Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım inşallah kendini hazır hissettiğinde sen de bize güzel haberler vereceksin

CHNB SANA YAZMAYI UNUTTUUUUUM
Gözün aydın eşin gelmiş,evine de döneceksin,oğluna,eşine kavuşacaksın

slm arkadaslar uzun zamandır gıremedım memleketteydım sukur kızım ıyı 2 aylık olduk coktan gaz ve kabızlık dısında sorunumuz yok sukur......chnb canım gozun aydın rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınss kac haftlık dogum yaptın kılosu ve boyu neydı

arkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum

arkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum
Canım merak etme ne senin ne de bebeğinin ruhu bile duymayacak dikişi,içini de ferah tut
Hangi ildesin,kim yapacak serklajını

istanbuldayım maltepe üniversitesinde yapılacak serklajım inş dediğin gibi olur

Korkma canım,zaten genel anestezi veriyorlar hissetmiyorsun,az bi narkoz verdikleri için hemen ayılıyorsun,sonrasında biraz ağrın ve kanaman olabilir
Sana neden dikiş atılıyor?kaybın mı var yoksa rahim ameliyatı falan mı geçirmiştin

bi kurban kes....eşe dosta fakire yedir....bizim adağımız vardı hala kesmedik...belkide ondan düştü bebeğim....eşime dedim o kadar....kurban bayramında kurban kesitik ama ben adağımızı keselim gel bu sene kurbanımızı kesmeyelim dedim eşimde adağı 2-3 ay sonra keseriz dedi....ondanmı düştü bilemiyorum yani...

peki gurbetci özgür derenin özel muayenehanesini ve hrs hastanesini hangi sigorta karşılıyo....senin sigortan varmıkine...

hmm bilmiyordum....ama bu kanun kötü olmuş....

arkadaşlar 2010 yılında bana hacettepede bu tahliller yapılmıştı.prof.lütfü önderoğlu istemişti....Bİ BAKARMISINIZ VARMI Bİ EKSİKLİK...SANKİ Bİ DÜNYA TAHLİL EKSİK GİBİ.....

TAHLİL ADI SONUÇ

FAKTÖR V LEİDEN....................homozigot normal
PROTROMBİN..........................homozigot normal
MTHFR (C677T).....................homozigot mutant
MTHFR(A1298C).....................homozigot normal
APTT
APTT
ANTİTHROMBİN AKTİVİTESİ
PROTEİN C AKTİVİTESİ
FREE PROTEİN S
ACTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
FAKTOR 5 LEIDEN................................normal
PROTROMBIN 20210 A MUTASYO.............normal
MTHFER(677T)MUTASYONU.................homozigot
PAI-IGEN MUTASYONU........................heterozigo

evdeyim canim.24+5 oldum kiz bebegimde:) dinlendikce iyiyik biraz fazla oturup dolanirsam agrim oluyo Allahtan dinlenince geciyo canim.su takvim isinide bi beceremedim telden giriyorumda genelde.

svly 88 ..
cnm korkma insallah sorunsuz atlatirsin bende cuma gunu olucam insallah..
subhamus cnm bilmiyorum anlasmasi varmi sigortayla ama hrs nin coguyla anlasmasi var cnm benim ö.s.s. yok canim..

evdeyim canim.24+5 oldum kiz bebegimde:) dinlendikce iyiyik biraz fazla oturup dolanirsam agrim oluyo Allahtan dinlenince geciyo canim.su takvim isinide bi beceremedim telden giriyorumda genelde.

Bende tel den giriyorum canım. Takvim için sayfanın en üst sağ da kullanıcı kontrol panelini tıkla. Sonra sol da kenarda profili düzenleyi seç. Kişisel bilğilerin altında bulunan bebeğin tamimi doğum tarihi bölümüne. Tahmini doğum tarihini gir canım. Ozaman oluyor.

Canım çok sevindim..Sonunda serklaj gününü almışsın..Allahın izniyle bebeğin eşide yukarı çıkacak ben inanıyorum.Hastanede yatmanda çok iyi olacak..Dualarım seninle.

Bir İstanbul bir Sakarya feleğim şaştı

Sag salim geldik evimize cok şükür

Hayırlı bir sekilde geçmesini dilediğim 2 haftam başlıyor gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…