- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.101
metacim..
rabbim yardimcin olsun cnm bi yasin oku istersen ferahlarsin..
kasilmalarim benimde var gibi geriliyor sanki kasiklarimin orasi endol kullaniyim diyorum korkuyorum bebegime zarar veririm diye bol su iciyorum ama yok yine ayni anlamadim rahmim dikise tepkimi veriyor ki ..
Hem cok sasirdim hemde cok sevndim.
Cok iyi olmus ne zaman baslasam ne zaman adet olurum gibi sikintilardan kurtulmussun
beklemek ne korkularimizi azaltiyor nede kaderi degistiriyor aksine yasadigimiz sureti zehir ediyor bize
Insallah hersey yolunda gidecek ve mis kokulu bebegine sende kavusacaksin
Canım benim.
Okuyunca çok ama çok sevindim.heyecenlandım. Rabbim herşeyi gönlünce versin. Yar ve yardımcınız olsun.
Allahım sana sığındık. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
mumudihaba cnm hayirli ugurlu olsun cnm insallah bu surecin saglikla gonul rahatligiyla gecer Allaha emanet ol..
guzel haberini en kisa zamanda bekliyoruz..
Günaydın canlar.
Herkese iyi pazarlar.
Bu endol kesin bende işe yarıyor arkadaşlar. Tam üç gündür karnım gerğin ve kadılmalarım vardı. Bezen iki kasılma arası 10 dakika sonraki 30 dakika sonraki yine 15 dakika sonraki 10 dakika şekilinde düzensiz ama kaygı ve rahatsız ediciydi Di. Dün biraz gariptim. Yalnızlığa alıştım ondanmı? Evde annem oğlum ve yengem vardı. Oğlumun eskileri annemin oradaki evde idi onları getirmişler. Ben sadece erken birşey olursa sadece benim için küçük bir çanta yapalım hazır olsun istemiştim. Onlar işi büyüttü tabi. Ben gerildim yoruldum. İş yapmaktan değil birşey yapılmadı zaten. Konuşmalar sorular. Bide oğlumun küçükleri altı sene olmuş havasız kalmış onlardı rahatsız etti ortalık karıştı.
Neyse konudan konuya atladım. Kadılmalarım da var dI daha da arttı belim ve karnım alt tarafına ağrılar girdi. Bide bebek hareket ettikçe vajinanda bir ağrı oluştu. Belki vesvese ettim bilmiyorum. Arda bey e mesaj yazdım. Son konturole iki kere daha alırsın demişti endol için. Bende geçen hafta için zannetmiştim. Üç gündür düzenli olmasada kasılmalarımin olduğunu anlattım. Endol kullanabilirmiyim dedim. Yada başka ne tavsiye edersiniz dedim. Endol kullanabilirsin sorun teşkil etmez dedi.
Besmele çekip akşam artık kullandım. Benim korkun kasılmaların rahatsızlığı değil devam edip düzenli olması. Oğlumda da öyle olmuştu. Üç veya dört gün sonra 31+5 de artık durduramamuşlardı.
Hamd olsun yine işe yardı. Rabbim bundan sonraki günlerimizde bizlere yardımcı olsun. Şimdi hafif hafif ağrım var fakat çok sık kasılmam olmuyor.
Allah'ın sen bizlere yardımcı ol. Hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip eyle. Yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımız alıp yetiştirmeyi nasip eyle. Sana sığındık.
mumidibha , hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin gelir artık, vee 38 haftaları tamamlar annesinin karnında
metalcim sevindim iğnenin iyi gelmesine
2 haftacik daha sabret , az kaldı, sonra insan kuş gibi rahatlıyor
oğlanı sık sık okuyorum aslında, bazen unutuyoruz işte dışarı çıkarken hep derim Allaha emanet ol kuzum diye ama , olacak ile öleceğin önüne geçilmezmiş
Allah daha büyük kazadan beladan korusun
chnb , doğumda sana sonda takıldı mı?
ne zaman çıkarıldı takıldıysa
ayy çok stres yapıyor bu sonra işi beni
gerçi bana epidural yapacakmış, senin geneldi,
farkeder mi acaba
kızlar birde eşim tuttturdu kordon kanını saklatalım diye
dün fiyat aldık baya tuzlu, ben vazgecer gibi olsam da eşim vazgeçmeyecek
bazılarıda diyor ki, türkiyede uygulaması çok zor kordon kanı olayının falan diye kafam karıştı :26:
bir bilgisi olan var mı?
inş hepimiz kavuşur bebeklerimize sırasıyla gelsinler inş
aminnn cnm dualarına talipim
inş cnm RABBİM sana ve bu uğurda mücadele eden tüm herkeze yardım etsin
ah bi 33 geçsen çok çok rahatlayacaksın
ışık hızıyla geçsin zaman
çok çok teşekkür ediyorum cnm inş
bizde bi ara araştırmıştık hatta eski dr amerikada saklama koşulları ne ise burda da aynısı demişti
ekonomik olarak düşündüğümüzde biraz pahalı olsada sağlık açısından bulunmaz bir fırsat
Allah aratmasın ama eşimde öyle söylüyor
olaki ihtiyaç oldu diyor
kızlar bir de şimdi farkettim, oğlanın kulağının altında beze var, normalde hep olur bezeler ama bunu elletmiyor acıyor diye
kabakulak olma ihtimali var mı acaba ? acır mı kabakulak olsa?
Hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruzSLM kızlar sizlere ani kararla tedaviye başlayacağımı söylemeiştim
bir kaç günlük adet gecikmesi yaşadım ve dünden beri lekelenme şeklinde olunca dr gitmek şart oldu
gittik vee rahim kendini hazırlamış adet olacaksın istersen hemen başalayalım tedaviye dediler
tabii eşimde hemen tamam olur vee eve gelince vaz geçmeyeyim diye hemen orada ilk iğnem ypıldı
kısmetimizde ne var bu sefer yaşayıp göreceğiz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Canım yaaa,bu ağrılar kasılmalarla korka korka ilerliyoruz,benim de gece adet sancısı gibi ağrım oldu çok korktum neyseki uzun sürmedi,kimseye de bişi demedim yoksa hemen hastane dicekler biliyorumGünaydın canlar.
Herkese iyi pazarlar.
Bu endol kesin bende işe yarıyor arkadaşlar. Tam üç gündür karnım gerğin ve kadılmalarım vardı. Bezen iki kasılma arası 10 dakika sonraki 30 dakika sonraki yine 15 dakika sonraki 10 dakika şekilinde düzensiz ama kaygı ve rahatsız ediciydi Di. Dün biraz gariptim. Yalnızlığa alıştım ondanmı? Evde annem oğlum ve yengem vardı. Oğlumun eskileri annemin oradaki evde idi onları getirmişler. Ben sadece erken birşey olursa sadece benim için küçük bir çanta yapalım hazır olsun istemiştim. Onlar işi büyüttü tabi. Ben gerildim yoruldum. İş yapmaktan değil birşey yapılmadı zaten. Konuşmalar sorular. Bide oğlumun küçükleri altı sene olmuş havasız kalmış onlardı rahatsız etti ortalık karıştı.
Neyse konudan konuya atladım. Kadılmalarım da var dI daha da arttı belim ve karnım alt tarafına ağrılar girdi. Bide bebek hareket ettikçe vajinanda bir ağrı oluştu. Belki vesvese ettim bilmiyorum. Arda bey e mesaj yazdım. Son konturole iki kere daha alırsın demişti endol için. Bende geçen hafta için zannetmiştim. Üç gündür düzenli olmasada kasılmalarımin olduğunu anlattım. Endol kullanabilirmiyim dedim. Yada başka ne tavsiye edersiniz dedim. Endol kullanabilirsin sorun teşkil etmez dedi.
Besmele çekip akşam artık kullandım. Benim korkun kasılmaların rahatsızlığı değil devam edip düzenli olması. Oğlumda da öyle olmuştu. Üç veya dört gün sonra 31+5 de artık durduramamuşlardı.
Hamd olsun yine işe yardı. Rabbim bundan sonraki günlerimizde bizlere yardımcı olsun. Şimdi hafif hafif ağrım var fakat çok sık kasılmam olmuyor.
Allah'ın sen bizlere yardımcı ol. Hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip eyle. Yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımız alıp yetiştirmeyi nasip eyle. Sana sığındık.
Canım beyaz ya oğlun,sarışınlara falan çok değiyor nazar,kıyamam,kızların dediği gibi oku annesi seni onu hepmumidibha , hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin gelir artık, vee 38 haftaları tamamlar annesinin karnında
metalcim sevindim iğnenin iyi gelmesine
2 haftacik daha sabret , az kaldı, sonra insan kuş gibi rahatlıyor
oğlanı sık sık okuyorum aslında, bazen unutuyoruz işte dışarı çıkarken hep derim Allaha emanet ol kuzum diye ama , olacak ile öleceğin önüne geçilmezmiş
Allah daha büyük kazadan beladan korusun
chnb , doğumda sana sonda takıldı mı?
ne zaman çıkarıldı takıldıysa
ayy çok stres yapıyor bu sonra işi beni
gerçi bana epidural yapacakmış, senin geneldi,
farkeder mi acaba
kızlar birde eşim tuttturdu kordon kanını saklatalım diye
dün fiyat aldık baya tuzlu, ben vazgecer gibi olsam da eşim vazgeçmeyecek
bazılarıda diyor ki, türkiyede uygulaması çok zor kordon kanı olayının falan diye kafam karıştı :26:
bir bilgisi olan var mı?
kizlar bi sey sorucam sizinde dikisten sonra kasik bolgesinde gerinme gibi seyler oldumu dolgunluk hissi gibi seyler ve dikisten sonra neler kullandiniz 13 hafta gibi endol kullandim simdi dikisim var kullansammi ki yoksa dikisime tepkimi veriyor rahmim ileriki gunlerde gecermiki
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim rahatlık versin. Dr verdiyse kullan canım. Ana vemrdiyse ezbere iş yapma. Olmadı aç telefonla sor kullanabilirmiyim diye. Çünkü sizin pıhtılaşma sorununuz var. Belki ağrı için başka ilaç önerir canım.
Canım benim senin haftalarında hep kasıklarım ağrıtdı. Daha çok alt karın kısmım. Tabi stresten kendimizde sıkıyoruz. Rahatlamaya çalış canım. Tesbih Çek iyi geliyor.
slm arkadaşlar ancak girebildim pazartesi serklajım oldu çok şükür iyide geçti bebişimde bende iyiyiz doktorda çok iyi geçtiğini söyledi iyiki yapmışız bu işlemi açıklığın çok daha fazlaymış dikiş atmasaydık bi aya bebeğini rahmin atarmış dedi rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasın haber veriyim dedim bide kasıklarımda bemimde gurbetci gibi gerilme kasılma tarzında şeyler oluyo bunlar normalmi daha önce serklaj olanlar yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz
kizlar bi sey sorucam sizinde dikisten sonra kasik bolgesinde gerinme gibi seyler oldumu dolgunluk hissi gibi seyler ve dikisten sonra neler kullandiniz 13 hafta gibi endol kullandim simdi dikisim var kullansammi ki yoksa dikisime tepkimi veriyor rahmim ileriki gunlerde gecermiki
yaa benimde kasılmalarım ve alt karın kısmında ağrılarım oluyor, elimde değil çok stres yapıyorum bu durumu.tesbih çek demişsin.neler okuyorsunuz bikaçşey dışında aklıma bişey gelmiyor.yazarsan çok sevinirim canım...Allah hepimizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?