- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.081
Canım 1.5 aydır kuvezdeydi anne sütunu basından beri alıyor son bir haftadır felan emziriyordu o da damla damlaymisMaşallah BarekAllah
Nekadardır yoğun bakımda. Anne sütü alıyorsa çabuk toparlar. Rabbim kolaylık versin eltine.
Kızlaar bu ay tedaviye başlayamıyoruz.Yumurtalarım çok büyükmüş birde fazla bize küçük lazım dediler.GİNERO doğum kontrol hapı verdiler bugün başla bitince 3 gün sonra kontrole gel dediler.14 ocakta randevum var yani Cem bey tekrar değerlendirecekmiş.Akapunktura gittiğimi söyledim Arzu hanım akapunkturun iyi gediğine dair çalışmalar makaleler var dedi.Şuanda görülen yumurtalalarla AMH sonucun ters orantılı dedi.Transfere kadar akapunktura devam edebilirsin dedi.Böyle böyle işte bekliycez sağlığımız yerinde olsunda geç olsun güç olmasın.
işşallah canım hepimiz içinde
sagol bebem
hoş bulduk topilik anne
öyle canım ne demişler ev acırda akraba acımaz demişler zamanında çok iyiligim oldu bu bayana yaptıklarım bir bir önüme geliyor
işşallah 40 haftalarıda görürsün bebem benim anlamadıgım birşey var öncekinde doktor neden diktiki rahimini:44::44:
canım ben bir hafta sonra gitmiştim ozaman çagırmıştı kan sulandırıcısınada bir hafta sonra o dedi diye başladım dogum ettigimde kanım çok sulanmıştı ilaç kullandıgımdan kanımı katılaştırmışlardı doktorlar onu biliyorum sen doktoru ara ebem 1 hafta sonra git yoksa ben gdier o doktoru döverim başka doktor yokmu yaw ona gitsem :18::18::18:
hoş bulduk bebeler evi toplucem yemek var yapılıcek anacım bugün çok iş varanca işlerimi bitirim gelirim bebeler
merhaba anneler ben normalde hazıran annelerı topıgındeyım su anda 17,haftam bıtmek uzere.topıktekı gurbetcı arkadasımıza bır soru sormustum cevaplamamıstı onu burda buldum sonunda.benım rahım kalp seklınde ılk hamılelıgımı ogrendıgımde progesterona basladım cunku ben adet goruyorum sanmıstım oysa hamıleymısım.1,5 yıl hamıle kalamadım rahım fılmı hısteroskopı ıle rahım duzeltılmeye calıstı cok derın perde degıl aslında ama ben yındede amelıyat olmak ıstedım.burada bu durumda olan arkadslra dıkıs atılmıs bana oyle bırsey yapılmadı.rahım boyu 13.haftada 3,61 olculdu bu normalmı sızce.doktor sorun olmayacagını soyledı ama hep rahım anomalısı olanlara dıkıs atılmıs cok korkuyorum.
cnm seni hatirladim kusura bakma cvp verememe sebebim ben haziran annelerine sik girmiyorum girsemde bir bakiyorumki konular almis basini gitmis gecmisi okuyamiyorum en son sayfayi okuyup cikiyorum kusura bakma cnm ...
rahim ameliyati perde olan cok arkadas var onlarin hepsine dikis atildi hatta hidenisko arkadasta 1. hamileliginde atildi suan 2.hamileligi ona atilmadu bu kez dr devamli hatirlat ve dr perinatolop olmasina cok dikkat et cnm..
tekrar kusura bakma cnm ben cogunlukta bu topikteyim burda bulabilirsin cnm beni..
kizlar insallah bi ay icinde kizima bi sey olmaz...
Kızlaar bu ay tedaviye başlayamıyoruz.Yumurtalarım çok büyükmüş birde fazla bize küçük lazım dediler.GİNERO doğum kontrol hapı verdiler bugün başla bitince 3 gün sonra kontrole gel dediler.14 ocakta randevum var yani Cem bey tekrar değerlendirecekmiş.Akapunktura gittiğimi söyledim Arzu hanım akapunkturun iyi gediğine dair çalışmalar makaleler var dedi.Şuanda görülen yumurtalalarla AMH sonucun ters orantılı dedi.Transfere kadar akapunktura devam edebilirsin dedi.Böyle böyle işte bekliycez sağlığımız yerinde olsunda geç olsun güç olmasın.
İyi canım cok şükür saglikla ilgili bı sıkıntısı yok sadece kilosu az 1350kg di hatta dün taburcu ediyorlardı ama doktor vazgeçmiş Pazartesi vereceklermis 3-4 ay ziyaretçi yasak ozel bakım gerekiyormuş
Allah Allah , yumurtaların büyük olması iyi degilmiymis
Hayırlısı olsun CNm
Arda beye aynı soruyu sordum, beni bosuna mı dikti ilk bebekte diye
Cevap vermeme hakkımı kullanıyorum dedi
Sanırım önlem amacliydi,yani dikilmese de olurdu
Bilemiyorum
Bn septum ameliyatı oldum, arkadasımda yazmış,ilkinde doktorum dikiş attı
Aa şimdiki bebeğimde düzenli rahim ölçümlerim sonucu doktorum gerek görmedi
Allaha şükür bu günlere geldik
icini ferah tut CNm, bisicik olmaz, risk olsa doktor 1 ay sonra gel demezdi
Benimde kuzum bugün babası ile dışarı çıktı, arkadasi ile çarpışmış, dudağı yarılmış
Zor durdurmuşlar kanamasını hastaneye falan gitmişler
şimdi sis ve mor dudağı, icim sızlıyor baktikca
Cok nazara geliyor benim kuzum kızlar yaaa
Sıkma canını banada doktorum dikişden 1 ay sonra gel demişti öylede yaptım ters bisey hissedersen ararsın ben o surecde kaç kere aradım gel demedi demekki attıgı dikişe güveniyor bildig bisey var icin rahat olsun. Bunları düşünme
İyi yapıyorsun canım zamanla alisacatir
Makinan hayırlı olsun güle güle kullan bizimde kombi gitti tam zamanini buldu yenisini aldık ama İgdaş'a gazı verene kadar doğurmasam bari
Canım hanidir soracağım eltinin bebeği nasıl oldu.
Canlar bugün ben bir garibim. Hadi hayırlısı. Rabb'ime sığındım.
İyi canım cok şükür saglikla ilgili bı sıkıntısı yok sadece kilosu az 1350kg di hatta dün taburcu ediyorlardı ama doktor vazgeçmiş Pazartesi vereceklermis 3-4 ay ziyaretçi yasak ozel bakım gerekiyormuş
Iyi yapmışsın canım,ben doğduğumda büyük ablam 7,diğer ablam 5 yaşındaymış,benim annem de kıskançlık olmasın diye bi yandan gözetler bi yandan beni ablamlara verirmiş,altımı değiştirirlermiş,evcilikte oyuncak bebek yaparlarmış
Çamaşır makinanı güzel sağlıklı günlerde kullan canım
mrb kizlar bu gun agrilarim daha az ama cnm sikkin dr aradim demin bana bir ay sonra kontrol dedi bi ay cok degil mi siz dikisten ne zaman sonra kontrole gittiniz ve de coraspini de kullanma diyor ben ne yapiyim simdi..kanamam da gecti gibi pembe oldu..
Canım insanın kendi işini yapabilmesi büyük lütuf..Allah sağlık versin..Hamileyken,yatarken tuvalete gitmek bile çok büyük şeymiş bunu anlamıştım..Lavabo da el yüz yıkayabilmeyi bile çok özlemiştim.Allahım kimseyi elden ayaktan düşürmesin..Kendi işlerimizi mutlu ,huzurluca yapabilelim..Sen kalkarsın altından..Bunca şeyi arkanda bıraktın.
kızlar demeyi unuttum yeni face açtım arkadaşlık yolladım kabul edin beni öteki hesabımı sonra kapatıcem malum gebelik düşünüyorum sizlerle rahat yazışmam için gerekliydi bu eşimin sülalesini çıkardım aradan oldu bitti49 kişi bende ekliymiş saydım 2 gündür anam agladı kişileri öteki tarafa aktarıcem diye he
Chnb özlüyoruz seni, yokluğun hissediliyor
Sofikacim da giremiyor artık pek
Bakalım ben dogurunca ne alemlerde olacağım
Çamaşır makineniz hayırlı olsun, mis gibi yapsın kuzularının çamaşırlarını :))
Sende yorma kendini hemen, büyük is varsa bir Seferlik kadın tut olmadı
SLM kızlar sizlere ani kararla tedaviye başlayacağımı söylemeiştim
bir kaç günlük adet gecikmesi yaşadım ve dünden beri lekelenme şeklinde olunca dr gitmek şart oldu
gittik vee rahim kendini hazırlamış adet olacaksın istersen hemen başalayalım tedaviye dediler
tabii eşimde hemen tamam olur vee eve gelince vaz geçmeyeyim diye hemen orada ilk iğnem ypıldı
kısmetimizde ne var bu sefer yaşayıp göreceğiz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
bir kaç günlük adet gecikmesi yaşadım ve dünden beri lekelenme şeklinde olunca dr gitmek şart oldu
gittik vee rahim kendini hazırlamış adet olacaksın istersen hemen başalayalım tedaviye dediler
tabii eşimde hemen tamam olur vee eve gelince vaz geçmeyeyim diye hemen orada ilk iğnem ypıldı
kısmetimizde ne var bu sefer yaşayıp göreceğiz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Yok canım ısıtmıyor ev buz gibi 1haftadir k.validemde kalıyoruz proje degistig icin is biraz uzuyor ev darmadağın doguma kadar toparlayın diyordum kaldı öylesağ ol canım ağlayınca oğlum kardeşin ağlıyor diyorum hevesle gidip beşiği sallıyor...Allah size de asip etsin... kombi ısıtmıyor mu şimdi?
bizim 55 ekran tv miz de adamların kafalarını yarım gösteriyor...değişin beni diyor.
iyisindir inşallah...
en kısa zamanda sağlıkla çıksın inşallah...
he he o da iyiymiş...sağ olasın...
sağ ol canım. kalkacağım inşallah...
canım hayırısını diliyoruz hep. sonraki aya her şey güzel olacak inşallah...
hayırlı olsun facen...
Sağ ol canım ben de özlüyorum sizi...canım kadın yapamaz. bütün dolaplar karışmış. hem de atılacak şeyler de vardı onları da attım....
oğluna da geçmiş olsun. oku bol bol. aslında cevşen takmak lazım ben de unutuyorum...
Hayırlı olsun Allah emeklerinin karsiligni en guzel sekilde versinSLM kızlar sizlere ani kararla tedaviye başlayacağımı söylemeiştim
Canım hayırlı uğurlu olsun..Çok sevindim başlamana.Hayırlısıyla inşallah bu sefer güzel olacak herşey..Allah yolunuzu açık etsin..Murat Erdemiremi gittin?
Hayırlı olsun Allah emeklerinin karsiligni en guzel sekilde versin
merhaba kızlar nasılsınız..
gurbetçi serklajın hayırlı olsun canım, inşallah burdan güzel doğum hikayenide okuyacağız..
melekcim ince düşüncen için çok teşekkür ederim, inşallah tanışmak kısmet olur senle..
chnbcim makinen hayırlı olsun, senide çok özlüyoruz ama biliyoruz çok yoğunsun yinede arada bize zaman ayırıyorsun bu konuda çok başarılısın..
mumudihaba tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder..
paşam sende hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin kendini..
metalcim hadı hayırlısı otuzu görmüşsün sende..
eylügülü sende iyisin maşallah böyle doğuma kadar devam eder..
unuttuğum başka kimse varsa kusura bakmasın hepinizi çok seviyorum..
Hem cok sasirdim hemde cok sevndim.
Cok iyi olmus ne zaman baslasam ne zaman adet olurum gibi sikintilardan kurtulmussun
beklemek ne korkularimizi azaltiyor nede kaderi degistiriyor aksine yasadigimiz sureti zehir ediyor bize
Insallah hersey yolunda gidecek ve mis kokulu bebegine sende kavusacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?