- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.781
Feryal,Cnm cok gecmis olsun ..Allah bir daha yaşatmasın Cnm..
Gurbetci,şimdiden cok gecmis olsun Cnm İnşallah guzel haberlerini vereceksin bize ...
Chnb,gözün Aydın arkadasim ...Gerçi ben gidiyorsun diye üzülüyorum amasenin icin seviniyorum evini oğlunu özlediğini biliyorum ..
Tüm hamile arkadaşlarım dualarimdasiniz inşallah tek tek saglikla,zamaninda dogum haberlerinizi bekliyorum :))
Canım inşallah kendini hazır hissettiğinde sen de bize güzel haberler vereceksin
CHNB SANA YAZMAYI UNUTTUUUUUM
Gözün aydın eşin gelmiş,evine de döneceksin,oğluna,eşine kavuşacaksın
Canım merak etme ne senin ne de bebeğinin ruhu bile duymayacak dikişi,içini de ferah tutarkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum
Canım merak etme ne senin ne de bebeğinin ruhu bile duymayacak dikişi,içini de ferah tut
Hangi ildesin,kim yapacak serklajını
istanbuldayım maltepe üniversitesinde yapılacak serklajım inş dediğin gibi olur
Arkadaslar
Bir ay once esm.kaza yapti sol iki kapinin ortasindan bir bayan vurdu arabayi savurdu karsi seritten gelen yoktu
Esime birsey olmadi diye sevndik
10 gun once lodosta arabayi parkettigimiz binanin duvarindan dokulen cini taslar on cami catlatti icinde degildik daha kotusu olabilrdi dedik.
Bu aksam saat 12 de tlf geldi dukkanimiza araba girmis
Esim polise rapor tutturuyor
insallah makinalarda buyuk bir hasar yoktur
Makinalar devrilmis ama
Inanin agliyayimmi guleyimmi bilemedim
Tek avuntumuz hep dedigimiz canimiza gelmesin.
yok cnm para icin degil onun hacettepede muayne ameliyat yapmasi yasak cnm yasadan dolayi genelde cocu pr.yapmiyor onun anlasmasi hrsde cnm onlan anlasmis..ozgur derene gitmene cok sevindim cnm bu kez bana cok iyi davrandi tedirgindim korkuyordum benimlen kendi konustu neden boyle tedirginsin bana neden guvenmiyorsun diye...
bi git cnm inan memnun kalirsin ogretmenim diye bi akadas var oda gidiyor hatta gitti ona devam edicek..
Yeni kanuna göre dışarıda muayene ve hastanede çalışmak isteyen hocalar üniversitelerde sadece öğretim görevlisi olarak çalışabiliyorlar. Yani üniversitede hasta bakıp ameliyay yapamıyorlar. Belki sizin Dr bu şekilde çalışıyordur.
fuumuuu sen nasıl oldun arkadasım? hastanede yatıyordun dmi benmi yanlıs hatırlıyorum:44:
bir de kaçıncı haftandasın,takvimin kapalı görünüyor..
bebegin cinsiyeti ne??
ahh ne meraklı cıktım şu saatte
evdeyim canim.24+5 oldum kiz bebegimde:) dinlendikce iyiyik biraz fazla oturup dolanirsam agrim oluyo Allahtan dinlenince geciyo canim.su takvim isinide bi beceremedim telden giriyorumda genelde.
arkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum
kizlar ben geldim.. metalcim gecmis olsun cnm dikkat et bolca pprtalal ye c vitanimi meyvelrr ye insallah gecer bu gece..
hidenisko cnm masallah kizina demek r.a.y yok sukur valla cok sevindim..
dr aramizi duzelttik :)
bebegim %90 kiz :)
her gittigimde bi sey cikiyor diyorum ya o hematom gecmemis ekstra olarak bebegin esi tam rahim agzina gelmis ortalamis yani dr yukari cikmasi zor diyor kanama yapabilir hatta cok kanama acik renk parlak olurmus kan..
buyuk bi ihtimal sezeryan dogum dedi cunku benim gibi hastasi cok olmus ondan diyor kanama olur ama 6. ay gibi bekliyorum kanamayi eger gelirse hemen beni ara evde kimse olmazsa ambulans cagir dedi kizlar dua edin lutfen duaya ihtiyacim var bebegimi cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum ..
guzel haberide veriyim cuma gunu dikis tarihim sukurler rabbim..
beni 24 haftadan sonra hacettepeye yatiracak bakanimda olmadigi icin cleksani da kes belki ondan gecmiyor dedi cumaya kadar hic bi sey kullanmiyacam proluyona devam cumadan sonra coraspirin kullandiracam sana dedi ...
ozgur bey dikisi 1200 atiyor hastaneye yatis islemleride 690 mis 1900 buluyor iste bebegime feda olsun ...
bizden haberler boyle ..
aradizda boyle esi rahim agzini kapatmis olan oldumu hic yukari cikmaxmi ya dr cikmaz dedi cunku gine allah bilir..
badecim ve feryalcim bende testlerimi sizinle karşılastırdıgımda LUPUS antigoaulan Testi bende yok..önemli birseymidir acaba önümüzdeki ay rahim filmine gittigimde söleyeyim bir doktora...
birde genetik bölümünde feryalinkine ek olarak bana faktorXIII,APO B ve MTHFR A1298C Testleride yapılmıs.
hatta bende sadece MTHFR A1298C geninde heterizigot mutasyon saptanmıs..
yani digerlerinde bir sorun yok bende buna bakmasalardı bişe cıkmıcaktı..
aallahallaneye göre kimine az kimine çok seyden bakıolar acaba..
Valla canım bende anlamadım neye göre yazıyorlar bu testleri..Türlü türlü testler..herkesinkide farklı..Ama benim araştırdığım kadarıyla pıhtılaşmayla ilgili olan tesler protrombin gen mutasyonu,faktörV leiden,mthfr bu testler standartmış..aklı karışıyıor insanın
Bir İstanbul bir Sakarya feleğim şaştı
Sag salim geldik evimize cok şükür
Hayırlı bir sekilde geçmesini dilediğim 2 haftam başlıyor gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?