Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Geçmiş olsun canım. Gerçi ben o hafları ysşamadığın için bilmiyorum canım. Herhalde ileri haftalarda olduğundandır uykusuzluğun öyle derlerya.
Normalde bana da olur kafama birşey taktığım zaman sonra herşeyi takmaya başlarım düşünce düşünceyi kovalar. Bunu bir uzmana sormuştum bana demişti. Beynin görevi düşünmektir. Fakat her düşündüğü doğru değîldir. Şimdi böyle olunca öyle diyorum kendime ve rahatlıyorum.

Haklısın CNm, bir daha hamilelik yasamayacağım aslında tadını çıkarmak lazım

Tamam canım, en doğru kararı verirsin sen

güzel söylemiş doktor,
Dün gece şükür iyi gecti, bu sabah zinde kalktım
Oğlumu hazırladım, komşular gelecek almaya birazdan

Hayırlı cumalar canlar.
Yüce mevlam sağlık sıhhat ve rahatlık versin hepimize.
Rabbim dualarımızı kabul eklesin.

Gurbetçii
Canım Rabbim yanında olsun canım. Hayır haberlerini bekliyoruz.

Günaydınlar..

Gurbetçi birazdan serklaja girecek.. canım yaa herşey yolunda gitsin inşallah.

Bugün kar yağışı durdu İstanbul da işe rahat gelebildim..

Oğlum evde babaannesiyle.. kreşler de tatilmiş..

canım dualarım seninle Allah yardımcın olsun. inşallah güzel geçecek...

canım ben iş yapmadım hep yattım 28 kadar bence tedbiri elden bırakma... biz seninle kürtaj topiğinde bir ara yazışmıştık di mi?:26:

aRDA Bey 34 e dek yarım doz proluton depot kullandırıyor her hafta. cemil bey bu iğneden tam doz kullandırıyor...

güzel haberlerle gel canım bekliyorum haberlerini....

kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
buğlem....
alanur...
esma...
mina....
suden...
diye hamgisi daha guzel kizlar

mina, esma

tuba canım ben de seni merak ediyordum sevindim. eşinin teliyle aradın diye kaydetmedim nonu. bana özelden yazar mısın?
delikanlım nasıl?

hidennisko canım son ay öyle oluyor canım...uykudan bir şey de anlaşılmıyor...

metal endol hakkın da bitmiş. olsun inşallah bir şey olmayacak...

melek 81 bence drnin cebinden ara sonucu bildir. valla bu raporu niye vermek istemiyor bu havada normal hamileye zor bence arada al sağlık ocağı bile verir...

minibebi dr ismi yazmıştı proftu adı bülentti ama soyadını unuttum ...

feryal canım kazayla ilgili sıkıntı yok di mi?

bade az kaldı korunma süren bitiyor ovulasyon testi aldın mı?

ben de ev işlerine devam. kanamam da bitiyor sonra yine başlıyor yine başladı. sanırım 40 ım çıkınca da bitmez

kizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
bana dua edem herkesten allah razi olsun sonra detayli anlatirim..

dr iyi gectogini soyledi
Gözün aydın,geçmiş olsun canım,ağrı normal,uyu iyice dinlen şimdi dinlenmeye bebeğin de senin de çok ihtiyacınız var

kizlar demin kiz isimlerine baktim sunlari begendim ...
Buğlem....
Alanur...
Esma...
Mina....
Suden...
Diye hamgisi daha guzel kizlar

bunca zahmete katlanıyorsunuz bebeklerinizin olması için...kaç tane düşük yaptıktan sonra sonunda 1 tane sağlıklı dünyaya getiriyorsunuz inşallah....öyle bi isim düşünki geç ve zorluklarla gelen bir bebek....allah bebeğe sağlıklı uzun ömürler verir inşallah...bunun için adını ""ömür"" koyabilirsin isminin anlamıyla yaşasın kızın :)

dr iyi gectogini soyledi

Canım benim Allahım ağrını tez zamanda gidersin inşallah..Yardımcın olsun..Herşey yolunda gitsin.Bu mubarek günde rabbim yanında olsun.hayırlısıyla evine dönde anlatırsın canım.Çok geçmiş olsun..7 AY SONRA HASTANEYE GİDİŞİNDEDE İNŞALLAH BEBİŞİM OLDU DİYE YAZACAKSIN.

Az kaldı canım heyecan,korku artıyor gitgide..Almadım daha testi..1 ay denedikten sonra falanmı alsam dedim.Du bakalım:)
Sende iyisin maaşallah..Ahmet ardamızda iyidir.

Canim sagol
Dukkanda masraf var ama bahar gibi yapilacak artik.
Demir kapi ve cercelerde ama simdilik kaynak yapilip tutturuldu ve camlar degisti makinalar saglam.cok.sukur.

Sen neler yapiyorsun birkez aradim tlf kapaliydi
Bu aralar telasin coktur diye tekrar arayip rahatsiz etmekte istemedim
Iki oglusunaa ve kendine iyi bak

Arkadaşlar serklaj ameliyatına giderken neler koymak lazım çantaya?Pijama filan nasıl olsa daha iyi olur?Şimdiden ayarlamakm istiyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Serklaj olan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Canım ben gecelik almıştım buradaki arkadaşların tavsiyesiyle,gerçekten de rahat ettim,çorap,terlik,günlük ped(normal pedlik bir kanama olmuyor),devlette olacaksa wc kağıdı,havlu kağıt,sıvı sabun,yaz mevsimi idi ama üşümüştüm annem ekstradan pike getirmişti onu da örtünmüştüm,iç çamaşırı ve gecelikten birkaç tane al yanına lazım oluyor,ben çok terliyorum şahsen(hala daha),şimdilik aklıma gelenler bunlar

kizlar saat 4:30 veya 5 gibi eve geldim cok yavas geldik ama yorucuydu ve 5. katta oturdugum icin esim ve esimin arkadasi sandalye ile yukariya cikardi sagolsun ondanda cok yoruldum geldigim gibi arkadasin esi corba yapmis onu icip yattim..
ha bu arada bana da tanpon komamislar..
habu arada sutanesi geldi ama gorusemedik hastane yonetimi izin vermedi cok uzuldum bu duruma canim bekledi bekledi gitti esimle gorusmus yanlis ..

çok şükür bebeler ben geldim pc yapıldıartık sizlerleyim gurbetim çok şükür serklajın olmuş bebem çok sevindim dilerim rabbimden 40 hafta göstersin sen benim can yoldaşımsın senle ben aynıyız biliyorsun seninde benimde 2 oglan 1 kızımız öldü hadi görüyüm seni sen başarıcaksın bu seefer ben inanıyourm canım işşallah bende başarıcem şubatın 16 ablamın kızı evleniyor ona gidicem anacıgımı getiricem istanbula sonra ver elini bebek çalışmalarıişşallah bu sefer herşey güzel olcek öyle inanmam lazım chnbcim şükür kavuştun eşine ogluna igneleri regrete söyledi bebem aradı konuştuk hatunlabazen diyorum el düşündügü gibi akrabalarımda düşünse pc arkadaşım sayesinde yaptırdım eşi bilgisayarcı kkdan arkadaş kompile o yolladı kargoyla pc içini eşim yaptı bak burdayım çok agladım hemde hediye yollamış bana saç düzleştirici sanki derten sıkıntıdan saçım kaldıyaen çok agladıgımda hediyenin içinde para olması harçlık yollamış bana aradı beni aglamamı duyunca paşa neden aglıyoursun dedi dedim bu ney şimdi biz kardeşiz degilmi dedi sen olsan yapmazmısın okadar zor günümde yanımdaydın sen seni şimdi izin ver ben sana yardım diyim dedianlıcagın ne demişler ne veriirsenn elinle o gelir seninleonada dedim siz elsiniz düşünün beni akrabalarım düşünmesin neyse ya olay bebege hemile kalmak degil olay sonunu getirebilmek bu sefer bebeg vesile olsamda hiç kötü düşünmek istemiyourm işşallah :18::18::18:
kızlar ben geldim nerdesiniz bakalım beni özleyen varmı hu huyoklugum belli oldumu merak ettim çabuk süleyin paşanıza şirincede 4 kere deprem olmuş kıyamet asıl orda koptu haberleri yok dedülerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…