- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.041
kizlar saat 4:30 veya 5 gibi eve geldim cok yavas geldik ama yorucuydu ve 5. katta oturdugum icin esim ve esimin arkadasi sandalye ile yukariya cikardi sagolsun ondanda cok yoruldum geldigim gibi arkadasin esi corba yapmis onu icip yattim..
ha bu arada bana da tanpon komamislar..
habu arada sutanesi geldi ama gorusemedik hastane yonetimi izin vermedi cok uzuldum bu duruma canim bekledi bekledi gitti esimle gorusmus yanlis ..
canım ben çorap iç çamaşırı pijama ve sabahlıklı gecelik koymuştum havlı kagıt orkit koymuştum iç çamaşırını çok alArkadaşlar serklaj ameliyatına giderken neler koymak lazım çantaya?Pijama filan nasıl olsa daha iyi olur?Şimdiden ayarlamakm istiyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Serklaj olan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.
kizlar saat 4:30 veya 5 gibi eve geldim cok yavas geldik ama yorucuydu ve 5. katta oturdugum icin esim ve esimin arkadasi sandalye ile yukariya cikardi sagolsun ondanda cok yoruldum geldigim gibi arkadasin esi corba yapmis onu icip yattim..
ha bu arada bana da tanpon komamislar..
habu arada sutanesi geldi ama gorusemedik hastane yonetimi izin vermedi cok uzuldum bu duruma canim bekledi bekledi gitti esimle gorusmus yanlis ..
canım ben çorap iç çamaşırı pijama ve sabahlıklı gecelik koymuştum havlı kagıt orkit koymuştum iç çamaşırını çok alıslak mendil almıştım gülme ama çamaşır suyu yumuşatıcı küçük bir şaşala koymuştum wc gitmeden onunla yıkıyodum sonra wc yapıyordum malum sigorta hastanesi küçük bir bebek yastıgı aldım arabayla giderken yattım arka koltukta terlik koymuştum geceligi serklajdan sonra giymiştim çıkarkende pişamamı allah yardımcını olsun kardeşlerim benim siz serklajı olun ben arkanızdan gelicem işşallah bende bu popo korkusu olmazsa tabe
canım bendede yoktu sadece uyandıgımda altımda dayanılmaz bir agrı vardı 3 gün ara ara kanamam gelmişti sonra geçti şimdi gene serklaja gitsem güle oynaya gdierim yeminle işşallah bu sefer durucak ben inanıyorum aklıma brişey takıldı biri beni aydınlatırsa sevinicem yeminleşimdi ben hem kan sulandırıcı igne ve hap kullanıcamya serklaja gderken ne zaman önce kesicem ilaçları:44::44::44:
bende bundan sonra öle yapıcem farzedicem merak etme senhoşgeldin........
Tabi artık başla canım çalışmalara. Rabbim izniyle bu sefer herşey yolunda gidecek ve sende yavrunu kucaklayacaksın.
şu akrabalarını da düşünüp daha fazla üzme kendini. Farzet kimsen yok veya hiç durumları yok.
Canım sulandırıcı konusunda bilği sahibi değilim.
hosgeldiñnnn
:79::79::79::79::79::79::79:
Merhaba kızlar nasılsınız ?Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Hepinizi öpüyorum .Bugün Cem bey muayene etti beni bide ne görsün 7 -8 tane yumurta gördü.Çok iyi tüp bebektede bu kadar olursa çok çok iyi dedi .Şimdi ümitlendim dedi.Adetini bekle başlayalım olursun yakında dedi.Valla çok mutlu oldum seviyorum doktorumu.Sonra eve geldim adet oldum Yarın tüp bebek tedavisinine başlıycaz.2013 ün ilk ayı bebişim benimle olur Allahın izniyle inşallah..
ya iğne falan vermediii..kullandığım progestanıda kestirdiiii :26:Ben kullandım.ama
27. haftadan sonra yeni bıraktık. Bıraktın mı bilmem aama bence ne şeytan gör ne salavat getir)) İğne varmı ayrıca?
canım ben iş yapmadım hep yattım 28 kadar bence tedbiri elden bırakma... biz seninle kürtaj topiğinde bir ara yazışmıştık di mi?:26:
Merhaba kızlar nasılsınız ?Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Hepinizi öpüyorum .Bugün Cem bey muayene etti beni bide ne görsün 7 -8 tane yumurta gördü.Çok iyi tüp bebektede bu kadar olursa çok çok iyi dedi .Şimdi ümitlendim dedi.Adetini bekle başlayalım olursun yakında dedi.Valla çok mutlu oldum seviyorum doktorumu.Sonra eve geldim adet oldum Yarın tüp bebek tedavisinine başlıycaz.2013 ün ilk ayı bebişim benimle olur Allahın izniyle inşallah..
kizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
bana dua edem herkesten allah razi olsun sonra detayli anlatirim..
Az kaldı canım heyecan,korku artıyor gitgide..Almadım daha testi..1 ay denedikten sonra falanmı alsam dedim.Du bakalım:)
Sende iyisin maaşallah..Ahmet ardamızda iyidir.
Canim sagol
Dukkanda masraf var ama bahar gibi yapilacak artik.
Demir kapi ve cercelerde ama simdilik kaynak yapilip tutturuldu ve camlar degisti makinalar saglam.cok.sukur.
Sen neler yapiyorsun birkez aradim tlf kapaliydi
Bu aralar telasin coktur diye tekrar arayip rahatsiz etmekte istemedim
Iki oglusunaa ve kendine iyi bak
Arkadaşlar serklaj ameliyatına giderken neler koymak lazım çantaya?Pijama filan nasıl olsa daha iyi olur?Şimdiden ayarlamakm istiyorum.Cevap verirseniz sevinirim.Serklaj olan arkadaşlara geçmiş olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah.
çok şükür bebeler ben geldim pc yapıldıartık sizlerleyim gurbetim çok şükür serklajın olmuş bebem çok sevindim dilerim rabbimden 40 hafta göstersin sen benim can yoldaşımsın senle ben aynıyız biliyorsun seninde benimde 2 oglan 1 kızımız öldü hadi görüyüm seni sen başarıcaksın bu seefer ben inanıyourm canım işşallah bende başarıcem şubatın 16 ablamın kızı evleniyor ona gidicem anacıgımı getiricem istanbula sonra ver elini bebek çalışmaları işşallah bu sefer herşey güzel olcek öyle inanmam lazım chnbcim şükür kavuştun eşine ogluna igneleri regrete söyledi bebem aradı konuştuk hatunla bazen diyorum el düşündügü gibi akrabalarımda düşünse pc arkadaşım sayesinde yaptırdım eşi bilgisayarcı kkdan arkadaş kompile o yolladı kargoyla pc içini eşim yaptı bak burdayım çok agladım hemde hediye yollamış bana saç düzleştirici sanki derten sıkıntıdan saçım kaldıya en çok agladıgımda hediyenin içinde para olması harçlık yollamış bana aradı beni aglamamı duyunca paşa neden aglıyoursun dedi dedim bu ney şimdi biz kardeşiz degilmi dedi sen olsan yapmazmısın okadar zor günümde yanımdaydın sen seni şimdi izin ver ben sana yardım diyim dedi anlıcagın ne demişler ne veriirsenn elinle o gelir seninle onada dedim siz elsiniz düşünün beni akrabalarım düşünmesin neyse ya olay bebege hemile kalmak degil olay sonunu getirebilmek bu sefer bebeg vesile olsamda hiç kötü düşünmek istemiyourm işşallah :18::18::18:
kızlar ben geldim nerdesiniz bakalım beni özleyen varmı hu huyoklugum belli oldumu merak ettim çabuk süleyin paşanıza şirincede 4 kere deprem olmuş kıyamet asıl orda koptu haberleri yok dedülerin
ya iğne falan vermediii..kullandığım progestanıda kestirdiiii :26:
ama burada okudumki herkes ya parogestanı yada iğne kullanıyor....
ve başlamaya karar verdim...doktordan habersiz olacak ama napim yaaaa içim rahat etmicek yoksaaa
ewet canım yazışmıştık doğru hatırlıyosun....
sağolun hepiniz bunları okudukça bende tedbirli davranıyorum...
elimden geldiğince kalkmamaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?