- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.801
Arkadaslar
Bir ay once esm.kaza yapti sol iki kapinin ortasindan bir bayan vurdu arabayi savurdu karsi seritten gelen yoktu
Esime birsey olmadi diye sevndik
10 gun once lodosta arabayi parkettigimiz binanin duvarindan dokulen cini taslar on cami catlatti icinde degildik daha kotusu olabilrdi dedik.
Bu aksam saat 12 de tlf geldi dukkanimiza araba girmis
Esim polise rapor tutturuyor
insallah makinalarda buyuk bir hasar yoktur
Makinalar devrilmis ama
Inanin agliyayimmi guleyimmi bilemedim
Tek avuntumuz hep dedigimiz canimiza gelmesin.
chnbcim cok saol cnm ...
azimli olmam icin cok sebep var cnm
hayatta yasadiklarimdan boyleyim sanirim..
kocisinde gelmis gozun aydin yarin yolculuk var canim hataydan ist. geldiginde kavnindaydi arda suan kollarinizda goturuyorsunuz allahim nazarlardan korusun sizi cnm..
feryalcim cnm arkadaslara katiliyorum cnm cevrenizde maddi durumu iyi olmayan isinma imkani olmayan birine yarim et cnm en azindan simdilik allahim sizi korusun..
metalcim cnm seni cok iyi anliyorum
benimde sanki kasilir gibi oluyor gazmi bilmiyorum gazla kasilmayi bu haftada ayiry edemiyorum dr antibiyotik verdi kasilma degil o enfeksiyon olabilir dedi..
bide kizlat clexani biraktirdi dr cumaya kadar cumadan sonra da corasprine devam dedi aranizda kullanan var mi ya ben simdi korkuyorum biraktim diye..
Valla canım seni çok iyi anlıyorum,ben de geçen sene rapor konusunda çok çekmiştim,ilk üç ayda kanamalarım oluyordu,dr tamamen özeldi raporu geçmiyordu,başka yerler de rapor vermiyordu,hem yatmalısın diyorlardı sonra da raporluk birşeyin yok diyorlardı,ücretsiz izne çıksan çok mu zorlar sizi?
arkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum
merra bizim personelimiz sgk anlaşması olmayan özel hastaneden uzun süreli bir rapor getirmişse bağlı bulunduğumuz sgk müdürlüğü ne yönlendiriyoruz.
sgk da kişiyi en yakın devlet hastanesine yönlendiriyor bir üst yazı ile..raporun uygunlugu ve sgk heyet raporu verilmesi için.. kişi elindeki yazı ve rapor ile gidiyor hastaneye ve heyete girip raporu alıyor..
Sen de böyle bu yöntemi denesen..
Canım tabi öyle bi hak yok,benim dediğim 5 yıllık memursan mazeret sunmaksızın meslek hayatın bıyunca iki kere almak üzere toplsmda 12 ay ücretsiz izin alabileceğin kanundoğumdan önce ücretsiz izin hakkımız var mı?
ben yok diye biliyorm... zor olur maddi açıdan ama varsa ona bile razıyım
Canım tabi öyle bi hak yok,benim dediğim 5 yıllık memursan mazeret sunmaksızın meslek hayatın bıyunca iki kere almak üzere toplsmda 12 ay ücretsiz izin alabileceğin kanun
feryalcim cnm o 13+5 deki kanaman nasil gecti plasenta yukari ciktimi..
Svly88 arkadaşım sanada şimdiden geçmiş olsun diyelim... güzelce ol gel dikişini.. yatışın olacak mı? genel anestezi olduğu için rahat ol.
çoook büyük geçmiş olsun arkadaşım.Allah korumuş ya gündüz saatlerinde olsaydı..Dediğin gibi cana geleceğine mala gesin..İnşallah en küçük hasarla atlatmışsınızdır..kocanıda kendinide oku bence..
Korkma canım,zaten genel anestezi veriyorlar hissetmiyorsun,az bi narkoz verdikleri için hemen ayılıyorsun,sonrasında biraz ağrın ve kanaman olabilir
Sana neden dikiş atılıyor?kaybın mı var yoksa rahim ameliyatı falan mı geçirmiştin
Arkadaslar
Bir ay once esm.kaza yapti sol iki kapinin ortasindan bir bayan vurdu arabayi savurdu karsi seritten gelen yoktu
Esime birsey olmadi diye sevndik
10 gun once lodosta arabayi parkettigimiz binanin duvarindan dokulen cini taslar on cami catlatti icinde degildik daha kotusu olabilrdi dedik.
Bu aksam saat 12 de tlf geldi dukkanimiza araba girmis
Esim polise rapor tutturuyor
insallah makinalarda buyuk bir hasar yoktur
Makinalar devrilmis ama
Inanin agliyayimmi guleyimmi bilemedim
Tek avuntumuz hep dedigimiz canimiza gelmesin.
Canım benim sağolsın hamd olsun daha iyiyim.
Gözünaydın eşin gelmiş yolculuk yakın. Rabbim Birdaha böyle ayrılıklar nasip etmesin canım.
chnbcim cok saol cnm ...
azimli olmam icin cok sebep var cnm
hayatta yasadiklarimdan boyleyim sanirim..
kocisinde gelmis gozun aydin yarin yolculuk var canim hataydan ist. geldiginde kavnindaydi arda suan kollarinizda goturuyorsunuz allahim nazarlardan korusun sizi cnm..
feryalcim cnm arkadaslara katiliyorum cnm cevrenizde maddi durumu iyi olmayan isinma imkani olmayan birine yarim et cnm en azindan simdilik allahim sizi korusun..
metalcim cnm seni cok iyi anliyorum
benimde sanki kasilir gibi oluyor gazmi bilmiyorum gazla kasilmayi bu haftada ayiry edemiyorum dr antibiyotik verdi kasilma degil o enfeksiyon olabilir dedi..
bide kizlat clexani biraktirdi dr cumaya kadar cumadan sonra da corasprine devam dedi aranizda kullanan var mi ya ben simdi korkuyorum biraktim diye..
doktorum çalışabilirsin geçmişi unut ,sen günlük hayatına devam et diye dikiş attık diyor ama bakıyorum herkes yatıyor,zaten birazcık ayaklansam sancım oluyor.bilemedim napacağımı geçen hafta heyet raporu işini söyledim.devletle veya ssk anlaşmalı biyere bağlı değil ama eski çalıştığı hastanede bölüm şefiymiş ve çok sevilen biri orda,bana şuan ihtiyaç yok aldıramam heyet raporu dedi,reçeteye düşük tehtidi yazdı bunu götür sana normal rapor verirler dedi.öyle rapor almak kolay da sorun heyet raporuşimdi bi öğretim görevlisine falan gitsem muayeneye onun bağlantısı var rapor alabilir miyim acaba... bir de öyle birini bulmam lazım izmirdeyim hiç tanıdığım doktorda yok bu şartlarda...
kızlar naber hersey yolunda gözüküyor haftalr ne güzelde ilerlemiş görünce mutlu oluyorm bende 30ları görürmüyümm acaba diye düşünüyorm
iki gündür sag göğüsümün ucu cok agrıyor igne batıyo sanki cok garip son haftalr olsa süt geleck dicm 12ye yeni girdm cok sütlü bir anne olacm galiba hollanda inegi gibi
bide kızlar hamilelik korsesi hakknda ne düşünüyorsunz kullananınz var mı gecen hafta doktor tedbir olark kullanabilirsn dedi sonra sen bilirsn yüzde yüz degil falan dedi
aslında aklıma bir sürü soru geliyor bulantılr yüzünden giremeynce birikyo; catlaklar için özel bir krem kullananınz varmı benim enişte eczacı eşantion ne gelirse bize verir catlak kremi vermsti işe yarayp yaramadıgını bilmiyorm cünkü diger bebegm küçüktü daha catlama olmamstı ozaman kullanıyordm benim vücdm catlamaya cok meyilli şuanda bile kilo alıp vermedn dolayo bacak arkalarm kalca kısmımda ve bacak üstünde catlaklarm var en cok 65kiloya cıkmıs bir olarar vücudm bukadar catlıyosa karnım gerildiginde kendimi hayal edemiyorm bide bana göre esmer olanlarda daha belirgn oluyor cünküü alttan beyaz et görünüyo üstü esmer bende esmerm cok cirkin olack okadar catlamak istemiyorm ne yazkki tedavisi bile olamayna bişey öncedn sadece önlem alabilirsn badem yagı falan deniyo ama baska bisey kullanan arkadslr yardm edebilir mi
bir soru daha daha önce bu konuyu chnb falanda konustu ama ben devamını okumadıgmdn sonucu neye bagldınz bilmiyorm ben özel olack ama kıllarımı epilasyn ve eldivenle alıyorm kıllarm yogndr jilet kullanınca cogalıyor ve cok rahatsz ediyor uzun zamanda böyle alıgımdn şimdi jilet vrmak içimdn gelmiyo bizim durumumuzda galiba daha riskli agda epilatrr falan kullanmk karnm büyüyünce istemesmde jilet kullanacm şimdi karnm yok persembede allahtn bişey olmazsa serklajımı olack doktrn karsısına öyle cıkmak istemyorm hiç canımı acıtmaya gerek kalmadn jilet mi kullanmalıyım yoksa şimdilik eldivene devam mı etsem karar veremedm[/QUOT
bence de jiletle al. ben buğday yağı, tatlı bedem yağı, saf zeytinyağı, kakao yağı, jojoba yağı ve son sefer kullandığımda ozon yağı da ekledim. çatlağım olmadı galiba pek de inceleyemedim::))
Feryal,Cnm cok gecmis olsun ..Allah bir daha yaşatmasın Cnm..
Gurbetci,şimdiden cok gecmis olsun Cnm İnşallah guzel haberlerini vereceksin bize ...
Chnb,gözün Aydın arkadasim ...Gerçi ben gidiyorsun diye üzülüyorum amasenin icin seviniyorum evini oğlunu özlediğini biliyorum ..
Tüm hamile arkadaşlarım dualarimdasiniz inşallah tek tek saglikla,zamaninda dogum haberlerinizi bekliyorum :))
sağ canım. hataya gelirsin inşallah...
Canım inşallah kendini hazır hissettiğinde sen de bize güzel haberler vereceksin
CHNB SANA YAZMAYI UNUTTUUUUUM
Gözün aydın eşin gelmiş,evine de döneceksin,oğluna,eşine kavuşacaksın
sağ ol canım...
slm arkadaslar uzun zamandır gıremedım memleketteydım sukur kızım ıyı 2 aylık olduk coktan gaz ve kabızlık dısında sorunumuz yok sukur......chnb canım gozun aydın rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınss kac haftlık dogum yaptın kılosu ve boyu neydı
canım çok merak ettim seni çok sevindim iyiymişsiniz. ben de 36 artı 4 te 3700 gram 53 cm Ahmet Ardamı dünyaya getirdim. Rabbime binlerce şükrolsun...
arkadaşlar yarın bana serklaj uygulanacak çok endişeliyim bize çok dua edin bebişime bişi olmasın inşallah duaya ihtiyacımız varrr bebişime bişi olcak diye çok korkuyorum
Allah sana ve bebeğine sağlık versin...
arkadaşlar 2010 yılında bana hacettepede bu tahliller yapılmıştı.prof.lütfü önderoğlu istemişti....Bİ BAKARMISINIZ VARMI Bİ EKSİKLİK...SANKİ Bİ DÜNYA TAHLİL EKSİK GİBİ.....
TAHLİL ADI SONUÇ
FAKTÖR V LEİDEN....................homozigot normal
PROTROMBİN..........................homozigot normal
MTHFR (C677T).....................homozigot mutant
MTHFR(A1298C).....................homozigot normal
APTT
APTT
ANTİTHROMBİN AKTİVİTESİ
PROTEİN C AKTİVİTESİ
FREE PROTEİN S
ACTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
FAKTOR 5 LEIDEN................................normal
PROTROMBIN 20210 A MUTASYO.............normal
MTHFER(677T)MUTASYONU.................homozigot
PAI-IGEN MUTASYONU........................heterozigo
mutant ne bilmem ama son 2 değer sıkıntılı...
feryelcim çok geçmiş olsun cnm allah beterinden korusun inş. en ufak hasarla atlatırsınız...
kızlar bizimde bugün bebek mevlütümüz vardı bugünde göz muaynemiz var birazdan çıkıcaz yollara inş. hayırlı haberlerle gidip döneriz ardanın gayet iyi gidiyor ama beren hala 1. evrede olduğu için takip gerekli bunada bin şükür fizik tedavimiz kalça usg hepsi çok güzel geçti birtek norolöjik muaynemiz kaldı inş. onuda atlatıcaz... bugün bir görseydiniz pıtırcıklarımı okadar cici oldularki ağlamaktan şiştim onları öyle görünce rabbim bugüzel günleride yazmış bize onlar benim mucizem herşeyin üstesinden geldiler yaşamaya inat ettiler çok şükür rabbim bütün isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin çok güzel duygu tarifi mümkün değil busaatte uykusuzluğun tadı bile başka:)))
mutant ne bilmem ama son 2 değer sıkıntılı...
Merhabalar arkadaşlar.
Bu sayfayı yeni keşfettim. Benim de rahim ağzımda dikişim var, 27. haftada atıldı şükür ki şu anda 36. haftadayız ve bu hafta dikişlerim alınacak. Dikişler 2 cm kala atılmıştı acil serklaj idi. Benim de önceden 3 kaybım var. bunu tutmayı başardık sonunda düşe kalka. Artık sıtkım sıyrıldı ama evde yatmaktan. Ama bugün dışarı çıktım valla Kanyona gittik, sinemaya bile gittim :) çok mutlu oldum valla. :))
Neyse asıl sorum, şimdi bu hafta dikişler alıncak ya, en geç ne zaman doğururum bilen var mı? Normal doğum istediğim için alınacak dikişler. Dikişler alındıktan sonra ne kadar zamanda doğum gerçekleşiyor ki?
Kestane kebap, acele cevap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?