- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.741
Canım gözün Aydın az kalmış dikis gunüne, bebegin eşi onundeyse sezaryan dogum yaparsın birde arada kanaman ve kahverengi leken olabilir diger topiklerde okumuştum tabi sen her lekelenmeli doktora bildir 6. Aydan sonra hastneye yatman cok iyi mümkünse daha erken yatkizlar ben geldim.. metalcim gecmis olsun cnm dikkat et bolca pprtalal ye c vitanimi meyvelrr ye insallah gecer bu gece..
hidenisko cnm masallah kizina demek r.a.y yok sukur valla cok sevindim..
dr aramizi duzelttik :)
bebegim %90 kiz :)
her gittigimde bi sey cikiyor diyorum ya o hematom gecmemis ekstra olarak bebegin esi tam rahim agzina gelmis ortalamis yani dr yukari cikmasi zor diyor kanama yapabilir hatta cok kanama acik renk parlak olurmus kan..
buyuk bi ihtimal sezeryan dogum dedi cunku benim gibi hastasi cok olmus ondan diyor kanama olur ama 6. ay gibi bekliyorum kanamayi eger gelirse hemen beni ara evde kimse olmazsa ambulans cagir dedi kizlar dua edin lutfen duaya ihtiyacim var bebegimi cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ..
guzel haberide veriyim cuma gunu dikis tarihim sukurler rabbim..
beni 24 haftadan sonra hacettepeye yatiracak bakanimda olmadigi icin cleksani da kes belki ondan gecmiyor dedi cumaya kadar hic bi sey kullanmiyacam proluyona devam cumadan sonra coraspirin kullandiracam sana dedi ...
ozgur bey dikisi 1200 atiyor hastaneye yatis islemleride 690 mis 1900 buluyor iste bebegime feda olsun ...
bizden haberler boyle ..
aradizda boyle esi rahim agzini kapatmis olan oldumu hic yukari cikmaxmi ya dr cikmaz dedi cunku gine allah bilir..
Şaşırmadım peki sen nerden taniyorsun hastasimiydin?o hastanedeki en sevmediğim doktor :)
gecmıs olsun..cabucak atlatırsın ınsallah.. bende toplu tasımada gıdıp gelırken ınsanlar dıbıme kadar gırıyorlar..sinir oluyorum.. diyorum birinde mikrop olsa hemen bana bulaşır antibiyotik de kullanamam.. dikkat etmemi lazım kendimize..
ben serkajdan sonra ki gün hasta olmuştum..öksür öksür mahvolmuştum..çok kötü hamileyken hasta olmak
ıhlamur zencefil bal üçlüsünü dene
insanın içinde cevabını bilemediği sorunlar kalması kafa karıştırıcı.. Arda bey söylesinde rahim ağzı boyunu bir sonrakinde ne yaşacağını bil.:))
çok güzel haberlerle gelmişsin.. Sen femical e mi memorial a mı geliyorsun kontrole?
Bende balık yemiyorum omega 3 mü alsam..
gecmıs olsun... arkadaslar gereken cevapları vermıs.. bır de ıc camasırını utuleyerek gıy..sen nerede olmustun serklaj? aynı gun olmusuz demıstın.kasım ayının 12.sinde..:)) sen yatıyormusun?
hem güzel hem kötü haberlerle gelmişsin....rahım agzı boyunda cok ıyı.. sonradan uzayabılıyormus.. benım hıc uzamadı..
umarım kanamalar korkutmaz seni...
Kızında saglıcakla gelecek ınsallahh..
bu arada hacettepe de bile serklaj ne kadar pahalıya geliyor öyle( gece kalacakmısın?
Şaşırmadım peki sen nerden taniyorsun hastasimiydin?
Ben femicale gidiyorum CNm, omega 3 ü bana yazın balık giyemezsin diyerek vermişti, sende yiyemiorsan tavsiye ederim
Bende son ay almayı düşünüyorum tekrar, azıcık fazla kilo alsın tontisim
Kızlar birde bugün cok güzel bir olay oldu
Alışveriş merkezine gitmiştik, bir baktım biri bana sesleniyor dondüm bir bayan :)) dedim tanıyorum ama nerden
Meger forumdan regreteymis
Onu tanımayı cok istiyordum
Koskoca istanbulda ilk defa denk geldik, cok şaşırdım ve sevindim
Sanki yıllardır tanıyorum :)))
yok hiç gitmedim ona ancakbir arkadaşım gidiyordu memnun kalmamıştı ve hastanede her gördüğümde ukala bir edayla dolaşıyor..
Hiddenisko palladiuma mı gittiniz yoksa.. bende oğlumla bugün caddeyemi insem palladiuma mı gitsem diye çok düşündüm çünkü..Alışveriş merkezinden oyun alanında çıkarmam zor olur diye vazgeçtim palladiumdan..
Canım ya banada oyle oldu :)) uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi ..Zaten oyle de yaptım karnına dokunup durdummm :))) yanından geçtim 5 adım attım dedim bu Hidenisko :)) geri dondüm ..bende cok sevindim Cnm dunya küçük nerden nereye koca Alis veriş merkezinde ...Sonra ayak üstü konuştuk diye pişman oldum keske birşey içseydik deseydim diye inşallah başka sefere Cnm opuyorum :)))
Ay vallahi esim geldi arkanızdan anlattım böyle böyle oldu diye
Niye bir oturup kahve içmediniz dedi o bile
Kısmet değilmiş, inşallah başka sefere
Aynı hissetmişiz( neyse karşılasip tanışmamızda guzel oldu :)) İnan telefonun olsa arayacaktım bişeyler İçelim istersen diye ( inşallah Cnm bende isterim senle oturup sohbet etmeyi bir dahaki sefere inşallah ..ben sana Facebook dan telimi yazarım opuyorum cok :))
kizlar ben geldim.. Metalcim gecmis olsun cnm dikkat et bolca pprtalal ye c vitanimi meyvelrr ye insallah gecer bu gece..
Hidenisko cnm masallah kizina demek r.a.y yok sukur valla cok sevindim..
Dr aramizi duzelttik :)
her gittigimde bi sey cikiyor diyorum ya o hematom gecmemis ekstra olarak bebegin esi tam rahim agzina gelmis ortalamis yani dr yukari cikmasi zor diyor kanama yapabilir hatta cok kanama acik renk parlak olurmus kan..
Buyuk bi ihtimal sezeryan dogum dedi cunku benim gibi hastasi cok olmus ondan diyor kanama olur ama 6. Ay gibi bekliyorum kanamayi eger gelirse hemen beni ara evde kimse olmazsa ambulans cagir dedi kizlar dua edin lutfen duaya ihtiyacim var bebegimi cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ..
Guzel haberide veriyim cuma gunu dikis tarihim sukurler rabbim..
Beni 24 haftadan sonra hacettepeye yatiracak bakanimda olmadigi icin cleksani da kes belki ondan gecmiyor dedi cumaya kadar hic bi sey kullanmiyacam proluyona devam cumadan sonra coraspirin kullandiracam sana dedi ...
Ozgur bey dikisi 1200 atiyor hastaneye yatis islemleride 690 mis 1900 buluyor iste bebegime feda olsun ...
Bizden haberler boyle ..
Aradizda boyle esi rahim agzini kapatmis olan oldumu hic yukari cikmaxmi ya dr cikmaz dedi cunku gine allah bilir..
badecim ve feryalcim bende testlerimi sizinle karşılastırdıgımda LUPUS antigoaulan Testi bende yok..önemli birseymidir acaba önümüzdeki ay rahim filmine gittigimde söleyeyim bir doktora...Bade insallah anlatabilirim.
Ben.kadin dogum bolumune gittigimde farkli uc yerde kan verdim.
Me rkez laboratuarda mikrobiyoloji de tibbi genetik bolumunde
sonuclarda uc farkli yerde cikti
Merkez labaratuar testleri
Protrombin zamani
INR
PT%
APTT
Protein S
Protein C
Antitrombim III
Lupus Antikoagulan
Imminoloji labaratuari(mikrobiyoloji bolumu)
Anti-kardiyolipin IgG
Anti-kardiyolipin IgM
Molekuler laboratuari (genetik)
Faktor II
Faktor V
MTHFR(C677T)
Benim testlerim bunlar
Farkli uc bolumden cikti sonuclar
Insallah anlatabilmisimdir.
kizlar ben geldim.. metalcim gecmis olsun cnm dikkat et bolca pprtalal ye c vitanimi meyvelrr ye insallah gecer bu gece..
hidenisko cnm masallah kizina demek r.a.y yok sukur valla cok sevindim..
dr aramizi duzelttik :)
buyuk bi ihtimal sezeryan dogum dedi cunku benim gibi hastasi cok olmus ondan diyor kanama olur ama 6. ay gibi bekliyorum kanamayi eger gelirse hemen beni ara evde kimse olmazsa ambulans cagir dedi kizlar dua edin lutfen duaya ihtiyacim var bebegimi cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ..
guzel haberide veriyim cuma gunu dikis tarihim sukurler rabbim..
beni 24 haftadan sonra hacettepeye yatiracak bakanimda olmadigi icin cleksani da kes belki ondan gecmiyor dedi cumaya kadar hic bi sey kullanmiyacam proluyona devam cumadan sonra coraspirin kullandiracam sana dedi ...
ozgur bey dikisi 1200 atiyor hastaneye yatis islemleride 690 mis 1900 buluyor iste bebegime feda olsun ...
bizden haberler boyle ..
aradizda boyle esi rahim agzini kapatmis olan oldumu hic yukari cikmaxmi ya dr cikmaz dedi cunku gine allah bilir..
kizlar cok saolun canlarim insallah yukari cikar ben rabbime emanet ettim onu yukari almak onun icin cok kolay insallah...
melek81 cnm hacettepede atmiyacak dikisi hrs diye bi hastanede atacak cuma gunu allah kismet ederse..
hrs mi..orada nere yaw?şimdi baktım internettende....HACETTEPEDE NEDEN ATMIYOR DİKİŞİNİ ???hacettepedede yapabilir aslındada sanırım HRS İLE ANLAŞIYOR %DE BİLMEM KAÇI HRS NİN %DE BİLMEM KAÇIDA DOKTORUN ...YOKSA HACETTEPEDE ÜCRETSİZ AMELİYAT OLABİLİRSİN...AMA SANIRIM DOKTOR PARA İÇİN HRS DE YAPIYOR....
metalcım nasılsın canım? gecen geceyi kötü geçirmişsin üzüldüm şimdi durumlar nası
Hamd olsun bu günümüze canım. Bugün çok kasılıyorum. Allah'tan düzenli değil. Bazen yarım saatte bir bazen daha da az.
Rabbim hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?