- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.241
Resmi bilmiyirum,simgeler mesaj yazarken mesaj kutusunun hemen altında görünüyor sıra sira dizilmiş seç istediğin kadarKızlaaaarr bu isimin altına resim nasıl ekliyoruz.Birde siz arada simgeler kullanıyorsunuz ya(maşallah falan gibi) onun listesi nerde:)
Badecim kontrol panelini karılştır istersen,orada bi yerde avatarım gösterilmesin şıkkı işaretli olabilir
Metalcim kasılmalarım oluyor diyorsun ya o sırada karnının bir köşesi sivriliyormu?Birde şekerin kaç dolaylarında..Endokrinede gidemiyorsun troit hapını nasıl ayarlıyorsun?
canım bahçecide. kk da cevaplıyor soruları sormuştum. cevapladı hem de doğum haberinizi verin demişti...
beni ara doğuma giderken...
Sabah bir çıktım anca eve geldim :) Sayfalar dolusu mesajlar yine ...Hidenisko çiçekli böcekli arkadaşım sana en uygun yerde buluşabiliriz.Hamileliğin bayağı bir ileri yazmayı unutmuşum. Görüşmek üzere tatlı rüyalar hepinize...
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş ( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..
Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. Anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
bugün yine aradılar memorialden aradılar. illa yüzyüze görüşmek istiyorlar habertürkten...
her şey güzel olsun hepimiz için...
hidennisko canım hayır olsun son zamanda oluyor öyle...
gurbetçi geçsin hemen...
paşam gel mevlide ye pilavı...
Kızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
Aramaz miyim
CNm özelden telefon numaramı ve adımı gonderiyorum
Sana uygunsa Maltepe Carrefour bana cok uygun
Cuma gunü öğleden sonra buluşuruz 13:00 gibi
Ben başlarda 1800 kalori yapıyordum. Sonra 2000 kalori çıkarmıştı. Gerçi iki aydır gitmedim Dr. İlk aylarda daha sıkı yapıyordum son bir aydır biraz kaçamak yapıyorum. Sütlü tatlı yedim. Haftada bir. Arada iki yaprak bihter çikolata yiyorum. Yada Arda un kurabiyesi yedim. Hepsi aynı anda değil. Farklı zamanlarda.
İlk gebeliğimde hastanede yatarken çıkmıştı şekerim orada kayısı konpostasını kuru kayısıdan şekeri yapılıyordu. Daha çok içmiştim. Doğum sonrasında elma kuru kayısı şekersşz kaynayın hep. Çok faydasını gördüm hemde bol içtim.
bol su içmek en iyisi, armut falan da yiyebilirsin, bilmiyorum şekeri yükseltir mi ama
bu arada hemoroid sorunu konuşulmuştu, bir yerde okumuştum
sıcak( yakmayacak kadar) su ile taharet almak iyi geliyor, soğuk su düşman diye yazmışlardı
hakikaten uyguladım 3-4 gün içinde o çıkan şey yok oldu
belki seni de rahatlatır, dene istersen
Oluyor Badecim. Hep toplanıyor. Hem de mesanemi sanki biri sıkıyor ve büyün vücudum ateş basıyor. Dün gece bende eşimde korktuk. 10 dakika arayla ram 5 defa oldu. Bekledim olmadı oğlum uyumuştu. Ununa birini çağırıp Nst için hastaneye gidecektik. Sonra eşim ve ben Chnb nin söyledi zikiri yaptık. 99 kere El Mübdiü. Rabbimîn izniyle. Araları açıldı. Sonrada uyumuşum gece bir iki kere kuvvetli oldu. Hamd olsun bu sabahıma. Yarın Arda bey e randevum var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
Endokrinime gidemiyorum. Test sonuçlarım bir kere 2,5 üstünde çıkmıştı eşim gitti Dr ilaçın dozunu değiştirdi. Sonra yapılan Tsh sonuçlarında iyi idi. Tabi 1 ay oldu yaptırmam lazım bu aralar.
mulbery ben magnezi calcineden fayda gördüm canım
şimdi netten baktım kabızlık ve hazımsızlık için yazıyor...magnezyum mu oda??? yoksa kabızlık için kullanılan bi ilaçmı??
bidahakine doktoruma söylicem bakalım....
Sarılık mı olmuştu Ahmet Arda? Yüzyüze görüşmek istiyorlarsa karşılasınlar işte bilet ve konaklamayı gel.. bahaneyle seni ve Arda yı görmüş oluruz..
sonuçların iyi çıkmasına sevindim.. Cuma günü benimde kontrolüm var bakalım. Birbirimize yakın olacağız :)
Bu Cuma mı?
banada 1800 lük diyet önerdi...bugün bismillah başladım bakalım inşallah şekerimi dengeler yoksa insülin mecburen...
dediğin gibi şekersiz kaynatıp içmeyi deneyeyim bende malum şeker yasakkkk..
inşallah faydası olur...
canım aslında günde nerdeyse 2.5 -3litre su içiyorum...
ama yattığım içinmi pek faydası olmuyor.hareketsizim malum...
önerin için sağol canım denicem...
sabah aç karna ballı ılık su içtim..burada bi arkadaş yazmıştı..1 çay kaşığı bal koydum şekerimi yükseltmez okadar demi :26:
Evet CNm, çünkü muhtemelen ben bir dahaki sefere doguma gelecegim
Onda da gezmeye gidersem ayıp olur yani
Hadi CNm, dikkat et diyetine de üzülme sonradan
Bnce balı fazla tüketme malum şimdiki ballar sadece şekerden ibaret
Birde aklıma ne geldi bir arkadasim elmayı tavada ağır ateşte az su koyarak pişiriyor yiordu
Dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?