Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok şükür evine gelmişsin canım. Keske tel nonu alsaymışım. Merak ettim.
Yol kısa da olsa insan kendini sıkıyor. Merdiven çıkmasında sıkmışsındır kendini canım yorulman normal. Hem daha çok yeni. Bu gece ve yarında yorgunluğun devam eder.
Sutanesi ile görülememişsin. Neden izin vermedilerki.

Allah rahatlık versin canım.

canım ben çorap iç çamaşırı pijama ve sabahlıklı gecelik koymuştum havlı kagıt orkit koymuştum iç çamaşırını çok al ıslak mendil almıştım gülme ama çamaşır suyu yumuşatıcı küçük bir şaşala koymuştum wc gitmeden onunla yıkıyodum sonra wc yapıyordum malum sigorta hastanesi küçük bir bebek yastıgı aldım arabayla giderken yattım arka koltukta terlik koymuştum geceligi serklajdan sonra giymiştim çıkarkende pişamamı allah yardımcını olsun kardeşlerim benim siz serklajı olun ben arkanızdan gelicem işşallah bende bu popo korkusu olmazsa tabe

canım bendede yoktu sadece uyandıgımda altımda dayanılmaz bir agrı vardı 3 gün ara ara kanamam gelmişti sonra geçti şimdi gene serklaja gitsem güle oynaya gdierim yeminle işşallah bu sefer durucak ben inanıyorum aklıma brişey takıldı biri beni aydınlatırsa sevinicem yeminleşimdi ben hem kan sulandırıcı igne ve hap kullanıcamya serklaja gderken ne zaman önce kesicem ilaçları:44::44::44:

Hoşgeldin........
Tabi artık başla canım çalışmalara. Rabbim izniyle bu sefer herşey yolunda gidecek ve sende yavrunu kucaklayacaksın.
Şu akrabalarını da düşünüp daha fazla Üzme kendini. Farzet kimsen yok veya hiç durumları yok.
Canım sulandırıcı konusunda bilği sahibi değilim.

Merhaba kızlar nasılsınız ?Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Hepinizi öpüyorum .Bugün Cem bey muayene etti beni bide ne görsün 7 -8 tane yumurta gördü.Çok iyi tüp bebektede bu kadar olursa çok çok iyi dedi .Şimdi ümitlendim dedi.Adetini bekle başlayalım olursun yakında dedi.Valla çok mutlu oldum seviyorum doktorumu.Sonra eve geldim adet oldum Yarın tüp bebek tedavisinine başlıycaz.2013 ün ilk ayı bebişim benimle olur Allahın izniyle inşallah..

bende bundan sonra öle yapıcem farzedicem merak etme sen
hosgeldiñnnn

:79::79::79::79::79::79::79:

inan okuduguma şu kelmeler çıktı canım canım agzını yerimhoş bulduk bebem beni düşündügün içinkızlar degişik birşey yok işşallah geçmişe gdiemedim malum pc yeni yapıldı yeni geldim ne var ne yok bakalım

mesajın için çok teşekkür edrim ancak toplam msj sayım 100 olmadığından özelden mesaj atamadım,ama msjın beni mutlu etti.
ceylinirem bebeğini kucakladı diye hatırlıyorum darısı başıma inş.Birde ceylinirem çalışıyormu.Doktor bana çalışabilirsin diyor şimdilik kendi çabalarımla raporluyum.Doktoruma güvenmelimiyim,onun doğumu falan nasıl geçmiş acaba...

cnm hoş geldin burada herkezin yeri ayrı

sayılı günlerin kalmış senin bebeğine atacağın ilk adımlar için

hayırlısıyla inş cennet kokulu bebeğine kavuşacaksın

cnm çok çok geçmiş olsun

sağlıcakla bunu da atlattın inş

sıra geldi 40. haftalarda yazacağın güzel haberlere

Paşam hoşgeldin kuzum,iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz senin de yuvarlandığın günleri görücez inşallah

Son düzenleme:

Hay maşallah. Hadi bakalım hayırlısıyla herşey yolunda gidecek inşallah.

Ben kullandım.ama
27. haftadan sonra yeni bıraktık. Bıraktın mı bilmem aama bence ne şeytan gör ne salavat getir )) İğne varmı ayrıca?
ya iğne falan vermediii..kullandığım progestanıda kestirdiiii :26:

ama burada okudumki herkes ya parogestanı yada iğne kullanıyor....

ve başlamaya karar verdim...doktordan habersiz olacak ama napim yaaaa içim rahat etmicek yoksaaa

canım ben iş yapmadım hep yattım 28 kadar bence tedbiri elden bırakma... biz seninle kürtaj topiğinde bir ara yazışmıştık di mi?:26:

ewet canım yazışmıştık doğru hatırlıyosun....

sağolun hepiniz bunları okudukça bende tedbirli davranıyorum...
elimden geldiğince kalkmamaya çalışıyorum...

Gurbetçi evine gelmissn cok şükür, yorma fazla kendini birkaç gün

Paşam hoş geldin Sefa getirdin

Saftunc yumurtaların sayısının iyi olmasına cok sevindim, bebis haberi bekliyoruz yakında

Hadi bakalim.hayirlisi olsun
cooook sevindim.:81:
Demekki adet gecikmen yasadigin stres dolayisiylaymis
yarin baslayacak olan tedavin pozitif sonuclanacak insallah

kizlar yeni ciktim iyi gecti kasik kagrim var ve cok uykum..
dr iyi gectogini soyledi
bana dua edem herkesten allah razi olsun sonra detayli anlatirim..

Canım geçmiş olsun. çok güzel olacak bu sefer her şey inşallah... sutanesi ile görüşememene şaşırdım. bana izin vermişlerdi regrete gelmişti...

Az kaldı canım heyecan,korku artıyor gitgide..Almadım daha testi..1 ay denedikten sonra falanmı alsam dedim.Du bakalım:)
Sende iyisin maaşallah..Ahmet ardamızda iyidir.

Al ilk aydan bence hemen bekliyoruz güzel haberlerini...

cana geleceğine mala gelsin... makinalar sağlammış şükür...

gecelik tavsiye ederim canım...terlik diş fırçası ve macunu(kalacaksan), saçını toplayacak toka, ıslak mendil...

canım kk arkadaşlığı başkadır. ortak dertler yaşayanlar daha samimi oluyor. bakalım yazdırırsam ben sana gönderirim iğneden... ama artık muadili yazılıyor galiba. olur mu yazdırayım mı muadilini?

aaa canım ne güzel bir haber. çok sevindim inşallah yine çok olur... iğnelere başlıyorsun yarın demek. ...

canım bence de kesme progestanı...

kızlar bizim tüm eşyalar bozuldu dedim ya bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli... giyecek hiçbir şeyim yok...

büyük oğlan kardeşini ayağında salladı. sakınmıyorum kıskançlık az olsun diye...

ev işleri de bitmek bilmiyor... misafir safhası başlamadı daha...

Chnb özlüyoruz seni, yokluğun hissediliyor
Sofikacim da giremiyor artık pek
Bakalım ben dogurunca ne alemlerde olacağım
Çamaşır makineniz hayırlı olsun, mis gibi yapsın kuzularının çamaşırlarını :))
Sende yorma kendini hemen, büyük is varsa bir Seferlik kadın tut olmadı

Günaydıın kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Benimde Gönlüm hep sizlerle güzel haberlerinizle.Bugün iğneye başlıyoruz ablam ilaçlarımı aldı hemen medicalci.Allahın izniyle biz onun verdiği akılı ve mantığı kullanarak onun verdiği ilim irfanla güçlü kuvvetti doktorlara gidiyoruz.Allahım hiçbir isteği geri çevirmez biz yeterki canı gönülden isteyelim ama her zaman hayırlısı hayırlısı isteklerinizide tam dileyin kızlar.Ben akıllı sağlıklı şanslı kaderi kısmeti açık Allahımın onu iyi insanlarla karşılaştıracağı evlatlar diliyorum.Çok pozitifim eminim her şey güzel olacak.Sizleride seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…