- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.121
slm arkadaşlar ancak girebildim pazartesi serklajım oldu çok şükür iyide geçti bebişimde bende iyiyiz doktorda çok iyi geçtiğini söyledi iyiki yapmışız bu işlemi açıklığın çok daha fazlaymış dikiş atmasaydık bi aya bebeğini rahmin atarmış dedi rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasın haber veriyim dedim bide kasıklarımda bemimde gurbetci gibi gerilme kasılma tarzında şeyler oluyo bunlar normalmi daha önce serklaj olanlar yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz
melekcim canim fazla yoruyorsun gibi gelyor canim dikkat et dikisin var cnm...
ama cocugun durmuyormu ki
kasik agrim dune gore daha iyi geciyor gibi ama gerilme gibi seyler gecmiyor endolada izin vermiyor parol kullaninca geciyor gibi sanki iyi geliyor yani dr aramaya cekiniyorum ya..
Kızlar benim dogum sancıları başladı galiba kasilmam dahi olmazdı ama gecen haftadan beri bu iki etti regli gibi karin ağrım oluyor bı süre sonra geçiyor geçtiği icinde pek ciddiye almıyorum normal dımı bu haftalarda?birde son zamanlarda normal hamileler gibi geçiriyorum tabi dikkat ederek
Geçmiş olsun sende atlatmışsın serklajını..sağlıcakla tamamlayacağız inşallah..
Gurbetçi farklı birşey hissettiğinde doktorunu aramaktan çekinme bence.. bir de kasılmalarının düzenli olup olmadığı önemli..
benimde karnım hep aşağıda gibi hissediyordum serklaj sonrası.. kasık ağrılarım ise halen var ve doktrum her hamile de olduğunu söyledi.. :))
hiddenisko ogluna da gecmıs olsun umarım onemlı bırsey degıldır..
cok yoruldum yıne kızlar.. oglumu palladıum da sınemaya goturdum.. cıkmısken ogluma bıraz da alısverıs yaptım.. haftasonu oldugu ıcın felaket kalabalıktı..bırazdan da yemegımı yapmam lazım..
bu ara ben gecelerı hıc uyuyamıyorummmm
Canım gecen hafta içiydi sanırım Perşembeydi emin değilim 15-20dk sürüyor wc ye gidince yada ayag kalkıp biraz yuruyunce geçiyor kasilma olmuyor ama ağrı esnasında karinda sislik hissediyorumNe sıklıkta oluyor ağrın kasılma varmı canım. Takip et bi. Ayrıca biraz daha dinlen canım. En azından 36 haftayı bi atlatsan.
Allah a emanet ol canım.
Hayırlısı olsun canım,güzel haberlerini bekliyoruz
Canım yaaa,bu ağrılar kasılmalarla korka korka ilerliyoruz,benim de gece adet sancısı gibi ağrım oldu çok korktum neyseki uzun sürmedi,kimseye de bişi demedim yoksa hemen hastane dicekler biliyorumAllahım bebeklerimizi ve bizi korusun,amin
Canım beyaz ya oğlun,sarışınlara falan çok değiyor nazar,kıyamam,kızların dediği gibi oku annesi seni onu hep
Kordon kanını saklamayı ben de istiyorum,özellikle oğlumda diyabet gelişmesinden çok korkuyorum,o yüzden inşallah bir mani olmazsa ege üniversitesine başvuracağım
slm arkadaşlar ancak girebildim pazartesi serklajım oldu çok şükür iyide geçti bebişimde bende iyiyiz doktorda çok iyi geçtiğini söyledi iyiki yapmışız bu işlemi açıklığın çok daha fazlaymış dikiş atmasaydık bi aya bebeğini rahmin atarmış dedi rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasın haber veriyim dedim bide kasıklarımda bemimde gurbetci gibi gerilme kasılma tarzında şeyler oluyo bunlar normalmi daha önce serklaj olanlar yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz
Gurbetçi farklı birşey hissettiğinde doktorunu aramaktan çekinme bence.. bir de kasılmalarının düzenli olup olmadığı önemli..
benimde karnım hep aşağıda gibi hissediyordum serklaj sonrası.. kasık ağrılarım ise halen var ve doktrum her hamile de olduğunu söyledi.. :))
cok yoruldum yıne kızlar.. oglumu palladıum da sınemaya goturdum.. cıkmısken ogluma bıraz da alısverıs yaptım.. haftasonu oldugu ıcın felaket kalabalıktı..bırazdan da yemegımı yapmam lazım..
benim 3 hafta oldu bende de aynı şikayeler var..karnım taş gibi oluyor bazen çok rahatsız ediyor beni..bazen diyorum benmi kendimi çokdinleyip vesvese yağıyorum diyee..gurbetci çok geçmiş olsun hayırlısıyla dikişleri atlattık çok şükür bundan sonrasıda çok iyi olur inşallah sendeki şikayetler bendede var normalmiki bide kabız olmamamız gerekiyoya ben o konuda sıkıntılıyım ne yapabilirimki
kizlar bende yasadim serklaj sonrasi agri ve gerlimeleri bir ay oldu halada geceleri ozellikle karnim cok geriliyo sirtimin ustune yattigimda falan dahada artiyo.yan yatiyorum su iciyorum.bide eylulgulunun dedigi gibi ayaktayken karnim asagi cekiliyo sanki hatta kalcam falanda.endol alayim bende madem artarsa falan korktum simdi.demek dogumun haberciside olabiliyo artmasi.Allahim yardimcimiz olsun.
face de grupmu var arkadaşlarr:26:Facebooktan eklemeler filan konuşuluyor kızlar ne yapıyorsunuz bu konuya özel facemi açtınız?
Canım doktoruna haber versen iyi olmaz mı,benim de iki kere öyle ağrım oldu ama 5-10 dk sürdü sürmediCanım gecen hafta içiydi sanırım Perşembeydi emin değilim 15-20dk sürüyor wc ye gidince yada ayag kalkıp biraz yuruyunce geçiyor kasilma olmuyor ama ağrı esnasında karinda sislik hissediyorum
Canım egede ve akdeniz üniversitesi bu işi yapıyor,daha önce araştırmıştım ben,hatta saklama yöntemi olarak iki şekli varmış,en iyi saklama şartı yine bu üniv hastanelerinde var,özelde de olabilir ama üniversite hastanesi daha iyi gelmişti bana,gebelik öncesi gittiğim başka bir doktorun muayenehanesinde egenin broşürü vardı,şimdilik 15 sene bozulmadan saklama garantisi veriyorlarevet cnm bence de çok gerekli
ege üniversitesinin yaptığını sanmıyorum genelde özel olarak yapılıyor bu işlem
sen yine de bir danış eğer devlet destek çıkıyorsa bende yaptırırım
yaklaşık 2000-2500 tl civarı ilk kordon kanının alınıp saklanması, sonra yılda 150 tl civarı
geçmiş olsun
bol bol dinlen, kasılma ve kasık ağrısı özellikle ilk günler normal
sonrasında da uzun süre yaşayan arkadaşlarımız oldu tabi
al benden de o kadar
uykusuzluk kabusum oldu
dün gece uyumuşum abuk sabuk riyalar gördüm
yanda çocuk doktoru oturuyor demiştim ya, o geldi az önce oğlanın boynundakilere baktı
kabakulak değil ama enfeksiyon belirtisi dedi
antibiyotik ismi verdi kullanın dedi
ama nedense kullanasım gelmiyor
hiç birşeyi yok beze dışında çocugun
melekcim canim fazla yoruyorsun gibi gelyor canim dikkat et dikisin var cnm...
ama cocugun durmuyormu ki
kasik agrim dune gore daha iyi geciyor gibi ama gerilme gibi seyler gecmiyor endolada izin vermiyor parol kullaninca geciyor gibi sanki iyi geliyor yani dr aramaya cekiniyorum ya..
Kızlar benim dogum sancıları başladı galiba kasilmam dahi olmazdı ama gecen haftadan beri bu iki etti regli gibi karin ağrım oluyor bı süre sonra geçiyor geçtiği icinde pek ciddiye almıyorum normal dımı bu haftalarda?birde son zamanlarda normal hamileler gibi geçiriyorum tabi dikkat ederek
Bak yine hafta sonu yormuşsun kendini. Yapma canım ya. Zaten hafta içi çalışıyorsun. Oğlunda seni yormayacak aktiveler bulsan. Yada eşin ilgilense hafta sonu müsaitse sen evde ayaklarını uzatıp dinlensen.
Rabbim yardımcın olsun.
evet cnm bence de çok gerekli
yaklaşık 2000-2500 tl civarı ilk kordon kanının alınıp saklanması, sonra yılda 150 tl civarı
geçmiş olsun
al benden de o kadar
uykusuzluk kabusum oldu
yanda çocuk doktoru oturuyor demiştim ya, o geldi az önce oğlanın boynundakilere baktı
SLM kızlar sizlere ani kararla tedaviye başlayacağımı söylemeiştim
bir kaç günlük adet gecikmesi yaşadım ve dünden beri lekelenme şeklinde olunca dr gitmek şart oldu
gittik vee rahim kendini hazırlamış adet olacaksın istersen hemen başalayalım tedaviye dediler
tabii eşimde hemen tamam olur vee eve gelince vaz geçmeyeyim diye hemen orada ilk iğnem ypıldı
kısmetimizde ne var bu sefer yaşayıp göreceğiz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Yok canım ısıtmıyor ev buz gibi 1haftadir k.validemde kalıyoruz proje degistig icin is biraz uzuyor ev darmadağın doguma kadar toparlayın diyordum kaldı öyle
Bencede tv yi değiştiirn yıl sonu tam indiirmli zamanı
merhaba kızlar nasılsınız..
gurbetçi serklajın hayırlı olsun canım, inşallah burdan güzel doğum hikayenide okuyacağız..
melekcim ince düşüncen için çok teşekkür ederim, inşallah tanışmak kısmet olur senle..
chnbcim makinen hayırlı olsun, senide çok özlüyoruz ama biliyoruz çok yoğunsun yinede arada bize zaman ayırıyorsun bu konuda çok başarılısın..
mumudihaba tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder..
paşam sende hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin kendini..
metalcim hadı hayırlısı otuzu görmüşsün sende..
eylügülü sende iyisin maşallah böyle doğuma kadar devam eder..
unuttuğum başka kimse varsa kusura bakmasın hepinizi çok seviyorum..
Hiddenisko
CHNB
camasir makinan hayirli olaun diyemeden tv de bozulmus
Desene dr masraflari bitti sirada evin esyalari var
Seninkiler iyi dayanmis ben battaniye vs. Yikamaktan 8 senede bozdum makinayi
Esim 9 kg luk makina aldida kurtuldu
Günaydın canlar.
Herkese iyi pazarlar.
Bu endol kesin bende işe yarıyor arkadaşlar. Tam üç gündür karnım gerğin ve kadılmalarım vardı. Bezen iki kasılma arası 10 dakika sonraki 30 dakika sonraki yine 15 dakika sonraki 10 dakika şekilinde düzensiz ama kaygı ve rahatsız ediciydi Di. Dün biraz gariptim. Yalnızlığa alıştım ondanmı? Evde annem oğlum ve yengem vardı. Oğlumun eskileri annemin oradaki evde idi onları getirmişler. Ben sadece erken birşey olursa sadece benim için küçük bir çanta yapalım hazır olsun istemiştim. Onlar işi büyüttü tabi. Ben gerildim yoruldum. İş yapmaktan değil birşey yapılmadı zaten. Konuşmalar sorular. Bide oğlumun küçükleri altı sene olmuş havasız kalmış onlardı rahatsız etti ortalık karıştı.
Neyse konudan konuya atladım. Kadılmalarım da var dI daha da arttı belim ve karnım alt tarafına ağrılar girdi. Bide bebek hareket ettikçe vajinanda bir ağrı oluştu. Belki vesvese ettim bilmiyorum. Arda bey e mesaj yazdım. Son konturole iki kere daha alırsın demişti endol için. Bende geçen hafta için zannetmiştim. Üç gündür düzenli olmasada kasılmalarımin olduğunu anlattım. Endol kullanabilirmiyim dedim. Yada başka ne tavsiye edersiniz dedim. Endol kullanabilirsin sorun teşkil etmez dedi.
Besmele çekip akşam artık kullandım. Benim korkun kasılmaların rahatsızlığı değil devam edip düzenli olması. Oğlumda da öyle olmuştu. Üç veya dört gün sonra 31+5 de artık durduramamuşlardı.
Hamd olsun yine işe yardı. Rabbim bundan sonraki günlerimizde bizlere yardımcı olsun. Şimdi hafif hafif ağrım var fakat çok sık kasılmam olmuyor.
Allah'ın sen bizlere yardımcı ol. Hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip eyle. Yavrularımızı zamanında sağlıkla kucağımız alıp yetiştirmeyi nasip eyle. Sana sığındık.
mumidibha , hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişin gelir artık, vee 38 haftaları tamamlar annesinin karnında
metalcim sevindim iğnenin iyi gelmesine
chnb , doğumda sana sonda takıldı mı?
ne zaman çıkarıldı takıldıysa
ayy çok stres yapıyor bu sonra işi beni
gerçi bana epidural yapacakmış, senin geneldi,
farkeder mi acaba
kızlar birde eşim tuttturdu kordon kanını saklatalım diye
dün fiyat aldık baya tuzlu, ben vazgecer gibi olsam da eşim vazgeçmeyecek
bazılarıda diyor ki, türkiyede uygulaması çok zor kordon kanı olayının falan diye kafam karıştı :26:
bir bilgisi olan var mı?
kizlar bi sey sorucam sizinde dikisten sonra kasik bolgesinde gerinme gibi seyler oldumu dolgunluk hissi gibi seyler ve dikisten sonra neler kullandiniz 13 hafta gibi endol kullandim simdi dikisim var kullansammi ki yoksa dikisime tepkimi veriyor rahmim ileriki gunlerde gecermiki
gurbetci çok geçmiş olsun hayırlısıyla dikişleri atlattık çok şükür bundan sonrasıda çok iyi olur inşallah sendeki şikayetler bendede var normalmiki bide kabız olmamamız gerekiyoya ben o konuda sıkıntılıyım ne yapabilirimki
İyi akşamlar arkadaşlar Chnb canım çok geçmiş olsun eşyalarını bile değiştirmek zorunda kalmışsın bununla geçmiş olsun.Tüp bebek protokolu sormuştu bir arkadaşımız.Benimki şöyle oldu canım.Beni Cem DEMİREL takip ediyor.Femicalde görüştüm ilk amh değerimin düşük ve eşimin sperm sayısındada azalma olduğu için tüp bebek planladık 2 ay öncede histereskopi oldU.Neyse Ataşehir memorialde tüp bebek tkibi yapılacağı söylendi ve bende Şule hanımla irtibata geçtim.Şule hanım bana adet olunca beni arayın dedi.Ama benim adetim 10 gün gecikti.C em beye kontrole gittim 8 tane kocaman kocaman yumurta gördü.ve o akşam adet oldum ben hemen tüp bebeğe başlıycam diye heyecanla iğnemi alıp gittim amayumurtaların çok büyük olduğu Cem bey bunun tüp bebek tedavisi için uygun olmadığını söylediler.Yanlış birşey söylemeyim benim anladığım bu :)Sonra bana ginero adında doğum kontrol kapı verdiler 21 günde biter bitince 3gün sonra gel Cem bey tekrar bakacak dendi. 14 ocağa denk geliyor randevumuda aldım
Facebooktan eklemeler filan konuşuluyor kızlar ne yapıyorsunuz bu konuya özel facemi açtınız?
evet cnm bence de çok gerekli
geçmiş olsun
al benden de o kadar
uykusuzluk kabusum oldu
metalcim cnm
senin dualari not aldim her birini tespihlen 100er defa okuyum insallah faydasini gorurum..
bende selavat getiriyorum yardimima gelsinler diye ..
ihlas okuyorum kendime ufluyorum ve bi la havle vela kuvveti illa billa aleyhul aziym...
bunlari 100er de okuyorum ...
kasilmam oluncada elimi karnima koyup salavat getiriyorum chnb cnm
sende esin karnina birsey yapip 100 defa soyluyor ya parmagiyla onuda yazarsan cnm simdiden tesekkurler..
kizlar demin tespih cektim salavat getirerek gercekten gerilmem gecti kizlar deneyin
rabbim dualarimizi kabul etsin
gunahsiz yavrularimizi bizlere bagislasin insallah..
metalcim cnm
senin dualari not aldim her birini tespihlen 100er defa okuyum insallah faydasini gorurum..
bende selavat getiriyorum yardimima gelsinler diye ..
ihlas okuyorum kendime ufluyorum ve bi la havle vela kuvveti illa billa aleyhul aziym...
bunlari 100er de okuyorum ...
kasilmam oluncada elimi karnima koyup salavat getiriyorum chnb cnm
sende esin karnina birsey yapip 100 defa soyluyor ya parmagiyla onuda yazarsan cnm simdiden tesekkurler..
kizlar demin tespih cektim salavat getirerek gercekten gerilmem gecti kizlar deneyin
rabbim dualarimizi kabul etsin
gunahsiz yavrularimizi bizlere bagislasin insallah..
endol şu ana kadar 2 tane kullanmama izin verdi doktoru o da geçen hafta kullandım.. çok masum bir ilaç değil zaten ..
15-20dk sürüyorsa uzun gerçekten fakat sen de bilirsin doğum sancısı gibi olsa ayağa kalkınca falan geçmez.. ama artık mutlaka oluyordur sancıların..sabret biraz 36 yı devirirsin inşallah..
normalde pek cıkmıyordum haftasonları..ama cocugu yuvaya gonderırken gıydırecek bırsey bulamıyorum artık.. her yer de nasıl kalabalık..her mağazada kasalarda sıra vardı..
eşim oğlumla sinemaya girdi bende o sırada mağaza dolaşabildim birkaç tane zaten..
bir de eşime ne oluyorsa ben hamile kalıyorum o deprosyana giriyor.. Tam 8 gündür konuşmuyoruz
geçen hafta cumartesi akşamı çocuğu yıkamadı bana bıraktı diye sinir oldum.. ertesi sabah da ben markete bakkala gittim zor taşıyarak onlar uyurken halledeyim dedim.. evde yağ kalmamış yağı unutmuşum..yan binada ki bakkala yağ almaya gönderemedim.. bende çok kızdım çok söylendim o zamandan beri konuşmuyoruz..
enfeksiyon olsa ateş olmazmı ? en iyisini annesi bilir ))
hadi sen kocaman göbeklisin doğumun yaklaştı uyuyamıyorsun bana ne oluyor şimdiden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?