- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.181
kizlar sabahtandir kasilmalarim gecmek bilmedi artik aglayasim geldi simdi de cok yorgunum uyuyacam endol kullandim oglen hic fayda etmedi simdi ikinci magnezyumu mu ictim uyuyacam kizlar hayirli aksamlar size..
Sormaz miyim chnb cim
Bezeleri acidigi icin dedi,iltihabik bir durum var demekki dedi
Bende kararsız kaldım çünkü biz o kadar az antibiyotik kullandık ki, istemiyorum bağışıklığını düşürmek oğlumun
Ama verdim bu aksam ne yapayım , dogum yakın, hastalık ilerlerse benim icin cok zor olur, gece saga sola donemezken ateş oksuruk uğraşmak istemedim
makattanmı ay nasıl yane kız altaki düşük yapmıştı doktor agrım var demiş makattan al demiş hem okumuş kanamalara yol açar diye rahim kanamaları dedi ay korktum yaw o ilacı ne zaman kullanıyoruki:18::18::18:canım ameller niyetlere göredir. Günah değildir sen gönlünce alırsın inşallah figürlü de al boş ver hurafe onlar....
Evet makattan...
Canım zaman bulamıyorum çok işim var...
Ben de gelebilseydim...
Canım sorsaydın niye verdiniz antibiyotik diye...
Zor olmuştur etkinlik yaş küçüldükçe bana eğitim işi zor geliyor...
Canım ben de çok alırım civilden...Sağ ol bakayım netten...
Canım eylülgülü ve duyaydın açıklamış ek olarak rahim o haftalarda bebek büyüdükçe dikişe uygun hale geliyormuş...
Ama dr nin biri de bana demişti 10. Haftada diye. Yaptırmadım ona....
Benim suyum nedeniyle izin vermemişti...
Canım eşim de takıları alıp ellerine vermişti...
Canım geçmiş olsun. Bu arada ben grip aşısı olmuştum ya. Evde çok gripli olmasına rağmen bebişe geçmedi şükür...Sanırım onu da korudu... Ben de 2 hafta sonra mevlüt yaptıracaktım...
Mumudihaba nasılsın heyecan nasıl? Sana dua ediyorum...
canım sen stres yapmayasın bebem ya kıyamam korkma ya strese girme dicem demesi kolay diceksin sen en iyisi bir hafta dolsun bir doktora git derim ben ilaca igneye başlaman lazım senin yavru yakizlar sabahtandir kasilmalarim gecmek bilmedi artik aglayasim geldi simdi de cok yorgunum uyuyacam endol kullandim oglen hic fayda etmedi simdi ikinci magnezyumu mu ictim uyuyacam kizlar hayirli aksamlar size..
bizim de 40 mız doldu bugün. Banyomuzu yaptık. Rabbim uzun ömürler versin... Kanamam bitmedi. Yarın dr ye gideceğiz...
sormaz miyim chnb cim
Bezeleri acidigi icin dedi,iltihabik bir durum var demekki dedi
bende kararsız kaldım çünkü biz o kadar az antibiyotik kullandık ki, istemiyorum bağışıklığını düşürmek oğlumun
ama verdim bu aksam ne yapayım , dogum yakın, hastalık ilerlerse benim icin cok zor olur, gece saga sola donemezken ateş oksuruk uğraşmak istemedim
kizlar sabahtandir kasilmalarim gecmek bilmedi artik aglayasim geldi simdi de cok yorgunum uyuyacam endol kullandim oglen hic fayda etmedi simdi ikinci magnezyumu mu ictim uyuyacam kizlar hayirli aksamlar size..
bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin... kanamam bitmedi. yarın dr ye gideceğiz...
bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin... kanamam bitmedi. yarın dr ye gideceğiz...
Bugün Memorialden aradılar kızlar iletişimden. Habertürk gazetesi röportaj yapmak istiyormuş gelir misiniz dediler. Ben de yeni döndük bebek küçük gazeteden gelseler ya da net veya telefonla olsa olmaz mı dedim. Dönecekler....
makattanmı ay nasıl yane kız altaki düşük yapmıştı doktor agrım var demiş makattan al demiş hem okumuş kanamalara yol açar diye rahim kanamaları dedi ay korktum yaw o ilacı ne zaman kullanıyoruki:18::18::18:
canım sen stres yapmayasın bebem ya kıyamam korkma ya strese girme dicem demesi kolay diceksin sen en iyisi bir hafta dolsun bir doktora git derim ben ilaca igneye başlaman lazım senin yavru ya
allahım askerligini göstersin çüçsünü kestirmeyi nasip etsin işşallah evlatlarının elinden ekmek yersin bu kadar emege işallah hayırlı evlatlar olur darısı bizlere işşallah siz savdınız sıranızı sıra bizde:18::18::18:riskli haftalarım geline aklım çıkıcek biliyorum hamilede kalırsan çizelge yapmıcem """" kızlar zamanı gelince yapıcem işallah şu riskli haftalarım geçsinde işşallah rabbim evlatlarımı bana bagışlar
anne olmaz çok zor degilmi rabbim yardım etsin sizlere
zaman ne çabuk geçiyor kırk gün oldu demek..Darısı bize inşallah..
makattanmı ay nasıl yane kız altaki düşük yapmıştı doktor agrım var demiş makattan al demiş hem okumuş kanamalara yol açar diye rahim kanamaları dedi ay korktum yaw o ilacı ne zaman kullanıyoruki:18::18::18:
allahım askerligini göstersin çüçsünü kestirmeyi nasip etsin işşallah evlatlarının elinden ekmek yersin bu kadar emege işallah hayırlı evlatlar olur darısı bizlere işşallah siz savdınız sıranızı sıra bizde:18::18::18:riskli haftalarım geline aklım çıkıcek biliyorum hamilede kalırsan çizelge yapmıcem """" kızlar zamanı gelince yapıcem işallah şu riskli haftalarım geçsinde işşallah rabbim evlatlarımı bana bagışlar
anne olmaz çok zor degilmi rabbim yardım etsin sizlere
Maşallah BarekAllah
Rabbim sağlıkla uzun ömürler versin canım.
Dinlenmek iyi gelir insallah canım
Sıkma canını
Oh oh mis olmuştur , masallah, damatlik banyolarını gor annesi
Uzun surmuş kanaman, dikişin orada kalmış olmasından olabilir mı acaba?
İlk gün cok kanaman oldu mü arkadasim
Bende yavaş yavaş heyecan başladı
Oğlumda neredeyse hiç kanamam olmamıştı
Ünlü olacaksın desene, imza verirsin artık :)))
Zor olmasına zor da , cok güzel emme :)))
Allah sana da nasip etsin insallah arkadasim
kızlar Allah rahatlık versin hepinize
ben yatıyorum, yarın evde tadilat var, alt kattaki wc yi eşim alaturkadan alafrangaya çevirtiyor
ameliyattan sonra tuvalet için üst kata inip çıkmam zor olur diye
ama nedense tadilatla ben ilgileniyorum anlamadım gitti
Bugün Memorialden aradılar kızlar iletişimden. Habertürk gazetesi röportaj yapmak istiyormuş gelir misiniz dediler. Ben de yeni döndük bebek küçük gazeteden gelseler ya da net veya telefonla olsa olmaz mı dedim. Dönecekler....
kızlar Allah rahatlık versin hepinize
ben yatıyorum, yarın evde tadilat var, alt kattaki wc yi eşim alaturkadan alafrangaya çevirtiyor
ameliyattan sonra tuvalet için üst kata inip çıkmam zor olur diye
ama nedense tadilatla ben ilgileniyorum anlamadım gitti
sağ ol canım benim... darısı size... beşiği sallıyorum hem yazıyorum...
evet canım kasılma için endol kullanılıyor makattan.(
canım pipi ucu darmış bizim sıpanın yakında yaptıracağım.
progestan mı acaba?
inşallah göreceksin paşam...
Amin canım cümlemizin evlatlaryla beraber...
Amin canım...
benim hastane sürecinde canped mesane pedi koydular biraz fazlaydı kanama. orkidin çok çok kalın tipinde...
bugün lekeye döndü bakalım başlayacak mı yine...
canı wc iyi olur... in çık olmaz... benim eşim diğerini kullanıyor dönüştüremiyoruz...
Allah kolaylık versin canım. İşleriniz rast gitsin. İnsaflı,az dağıtan, işinin ehli ustalarda düşürsün mevlam.
Ben de aldım canpedin mesaje pedini
Hastanede veriyorlar miydi?
Sagol CNm, insallah...
arkadaşların dediği gibi hem serklajın yeni.. hem de acaba kendini çok mu dinliyorsun? kasılma olduğuna emin misin?
ohhhh..mis sağlıcakla büyüsün inşallah.. damatlığını da görelim.
mutlaka orada bir muhabirleri vardır. Bir de artık röportaj işini net üzerinden çok rahat yapabilirsiniz artık..Çok muhabir editör öyle yapıyor. Gazetede çalıştığım için biliyorum.
iş sana düşmüş fakat düşünmesi yeter. :)
saftunc arkadasım o zaman hiddenisko nun kontrolüne göre ayarlayalım.. doğumu yaklaşan o.. uzaktan gelen o.. biz ona uyacağız :)
Masallah Arda beye
Rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin.
Insallah bir sikinti yoktur.
Iyi haberlerni bekliyorum.
BUYAKA,IKEAnın orda canım.chnb canım sana mahcubum zaten sana gelemedim araya bir sürü şey girdi.Keşke sende olsaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?