- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.001
Bence esma olabilirkizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
buğlem....
alanur...
esma...
mina....
suden...
diye hamgisi daha guzel kizlar
canım ben çorlu da özel hastanede serklaj oldum..doktorum prof. petek balkanlı kaplan
bel ağrısı yoktu aslında ayaklanmaya başlayınca oldu..vücut hamlaştığı içindirdiyorum ben...inşallah geçer belim kalçam kopuyor resmen
ya siz böyle yazınca kalkmasam mı diyorum bende...
gerçi kalktığımda da bişi yapmıyorum...
temizliği eşim yapıypr sağolsun...yemeği kayınvalidem(alt kattalar)
ben kalkıp öle bi bakınıyorum işte mesela öğlen yemeğimi ısıtıp yiyorum kızıma yediriyorum(3.5 yaşında)
ortadaki ufak tefeği topluyorum yani 10 dk yı geçmiyor ayakta kalma sürem...
ama okuyunca acaba diyorum....
topikte serklaj olan herkes yatak isrtirahatinde mi?ufak tefek bişi yapan varmı merak ettim
Ah kızlar yemin ediyorum ben bu çalıştığım okuldan bıktım,yansa gitse de öğretmeni idarecisi öğrencisiyle ben de kurtulsam...
Bir geçmiş olsun diye arayan olmaz ama bilgisayar bozuldu mu arayan çok olur
Her türlü hata nedense ben zavallı bilgisayar öğreymenini bulur,zaten bizim branşı bi yerine takan yok,nitekim HERKES bilgisayatr biliyor ya!!!!!! eh türkçe de biliyorıuz türkçe dersine ne hacet,şarkı da söyleyebiliyorız müzik dersine ne gerek bu böyle uzar gider.....
Gerizekalı memur aradı,raporunuz eksik diyor bana öncekiyle bu rapor arasında 3 gün fark vatmışmış,herhalde sevgili müdürüm beni müstefi falan sayıf memurluktan atma hayali içinde şerefsiz!!!!! ama tabi öyle bir hata yok kuş beyinli memur sonunda anladı kapattı telefonu ALLAHIM BENI TEZ ZAMANDA BU OKULDAN KURTAR,ÇÜNKÜ BEN DE INSANLARLA ÇALIŞMAK ISTIYORUM NORMAL INSANLARLA....sinirimden birilerini boğazlayasım var valla,mesleğimden de branşımdan da nefret ediyorum bu hale getirdiler beni,öğrenciyken okula koşa koşa giderdim,öğretmen oldum ayaklarım geri geri gidiyor
sağolun arkadaşlar.. bugun işe geldim tabi bir de bu karda kışta :)
doktoru aradım sabah Kan da ki enfeksiyon için.. dedi ki yakın zamanda grip falan olmuşmuydun biraz boğazlarım acıyordu ama şu an fena değilim dedim.. idrar kültürü çıkmadan tam idrar yolu enfeksiyonu var diyemeyiz fakat takipte olacağız sonuçlar çıkınca konuşacağız dedi.. Sonuç kartına baktım yarın akşam çıkacak görünüyor. Yani Pazartesi gününe kadar bişey olmasın diye bekleyeceğim
ben yatak istirahatinde değilim aksine maratonun içerisindeyim :)) ama doktorum böyle uygun gördü tabiiki.. Benimde oğlum 4 yaşında olacak 1,5 ay sonra.. Dün 1 gün raporluydum ancak sabah mecbur doktora ben götürdüm kontrole hastaydı.. sonra yuvaya bıraktım falan..
kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
buğlem....
alanur...
esma...
mina....
suden...
Canım kararı tabiki sen vericeksin ama en azından kritik bşr hafta olan 28 e kadar kullan derim ben çünkü kasılmayı engelliyor rahmi gevşetiyor,bizde burada birkaç arkadaş hem iğnesini vuruluyor hem de hapını içiyor
Bende kullanıyorum progestan günde 3 kere 100 luk birde haftada bir igne kendi doktorum verdi ama devlete gittiğimde ilaclarmi yazdirirken ordaki doktorlar ise yaramaz diyor hele en son gecen hafat kontrole gideyim dedim iğnemi ilacı yazdırayım igne icin 32. Den sonra ise yaramaz dedi progestanida söyleyince ikiside aynı ya onu kullan ya bunu diyor ben takmıyorum tabi sonuc bu haftalara gelebildik ve cok şükür bugüne kadar kasilmam olmadı etkili oldugnu düşünüyorum
Düaydin çalışmak güzelde insanlarla uğraşmak zor,bende şimdiden dusunuyorum kara kara isimi seviyorum ama yine o insanlarla ugrascam pöffff...bazen diyorum iyikide erkek değilim calışma zorumlulugum yok
sağolun arkadaşlar.. bugun işe geldim tabi bir de bu karda kışta :)
doktoru aradım sabah Kan da ki enfeksiyon için.. dedi ki yakın zamanda grip falan olmuşmuydun biraz boğazlarım acıyordu ama şu an fena değilim dedim.. idrar kültürü çıkmadan tam idrar yolu enfeksiyonu var diyemeyiz fakat takipte olacağız sonuçlar çıkınca konuşacağız dedi.. Sonuç kartına baktım yarın akşam çıkacak görünüyor. Yani Pazartesi gününe kadar bişey olmasın diye bekleyeceğim
ben yatak istirahatinde değilim aksine maratonun içerisindeyim :)) ama doktorum böyle uygun gördü tabiiki.. Benimde oğlum 4 yaşında olacak 1,5 ay sonra.. Dün 1 gün raporluydum ancak sabah mecbur doktora ben götürdüm kontrole hastaydı.. sonra yuvaya bıraktım falan..
Ben ilk bebeğimde serklaja rağmen 32 haftaya kadar calistim
Ama şimdi dikiş olmamasına rağmen sorun yok benim rahim ağzımda
Genelde r.a.y varsa istirahat gerekli bence de
gunaydinlar canlarim minibebi cnm Alah razi olsun senden cok sanslisin cnm inan benim bu 4. hamileligim insallah duallarla Allahimin emriyle kucagima alirim...
kizlar bu gun dikissiz son gunum yarim bu saatler hastanede olucam rabbim kismet ederse..
sacimi fonlesem mi ki gule oynaya gidicem dedim kendi kendime..
Allah kismet ederse sirada bi tek dogum kaliyor onada gule oynaya gidicem :))
yarin sabah namazina kalkiyim namazimi kiliyim yasinimi okuyum tespih ceke ceke gidiyim artik sizler de dua edin kizlar ben hep bu topikteki herkese dua ediyorum ...
canım ben çorlu da özel hastanede serklaj oldum..doktorum prof. petek balkanlı kaplan
bel ağrısı yoktu aslında ayaklanmaya başlayınca oldu..vücut hamlaştığı içindirdiyorum ben...inşallah geçer belim kalçam kopuyor resmen
ya siz böyle yazınca kalkmasam mı diyorum bende...
gerçi kalktığımda da bişi yapmıyorum...
temizliği eşim yapıypr sağolsun...yemeği kayınvalidem(alt kattalar)
ben kalkıp öle bi bakınıyorum işte mesela öğlen yemeğimi ısıtıp yiyorum kızıma yediriyorum(3.5 yaşında)
ortadaki ufak tefeği topluyorum yani 10 dk yı geçmiyor ayakta kalma sürem...
ama okuyunca acaba diyorum....
topikte serklaj olan herkes yatak isrtirahatinde mi?ufak tefek bişi yapan varmı merak ettim
arkadaşlar merak ettiğim bi konu dahaaa
devletteki doktorum 16. haftada progestan başlattı bana 32.haftaya kadar kullanıcaksın dedi.100lük günde 3 tane...
ben kullanmaya başladım..sonra serklaj için gittiğim prof. kullandığım ilaçları sordu progestan için bu haftalarda gerek yok işe yaramaz neden başlattı ki doktorun dedi..:26:.
progestanı kesicem dedi..şimdi kesmeyelim kanama falan yapar dedi..bi süre devam ettim.
serklajdan 2 hafta sonrada kontrolde progestanı kes dediii...
niye bırak dedi acaba..
gerçi her doktor bu konuda farklı düşünüyooo
merak ediyorum serklaj olan herkes kıullanıyormu bu ilacı?
Hiddenisko evet bu sefer neden doktorum böyle yaptı anlamıyorum..
hem dikişim var.. hem daha önemlisi 11.haftada bile rahim ağzı boyu 2 cm idi. hem de ilk gebeliğimden daha çok yoruluyorum sonuçta evde bir oğlum var.
ilk gebeliğimde de rahim ağzı 2 cm olunca yatman gerekir demişti oysaki..
Yarın işyerinden izin alıp Arda bey orda ise memorial a mı gitsem acaba bakalım o ne diyecek?
neredeyse hrkes kullanıyor demek...
bende başlamayı düşünüyorum...doktorumla görüşçem tekrar
her doktor farklı görüşte...
bende başlıcam bu gidişle sanırım..kullanmanın zararı olmaz diye düşüüyorum
serklaj olup yatmayanda var demek kiii.kolay gelsin canımmm
calışmıyorum evdeyim ben canım..elimden geldiğince istirahatteyim...
ilkinde serklaj var bunda yok demek...
ilki serklaj olanın diğer hamileliklerinde de serklaj yapılıyor diye biliyodum:26:
kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
buğlem....
alanur...
esma...
mina....
suden...
bilmiyorum cnm, etkilemek istemem seni
ama geçirdiğin kanamaya ragmen sana çalış demesi ilginç
gerçi arda bey bana da çalış dedi ama biliyorsunuz benim ölçümlerim iyiydi ve arda bey bende r.a.y olmadıgını düşünüyor
nasılsa evine yakın istersen cmt.si femicale git
gerçi büyük ihtimalle randevu bulamazsın
evet cnm bende öyle biliyordum
hatta o kadar emindim ki dikiş atılacağına
ama arda bey gibi bir doktoru tercih etmem sayesinde gereksiz yere dikiş atılmasından kurtuldum
sanırım ilk doktorum önlem amaşlı atmış dikişi , rahim ameliyatı geçirdiğim için
kızlar bende inanılmaz bir uyusuzluk ve düşünce hali var
yattığım gibi beynimin içinde sesler başlıyor
sürekli düşünüyorum, birşeyleri kafamda kurguluyorum
uyuyamıyorum bu yüzden
yastık değiştiriyorum olmuyor, başka yere geçiyorum olmuyor
ruh gibi geziniyorum
Hiddenisko şimdi sadece fikir almak amaçlı gideceğim ve arada bir muaynegibi olacak..bu nedenle femicale 300 tl veremem şimdi..dur bakalım olmazsa ben yarın bir doktor araştırıp giderim herhalde.
bu arada yarın kızılcık suyu alacağım.idrar yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş.
Geceleri o ruh hali çok kötü..şimdi doğumda yaklaştı yaa kuruyorsun herşeyi çok alakasız şeyler aklına geliyor.. zor iş valla.. bir süre gider öyle.. bana da çok sık olur ve kolay atlatamam..
ama bazen de akşam 10 gibi ölü gibi uykumgelir işte :))
gurbetcı heyecan doruktadır..dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?