- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.221
Her ikinizede maşallah canım.
Hap kullanmanı mı tavsiye etti Dr run.
Sevgili Bora Bey sizi haberdar etmek istedim. laparoskopik serklajdan bir hafta sonra amniyo sıvımın sızdığını farkettik. Hastanede yattım tedavi sonucu kese kendini tamir etti. Şükür 41 gün önce Ahmet Ardamı dünyaya getirdim.(Dr mizin ismini koyduk:)))
Bu arada down riskimiz 10 da 1 di yazmıştım size 4 lü testte. Şükür sağlıklı doğdu oğlum amniyosentez de yaptırmamıştık...
Çok teşekkür ederim ne zaman yazdysam size hep döndünüz...
cevap:İnanın çok sevindim. Sizin ve Ahmet Arda nın sağlıklı olduğunu duymak benzeri şikayetleri olan gebeler için de bir umut olacak. Sağlıklı huzurlu ve mutlu nice senelere...
Kızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
eylul gulu cnm sen dr dedigine bakma insallah zamaninda dogacak bol bol su ic cnm terliyorsan daha cok ic...
metalcim seninde kasilman oluyormuydu bu haftada diger hamileliklerimde bu haftalarda yoktu bende sasirdim dikistenmi acaba tepki veriyor ..
Allahim yavrum sana emanet..
ne güzel yazmış
ilgili dokotrları çok seviyorum
dönme arkadaşım dönme
kuzucun güçlü, suyu da azalmayacak annesi
36 yı kesin göreceksin içimden bir ses öyle diyor
beni de bugun 3 arkadaşım aradı
doğum ile ilgili şeyler görmüşler
iyi misin diyorlar
benim gördüğüm rüyada malum
hayırlara çıkar yarabbim
evet canım emzirirken de kullanılıyormuş. Epey durdum son hastaydım. hatta eve bıraktı bir üst mahallemde oturuyor. ...
ne güzel yazmış
dönme arkadaşım dönme
iyi misin diyorlar
hayırlara çıkar yarabbim
Canım ben şeker hastasıyım,benim gebelik öncesinde de vardı,korkma,insülin derlerse de korkma,yalnız insülin de kullansan kullanmasan da diyetine dikkat etmelisin
ben kızıma hamileykende vardı şeker..diyet yapıcam mecbur..ama değerler yüksek diyet yeterli olmayabilir dedi doktor..insülin kullanırım bebeiş sağlıklı olsunda...
aslında şekeri çok takmıyorum kızımdan tecrübeliyim..
beni endişelendiren idrar testi sonucu..acaba böbrek sorunumu yaşıyorum ben..
idrar testinde sorun yaşayan oldumu acaba malum çoğumuz yatıyoruz....
Canım ben kum dökmüşüm farkında değilim,ben şüphelendim de dr ye sordum,o zaman mühim değil dedi,bi daha da öyle bişey çıkmadı,neydi çıkan da amorf tuzları gibi bişeydiben kızıma hamileykende vardı şeker..diyet yapıcam mecbur..ama değerler yüksek diyet yeterli olmayabilir dedi doktor..insülin kullanırım bebeiş sağlıklı olsunda...
aslında şekeri çok takmıyorum kızımdan tecrübeliyim..
beni endişelendiren idrar testi sonucu..acaba böbrek sorunumu yaşıyorum ben..
idrar testinde sorun yaşayan oldumu acaba malum çoğumuz yatıyoruz....
Benin gebeliğin başından beri sık idrar ve kan tahlili yaptırıyorum. En uzun bu sefer oldu. İdrar Tah ve kültürü 15 gün oldu kan tahlili 1 ay geçti. Canım benim baştan beri hem kan hem idrarda sıksık lökosit ve mikrop çıktı. Kültür temiz çıkınca sorun olmadı. İki kere antibiyotik kullandım. Bide beninde 11 haftadan beri gebelik şekerin var diyetle hamd olsun bugüne geldik. Ayrıca aynı hatlarda benim 24 saat idrar toplanmıştım onda protein fazla çıkmıştı. İdrar Tah çıkmıyor. İlerde sorun yaratabilir demişti benim endokrinime. Hep yattığım için 18 haftadan beri endokrinime de gidemedim. Allah'a emanet.
Canım ben kum dökmüşüm farkında değilim,ben şüphelendim de dr ye sordum,o zaman mühim değil dedi,bi daha da öyle bişey çıkmadı,neydi çıkan da amorf tuzları gibi bişeydi
idrarda protein yattığımız için böbrek foksiyonları değişiyor ondan çıkıyor anladığım....
doktorum önemli bişey yok dedi..ama benim kafama takıldı işte...kültür falanda istemedi....
1 ay sonra kont çağırdı...çok geldi bana ben meraktan 15 gün sonra acile gidip kan idrar tahlilini tekrarlarım artık...
küçük bi ilçedeyim burada kültür felan yapılmıyor...olmadı prof. kontrole gidince orada yaptırırım bende..
dediğin gibi Allah a emanet..Allahım korusun inşallah bebişerimizi...
yatmak yeterince zor üstüne böbrek sorunu ve şekerde eklenince
bakalım yarın itibariyle diyete başlıcam kızımda 200 cal yapmıştım..dahiliye uzmanı yattığım için 100-200 kal eksilt diyeti dediii...sen kaç kalorilik diyet yapıyosun canım??
2 hafta sonra açlık tokluk bakılacak diyet yetersizse insüline başlanacak..inşallah gerek kalmaz...
üzerine hareketsizlik ekleninc eson olarak kabızlık problemim varr doktorun ısrarla kabız olma demesine rahmen:26::26::26::26:
kullandığınız bişi varmı??aslında bol su içiyorum ama faydası yok...şekerde çıkınca kayısı kompostosıda içemem...
prebiyotik yoğurt düşünüyorum zararı varmıdırkiii:44:
mesajın için çok teşekkür edrim ancak toplam msj sayım 100 olmadığından özelden mesaj atamadım,ama msjın beni mutlu etti.
ceylinirem bebeğini kucakladı diye hatırlıyorum darısı başıma inş.Birde ceylinirem çalışıyormu.Doktor bana çalışabilirsin diyor şimdilik kendi çabalarımla raporluyum.Doktoruma güvenmelimiyim,onun doğumu falan nasıl geçmiş acaba...
Sağol tubacım,geçti gitti çoktan :)mutlu edeceğini düşündüğümüz için yazdık canım biliyoruz bu günleri yaşayan için zor geçiyor korku ve endişeli günlerdir...ben bildiğim kadarıyla cvp yazayım sana kendisi okuyup bişey ilave etmek isterse sana iletirim yine..
evet o bebeğine kavuştu geçen hafta oğlu yaşını doldurdu.. ceylinirem çalışmıyordu biz çok dikkat ettik yani sadece evde gezindik balkona çıkıp oturduk.. o bazen annesinde kalmaya gitti diye biliyorum. ben doktorunuzu bilmiyorum senin durumunun riskinide bilmiyorum ama çalışma derim riske atma derim(ben hep yattım ama ikincide çalışabilmek istiyorum) çalışanlarda var bilemiyorum ki bir risk yoksa işin seni çok zorlamıyorsa çalış.. doğumuda sezeryan oldu iyi geçti diye biliyorum
duyaydin geçmiş olsun canım
Evet canım oluş Hanım'a gittim dogumu sormadım hafataya netlesirdogum duyunca aklım basımdan gidiyor,iyiki esım yanımda bugün 2 tane randevu aldım saatini unut dürüyorumcanım çok sevindim. oluş hanıma mı gittin bugün? nerede olacak doğum?
İnsallah canım doktor 37 olunca fazla bekletmiyecek insallah o haftayida görürüzHayırlısı olsun canım. Rabbimîn izniyle haftayada herşey yolunda gidecek bir hafta bir hafta derken zamanında doğacak annesi.
Yok canım hiç terlemeyorum bol su iciyorum,canım sen kasilmalar icin doktorunla konuşmadinmi?gerekirse hastaneye yatırsın senieylul gulu cnm sen dr dedigine bakma insallah zamaninda dogacak bol bol su ic cnm terliyorsan daha cok ic...
metalcim seninde kasilman oluyormuydu bu haftada diger hamileliklerimde bu haftalarda yoktu bende sasirdim dikistenmi acaba tepki veriyor ..
Allahim yavrum sana emanet..
Ay insallah canım bende inanıyorum 36. Doldurcagmane güzel yazmış
dönme arkadaşım dönme
iyi misin diyorlar
hayırlara çıkar yarabbim
idrarda protein yattığımız için böbrek foksiyonları değişiyor ondan çıkıyor anladığım....
doktorum önemli bişey yok dedi..ama benim kafama takıldı işte...kültür falanda istemedi....
1 ay sonra kont çağırdı...çok geldi bana ben meraktan 15 gün sonra acile gidip kan idrar tahlilini tekrarlarım artık...
küçük bi ilçedeyim burada kültür felan yapılmıyor...olmadı prof. kontrole gidince orada yaptırırım bende..
dediğin gibi Allah a emanet..Allahım korusun inşallah bebişerimizi...
yatmak yeterince zor üstüne böbrek sorunu ve şekerde eklenince
bakalım yarın itibariyle diyete başlıcam kızımda 200 cal yapmıştım..dahiliye uzmanı yattığım için 100-200 kal eksilt diyeti dediii...sen kaç kalorilik diyet yapıyosun canım??
2 hafta sonra açlık tokluk bakılacak diyet yetersizse insüline başlanacak..inşallah gerek kalmaz...
üzerine hareketsizlik ekleninc eson olarak kabızlık problemim varr doktorun ısrarla kabız olma demesine rahmen:26::26::26::26:
kullandığınız bişi varmı??aslında bol su içiyorum ama faydası yok...şekerde çıkınca kayısı kompostosıda içemem...
prebiyotik yoğurt düşünüyorum zararı varmıdırkiii:44:
Evet canım oluş Hanım'a gittim dogumu sormadım hafataya netlesirdogum duyunca aklım basımdan gidiyor,iyiki esım yanımda bugün 2 tane randevu aldım saatini unut dürüyorum
İnsallah canım doktor 37 olunca fazla bekletmiyecek insallah o haftayida görürüz
Yok canım hiç terlemeyorum bol su iciyorum,canım sen kasilmalar icin doktorunla konuşmadinmi?gerekirse hastaneye yatırsın seni
Ay insallah canım bende inanıyorum 36. Doldurcagma
Bu hafatalarda saçma rüyalar görmek normalmiş bende görüyorum bazen,yetmiyor cevrendekiler görüyor sınır oluyorum
Gecen hafta görümcem. Gormuş bana anlatıyor dogum yapmisin bebeğim bı kere nefes almış sonra olmuş Allah korusun hayra yorduk ama yinede canım sıkıldı
Benin gebeliğin başından beri sık idrar ve kan tahlili yaptırıyorum. En uzun bu sefer oldu. İdrar Tah ve kültürü 15 gün oldu kan tahlili 1 ay geçti. Canım benim baştan beri hem kan hem idrarda sıksık lökosit ve mikrop çıktı. Kültür temiz çıkınca sorun olmadı. İki kere antibiyotik kullandım. Bide beninde 11 haftadan beri gebelik şekerin var diyetle hamd olsun bugüne geldik. Ayrıca aynı hatlarda benim 24 saat idrar toplanmıştım onda protein fazla çıkmıştı. İdrar Tah çıkmıyor. İlerde sorun yaratabilir demişti benim endokrinime. Hep yattığım için 18 haftadan beri endokrinime de gidemedim. Allah'a emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?