- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.201
kızlar Allah rahatlık versin hepinize
ben yatıyorum, yarın evde tadilat var, alt kattaki wc yi eşim alaturkadan alafrangaya çevirtiyor
ameliyattan sonra tuvalet için üst kata inip çıkmam zor olur diye
ama nedense tadilatla ben ilgileniyorum anlamadım gitti
ah kıyamam şimdi çişini yaparkende yavrum zorlanır annesisağ ol canım benim... darısı size... beşiği sallıyorum hem yazıyorum...
evet canım kasılma için endol kullanılıyor makattan.(
canım pipi ucu darmış bizim sıpanın yakında yaptıracağım.
progestan mı acaba?
inşallah göreceksin paşam...
Amin canım cümlemizin evlatlaryla beraber...
Amin canım...
benim hastane sürecinde canped mesane pedi koydular biraz fazlaydı kanama. orkidin çok çok kalın tipinde...
bugün lekeye döndü bakalım başlayacak mı yine...
canı wc iyi olur... in çık olmaz... benim eşim diğerini kullanıyor dönüştüremiyoruz...
kizlar cvplar icin cok saolun..
elhamdullilah cok sukur binlerce defa bu gun daha iyiyim kizlar ..
bildiginiz resmen kasilmaydi ya soluma genelde yatiyorum kasildigini hissediyorum o sirada sirt ustu yatinca elime geliyor zaten diger hamileliklerim gibi tecrubeliyim kasilmayla gazi ayirt edebiliyorum..
aslinda dun neden oyle oldu biliyorum gece ruya gordum beni kovaliyorlardi damdan dama atliyordum. sabah kalktim kasigim agiriyordu ...
bide evde yanlizim hep kendimi dinliyorum..
tespih cekiyorum hic elimden dusurmuyorum zaten tespih ceke ceke uyudum dun gece ..
endol kullanmistim dun oglen hic fayda etmedi magnezyumu ikiye cikarmistim o biraz gevsetti beni demin yine ictim...
Allahim sana sigindim merhamet et ..
Dün gece rüyamda bir yolun kenarindayiz, esim ve oğlumda var
Birdenpolisler geliyor , silahlar , koruma kalkanları çıkıyor, sirenler çalıyor
Hrkes kacisiyor, yolda kesilmiş bir ayı kafası ama homurdaniyor hala
O sırada her yere saçmalar sıçrıyor,ben kaçıp bir binanın arkasına giriyorum, oğlanda babasıyla
Ama kaçamıyorlar sanki, onların hizasında bir kadının göğsüne saplanıyor saçma görüyorum
Koşuyorum bizimkilere bakmak icin
O sırada uyandım ama moralim cok bozuldu nasıl etkilendim
Hayır olsun
Maşallah Süphanallah,damatlığını da gör annesi inşallah,darısı da başımıza :) nasıl hızlı geçiyor zaman sen böyle 40ımız çıktı galan yazınca anladım,yoksam sanki geçmiyormuş gibi geliyor :))))bizim de 40 mız doldu bugün. banyomuzu yaptık. rabbim uzun ömürler versin... kanamam bitmedi. yarın dr ye gideceğiz...
canım toton açıkta kalmış merak etmeDün gece rüyamda bir yolun kenarindayiz, esim ve oğlumda var
Birdenpolisler geliyor , silahlar , koruma kalkanları çıkıyor, sirenler çalıyor
Hrkes kacisiyor, yolda kesilmiş bir ayı kafası ama homurdaniyor hala
O sırada her yere saçmalar sıçrıyor,ben kaçıp bir binanın arkasına giriyorum, oğlanda babasıyla
Ama kaçamıyorlar sanki, onların hizasında bir kadının göğsüne saplanıyor saçma görüyorum
Koşuyorum bizimkilere bakmak icin
O sırada uyandım ama moralim cok bozuldu nasıl etkilendim
Hayır olsun
kızlar bugün yeni birşey öğrendim, Hem kabızlık hem de gaz sorunu olanlar için... sizinle paylaşmak istiyorum...
ılık suyun içerisine biraz bal koyup iyice karıştırın,sonra üzerine birkaç damla limon sıkıp için... şİFA OLSUN :)
Kızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş ( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..
Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. Anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
bugün yine aradılar memorialden aradılar. illa yüzyüze görüşmek istiyorlar habertürkten...
her şey güzel olsun hepimiz için...
hidennisko canım hayır olsun son zamanda oluyor öyle...
gurbetçi geçsin hemen...
paşam gel mevlide ye pilavı...
Kızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
kizlar cvplar icin cok saolun..
elhamdullilah cok sukur binlerce defa bu gun daha iyiyim kizlar ..
bildiginiz resmen kasilmaydi ya soluma genelde yatiyorum kasildigini hissediyorum o sirada sirt ustu yatinca elime geliyor zaten diger hamileliklerim gibi tecrubeliyim kasilmayla gazi ayirt edebiliyorum..
aslinda dun neden oyle oldu biliyorum gece ruya gordum beni kovaliyorlardi damdan dama atliyordum. sabah kalktim kasigim agiriyordu ...
bide evde yanlizim hep kendimi dinliyorum..
tespih cekiyorum hic elimden dusurmuyorum zaten tespih ceke ceke uyudum dun gece ..
endol kullanmistim dun oglen hic fayda etmedi magnezyumu ikiye cikarmistim o biraz gevsetti beni demin yine ictim...
Allahim sana sigindim merhamet et ..
herkese slm...
bugün kontrole gittim devletteki doktoruma..
baktı herşey yolunda görünüyor dedi..kan idrar tahlili yaptırdım..
kan iyide idrar garip bence
doktor bişi yok dedi ..az bişi bol su iç ilaca gerek yok dedi o tamam ama
protein 30
wbc 25
çıkmış yanları yıldızlı yani değerler normal değil bide
8-9 lökosit ve nadir eritrosit görüldü yazıyo...
buna netten baktım böbrek foksiyonunda bozukluk diyo..prof. demişti yattığın için böbrek sorunu yaşayabilirsin diye ondanmı acaba..yarın arayıp sorucam..
haa diğer sorunda şu
gelmişken şeker yüklemesi yapalım dedi 75gr lık yükleme yapıldı
sonuç feci kızlarrr.. açlık 96 1saat sonra 255 2.saat 160 çok yüksek yani dahiliyeye gönderdi...
dahiliyeciye kızımda da vardı dedim.diyet yapmıştım düzene girmişti diye...
ozman 2 hafta diyet yap sonra gel açlık tokluk bakalım düşmezse doğuma kadar insülin kullanacaksın dedi...
ne diyim bu halime şükür..allahım yardımcım olsun üst üste herşeyyyyy
Canım iyi haberlerine çok sevindim,eminim haftaya da azalmayacak suyu,iyi düşünmeye devamKızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?