Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar sabahtandir kasilmalarim gecmek bilmedi artik aglayasim geldi simdi de cok yorgunum uyuyacam endol kullandim oglen hic fayda etmedi simdi ikinci magnezyumu mu ictim uyuyacam kizlar hayirli aksamlar size..

bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin... kanamam bitmedi. yarın dr ye gideceğiz...

Sormaz miyim chnb cim

Bezeleri acidigi icin dedi,iltihabik bir durum var demekki dedi
Bende kararsız kaldım çünkü biz o kadar az antibiyotik kullandık ki, istemiyorum bağışıklığını düşürmek oğlumun
Ama verdim bu aksam ne yapayım , dogum yakın, hastalık ilerlerse benim icin cok zor olur, gece saga sola donemezken ateş oksuruk uğraşmak istemedim

Son düzenleme:
Bugün Memorialden aradılar kızlar iletişimden. Habertürk gazetesi röportaj yapmak istiyormuş gelir misiniz dediler. Ben de yeni döndük bebek küçük gazeteden gelseler ya da net veya telefonla olsa olmaz mı dedim. Dönecekler....

kizlar sabahtandir kasilmalarim gecmek bilmedi artik aglayasim geldi simdi de cok yorgunum uyuyacam endol kullandim oglen hic fayda etmedi simdi ikinci magnezyumu mu ictim uyuyacam kizlar hayirli aksamlar size..

canım yeni oldun serklaj inşallah ondandır...

bence de kullan canım...

makattanmı ay nasıl yane kız altaki düşük yapmıştı doktor agrım var demiş makattan al demiş hem okumuş kanamalara yol açar diye rahim kanamaları dedi ay korktum yaw o ilacı ne zaman kullanıyoruki:18::18::18:
canım sen stres yapmayasın bebem ya kıyamam korkma ya strese girme dicem demesi kolay diceksin sen en iyisi bir hafta dolsun bir doktora git derim ben ilaca igneye başlaman lazım senin yavru ya
bizim de 40 mız doldu bugün. Banyomuzu yaptık. Rabbim uzun ömürler versin... Kanamam bitmedi. Yarın dr ye gideceğiz...
allahım askerligini göstersin çüçsünü kestirmeyi nasip etsin işşallah evlatlarının elinden ekmek yersin bu kadar emege işallah hayırlı evlatlar olur darısı bizlere işşallah siz savdınız sıranızı sıra bizde:18::18::18:riskli haftalarım geline aklım çıkıcek biliyorum hamilede kalırsan çizelge yapmıcem """" kızlar zamanı gelince yapıcem işallah şu riskli haftalarım geçsinde işşallah rabbim evlatlarımı bana bagışlar

anne olmaz çok zor degilmi rabbim yardım etsin sizlere

Paşamcım,kız geliyorum gidiyorum kilo cetvelin aynı kaç aydır ama.....:44:

Vaz mı geçtin rejimden ??

Hiiiiii 85 kg oldum yazmışsın

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım serklajın çok yeni. Üzme kendini. Sıkıyorsundur şimdi sen. Gaz atabiliyormusun.

Bu akşam benimde başladı yine. Rabb'ime sığındım Allah yardımcımız olsun.

Dinlenmek iyi gelir insallah canım
Sıkma canını

bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin... kanamam bitmedi. yarın dr ye gideceğiz...

Oh oh mis olmuştur , masallah, damatlik banyolarını gor annesi
Uzun surmuş kanaman, dikişin orada kalmış olmasından olabilir mı acaba?
İlk gün cok kanaman oldu mü arkadasim
Bende yavaş yavaş heyecan başladı
Oğlumda neredeyse hiç kanamam olmamıştı

Ünlü olacaksın desene, imza verirsin artık :)))

Zor olmasına zor da , cok güzel emme :)))
Allah sana da nasip etsin insallah arkadasim

Son düzenleme:
kızlar Allah rahatlık versin hepinize
ben yatıyorum, yarın evde tadilat var, alt kattaki wc yi eşim alaturkadan alafrangaya çevirtiyor
ameliyattan sonra tuvalet için üst kata inip çıkmam zor olur diye

ama nedense tadilatla ben ilgileniyorum anlamadım gitti

zaman ne çabuk geçiyor kırk gün oldu demek..Darısı bize inşallah..

sağ ol canım benim... darısı size... beşiği sallıyorum hem yazıyorum...

evet canım kasılma için endol kullanılıyor makattan.(
canım pipi ucu darmış bizim sıpanın yakında yaptıracağım.
progestan mı acaba?
inşallah göreceksin paşam...

Maşallah BarekAllah
Rabbim sağlıkla uzun ömürler versin canım.

Amin canım cümlemizin evlatlaryla beraber...

Amin canım...

benim hastane sürecinde canped mesane pedi koydular biraz fazlaydı kanama. orkidin çok çok kalın tipinde...
bugün lekeye döndü bakalım başlayacak mı yine...

canı wc iyi olur... in çık olmaz... benim eşim diğerini kullanıyor dönüştüremiyoruz...

Canim insallah iyisindir.
Ben serklaj sonrasi 3 veya 4 gun endol 25mg olarak 4 saatte bir kullanmis ve ilaci kesmitim.

Senin dr un neden vermedi
Beni yanlis anlama ama acil durumlarda rahat ulasabilecegin bir dr daha bulsan kendine en azindan strese girmezsin.
mesleklerinde basarililar ama su prof.larin ulasilamazliklari cok can sikici

Allah kolaylık versin canım. İşleriniz rast gitsin. İnsaflı,az dağıtan, işinin ehli ustalarda düşürsün mevlam.

arkadaşların dediği gibi hem serklajın yeni.. hem de acaba kendini çok mu dinliyorsun? kasılma olduğuna emin misin?

ohhhh..mis sağlıcakla büyüsün inşallah.. damatlığını da görelim.

mutlaka orada bir muhabirleri vardır. Bir de artık röportaj işini net üzerinden çok rahat yapabilirsiniz artık..Çok muhabir editör öyle yapıyor. Gazetede çalıştığım için biliyorum.

iş sana düşmüş fakat düşünmesi yeter. :)

saftunc arkadasım o zaman hiddenisko nun kontrolüne göre ayarlayalım.. doğumu yaklaşan o.. uzaktan gelen o.. biz ona uyacağız :)

Ben de aldım canpedin mesaje pedini
Hastanede veriyorlar miydi?

Allah kolaylık versin canım. İşleriniz rast gitsin. İnsaflı,az dağıtan, işinin ehli ustalarda düşürsün mevlam.

Sagol CNm, insallah...

Son düzenleme:
Ben de aldım canpedin mesaje pedini
Hastanede veriyorlar miydi?
Sagol CNm, insallah...

canım bir arkadaş 12.12.2012 de orada doğum yaptı cem beyin hastası. aralık annelerinden. sigortası yoktu. ondan alınmamış ped parası.
sebamed intim de alınmamış.
senin sigortan geçmiyor bence alınmaz senden de...

sağ ol canım. o da dedi ki adanada muhabir vardır belki oradan gelirler. uçak biletini karşılarız dediler dedim büyük oğlumun okulu var zor olur... bakalım dönecekler mi yoksa başka haber mi ararlar... şu an gidemem. fotoları da gönderdi bana kendi röportajından(memorial dergisi için sanırım) faceye ekletirim eşime arda bey ve cem beyle çekmişlerdi...

Masallah Arda beye
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin.

Insallah bir sikinti yoktur.
Iyi haberlerni bekliyorum.

sağ ol canım sizin de haberlerinizi duyacağım inşallah...

BUYAKA,IKEAnın orda canım.chnb canım sana mahcubum zaten sana gelemedim araya bir sürü şey girdi.Keşke sende olsaydın.

canım ya keşke... ben de o gün keşke sorsaydım sana valizi beraber hazırlardık ... aklıma demek gelmedi.

kanamm birden durdu kızlar... inşallah başlamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…