipin IgG
Anti-kardiyolipin IgM
Molekuler laboratuari (genetik)
Faktor II
Faktor V
MTHFR(C677T)
Benim testlerim bunlar
Farkli uc bolumden cikti sonuclar
Insallah anlatabilmisimdir.
devletteyim, öğretmen
bade insallah anlatabilirim.
Ben.kadin dogum bolumune gittigimde farkli uc yerde kan verdim.
Me rkez laboratuarda mikrobiyoloji de tibbi genetik bolumunde
sonuclarda uc farkli yerde cikti
merkez labaratuar testleri
protrombin zamani
ınr
pt%
aptt
protein s
protein c
antitrombim ııı
lupus antikoagulan
ımminoloji labaratuari(mikrobiyoloji bolumu)
anti-kardiyolipin ıgg
anti-kardiyolipin ıgm
molekuler laboratuari (genetik)
faktor ıı
faktor v
mthfr(c677t)
benim testlerim bunlar
farkli uc bolumden cikti sonuclar
ınsallah anlatabilmisimdir.
Günaydıncanlar herkeze iyi hafta sonları.
Rabbim sağlık ve rahatlık versin hepimize.
3 hafta sonra dışarı çıktım ve sanırım şifayı kaptım. Arda beyde çok hastaydı. Burnumun direği etmen sızlıyor.
Aksırık tıksırıkk. Rabbim şifalar versin.
Grip asisi vurulmuş muydun canım sen?
Gecmis olsun, bol sıvı tuket, eğer geçmezse gerekirse doktora git de ilaç al, Allah korusun ilerlemesin
Bizde biraz önce geldik, kızlar kızım o kadar tatlı ki
Yumuk tombik yanakları, kıvırcık dudakları var
2610 gr olmusuz , iyi dedi Arda bey
Alttan ölçmedi, artık 34 oldun gerek yok dedi :))
Dedim Arda bey bende r.a.y yok değil mı?
Güldü, evet yok dedi, önceki hamileliğim de bosuna mı atıldı dikiş dedim
Gene güldü cevap vermedi, dedim biliyordum cevap vermeyeceğinizi
Dogumu belki 15 i sonrasına bırakırız dedi, 2 hafta sonra karar vereceğiz
Bebek cok iri giderse alırız dedi
Hayırlısı, cok şükür allahıma bu günleri gördük
Tansiyonum gene yuksek 14-9
Ama cok heyecanlaniyorum siz muayene ederken ondandir dedim, kilom fazla olduğu icin ağrılarım normalmiş
Epidural olacak büyük ihtimal dogum, bizde haberler böyle
MaşallahBarekAllah
Bende sabah düşündüm bugün kontrol günü olmalı diye.
Güzel haberlerle geymişsin canım. Kızınızda görmüşsün. Allah'ın izniyle annesi gibi güzel bir kız olacak Bade cik.
Benimde hep orada heyecan yapıyorum tansiyonuna biraz yükseliyor diye bu gittiğinde dedim muayene sonrası. Değilde Nst sonrası ölçelim sonra unutuldu.
Evet canım grip aşısı olmuştum. Bol sıvı almaya çalışıyorum. Şimdi daha iyi. Olmadı Minoset alırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?