- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.021
bilmiyorum cnm, etkilemek istemem seni
ama geçirdiğin kanamaya ragmen sana çalış demesi ilginç
gerçi arda bey bana da çalış dedi ama biliyorsunuz benim ölçümlerim iyiydi ve arda bey bende r.a.y olmadıgını düşünüyor
nasılsa evine yakın istersen cmt.si femicale git
gerçi büyük ihtimalle randevu bulamazsın
evet cnm bende öyle biliyordum
hatta o kadar emindim ki dikiş atılacağına
ama arda bey gibi bir doktoru tercih etmem sayesinde gereksiz yere dikiş atılmasından kurtuldum
sanırım ilk doktorum önlem amaşlı atmış dikişi , rahim ameliyatı geçirdiğim için
kızlar bende inanılmaz bir uyusuzluk ve düşünce hali var
yattığım gibi beynimin içinde sesler başlıyor
sürekli düşünüyorum, birşeyleri kafamda kurguluyorum
uyuyamıyorum bu yüzden
yastık değiştiriyorum olmuyor, başka yere geçiyorum olmuyor
ruh gibi geziniyorum
Canim bein heraey yolunda ne guzel saglikla son haftalara yaklastin
Doguma guvendigin bir dr la gireceksin.
Bade hanimin odasi vs hepside hazir
ve bu arada hepsine bayildim.
Belkide artik vuxut agirlastigi icindir sikintilarin
Ama ben.olsam hergunun ve hatta her anin adini cikaririm.
Hiddenisko şimdi sadece fikir almak amaçlı gideceğim ve arada bir muaynegibi olacak..bu nedenle femicale 300 tl veremem şimdi..dur bakalım olmazsa ben yarın bir doktor araştırıp giderim herhalde.
bu arada yarın kızılcık suyu alacağım.idrar yolları enfeksiyonuna çok iyi geliyormuş.
Geceleri o ruh hali çok kötü..şimdi doğumda yaklaştı yaa kuruyorsun herşeyi çok alakasız şeyler aklına geliyor.. zor iş valla.. bir süre gider öyle.. bana da çok sık olur ve kolay atlatamam..
ama bazen de akşam 10 gibi ölü gibi uykumgelir işte :))
gurbetcı heyecan doruktadır..dualarımız seninle..
Geçmiş olsun canım. Gerçi ben o hafları ysşamadığın için bilmiyorum canım. Herhalde ileri haftalarda olduğundandır uykusuzluğun öyle derlerya.
Normalde bana da olur kafama birşey taktığım zaman sonra herşeyi takmaya başlarım düşünce düşünceyi kovalar. Bunu bir uzmana sormuştum bana demişti. Beynin görevi düşünmektir. Fakat her düşündüğü doğru değîldir. Şimdi böyle olunca öyle diyorum kendime ve rahatlıyorum.
gunaydinlar canlarim minibebi cnm Alah razi olsun senden cok sanslisin cnm inan benim bu 4. hamileligim insallah duallarla Allahimin emriyle kucagima alirim...
kizlar bu gun dikissiz son gunum yarim bu saatler hastanede olucam rabbim kismet ederse..
sacimi fonlesem mi ki gule oynaya gidicem dedim kendi kendime..
Allah kismet ederse sirada bi tek dogum kaliyor onada gule oynaya gidicem :))
yarin sabah namazina kalkiyim namazimi kiliyim yasinimi okuyum tespih ceke ceke gidiyim artik sizler de dua edin kizlar ben hep bu topikteki herkese dua ediyorum ...
canım ben çorlu da özel hastanede serklaj oldum..doktorum prof. petek balkanlı kaplan
bel ağrısı yoktu aslında ayaklanmaya başlayınca oldu..vücut hamlaştığı içindirdiyorum ben...inşallah geçer belim kalçam kopuyor resmen
ya siz böyle yazınca kalkmasam mı diyorum bende...
gerçi kalktığımda da bişi yapmıyorum...
temizliği eşim yapıypr sağolsun...yemeği kayınvalidem(alt kattalar)
ben kalkıp öle bi bakınıyorum işte mesela öğlen yemeğimi ısıtıp yiyorum kızıma yediriyorum(3.5 yaşında)
ortadaki ufak tefeği topluyorum yani 10 dk yı geçmiyor ayakta kalma sürem...
ama okuyunca acaba diyorum....
topikte serklaj olan herkes yatak isrtirahatinde mi?ufak tefek bişi yapan varmı merak ettim
arkadaşlar merak ettiğim bi konu dahaaa
devletteki doktorum 16. haftada progestan başlattı bana 32.haftaya kadar kullanıcaksın dedi.100lük günde 3 tane...
ben kullanmaya başladım..sonra serklaj için gittiğim prof. kullandığım ilaçları sordu progestan için bu haftalarda gerek yok işe yaramaz neden başlattı ki doktorun dedi..:26:.
progestanı kesicem dedi..şimdi kesmeyelim kanama falan yapar dedi..bi süre devam ettim.
serklajdan 2 hafta sonrada kontrolde progestanı kes dediii...
niye bırak dedi acaba..
gerçi her doktor bu konuda farklı düşünüyooo
merak ediyorum serklaj olan herkes kıullanıyormu bu ilacı?
Gurbetci canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Chnb MAŞALLLAH ne güzel oğullarınla birliktesin mutluluğunuz sağlığınız hiç bozulmasın.Ben hala adet olmadım diğer forumlardan bakıyorum histeroskopi sonrası adet gecikmeleri yaşayan varmış..Yarın Cem beyle randevum var Memoriale gidecem yarın oralarda olan var mı? :)
kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
buğlem....
alanur...
esma...
mina....
suden...
diye hamgisi daha guzel kizlar
nasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. hayırlısıyla sayılı günleriniz geçsin bebişlerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. ben oğlanı büyüttüm çalışmaya başladım dolayısıyla buraya da pek zaman ayıramıyorum. doğum yaptıktan sonra girmeyenlere kızıyorduk ama bende giremiyorum. sürekli takip edemeyince yeni gelen arkadaşlar oluyor hikayesini bilmeyince yorum yapılmıyor ama hep aklımdasınız arada bakıyorum.
bu arada ceylinirem arkadaşımız bana facede msj yazmış evde internet bağlantıları olmadığı için cepten girip okuyormuş ama yazamıyormuş merra1 de dr Ahmet beye gidiyormuş çok duygulanmış yaşadığı günler aklına gelmiş serklaj muayeneler falan... Ahmet beye devam etmesini ve bebeğini kucağına almasını diliyor
birde duyaydin canım melekceren arkadaşımız da bana özelden dr bilgilerini vermiş onları da vereyim sana güncellersin: Gaziantep'teyim. Serklajımı Halil İbrahim büyükbeşe yapmıştı. Burada Primer Hospital'da
Gözün aydın,geçmiş olsun canım,ağrı normal,uyu iyice dinlen şimdi dinlenmeye bebeğin de senin de çok ihtiyacınız varkizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
bana dua edem herkesten allah razi olsun sonra detayli anlatirim..
kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
Buğlem....
Alanur...
Esma...
Mina....
Suden...
Diye hamgisi daha guzel kizlar
kizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
Cok gecmis olsun canım ağrılar normal iki haftaya kadar da surebilir,bundan sonrası insallah guzel ve çabuk gecer senin icinkizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
dr iyi gectogini soyledi
dr iyi gectogini soyledi
dr iyi gectogini soyledi
canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun. inşallah güzel geçecek...
feryal canım kazayla ilgili sıkıntı yok di mi?
bade az kaldı korunma süren bitiyor ovulasyon testi aldın mı?
ben de ev işlerine devam. kanamam da bitiyor sonra yine başlıyor yine başladı. sanırım 40 ım çıkınca da bitmez
Canım ben gecelik almıştım buradaki arkadaşların tavsiyesiyle,gerçekten de rahat ettim,çorap,terlik,günlük ped(normal pedlik bir kanama olmuyor),devlette olacaksa wc kağıdı,havlu kağıt,sıvı sabun,yaz mevsimi idi ama üşümüştüm annem ekstradan pike getirmişti onu da örtünmüştüm,iç çamaşırı ve gecelikten birkaç tane al yanına lazım oluyor,ben çok terliyorum şahsen(hala daha),şimdilik aklıma gelenler bunlarArkadaşlar serklaj ameliyatına giderken neler koymak lazım çantaya?Pijama filan nasıl olsa daha iyi olur?Şimdiden ayarlamakm istiyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Serklaj olan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?