Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bugün çok yoruldum ben de.. Sabah kahvaltı sonrası oğlumla attık kendimizi dışarı..Akşam 6 da geldik. Aslında ben çok yoruldum ancak oğlumu ikna edemedim ( Evde ki işler kalınca koştur koştur topladım biraz..Oğlumu yıkadım çamaşırları attım oturdum bilgisayarın başına..

Canım gözün Aydın az kalmış dikis gunüne, bebegin eşi onundeyse sezaryan dogum yaparsın birde arada kanaman ve kahverengi leken olabilir diger topiklerde okumuştum tabi sen her lekelenmeli doktora bildir 6. Aydan sonra hastneye yatman cok iyi mümkünse daha erken yat
Normalde kisalan r.agzi uzamaz ama burda uzayani cok gördük sanırım istirahat ilgili

Şaşırmadım peki sen nerden taniyorsun hastasimiydin?

Gurbetçi hayırlısı olsun CNm,
Kızımız sag salim gelecek inşallah
Ayy kizceleri bir araya getiririz sonra ne güzel

Bu arada minitodan ses yok

Şaşırmadım peki sen nerden taniyorsun hastasimiydin?

yok hiç gitmedim ona ancakbir arkadaşım gidiyordu memnun kalmamıştı ve hastanede her gördüğümde ukala bir edayla dolaşıyor..

Hiddenisko palladiuma mı gittiniz yoksa.. bende oğlumla bugün caddeyemi insem palladiuma mı gitsem diye çok düşündüm çünkü..Alışveriş merkezinden oyun alanında çıkarmam zor olur diye vazgeçtim palladiumdan..

Canım ya banada oyle oldu :)) uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi ..Zaten oyle de yaptım karnına dokunup durdummm :))) yanından geçtim 5 adım attım dedim bu Hidenisko :)) geri dondüm ..bende cok sevindim Cnm dunya küçük nerden nereye koca Alis veriş merkezinde ...Sonra ayak üstü konuştuk diye pişman oldum keske birşey içseydik deseydim diye inşallah başka sefere Cnm opuyorum :)))

Evet CNm palladium daydim
Bilseydim çıkacağını oğlanı al gel derdim, benimde oğlan yanimdaydi
Cok yorulmusum geldiğimden beri yatıyorum

Ay vallahi esim geldi arkanızdan anlattım böyle böyle oldu diye
Niye bir oturup kahve içmediniz dedi o bile
Kısmet değilmiş, inşallah başka sefere

melek 81 tesekkurler canim.bende mediclparkta oldum serklaji.yatarak geciriyorum.ben istesemde duramiyorum ayakta cok agrim oluyo belimde kalcamda falan ozellikle.

Ay vallahi esim geldi arkanızdan anlattım böyle böyle oldu diye
Niye bir oturup kahve içmediniz dedi o bile
Kısmet değilmiş, inşallah başka sefere

Aynı hissetmişiz ( neyse karşılasip tanışmamızda guzel oldu :)) İnan telefonun olsa arayacaktım bişeyler İçelim istersen diye ( inşallah Cnm bende isterim senle oturup sohbet etmeyi bir dahaki sefere inşallah ..ben sana Facebook dan telimi yazarım opuyorum cok :))

Yaz CNm, bende sana yazarım
İnşallah görüşürüz, cok isterim

geçmiş olsun...sanırım bende özgür derene gideceğim gurbetci....inşallah herşeyin yolunda gider...peki gurbetci anlamadığım şu hacettepe hastanesi ama ssklılara emekli sandığına felan bakıyor...anlamıyorum bu ameliyat parası yatış parası neye göre yapıyor... Benim septum kesildiği zaman lütfü önderoğluna 1 sefer 300 tl verdimdi ilk muayenemde...sonra tüm tahliller ve septum kesilmesi histereskopi 5 kuruş para vermedim...

badecim ve feryalcim bende testlerimi sizinle karşılastırdıgımda LUPUS antigoaulan Testi bende yok..önemli birseymidir acaba önümüzdeki ay rahim filmine gittigimde söleyeyim bir doktora...

birde genetik bölümünde feryalinkine ek olarak bana faktorXIII,APO B ve MTHFR A1298C Testleride yapılmıs.

hatta bende sadece MTHFR A1298C geninde heterizigot mutasyon saptanmıs..
yani digerlerinde bir sorun yok bende buna bakmasalardı bişe cıkmıcaktı..

aallahallaneye göre kimine az kimine çok seyden bakıolar acaba..

ah pek sevindim arkadasım senden böle güzel haber duymak sevindirdi beni..
rahimagzı uzunlugunda cok iyi...
ve serklaj için gün alınmıs ohh rahatlamıssındır..
hastanede yatma fırsatıda vermiş dr. ileriki haftalarda ne güzel..

bebegin eşinin rahimagzında olması sadece sezeryanı mecbur tutuyorsa kafaya takacak bişe yok demekki..

ben cok inanıyorum kızını sağlıkla kucagına alacaksın bizlere yeni bir umut olacaksın

Son düzenleme:
kizlar cok saolun canlarim insallah yukari cikar ben rabbime emanet ettim onu yukari almak onun icin cok kolay insallah...
melek81 cnm hacettepede atmiyacak dikisi hrs diye bi hastanede atacak cuma gunu allah kismet ederse..

hrs mi..orada nere yaw?şimdi baktım internettende....HACETTEPEDE NEDEN ATMIYOR DİKİŞİNİ ???hacettepedede yapabilir aslındada sanırım HRS İLE ANLAŞIYOR %DE BİLMEM KAÇI HRS NİN %DE BİLMEM KAÇIDA DOKTORUN ...YOKSA HACETTEPEDE ÜCRETSİZ AMELİYAT OLABİLİRSİN...AMA SANIRIM DOKTOR PARA İÇİN HRS DE YAPIYOR....

Yeni kanuna göre dışarıda muayene ve hastanede çalışmak isteyen hocalar üniversitelerde sadece öğretim görevlisi olarak çalışabiliyorlar. Yani üniversitede hasta bakıp ameliyay yapamıyorlar. Belki sizin Dr bu şekilde çalışıyordur.

fuumuuu sen nasıl oldun arkadasım? hastanede yatıyordun dmi benmi yanlıs hatırlıyorum:44:
bir de kaçıncı haftandasın,takvimin kapalı görünüyor..
bebegin cinsiyeti ne??

ahh ne meraklı cıktım şu saatte

Hamd olsun bu günümüze canım. Bugün çok kasılıyorum. Allah'tan düzenli değil. Bazen yarım saatte bir bazen daha da az.
Rabbim hayırlısını nasip etsin

aminnn canım..iyi olmanı gönülden diliyorum

seni endişelendirmek istemem ama peki kasılmaların düzenli olursa ne planlıorsun?

birde sey var sormak istedigim konak hastanesi varya orada erken dogum kuvez var sanırım hemde ssk gecıor senn bilgin varmı hastane ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…