- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.141
cnbc
gece fitil atıyorum yatmadan önce çocuk kalkıyor anneeee kakam geldi anneeeeeee çişim geldi annnneee su içecem çok karanlık alamıyorum.. adam kalkıp vermiyorrr ilgilenmiyor mecbur kalkıp veriyorum suyunu, kaldırarak oturtuyorum klozete yıkıyorum poposunu.. ben bu haldeyken kalkmayan adamdan daha ne isteyebilirim.
o gün 1 kere markete (inan zor taşıdım poşetleri)1 kere bakkala gittim sonra geldim eve kahvaltı hazırlayacağım unuttuğum birşeyi almak için yollayamadım bakkalaa..
yaaa aslında cok ıyıdır cok ılgılıdır.. ama ben hamıle olunca dıyorum ya esım deprosyana gırıyor...
benim 3 hafta oldu bende de aynı şikayeler var..karnım taş gibi oluyor bazen çok rahatsız ediyor beni..bazen diyorum benmi kendimi çokdinleyip vesvese yağıyorum diyee..
doktoruma arada adet sancısı gibi sancım oluyo yarım saate geçiyo,bazende karnım sertleşiyo dedim..sık olmadığı sürece önemli değil dedi...
bu arada kabızlık için başta duphalac diye bi şurup kullandım.1-2 hafta falan..
şimdi aç karna 3-4 kuru kayısı yiyorum...yada gün içinde yazdan yaptığım kayısı kompostosundan 1 bardak içiyorum..
bende işe yarıyor deneyin..
bende de aynı şikayet var yaaa..
endol iyimi geliyo bu duruma doktoruma sorayım kullanabilirmiyim diye...
serklaj sonrası endol fitil kullandırıldı hastanede 2 gün boyunca toplam 4 adet sanırım..çok kullnılmıyormuş o ilaç sanırım...
face de grupmu var arkadaşlarr:26:
Allah Allah , yumurtaların büyük olması iyi degilmiymis
Hayırlısı olsun CNm
Arda beye aynı soruyu sordum, beni bosuna mı dikti ilk bebekte diye
Cevap vermeme hakkımı kullanıyorum dedi
Sanırım önlem amacliydi,yani dikilmese de olurdu
Bilemiyorum
Bn septum ameliyatı oldum, arkadasımda yazmış,ilkinde doktorum dikiş attı
Aa şimdiki bebeğimde düzenli rahim ölçümlerim sonucu doktorum gerek görmedi
Allaha şükür bu günlere geldik
icini ferah tut CNm, bisicik olmaz, risk olsa doktor 1 ay sonra gel demezdi
Benimde kuzum bugün babası ile dışarı çıktı, arkadasi ile çarpışmış, dudağı yarılmış
Zor durdurmuşlar kanamasını hastaneye falan gitmişler
şimdi sis ve mor dudağı, icim sızlıyor baktikca
Cok nazara geliyor benim kuzum kızlar yaaa
sagol tatlım işşallah eklemişindir benim verdigim yeni linki ekleyin yoksa deli kadire baglarım hesağ ol canım ağlayınca oğlum kardeşin ağlıyor diyorum hevesle gidip beşiği sallıyor...Allah size de asip etsin... kombi ısıtmıyor mu şimdi?
bizim 55 ekran tv miz de adamların kafalarını yarım gösteriyor...değişin beni diyor.
iyisindir inşallah...
en kısa zamanda sağlıkla çıksın inşallah...
he he o da iyiymiş...sağ olasın...
sağ ol canım. kalkacağım inşallah...
canım hayırısını diliyoruz hep. sonraki aya her şey güzel olacak inşallah...
hayırlı olsun facen...
Sağ ol canım ben de özlüyorum sizi...canım kadın yapamaz. bütün dolaplar karışmış. hem de atılacak şeyler de vardı onları da attım....
oğluna da geçmiş olsun. oku bol bol. aslında cevşen takmak lazım ben de unutuyorum...
canım senin adına çok sevindim işşallah herşey gönlünce olurSLM kızlar sizlere ani kararla tedaviye başlayacağımı söylemeiştim
bir kaç günlük adet gecikmesi yaşadım ve dünden beri lekelenme şeklinde olunca dr gitmek şart oldu
gittik vee rahim kendini hazırlamış adet olacaksın istersen hemen başalayalım tedaviye dediler
tabii eşimde hemen tamam olur vee eve gelince vaz geçmeyeyim diye hemen orada ilk iğnem ypıldı
kısmetimizde ne var bu sefer yaşayıp göreceğiz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
hoş bulduk bebem işşallah sizlerle ayrılmıcem teknosada tablet varmış 250 tl kadar para olsa diyorum bir tane alabilsem sizlerden ayrılmam en azından pc masa üstü yazamamki yerimden kalkmama lazım ne yapıcagımı bilemiyourm sizledende ayrılasın yok allah yardım etsin birinden bulabilsen doguma kadar sonra geri veirridim ama nerde kim yollucek :44::44::44:çok sık yazamamki ozaman sizlerle malum dikiş olucek anca leptop yada tablet olması lazım ama nasıl bu konuyu düşünmek lazımmerhaba kızlar nasılsınız..
gurbetçi serklajın hayırlı olsun canım, inşallah burdan güzel doğum hikayenide okuyacağız..
melekcim ince düşüncen için çok teşekkür ederim, inşallah tanışmak kısmet olur senle..
chnbcim makinen hayırlı olsun, senide çok özlüyoruz ama biliyoruz çok yoğunsun yinede arada bize zaman ayırıyorsun bu konuda çok başarılısın..
mumudihaba tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer Rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder..
paşam sende hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin kendini..
metalcim hadı hayırlısı otuzu görmüşsün sende..
eylügülü sende iyisin maşallah böyle doğuma kadar devam eder..
unuttuğum başka kimse varsa kusura bakmasın hepinizi çok seviyorum..
Hiddenisko
Canim cok gecmis olsun.
ben her gece yatarken ve evden cikarken 7 ad. Ayetel kursi okur
Canimi ve malimi rabbime emanet ederim.
oglun cok sirin nazarda degiyordur
elbet sen daha iyisini bilirsin ama ben ayetel kursinin gucune gonulden inaniyorum.
CHNB
camasir makinan hayirli olaun diyemeden tv de bozulmus
Desene dr masraflari bitti sirada evin esyalari var
Seninkiler iyi dayanmis ben battaniye vs. Yikamaktan 8 senede bozdum makinayi
Esim 9 kg luk makina aldida kurtuldu
canım benim dikiş oldu bir uyandıgımda agrıdı sonra agrı olmadı hoş 25 gün dayandı dikişimkizlar bi sey sorucam sizinde dikisten sonra kasik bolgesinde gerinme gibi seyler oldumu dolgunluk hissi gibi seyler ve dikisten sonra neler kullandiniz 13 hafta gibi endol kullandim simdi dikisim var kullansammi ki yoksa dikisime tepkimi veriyor rahmim ileriki gunlerde gecermiki
canım allahım 40 haftaları göstersin gurbetimle sana işşallahslm arkadaşlar ancak girebildim pazartesi serklajım oldu çok şükür iyide geçti bebişimde bende iyiyiz doktorda çok iyi geçtiğini söyledi iyiki yapmışız bu işlemi açıklığın çok daha fazlaymış dikiş atmasaydık bi aya bebeğini rahmin atarmış dedi rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlısıyla evlatlarımızı bize bağışlasın haber veriyim dedim bide kasıklarımda bemimde gurbetci gibi gerilme kasılma tarzında şeyler oluyo bunlar normalmi daha önce serklaj olanlar yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzz
Facebooktan eklemeler filan konuşuluyor kızlar ne yapıyorsunuz bu konuya özel facemi açtınız?
Kızlar benim dogum sancıları başladı galiba kasilmam dahi olmazdı ama gecen haftadan beri bu iki etti regli gibi karin ağrım oluyor bı süre sonra geçiyor geçtiği icinde pek ciddiye almıyorum normal dımı bu haftalarda?birde son zamanlarda normal hamileler gibi geçiriyorum tabi dikkat ederek
cnbc
gece fitil atıyorum yatmadan önce çocuk kalkıyor anneeee kakam geldi anneeeeeee çişim geldi annnneee su içecem çok karanlık alamıyorum.. adam kalkıp vermiyorrr ilgilenmiyor mecbur kalkıp veriyorum suyunu, kaldırarak oturtuyorum klozete yıkıyorum poposunu.. ben bu haldeyken kalkmayan adamdan daha ne isteyebilirim.
o gün 1 kere markete (inan zor taşıdım poşetleri)1 kere bakkala gittim sonra geldim eve kahvaltı hazırlayacağım unuttuğum birşeyi almak için yollayamadım bakkalaa..
yaaa aslında cok ıyıdır cok ılgılıdır.. ama ben hamıle olunca dıyorum ya esım deprosyana gırıyor...
Günaydın arkadaşlar..
Cuma günü detaylı ultrasona gideceğim ona bile gelmeyecek eşim :) Daha ne diyebilirim ki..
Dediğiniz gibi aynen öyle alışmışlar her işi hanımlarının yapmasına..7,5 yıllık evliyim..Eşimin hayatta çamaşır astığını, bir yer sildiğini, süpürge tuttuğunu, perde astığını ne bilim vss.. hiç bir ev işi yaptğını bilmem.
Heee mutfağa girer yemeğe yardımcı olurdu, bir de çocukla ilgili işlerde yardımcı olurdu.. 10 gündür konuşmuyoruz bakalım.
Bir tek serklaj günü geldi yanımdaydı.. Onun dışında hiç bir muayneme de gelmez.. oğlum da da öyle gelmezdi. bir tek ddetaylıya gelmişti bir de son kontrolüme..
Ay bak buna çok kızdım şimdi. Sebebi neymiş gelmemesinin. Ondan anlamıyor canım bu işin ciddiyetini. Bi gitse Dr neler yaşadığını anlasa. O h negüzel herşey gibi çocukta hazır.
Ya canım Allah kolaylık versin sana. Bırak ozaman herşey tam olmayı versin. Biraz ev dağınık kalsın oğlun vekendii doyur onun dışında yemek içinde yorma kendini.
Gerçekten çok üzülüyorum ben ya. Onların canı varda bizim yok mu. Bebek doğsun benim Aslan oğlum canım kızım oluyor. Benim görümcemin eşi tam bir hödük hiç eşi evi çocukla ilgisi ok varsa yoksa iş para. Bizim kız bekarken çok dikti onu bile eğdiler . bizimki hep der kızar çevresi bu çocuk benim senin değil diye valla haklı kız.
günaydın arkadaşlar..
Cuma günü detaylı ultrasona gideceğim ona bile gelmeyecek eşim :) daha ne diyebilirim ki..
Dediğiniz gibi aynen öyle alışmışlar her işi hanımlarının yapmasına..7,5 yıllık evliyim..eşimin hayatta çamaşır astığını, bir yer sildiğini, süpürge tuttuğunu, perde astığını ne bilim vss.. Hiç bir ev işi yaptğını bilmem.
Heee mutfağa girer yemeğe yardımcı olurdu, bir de çocukla ilgili işlerde yardımcı olurdu.. 10 gündür konuşmuyoruz bakalım.
Bir tek serklaj günü geldi yanımdaydı.. Onun dışında hiç bir muayneme de gelmez.. Oğlum da da öyle gelmezdi. Bir tek ddetaylıya gelmişti bir de son kontrolüme..
canım sen baştan ipleri vermisin ellerine benim gibi aman üzülmesinler anam kırılmasınlar biz üzülüyoruz kırılıyoruz haberleri yok ya amannede sinir lurum bu olaylardan bak sana birşey anlatayımda dinle kızıma hamileyim ömürüme kanepe alıcez kaynanam geldi eşime teyzenler bellonadan aldı kampanyaymış oglum ondan alın dedi dedi çocuk olsun paşayla bakarız vs dedi kaynanam aman oglum zati riski var alt tarafı bir kanepe alırsın ne olucek dedi benim surat buvalla dediğine ben de katılıyorum,melek bırak evi b.k götürsün ya,sen yaptıkça senin zorlanabileceğini düşünmüyor,gerçekten erkekler çocuk gibi,ben eşimin bu huylarını şahsen hiç bilememişim
bizde de haftasonu kayınvalidemler vardı,bebek yatağı alalım diye tutturdular oysaki ben beşik istiyorum ya da park yatak,sözde ben ne dersem o olacaktı ama sözde.....keşke yatmak zorunda kalmasaydım diyorum hiçbirşey benim zevkime göre olmayacak,aileler biz alalım diyorlar,kendim alavcak olsam ne fiyatına bakarım ne bişeuye istediğimi alırım şimdi başkadı alavak diye ucuz olsun deyip istediklertimi alamıycam,intetnetten bir iki birşey aldım diye bir bozuldular anlatamam,neymiş ne gerek varmış şampuana daha,sana ne yaaaa ben doğuruyorum ağrısı sızısı bana,anestezi alıp dijkişi bana,her gece sıkıntısı bana,sana noluyor?yeminlen ben de kayınvalide olucam gelinime karışırsam bak ne olayım,evime gelip panjurlarımı kapattılar neymiş soğuk gelirmiş,iyi de evdeyim tüm gün içim kararıyor evb oldu kapkaranlık,geri açtırttım eşime,biz aynı evde yaşayan öğrenciler değiliz yaşımız olmuş otuz,panjurumuzu açalım mı kapayalım mı karar verebiliriz,yatak odamı bebek yatağı için itip çekmeye başladılar,ben şöyle olsun diyorum illaki tersini yapıyorlar,ondan sonra da sen nasıl istersen öyle yapıcaz diyorlar,ama nişanlandığım günden beri benim isteklerimin hep tersi oldu,nasıl oluyorsa?yaptırma mobilyadan nefret ediyorum evimin hepsi yaptırma,o yüzden de hep eğri büğrü,tutturdular bebek yatağını yaptıralım,altı üstü küçücük bir yatak gözümle gördüğümü beğendiğimi alabilmek istyiyorum,sırf bu yüzden annemle babama netten beğendiğim bebek şifonyertini aldırttım siz süpriz yapmış olun dedim,kayınpederim tutturdu çünkü yaptırtacakmış daha ucuz olurmuş,istemiyoruz ucuz olsun,150 lira verdim bebek çantasına ohh sefam olsun yaraşır paşama,kaç tane doğurucam sanki,yani bazen diyorsunuz ya burda yalnızım kimsrm yok diye,dua edin bence şükredin haliyle karışanınız da yok,aldığım hastane çıkışına bi ton laf ettiler,organik aldım,neymiş o öyle,başka rengi yok muymuş,onlar öğrenmişmiş organiğin ne olduğunu,arkadaşım sana ne diye haykırasım var,hastanede asmak için kapı süsü alıcam ne gerek vatmış???????? Velhasıl sanki ben değil onlar doğuravcak hatta onlara kalsa erşya için daha erkenmiş,defim ki allahla pazartlık mı yaptınız nr zaman doğuracağımı nerden biliyorsunuz dedim,çocuğu çartşafa mı saralım dedim,biberon aldım diye sen emzirmiycen mi diyorlar,e sütüm olmazsa nolcak sern mi vercen memeyi tööbe töööbe,çok sinirlendim ki sormayın,işime kartışılmadından ve evimde tek bir eşya yer değişse çok kızarım ben
Sorma paşam,hiç kaprisli bir eş yada gelin olmadım,hep siz bilirsiniz yada farketmez dedim,sandım ki ben böyle deyince bizi kendi halimize bırakırlar,birşey satın alıcaz saf eşim babasına sdöylüyor,o da ne gerek var diyor vsd bende kızıyorum niye babana söylüyorsun diyorum,parayı biz kazanıyoruz onların paradıyla almıyoruz ama kartışma hakkı görüyorlar,oğulları olgunlaşamadı hala beni de öyle sanıyorlar,oysaki ben çok tasarrufluyumdur,erşim hep der ne masrafsız kadınsın diye,ben niye tasarruf ediyorum asıl gerekli gördüğüm şeyleri alabileyim diye,yattığım yerde ne hamile elbisesi aldım babamın pijamalatını giyiyorum eşiminkileri giyiyorum boşuna masrag oğluma alırım o parayla alasını ne lazımsa diye,ben daha kendime kendime 100 liraya çanta almadım almam da ama çocuğuma canım feda,kendime 10 lira verirken kırk kere düşünürüm de ona düşünmemben bu adamı döverim tutmayın beni maynakmıdır nedir allah var eşim çok iyidir bir lafımı iki etemz ama hamileyken Bu arada gene benim panik atak yokluyor bugün allah sonumu hayretsin he okadarda diyorum kardeşim panik atak bak gelme seni istemiyorum diye ama nerde yüzsüz gidiyimde abdestimi alıyım namazımı kılıyım ferahlıyım bari
canım sen baştan ipleri vermisin ellerine benim gibi aman üzülmesinler anam kırılmasınlar biz üzülüyoruz kırılıyoruz haberleri yok ya amannede sinir lurum bu olaylardan bak sana birşey anlatayımda dinle kızıma hamileyim ömürüme kanepe alıcez kaynanam geldi eşime teyzenler bellonadan aldı kampanyaymış oglum ondan alın dedi dedi çocuk olsun paşayla bakarız vs dedi kaynanam aman oglum zati riski var alt tarafı bir kanepe alırsın ne olucek dedi benim surat bueşimde dedii dügündeki mobilyaları en aldım o hiç birşeye gelmedi kanapeyi kendi beyensin dedi sonra kaynanamdan bir ses aman ne yaparsanız yapın banane ben iyiliginizi düşündüm şimdi diceksinizki ben ne dedim evet bütün mobilyaları eşim gitti beyendi beyaz eşyalarıma kadar ben evime gelince gördüm sebebi kaynanam eşime oglum paşayı götürme evlendiginizi anlarlar fiyatı fazla çekerler demiş eşimde bana dedi paşa benim zevkimi beyeniyorsun ben alıyım olurmu dedi bende saf gibi olur dedim salak gidip alsana eşinle eniştesiyle gitti bursaya inegöle toptan aldılar geldiler anlıcagınız hiç birşey istedigim olmadı kızlar ya ne eşyalarım nede gelinligim beyaz eşyalara kadar eşim aldı benim bu evde beyendigim bri mobilya oda ömürümden kalan kanepe ama eşim söz verdi işşallah dedi eşya alalım sen beyenicen ben alıcem söz dedi bakalım bu arada sizlere müjde veriyim 12 milyar borcumdan 7 milyar kalmış çok mutluyum kızlar hamilesiniz ne olur dua edin eşim 10 milyar iş var o olursa 7 milyar borcumuda kapatırım kızam serklaj parasınıda atarım kimseye muhtaç olmam işşallah ama güvenmek istemiyorum olmaya olmaz hep dua ediyorum namazlarımda allahım diyorum ne olur sesimi suy paşanın evladım için borcumu bitiiryim ne olur dua etmeyi unutmayın kızlar ne olur
Bugün gün var oturmaya gidicem işşallah şimdi kalkayım abdestimi alıyım heyde güne brokoli haşlamamı aldım yanımda götürücem işşallah orda yicek onlar mamaları yesinler beni sormayın kilo almışım onun yüzünden diyete sıkı sarıldım kilomu hiç sormayın utanıyorum
Sorma paşam,hiç kaprisli bir eş yada gelin olmadım,hep siz bilirsiniz yada farketmez dedim,sandım ki ben böyle deyince bizi kendi halimize bırakırlar,birşey satın alıcaz saf eşim babasına sdöylüyor,o da ne gerek var diyor vsd bende kızıyorum niye babana söylüyorsun diyorum,parayı biz kazanıyoruz onların paradıyla almıyoruz ama kartışma hakkı görüyorlar,oğulları olgunlaşamadı hala beni de öyle sanıyorlar,oysaki ben çok tasarrufluyumdur,erşim hep der ne masrafsız kadınsın diye,ben niye tasarruf ediyorum asıl gerekli gördüğüm şeyleri alabileyim diye,yattığım yerde ne hamile elbisesi aldım babamın pijamalatını giyiyorum eşiminkileri giyiyorum boşuna masrag oğluma alırım o parayla alasını ne lazımsa diye,ben daha kendime kendime 100 liraya çanta almadım almam da ama çocuğuma canım feda,kendime 10 lira verirken kırk kere düşünürüm de ona düşünmem
Hadi inşallah eşinin işleri rast gelsin de,bebeğiniz uğuruyla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?