Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Badecim kontrol panelini karılştır istersen,orada bi yerde avatarım gösterilmesin şıkkı işaretli olabilir

Sabah bir çıktım anca eve geldim :) Sayfalar dolusu mesajlar yine ...Hidenisko çiçekli böcekli arkadaşım sana en uygun yerde buluşabiliriz.Hamileliğin bayağı bir ileri yazmayı unutmuşum. Görüşmek üzere tatlı rüyalar hepinize...

Metalcim kasılmalarım oluyor diyorsun ya o sırada karnının bir köşesi sivriliyormu?Birde şekerin kaç dolaylarında..Endokrinede gidemiyorsun troit hapını nasıl ayarlıyorsun?

Oluyor Badecim. Hep toplanıyor. Hem de mesanemi sanki biri sıkıyor ve büyün vücudum ateş basıyor. Dün gece bende eşimde korktuk. 10 dakika arayla ram 5 defa oldu. Bekledim olmadı oğlum uyumuştu. Ununa birini çağırıp Nst için hastaneye gidecektik. Sonra eşim ve ben Chnb nin söyledi zikiri yaptık. 99 kere El Mübdiü. Rabbimîn izniyle. Araları açıldı. Sonrada uyumuşum gece bir iki kere kuvvetli oldu. Hamd olsun bu sabahıma. Yarın Arda bey e randevum var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah.

Endokrinime gidemiyorum. Test sonuçlarım bir kere 2,5 üstünde çıkmıştı eşim gitti Dr ilaçın dozunu değiştirdi. Sonra yapılan Tsh sonuçlarında iyi idi. Tabi 1 ay oldu yaptırmam lazım bu aralar.

gunaydinlar....
Allahim bu gunlerimizi aratmasin insallah kasilmamizin olmadigi bi gun diliyorum rabbimden...
kizlar bide ben magnezyumu ikiye cikkartim buyuk abdestimi cok yapiyorum gun de 1 di 2-3 hatta 4 dahi oluyor zarari varmiki dikisime gunde iki defa kullanan tek benim herhalde ...
metalcim guzel haberlerle gel cnm dualarim seninle ..
bide iyi dusunmek istiyorum tespihe basladigimdan beri daha genisledim ferahladim sinirliydim aklima bile gelmiyor sinir artik ama kasilmam olunca psikobat oluyorum..
benimde kasilmam olunca bacaklarim nasilsa oyle kaliyor ne kendime cekebiliyorum nede uzata biliyorum o anda tuvaletim geliyor ...
ust uste olunca terliyorum...
eylul gulu cnm dr yatiracam diyor zaten ama 24 ten sonra simdi yatirsam hem sikilirsin hem enfeksiyon kaparsin zaten 20 ye kadar tasiyorum 22 - 24 haftalarda da yatarim artik cunku 23 te dikisim alinmisti ve kasilmalarim siddetlenmisti hos ne proluton ne progestan hic birsey kullanmamistim sadece 1 tane 23t haftada endol verdilerdi o iki hafta goturdu bi daha vermadiler ..
feryal arkadasimiza tokoliz tedavisi uygulamislar bana hic birsey dogmasini beklediler dogsaydi eger iki hafta durmazdi ...
hakkimi helal etmiyorum yavrumun gunahi boyunlarina..
hidenisko cnm bende sacma sapan ruyalar goruyorum televizyonda izlemiyorum ama yine goruyorum..

canım bahçecide. kk da cevaplıyor soruları sormuştum. cevapladı hem de doğum haberinizi verin demişti...

beni ara doğuma giderken...

Aramaz miyim

CNm özelden telefon numaramı ve adımı gonderiyorum
Sana uygunsa Maltepe Carrefour bana cok uygun
Cuma gunü öğleden sonra buluşuruz 13:00 gibi

Sarılık mı olmuştu Ahmet Arda? Yüzyüze görüşmek istiyorlarsa karşılasınlar işte bilet ve konaklamayı gel.. bahaneyle seni ve Arda yı görmüş oluruz..

sonuçların iyi çıkmasına sevindim.. Cuma günü benimde kontrolüm var bakalım. Birbirimize yakın olacağız :)

Aramaz miyim

CNm özelden telefon numaramı ve adımı gonderiyorum
Sana uygunsa Maltepe Carrefour bana cok uygun
Cuma gunü öğleden sonra buluşuruz 13:00 gibi

Bu Cuma mı?

Kasılmasının çok olduğunu düşünen arkadaşlar bu kadar çok kasılmanın olması rahim ağzı boyunun daha da kısalmasını sağlar..
Bu kadar kasılmanız olduğunu söylediğinizde doktorunuz ne diyor?

banada 1800 lük diyet önerdi...bugün bismillah başladım bakalım inşallah şekerimi dengeler yoksa insülin mecburen...

dediğin gibi şekersiz kaynatıp içmeyi deneyeyim bende malum şeker yasakkkk..
inşallah faydası olur...

canım aslında günde nerdeyse 2.5 -3litre su içiyorum...
ama yattığım içinmi pek faydası olmuyor.hareketsizim malum...

önerin için sağol canım denicem...

sabah aç karna ballı ılık su içtim..burada bi arkadaş yazmıştı..1 çay kaşığı bal koydum şekerimi yükseltmez okadar demi :26:

Eylülgülü Hidennisko bu yakınlar tuhaf rüya görüyor da niye anlatıyor ya... ben olsam anlatmam zaten stresliyiz...

eylülgülü güzel haberlerle gel...

tubacığım işin hayırlı olsun. annen bakıyor di mi kıvanca? hemen boşaltıyorum canım...

bade alttaki sarılara bas alıntı yapınca çıkıyor ya. basınca o an sayı çıkıyor 16 filan. Ama ekrana yansıyınca o sarılara dönüşüyor. resmi bana durubebek arkadaş tarif edip yaptırdıydı unuttum şimdi...

metaliyi olmana sevindim canım.
melek81 canım bugün karşılarız demediler... hava iyi olursa belki geliriz bakalım kısmet...
ayşetolgam nasıl bebiş canım?

mulbery ben magnezi calcineden fayda gördüm canım

İnşallah güzel haberlerle geleceksin metalcim.Şurda 3 hafta kaldı Allahın izniyle oda geçtimi kim tutar seni:)

melek sarılığımız 15. gün 10 du. gerek görmedi dr tekrara. dün götürdüm olabilir dedi. bir de emlmesi güzel salık bir bebek k deği.kilo da boy da iyi...

gurbetçi canım dualarım senle...

Evet CNm, çünkü muhtemelen ben bir dahaki sefere doguma gelecegim
Onda da gezmeye gidersem ayıp olur yani

Hadi CNm, dikkat et diyetine de üzülme sonradan
Bnce balı fazla tüketme malum şimdiki ballar sadece şekerden ibaret
Birde aklıma ne geldi bir arkadasim elmayı tavada ağır ateşte az su koyarak pişiriyor yiordu
Dene istersen

hiçbir doktora çok güvenmiyorum.doğuda kendi doktorum hastaneye bile gelmedi.Beni fakülte hastanesine postaladılar resmen.Oradakiler başka alem.Hele bir hemşire vardı.Allah kimseyi öyle insanların eline düşürmesin.Acıdan kıvranıyorum.Endişeliyim.Ağlıyorum.Yanıma kimseyi sokmuyorlar.Bebeğim ölüyor ve o bana "yüzüme doğru nefes alıp verme,üzerime üfleme." diyor.Okadar çaresiz ve zavallı hissettim ki anlatamam.Rabbim aynı acıyı kimseye yaşatmasın. Bebeğimi kaybettiğimden beri doktor doktor geziyorum sadece bu doktor nedenleriyle birlikte göstererek anlayacağım şekilde sorunumu ve ne yapılması gerektiğini açıkladı.abimlerin de doktoruydu onlar çok memnun kalmışlardı.Kafama takılan tek noktaserklaj için 9.haftanın çok erken gibi olması hiç bu kadar erken diyen olmadı.cumaya kısmetse inşallah hem kalbini dinleyeceğim hem de serklaj tarihini konuşacağım.İnşallah her şey yolundadır.Bebeğim iyidir.

tamam o zaman ben de o gün kontrol sonrası işe dönecektim fakat ayarlayayım o zaman :) Kontrolün kaçta? ne zaman nerde buluşuluyor? oğlunla mı geliyorsun?

hiçbir doktora güvenmiyorum.kızımda doktorum hastaneye bile gelmedi.beni fakülte hastanesine postaladılar resmen.Oradakiler ayrı bir alem.Hastaneye girdiğimde saat akşam 7 filandı yatış yapıp ilaç vermeleri 10'u buldu.Özel hastaneyi tercih eden benmişim neden şimdi geliyormuşum falan filan hele bir hemşire vardı Allah kimseyi öyle insanların eline düşürmesin.kızımı kaybettiğimden beri doktor doktor geziyorum sadece bu doktor bana tek tek açıklayarak anlatarak göstererek sorunu tespit etti.Abimlerin doktoru aynı zamanda onlar çok mumnun idi.serklajı yapacağı hafta bana çok erkenmiş gibi geliyor.şimdiye kadar hiç bu kadar erken diyen olmadı.ileti göndererek birçok doktordan görüş de aldım hep 12-15 hafta arası diyorlar.Cuma kalbini dinleyeceğiz inşallah hayırlısıyla. o zaman serklaj tarihini de konuşacağız.Hakkımızda hayırlısı olur umarım ver bebeğim inşallah çok iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…