- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.061
Iyi yapmışsın canım,ben doğduğumda büyük ablam 7,diğer ablam 5 yaşındaymış,benim annem de kıskançlık olmasın diye bi yandan gözetler bi yandan beni ablamlara verirmiş,altımı değiştirirlermiş,evcilikte oyuncak bebek yaparlarmışkızlar bizim tüm eşyalar bozuldu dedim ya bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli...giyecek hiçbir şeyim yok...
büyük oğlan kardeşini ayağında salladı. sakınmıyorum kıskançlık az olsun diye...
ev işleri de bitmek bilmiyor...misafir safhası başlamadı daha...
kızlar bizim tüm eşyalar bozuldu dedim ya bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli...giyecek hiçbir şeyim yok...
büyük oğlan kardeşini ayağında salladı. sakınmıyorum kıskançlık az olsun diye...
mrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
5 ggün içmedim ...canım bence de kesme progestanı...
mrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
cnm hoş geldin burada herkezin yeri ayrı
sayılı günlerin kalmış senin bebeğine atacağın ilk adımlar için
hayırlısıyla inş cennet kokulu bebeğine kavuşacaksın
Paşam hoşgeldin kuzum,iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzsenin de yuvarlandığın günleri görücez inşallah
hoş bulduk topilik anneGurbetçi evine gelmissn cok şükür, yorma fazla kendini birkaç gün
Paşam hoş geldin Sefa getirdin
Saftunc yumurtaların sayısının iyi olmasına cok sevindim, bebis haberi bekliyoruz yakında
öyle canım ne demişler ev acırda akraba acımaz demişler zamanında çok iyiligim oldu bu bayana yaptıklarım bir bir önüme geliyorCanım geçmiş olsun. çok güzel olacak bu sefer her şey inşallah...sutanesi ile görüşememene şaşırdım. bana izin vermişlerdi regrete gelmişti...
Al ilk aydan bence hemen bekliyoruz güzel haberlerini...
cana geleceğine mala gelsin... makinalar sağlammış şükür...
gecelik tavsiye ederim canım...terlik diş fırçası ve macunu(kalacaksan), saçını toplayacak toka, ıslak mendil...
canım kk arkadaşlığı başkadır. ortak dertler yaşayanlar daha samimi oluyor. bakalım yazdırırsam ben sana gönderirim iğneden... ama artık muadili yazılıyor galiba. olur mu yazdırayım mı muadilini?
aaa canım ne güzel bir haber. çok sevindim inşallah yine çok olur... iğnelere başlıyorsun yarın demek. ...
canım bence de kesme progestanı...
35 i devirdik :)))))
canım ben bir hafta sonra gitmiştim ozaman çagırmıştı kan sulandırıcısınada bir hafta sonra o dedi diye başladım dogum ettigimde kanım çok sulanmıştı ilaç kullandıgımdan kanımı katılaştırmışlardı doktorlar onu biliyorum sen doktoru ara ebem 1 hafta sonra git yoksa ben gdier o doktoru döverim başka doktor yokmu yaw ona gitsem :18::18::18:mrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
hoş bulduk bebeler evi toplucem yemek var yapılıcek anacım bugün çok iş varGurbetçiiiiiii nasılsın canım?Nasıl gidiyor dinlenebildinmi?Anlatçaktın dün neler oldu?
Paşam hoşgeldin arkadaşaım..Sefalar getirdin:)
Sıkma canını banada doktorum dikişden 1 ay sonra gel demişti öylede yaptım ters bisey hissedersen ararsın ben o surecde kaç kere aradım gel demedi demekki attıgı dikişe güveniyor bildig bisey var icin rahat olsun. Bunları düşünmemrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
İyi yapıyorsun canım zamanla alisacatirkızlar bizim tüm eşyalar bozuldu dedim ya bugün çamaşır makinası aldık. eşimle gittik süt bıraktık arduliye...anneanne baktı. sırt çantası da aldım. bebek için...pantolon aldım beli lastikli...giyecek hiçbir şeyim yok...
merhaba anneler ben normalde hazıran annelerı topıgındeyım su anda 17,haftam bıtmek uzere.topıktekı gurbetcı arkadasımıza bır soru sormustum cevaplamamıstı onu burda buldum sonunda.benım rahım kalp seklınde ılk hamılelıgımı ogrendıgımde progesterona basladım cunku ben adet goruyorum sanmıstım oysa hamıleymısım.1,5 yıl hamıle kalamadım rahım fılmı hısteroskopı ıle rahım duzeltılmeye calıstı cok derın perde degıl aslında ama ben yındede amelıyat olmak ıstedım.burada bu durumda olan arkadslra dıkıs atılmıs bana oyle bırsey yapılmadı.rahım boyu 13.haftada 3,61 olculdu bu normalmı sızce.doktor sorun olmayacagını soyledı ama hep rahım anomalısı olanlara dıkıs atılmıs cok korkuyorum.
Sıkma canını banada doktorum dikişden 1 ay sonra gel demişti öylede yaptım ters bisey hissedersen ararsın ben o surecde kaç kere aradım gel demedi demekki attıgı dikişe güveniyor bildig bisey var icin rahat olsun. Bunları düşünme
İyi yapıyorsun canım zamanla alisacatir
Makinan hayırlı olsun güle güle kullan bizimde kombi gitti tam zamanini buldu yenisini aldık ama İgdaş'a gazı verene kadar doğurmasam bari
Canım ben de dikişten 4 hafta sonraya gitmiştim dr yemrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
İyi canım cok şükür saglikla ilgili bı sıkıntısı yok sadece kilosu az 1350kg di hatta dün taburcu ediyorlardı ama doktor vazgeçmiş Pazartesi vereceklermis 3-4 ay ziyaretçi yasak ozel bakım gerekiyormuşCanım hanidir soracağım eltinin bebeği nasıl oldu.
Canlar bugün ben bir garibim. Hadi hayırlısı. Rabb'ime sığındım.
İyi canım cok şükür saglikla ilgili bı sıkıntısı yok sadece kilosu az 1350kg di hatta dün taburcu ediyorlardı ama doktor vazgeçmiş Pazartesi vereceklermis 3-4 ay ziyaretçi yasak ozel bakım gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?