- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.161
Nst de çıkar mutlaka bencede sancın varsa,inşallah düzrnsiz ve önemsizdirKızlar kontrolum yarın nst yede gircem dogum sancısı olsa orda çıkar herhalde son günlerde biraz fazla ayaklandim kendi evimde değilim annemde olsam rahat ederdim ama k.validemde kalıyorum temizlik is yapmıyorum ama mutfakta yemeg felan yardım ediyorum,yatmaktan ziyade daha cok oturuyorum başka türlü icin rahat etmiyor dışarıda gezmeye çıkmıyorum son çıktığımda tövbe etmiştim 2 hafta daha geçse rahatliyacam
Melek eğer esın anlamıyorsa bırak bisey yapma hem is hem ev,cocuk birde zor bı hamilelik geçiriyorsun bunların hepsi bı araya gelince senin icin daha zor olur sen evde sadece çocuğuyla ilgilen
Düaydin,karşsalar bı dert karışmasalar ayrı benim esimin Ailesi'de hiç orali degil,hevesleri yok zaten herseyini bizimkiler aldı,üstelik alınanları gösteriyorum eltimin oğlu oldu ya kuvezde olan,ne gösterdiysem onun bundan cok var,onun ki daha değişik yok onun bundan yok daha şimdiden eşyalarını kıyaslamaya başladı gosterdigmede pişman oldum,birde hamile kalmadan önce torunların masraflarını biz karşılayacağız derlerdi aman eksik olsun saglik olsunda
Sen icinden ne geliyorsa yap hevesin kalmasın susunu pusunu her seyini al ben aldirdim bizimkilere,beşiği onlarmi alacak beğendiğin göster ben bunu beğendim hevesim var de,bizimkiler beşiği almak istiyolar netten gösterdim beğendiğimi sende öyle yap
Çok haklısın arada ben de diyorum boşver sağlıkla doğsun da..ama arada böyle bana da geliyorlarkızlar merhaba ara ara bakıp cıkıyorum tam olarak okuyamıyorum ama aklım hep sizde hepiniz de iyi ve sihhattesinizdir inşallah
gurbetci kuzum serklajın olmuş Allah´ım tamamına erdirsin kuzunu sag saglim vakitlice al kucagına inşallah
chnb canım benim evindesin artık cok sukur,eminim işten gucten halin kalmıyordur ama hepsi tatlı yorgunluklar Allah yardımıcımız olsun,saglık olsun muhim olan o
eşleri cekiştirmişsiniz,bende de var numunelik bir tane ama onu oyle kabullendim artık ben kendi ustume duşeni yapayım da o ne yaparsa yapsın,hayatta her zaman yalnızız,eşimiz dostumuz da bir yere kadar o yuzden uzmeyin tatlı canınızı
benim de kızlar bir turlu hastalıktan kurtulmadı 2 aydır birbirlerine bulaştırıp duruyorlar,biz de kapıyoruz sonra haydi kısır dongu ondan ona gezdi durdu,Allah´ım çıkart şu mikrobu evimizden,yavrularımızı koru.Allah´ım kimseye kaza bela hastalık nazar vermesin inşallah!
İnci broşite kadar kotuleşti,şimdi şukur iyi ama paranoyak oldum artık eve hasta biri gelecek fiye odum kopuyor bir de insanlar amaaannn bir şey olmaz dedikce sinirlerim zıplıyor.Oluyor işte,sonra herkes evine gidip sefa yaparken ben kucucuk hasta bebelerimle ecel terleri dokuyorum,cok kızıyorum hasta hasta bebek ziyaretine gelenlere hele hele dur koklayayyım deyip şap şap openlere,ben azcık bogazım acısa kimseyle tolaşmıyorum bile bulaştırmamak icin,insanlar ne dusuncesiz.Aklınızda bulunsun bebek mevludunu 6 aydan sonra okutun,eve de 40 gun kimseyi kabul etmeyin,hic ama hic risk almaya degmez,incim 40 gunlukten beri kurtulamadı mevlutten beri.Oysa grip mevisimi başlamadan mevlut olsn bitsin demiştim ama bizim planımızla olmuyor bu işler.
Simdi cok şukur iyileşmekteyiz,Allah´ım koru,beterinden koru inşallah!
Bu arada hep yazacam ama unutuyorum,hani ben hamileyken batikonlu su ile temizlendim tavsiye de ettim burdan zararı olmaz diye.Cok şukur gorunurde bir zararı yok ama feryalin doktoru onermemiş,ciddi miktarda emildiginden bahsetmiş ve ben belki gecmişi okuyup uygulayan olur diye uyarmak istedim,ne olur ne olmaz siz yapmayın canlarım.
duyaydın canım herkes herseye cok karışır ve bu daha başlangıcı,daha dur bebek buyudukce daha katlanılmaz bir hal alıyor,yok emdi mi yok emekledi yurudu mu,falancanın soyle yurumuş,konuştu mu,şımardı mı,kakasını soylemedi mi vs vs.hele de başka cocuklarla ve yakınlardaki yaşıt bebeklerle karşılastırmalar yok mu işte o zaman insan hem kırılıyor hem cok sinirleniyor,herkes hep bir kusur bulma telaşında,sanki ben yada bebegim kusurlu olsa sevinecekler.Filize hic bir şey alamadım ben hamileyken,hepsini ablam ve halam aldı,bana bavul olarak yolladılar,park yatagını kendim secmiştim sadece ama beni uzmemişti bu durum.Ne olursa olsun gunun sonunda onemli olan bebeginin saglıklı ve mutlu olması,şu anda alınanlar bebek eşyaları sadece daha alınacak cok sey var hic uzme kendini.opuyorum hepinizi de
Canım şekerlerin çok iyi,4 düşük bir değer yani kan şekeri düşüp düşmemek arasında gidip geliyor demektir ki bu da iyi değildir,seninki normaloğlu normal :)Duyaydın ne desen haklısın.Sen doğurcaksın bebeği..Sein seçip aman lazım..Ben yatarken tabi kısmet olmadı ama;doğumdan sonra alırız diye karar vermiştik..Odasını,bebek arabasını...öyle yapsanız..Bir hastane çıkışı,acil ihtiyaçlar yeter..Doğumdan sonra mevlüde kadar gider gönlünce alırsın..
Kızlar ben 1 aydır troit hapı kullanıyorum en düşük dozlusundan..Kullanmadan önce tsh;1.8 di şimdi 2.8 anlamadım gitti.Bu ilacı içince düşmesi gerekiyordu tsh ın..Artmış..Dr normal dedi..Hatta kuyumcu terazisinde ölçmüyoruzya normal dedi.
Birde hba1c şeker ölçümü yaptırdım..oda referans aralığı 4-6 idi...benim 5 çıkmış..bunada normal dedi..(tv de gebelik düşünenlerin 4 olmalı falan diye duymuştum..sizce nasıl..Birde açlık 94 , tokluk 84...
En iyisini yapmışsınız kimseye soz hakkı düşmezArkadaslar herkes ne de dertliymis
Birde ben.anlatayim
Ben evlendigimde kayinpederim dugunumde 1 kucuk altin bile takmadi dusunun artik.
eve aldigimiz erzaktan giydigim gelinlige takilan sete kadar borc alindi.
Mobilya beyaz esya saymiyorum zaten
Yillarca maddi cok sikntilar cektim.
Amasimdi evimde var arabamda mutevazi olsada
Ve en onemlisi hicbirseyime karisamiyorlar haklari yok cunku
Yillarca uzuldugum tavirlarina simdi sevoniyorum bile
Eslere gelice esim titiz ve duzenlidir
Ama benyattigim zamanlarda ev daginik vepiste olsa onaa gore tertemizdi o yapicak ya
MELEK
allahsabir versin canim
Buikinci hamileligin esin isin ciddiyetini anlamasi gerek ama
Rabbim yardimcin olsun kendini fazla yorma
Nst de çıkar mutlaka bencede sancın varsa,inşallah düzrnsiz ve önemsizdir
Öyle zaten anneme söylüyorum,babama söylüyorum,Allaha şükür onlar var
Ben geçen sene yatmıyordum,tutturmuşlar ucuza araba koltuğu bulduk alalım diye,onlardaki de acayip bir hırs,anlayamadım,biz aldık eksik etmedik demek için herhalde,en güzeli işte ayakta olcan da şak şak herşeyi alcan oldu bittiye gelcek artık kılık kıyafet ne istiyosa onu alsınlar
Fazla yorma sen de kendini,sancım var de kaynanana git yat,yoksa acıyan olmaz,benim kayınvalidem eşime hamileyken halı çırparken balkondan dfüşmüş,böyle olunca benim yatışlar nazlanma gibi geliyor,insanın canından başka acıyanı olmuyor,sern kendi kıymetini bil yorulma
Doktorunun vardır bı bildig ama icinin rahat etmesi icin sor nedenini çünkü organ gelişimi 12. Hafta tamamandig icin verilen narkoz bebeg zarar vermiyor,birde ikili test o zaman yapılıyor bunlarıda sor icin rahat etsinmrb arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.serklajı 9.haftada yapacağım dedi ya doktor ona takmış durumdayım.sürekli araştırıyorum hiç bu kadar erken diyen yok.bebeğime zarar verir mi diye çok endişeleniyorum.burada serklaj olan arkadaşlardan en erken olan kaçıncı haftada oldu acaba?bir de hiç bulantım yok.bir yerde okudum bulantının olması gebeliğin yolunda gittiğinin göstegesidir diyor.bir sorun mu var diye endişe ediyorum.çok sitresliyim çoookkkk:)
Canım benim de hiç bulantım olmadı,bulantıyla gebeliğinin iyilik kötülük halini bağdaştırma,burada bulantıdan hastanelik olanlar vat,ne güzel şanslısın iştemrb arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.serklajı 9.haftada yapacağım dedi ya doktor ona takmış durumdayım.sürekli araştırıyorum hiç bu kadar erken diyen yok.bebeğime zarar verir mi diye çok endişeleniyorum.burada serklaj olan arkadaşlardan en erken olan kaçıncı haftada oldu acaba?bir de hiç bulantım yok.bir yerde okudum bulantının olması gebeliğin yolunda gittiğinin göstegesidir diyor.bir sorun mu var diye endişe ediyorum.çok sitresliyim çoookkkk:)
Herkeslerde burdaymış:) Birgün biryerlerde buluşsak İstanbul buluşması yapsak nasıl olur.Birer kahve içeriz laflarız.Tabi ben de çocuk yok hamilede değiliyim ya gezerim ha bire.Bence planlayalım.
mrb arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.serklajı 9.haftada yapacağım dedi ya doktor ona takmış durumdayım.sürekli araştırıyorum hiç bu kadar erken diyen yok.bebeğime zarar verir mi diye çok endişeleniyorum.burada serklaj olan arkadaşlardan en erken olan kaçıncı haftada oldu acaba?bir de hiç bulantım yok.bir yerde okudum bulantının olması gebeliğin yolunda gittiğinin göstegesidir diyor.bir sorun mu var diye endişe ediyorum.çok sitresliyim çoookkkk:)
kızlar merhaba ara ara bakıp cıkıyorum tam olarak okuyamıyorum ama aklım hep sizde hepiniz de iyi ve sihhattesinizdir inşallah
gurbetci kuzum serklajın olmuş Allah´ım tamamına erdirsin kuzunu sag saglim vakitlice al kucagına inşallah
chnb canım benim evindesin artık cok sukur,eminim işten gucten halin kalmıyordur ama hepsi tatlı yorgunluklar Allah yardımıcımız olsun,saglık olsun muhim olan o
eşleri cekiştirmişsiniz,bende de var numunelik bir tane ama onu oyle kabullendim artık ben kendi ustume duşeni yapayım da o ne yaparsa yapsın,hayatta her zaman yalnızız,eşimiz dostumuz da bir yere kadar o yuzden uzmeyin tatlı canınızı
benim de kızlar bir turlu hastalıktan kurtulmadı 2 aydır birbirlerine bulaştırıp duruyorlar,biz de kapıyoruz sonra haydi kısır dongu ondan ona gezdi durdu,Allah´ım çıkart şu mikrobu evimizden,yavrularımızı koru.Allah´ım kimseye kaza bela hastalık nazar vermesin inşallah!
İnci broşite kadar kotuleşti,şimdi şukur iyi ama paranoyak oldum artık eve hasta biri gelecek fiye odum kopuyor bir de insanlar amaaannn bir şey olmaz dedikce sinirlerim zıplıyor.Oluyor işte,sonra herkes evine gidip sefa yaparken ben kucucuk hasta bebelerimle ecel terleri dokuyorum,cok kızıyorum hasta hasta bebek ziyaretine gelenlere hele hele dur koklayayyım deyip şap şap openlere,ben azcık bogazım acısa kimseyle tolaşmıyorum bile bulaştırmamak icin,insanlar ne dusuncesiz.Aklınızda bulunsun bebek mevludunu 6 aydan sonra okutun,eve de 40 gun kimseyi kabul etmeyin,hic ama hic risk almaya degmez,incim 40 gunlukten beri kurtulamadı mevlutten beri.Oysa grip mevisimi başlamadan mevlut olsn bitsin demiştim ama bizim planımızla olmuyor bu işler.
Bu arada hep yazacam ama unutuyorum,hani ben hamileyken batikonlu su ile temizlendim tavsiye de ettim burdan zararı olmaz diye.Cok şukur gorunurde bir zararı yok ama feryalin doktoru onermemiş,ciddi miktarda emildiginden bahsetmiş ve ben belki gecmişi okuyup uygulayan olur diye uyarmak istedim,ne olur ne olmaz siz yapmayın canlarım.
duyaydın canım herkes herseye cok karışır ve bu daha başlangıcı,daha dur bebek buyudukce daha katlanılmaz bir hal alıyor,yok emdi mi yok emekledi yurudu mu,falancanın soyle yurumuş,konuştu mu,şımardı mı,kakasını soylemedi mi vs vs.hele de başka cocuklarla ve yakınlardaki yaşıt bebeklerle karşılastırmalar yok mu işte o zaman insan hem kırılıyor hem cok sinirleniyor,herkes hep bir kusur bulma telaşında,sanki ben yada bebegim kusurlu olsa sevinecekler.Filize hic bir şey alamadım ben hamileyken,hepsini ablam ve halam aldı,bana bavul olarak yolladılar,park yatagını kendim secmiştim sadece ama beni uzmemişti bu durum.Ne olursa olsun gunun sonunda onemli olan bebeginin saglıklı ve mutlu olması,şu anda alınanlar bebek eşyaları sadece daha alınacak cok sey var hic uzme kendini.opuyorum hepinizi de
Kızlar kontrolum yarın nst yede gircem dogum sancısı olsa orda çıkar herhalde son günlerde biraz fazla ayaklandim kendi evimde değilim annemde olsam rahat ederdim ama k.validemde kalıyorum temizlik is yapmıyorum ama mutfakta yemeg felan yardım ediyorum,yatmaktan ziyade daha cok oturuyorum başka türlü icin rahat etmiyor dışarıda gezmeye çıkmıyorum son çıktığımda tövbe etmiştim 2 hafta daha geçse rahatliyacam
Melek eğer esın anlamıyorsa bırak bisey yapma hem is hem ev,cocuk birde zor bı hamilelik geçiriyorsun bunların hepsi bı araya gelince senin icin daha zor olur sen evde sadece çocuğuyla ilgilen
Düaydin,karşsalar bı dert karışmasalar ayrı benim esimin Ailesi'de hiç orali degil,hevesleri yok zaten herseyini bizimkiler aldı,üstelik alınanları gösteriyorum eltimin oğlu oldu ya kuvezde olan,ne gösterdiysem onun bundan cok var,onun ki daha değişik yok onun bundan yok daha şimdiden eşyalarını kıyaslamaya başladı gosterdigmede pişman oldum,birde hamile kalmadan önce torunların masraflarını biz karşılayacağız derlerdi aman eksik olsun saglik olsunda
Sen icinden ne geliyorsa yap hevesin kalmasın susunu pusunu her seyini al ben aldirdim bizimkilere,beşiği onlarmi alacak beğendiğin göster ben bunu beğendim hevesim var de,bizimkiler beşiği almak istiyolar netten gösterdim beğendiğimi sende öyle yap
Herkeslerde burdaymış:) Birgün biryerlerde buluşsak İstanbul buluşması yapsak nasıl olur.Birer kahve içeriz laflarız.Tabi ben de çocuk yok hamilede değiliyim ya gezerim ha bire.Bence planlayalım.
mrb arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.serklajı 9.haftada yapacağım dedi ya doktor ona takmış durumdayım.sürekli araştırıyorum hiç bu kadar erken diyen yok.bebeğime zarar verir mi diye çok endişeleniyorum.burada serklaj olan arkadaşlardan en erken olan kaçıncı haftada oldu acaba?bir de hiç bulantım yok.bir yerde okudum bulantının olması gebeliğin yolunda gittiğinin göstegesidir diyor.bir sorun mu var diye endişe ediyorum.çok sitresliyim çoookkkk:)
Bana uyar, gezgin oldugum icin :)))
Melek de gelir bence bir gezenti de o, belki regrete, paşam?
Bn Perşembe geliyorum ilgilenenlere duyurulur :)))
CNm doktoruna güveniyorsan gerisini sorgulama bence,
Mide bulantın olmayadabilir , bu bebeğin sağlıklı olduğunun ir kanıtı değildir
Bende oğlanın okulunda 45 dakikalık bir etkinlik yaptırdım, anam ağladı
14 tane 4.5 yasinda bizdik
Sonra oğlanı kulak burun boğaza götürdüm
Şükür ki birsey yokmuş
Ama gene de antibiyotik verdi
Anlamadım gitti ben bu isi
Kullanıp kullanmamak da kararsızım
Genelde geçiyor kendi kendine ama ya daha da hastalanırsa
canım kaynanam halen karısır eşimede desem paşa kötülügüne yapmz neticede annem derSorma paşam,hiç kaprisli bir eş yada gelin olmadım,hep siz bilirsiniz yada farketmez dedim,sandım ki ben böyle deyince bizi kendi halimize bırakırlar,birşey satın alıcaz saf eşim babasına sdöylüyor,o da ne gerek var diyor vsd bende kızıyorum niye babana söylüyorsun diyorum,parayı biz kazanıyoruz onların paradıyla almıyoruz ama kartışma hakkı görüyorlar,oğulları olgunlaşamadı hala beni de öyle sanıyorlar,oysaki ben çok tasarrufluyumdur,erşim hep der ne masrafsız kadınsın diye,ben niye tasarruf ediyorum asıl gerekli gördüğüm şeyleri alabileyim diye,yattığım yerde ne hamile elbisesi aldım babamın pijamalatını giyiyorum eşiminkileri giyiyorum boşuna masrag oğluma alırım o parayla alasını ne lazımsa diye,ben daha kendime kendime 100 liraya çanta almadım almam da ama çocuğuma canım feda,kendime 10 lira verirken kırk kere düşünürüm de ona düşünmem
Hadi inşallah eşinin işleri rast gelsin de,bebeğiniz uğuruyla gelsin inşallah
canım sen koraspirinle kan sulandırıcı igne kullanman lazım bebem bunu bil allahım ne doktormuş be tekme tokat giresim geldi yeminlekizlar dr 2 defa mesaj attim iki defa donmedi sekreteri aradim yeni atmisin diyor sabahkini gormormemis sanki deluuuu
neyse kasilmam var dedim magnezyumu ikiye cikar dedi coraspirinide kullan artik dedi..
bu dr endol hic kullanma diyor kizlar ben insan degilmiyim ya niye boyle yapiyor magnezyum beni hic rahatlatmiyor endol iyi geliyor ..
endol neden kullanmiyim dedim onun icinde asiri derecede aspirin varmis daha iyi ya iste bizdede pihtilasma var kizlar arda beye bi sorun aspirin varsa pihtilasma olanlara zararlimi ki..
Arkadaslar herkes ne de dertliymis
Birde ben.anlatayim
Ben evlendigimde kayinpederim dugunumde 1 kucuk altin bile takmadi dusunun artik.
Ama benyattigim zamanlarda ev daginik vepiste olsa onaa gore tertemizdi o yapicak ya
MELEK
allahsabir versin canim
ahanda bir tane daha beni unutankızlar merhaba ara ara bakıp cıkıyorum tam olarak okuyamıyorum ama aklım hep sizde hepiniz de iyi ve sihhattesinizdir inşallah
kardeşim bebek benim bebegim karıştırmam kaynanamda derdi aman bebek figürü hayvan fügrü alma bebegin kıyafetleri günah melek gelmez allah var kızımda çok gzüel şeyler almış çok şekerler ama herşeyime karışmasından bıktımDuyaydın ne desen haklısın.Sen doğurcaksın bebeği..Sein seçip aman lazım..Ben yatarken tabi kısmet olmadı ama;doğumdan sonra alırız diye karar vermiştik..Odasını,bebek arabasını...öyle yapsanız..Bir hastane çıkışı,acil ihtiyaçlar yeter..Doğumdan sonra mevlüde kadar gider gönlünce alırsın..
Kızlar ben 1 aydır troit hapı kullanıyorum en düşük dozlusundan..Kullanmadan önce tsh;1.8 di şimdi 2.8 anlamadım gitti.Bu ilacı içince düşmesi gerekiyordu tsh ın..Artmış..Dr normal dedi..Hatta kuyumcu terazisinde ölçmüyoruzya normal dedi.
Birde hba1c şeker ölçümü yaptırdım..oda referans aralığı 4-6 idi...benim 5 çıkmış..bunada normal dedi..(tv de gebelik düşünenlerin 4 olmalı falan diye duymuştum..sizce nasıl..Birde açlık 94 , tokluk 84...
ahanda benim gibi biri daha var kafayı yemişMerhaba kızlar okuldan geldim kendimi attım tv 'nin karşısına .Bugün okulda inanılmaz sinirliydim bu doğum kontrol hapları beni psikopata bağlıyor.Cinsel hayatımıda sönüyor. Libidomu düşürüyor.Neyse eve geldim ya çok şükür birine çatmadan saçma sapanda olsa bir program açtım bakıyorum.Öptüm sizi çook..
alın len bebeler herşeyleri ben döverim öle kaynanaları he bir rahat bıraksalar hep senin kaynana nedemeye sana iş yaptırıyor kızKızlar kontrolum yarın nst yede gircem dogum sancısı olsa orda çıkar herhalde son günlerde biraz fazla ayaklandim kendi evimde değilim annemde olsam rahat ederdim ama k.validemde kalıyorum temizlik is yapmıyorum ama mutfakta yemeg felan yardım ediyorum,yatmaktan ziyade daha cok oturuyorum başka türlü icin rahat etmiyor dışarıda gezmeye çıkmıyorum son çıktığımda tövbe etmiştim 2 hafta daha geçse rahatliyacam
kızlar altaki endol kullanmış kullanmasınada makattan kullanmış makattanmı alınıyor kızlar i ilaçGurbetçi canım ben de hiç endol kullanmadım,bana da hiç verilmedi,endişe etme,benim de kasılmam hep oldu hala oluyor
Feryalcim benim anam babaın da katkısı var yarı yarıya alındı eşyalar patası öyle ödendi ama benimklilert karışmaz hiç,ayrıca kendi maaşımla alacağım şeye nasıl karışabiliyor ki ona kızıyorum,benim kayuınvalidem birgün çalışmamış bir kuruş da getirmemiş eve ama hep onun sözü geçiyor evinde,ben bi ara eşimden daha çok kazanıyor evi ben döndürüyordum ona rağmen benim sözüm falan geçmiyor,çok afedersin nerdeyse çocuğu yaparken danışacaktık,dönüp dönüp daha erken deyip duruyorlardı bi bebek muhabbeti açıldımı,sanki oğlanlafı taşıycak karnında,erkek çocuğu bu kadar nanemolla yetişmemeli,biraz temizlik bilmeli en basitinden kişisrl temizliğini,evlendiğinde seni de annesi sanıyor,bi gece yatıyoruz bana diyor ki sen artık oğlunu daha çok seversin!!!ee o nsenin de oğlun sütçüden değil ya,kendini oğluyla bir tuttu,derlerdi de inanmazdım erkek kıskanırmış karısını çocuğundan
:44::44:canım benimki 14 haftada oldu nedenki öle dedi acaba chnb olsaydı derdi emme bu hatun nirdemrb arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.serklajı 9.haftada yapacağım dedi ya doktor ona takmış durumdayım.sürekli araştırıyorum hiç bu kadar erken diyen yok.bebeğime zarar verir mi diye çok endişeleniyorum.burada serklaj olan arkadaşlardan en erken olan kaçıncı haftada oldu acaba?bir de hiç bulantım yok.bir yerde okudum bulantının olması gebeliğin yolunda gittiğinin göstegesidir diyor.bir sorun mu var diye endişe ediyorum.çok sitresliyim çoookkkk:)
Canım tedaviye başlamışsın hayırlı uğurlu olsun çok iyi etmşsin.Benimde vucudum musait olsaydı aynı gün başlayacaktık ne güzzel.Kısmetse öbür ay başlıycam bende. Histeroskopi olanların rahimde gebeliğin biran önce olması iyiymiş.Yapışıklık tekrarlamasını önlermiş.Nerde başladın tedavine?
kardeşim bebek benim bebegim karıştırmam kaynanamda derdi aman bebek figürü hayvan fügrü alma bebegin kıyafetleri günah melek gelmez allah var kızımda çok gzüel şeyler almış çok şekerler ama herşeyime karışmasından bıktımbırak kardeşim bizi bizede takılalım
kızlar altaki endol kullanmış kullanmasınada makattan kullanmış makattanmı alınıyor kızlar i ilaç
:44::44:canım benimki 14 haftada oldu nedenki öle dedi acaba chnb olsaydı derdi emme bu hatun nirdesıpayı dogurdu kayboldu he
Bana BUYAKA MEYDAN yakın,ister orda buluşalım ,isterseniz,hamiş olanların tercih ettiği bir yer olsun eve yakınlıklarına göre...Ben her yere gelirim
Bana uyar, gezgin oldugum icin :)))
Melek de gelir bence bir gezenti de o, belki regrete, paşam?
Bn Perşembe geliyorum ilgilenenlere duyurulur :)))
Bende oğlanın okulunda 45 dakikalık bir etkinlik yaptırdım, anam ağladı
14 tane 4.5 yasinda bizdik
Sonra oğlanı kulak burun boğaza götürdüm
Şükür ki birsey yokmuş
Ama gene de antibiyotik verdi
Anlamadım gitti ben bu isi
Kullanıp kullanmamak da kararsızım
Genelde geçiyor kendi kendine ama ya daha da hastalanırsa
merhaba kızlar iyisinizdir inş...
ben arada gelip okuyorum ama yazmak kısmet olmuyor...
her okuduğumdada sizlere dua ediyorum...
kızlar maşallah hamilelerimiz çok....son haftalarda yaklaştı alışverişlerde başladı...
geçen civilden 3.25 uzun kollu çıtçıtlı badiler almıştır..gerçekten çok uygun normalde 5 tl ymiş ama 16. yıl indirimleri oluyor bu sıralar....
sizede haber verecektim ama yazamadım bir türlü...
internet sitesinde 3.25 likler bitmiş ama 4.25 e biraz daha desenlisi ve reklisi var birde bu badilerin zıbınından battaniyesine tulumuna her şeyi var yani ayrı alıp takım yapılabilir fiyatları uygun ben sadece badilerden almıştım çok çok güzel olmasada kötü hiç değil... bu markanın daha önce badilerinden kullandım hiç birşey olmadı bizim badilerimiz küçüldüğü için yenilerini alıyoruz...
ihtiyacı olan pahalı markalı şeyler alamam diyen bakabilir...
biizm burda en büyük çocuk mağazası civil eymenle başka yere gidemediğimiz için genelde ordan alışveriş yaptım yeni doğan bebek kıyafetlerinde hiç bir şikayetim olmadıda şimdiki kıyafetlerinde bazısının biraz yakaları açılma yaptı bazısıda hafif tiftiklendi...
almak isteyen civilin mağazasında 16. yıl ürünlerine bakabilir...
(tulum 8-9 tl battaniye 10 tl 5 li hastane çıkışı 10 tl altlı üstlü takım 9 tl)
kizlar dr 2 defa mesaj attim iki defa donmedi sekreteri aradim yeni atmisin diyor sabahkini gormormemis sanki deluuuu
neyse kasilmam var dedim magnezyumu ikiye cikar dedi coraspirinide kullan artik dedi..
bu dr endol hic kullanma diyor kizlar ben insan degilmiyim ya niye boyle yapiyor magnezyum beni hic rahatlatmiyor endol iyi geliyor ..
endol neden kullanmiyim dedim onun icinde asiri derecede aspirin varmis daha iyi ya iste bizdede pihtilasma var kizlar arda beye bi sorun aspirin varsa pihtilasma olanlara zararlimi ki..
Arkadaslar herkes ne de dertliymis
Birde ben.anlatayim
MELEK
allahsabir versin canim
kızlar merhaba ara ara bakıp cıkıyorum tam olarak okuyamıyorum ama aklım hep sizde hepiniz de iyi ve sihhattesinizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?