- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.261
hiçbir doktora çok güvenmiyorum.doğuda kendi doktorum hastaneye bile gelmedi.Beni fakülte hastanesine postaladılar resmen.Oradakiler başka alem.Hele bir hemşire vardı.Allah kimseyi öyle insanların eline düşürmesin.Acıdan kıvranıyorum.Endişeliyim.Ağlıyorum.Yanıma kimseyi sokmuyorlar.Bebeğim ölüyor ve o bana "yüzüme doğru nefes alıp verme,üzerime üfleme." diyor.Okadar çaresiz ve zavallı hissettim ki anlatamam.Rabbim aynı acıyı kimseye yaşatmasın. Bebeğimi kaybettiğimden beri doktor doktor geziyorum sadece bu doktor nedenleriyle birlikte göstererek anlayacağım şekilde sorunumu ve ne yapılması gerektiğini açıkladı.abimlerin de doktoruydu onlar çok memnun kalmışlardı.Kafama takılan tek noktaserklaj için 9.haftanın çok erken gibi olması hiç bu kadar erken diyen olmadı.cumaya kısmetse inşallah hem kalbini dinleyeceğim hem de serklaj tarihini konuşacağım.İnşallah her şey yolundadır.Bebeğim iyidir.
tamam o zaman ben de o gün kontrol sonrası işe dönecektim fakat ayarlayayım o zaman :) Kontrolün kaçta? ne zaman nerde buluşuluyor? oğlunla mı geliyorsun?
CNm bu kadar olumsuz düşünme,
Her doktor böyle değildir
Malesef arada hödükler çıkıyor
Eminim bebeğin iyidir, sende icini Rahat tut
kontrolum yarın ama cuma buluşuruz diye düşünmüştüm, Maltepe Carrefour bana cok yakın
Saftunc neresi olursa gelirim dedi
Sana da uyar mı Orası
Oğlanı getirmeyi pek düşünmüyorum , rahat sohbet edemeyiz ama sen getirirsen bende getiririm
CNm bu kadar olumsuz düşünme,
Her doktor böyle değildir
Malesef arada hödükler çıkıyor
Eminim bebeğin iyidir, sende icini Rahat tut
kontrolum yarın ama cuma buluşuruz diye düşünmüştüm, Maltepe Carrefour bana cok yakın
Sana da uyar mı Orası
Oğlanı getirmeyi pek düşünmüyorum , rahat sohbet edemeyiz ama sen getirirsen bende getiririm
hiçbir doktora çok güvenmiyorum.doğuda kendi doktorum hastaneye bile gelmedi.Beni fakülte hastanesine postaladılar resmen.Oradakiler başka alem.Hele bir hemşire vardı.Allah kimseyi öyle insanların eline düşürmesin.Acıdan kıvranıyorum.Endişeliyim.Ağlıyorum.Yanıma kimseyi sokmuyorlar.Bebeğim ölüyor ve o bana "yüzüme doğru nefes alıp verme,üzerime üfleme." diyor.Okadar çaresiz ve zavallı hissettim ki anlatamam.Rabbim aynı acıyı kimseye yaşatmasın. Bebeğimi kaybettiğimden beri doktor doktor geziyorum sadece bu doktor nedenleriyle birlikte göstererek anlayacağım şekilde sorunumu ve ne yapılması gerektiğini açıkladı.abimlerin de doktoruydu onlar çok memnun kalmışlardı.Kafama takılan tek noktaserklaj için 9.haftanın çok erken gibi olması hiç bu kadar erken diyen olmadı.cumaya kısmetse inşallah hem kalbini dinleyeceğim hem de serklaj tarihini konuşacağım.İnşallah her şey yolundadır.Bebeğim iyidir.
şimdi netten baktım kabızlık ve hazımsızlık için yazıyor...
bana serklaj sonrası duphalac vermişti doktorum ama bitti...uzun süreli kullanma demişti....:26:
Canım yarın kontrolün kaçta. Ben de yarın Femical deyim Allah nasip ederse. Saat 11:15 de.
nasılsınız
Cemil AKGÜL e gittim.
çok babacan ve bilgili bir doktor ısındım ben tabi ilk gittiğimde her doktoru beğeniyorum sonrasında kalbimi kıran bir durum oluyor.
inşallah bu doktora ısınırım.
bana folibol ve elevit verdi en az 2 ay kullancaksın dedi.
ama kan sulandırıcı vermedi hamilelik öncesi...
benden genetik testleri istedi onları yaptırıyorum bu arada...
inşallah 2 ay sonra denemelere başlayacağım...
Ay kızlar ben geldim. Bugün oğlum da ben de kontrole gittik. Malum 40 çıktı. Korunma yöntemlerini konuştuk. Spiralin döllenmeyi engellemeyip embriyonun rahime ulaşmasını engellediğini okumuştum. öyleymiş( hapların da çoğu rahimin kalınlaşmasını engelliyormuş ( bana östrojen hormonu yükselten ve emzirmede kullanılan hap yazdı...bu yumurtlamayı engelliyor..
Bebiş de iyiymiş sarı hala. uzarmış bazen. Maşallah boyu kilosu da iyi. Anne karnındaki gibi önden gidiyor... maşallah...
bugün yine aradılar memorialden aradılar. illa yüzyüze görüşmek istiyorlar habertürkten...
her şey güzel olsun hepimiz için...
hidennisko canım hayır olsun son zamanda oluyor öyle...
gurbetçi geçsin hemen...
paşam gel mevlide ye pilavı...
rabbim hayırlısını versin işşallahKızlar doktordan geliyorum nst iyi çıktı suyumda suan iyi haftaya suyu azalırsa riske atmam,dogurturum dedi doktor bana dogum deyince şaşkın ordeg donüyorum,oncesinde cuma gunü nst gircem benim doktor yokmuş başka bı doktor suyuna bakacak insallah haftayada suyu iyi çıkar
sen dayak istiyorsun hegunaydinlar....
Allahim bu gunlerimizi aratmasin insallah kasilmamizin olmadigi bi gun diliyorum rabbimden...
kizlar bide ben magnezyumu ikiye cikkartim buyuk abdestimi cok yapiyorum gun de 1 di 2-3 hatta 4 dahi oluyor zarari varmiki dikisime gunde iki defa kullanan tek benim herhalde ...
metalcim guzel haberlerle gel cnm dualarim seninle ..
bide iyi dusunmek istiyorum tespihe basladigimdan beri daha genisledim ferahladim sinirliydim aklima bile gelmiyor sinir artik ama kasilmam olunca psikobat oluyorum..
benimde kasilmam olunca bacaklarim nasilsa oyle kaliyor ne kendime cekebiliyorum nede uzata biliyorum o anda tuvaletim geliyor ...
ust uste olunca terliyorum...
eylul gulu cnm dr yatiracam diyor zaten ama 24 ten sonra simdi yatirsam hem sikilirsin hem enfeksiyon kaparsin zaten 20 ye kadar tasiyorum 22 - 24 haftalarda da yatarim artik cunku 23 te dikisim alinmisti ve kasilmalarim siddetlenmisti hos ne proluton ne progestan hic birsey kullanmamistim sadece 1 tane 23t haftada endol verdilerdi o iki hafta goturdu bi daha vermadiler ..
feryal arkadasimiza tokoliz tedavisi uygulamislar bana hic birsey dogmasini beklediler dogsaydi eger iki hafta durmazdi ...
hakkimi helal etmiyorum yavrumun gunahi boyunlarina..
hidenisko cnm bende sacma sapan ruyalar goruyorum televizyonda izlemiyorum ama yine goruyorum..
işşalah herşey yolunda giderhiçbir doktora çok güvenmiyorum.doğuda kendi doktorum hastaneye bile gelmedi.Beni fakülte hastanesine postaladılar resmen.Oradakiler başka alem.Hele bir hemşire vardı.Allah kimseyi öyle insanların eline düşürmesin.Acıdan kıvranıyorum.Endişeliyim.Ağlıyorum.Yanıma kimseyi sokmuyorlar.Bebeğim ölüyor ve o bana "yüzüme doğru nefes alıp verme,üzerime üfleme." diyor.Okadar çaresiz ve zavallı hissettim ki anlatamam.Rabbim aynı acıyı kimseye yaşatmasın. Bebeğimi kaybettiğimden beri doktor doktor geziyorum sadece bu doktor nedenleriyle birlikte göstererek anlayacağım şekilde sorunumu ve ne yapılması gerektiğini açıkladı.abimlerin de doktoruydu onlar çok memnun kalmışlardı.Kafama takılan tek noktaserklaj için 9.haftanın çok erken gibi olması hiç bu kadar erken diyen olmadı.cumaya kısmetse inşallah hem kalbini dinleyeceğim hem de serklaj tarihini konuşacağım.İnşallah her şey yolundadır.Bebeğim iyidir.
nasılsınız
Cemil AKGÜL e gittim.
çok babacan ve bilgili bir doktor ısındım ben tabi ilk gittiğimde her doktoru beğeniyorum sonrasında kalbimi kıran bir durum oluyor.
Bnimki 13.30 da
Erken gelebilir miyiz bilmiyorum ama insallah denk geliriz
Gelemesek de iyi haberlerle don insallah
Cemil beyin iyi olduğunu genelde söylüyorlar
Hakkında hayırlısı olsun
Kızlar benimde sol kasığıma iğne batması gibi sancı giriyor çıkıyor 10 dakika sürüyor 3-4 saat olmuyor sonra gene
Bakalım yarın insallah iyi haberler alırız
Hadi CNm, dikkat et diyetine de üzülme sonradan
Bnce balı fazla tüketme malum şimdiki ballar sadece şekerden ibaret
Birde aklıma ne geldi bir arkadasim elmayı tavada ağır ateşte az su koyarak pişiriyor yiordu
Dene istersen
canım balı sabah ılık suya 1 çay kaşığı koydum..balda köyümden
okadar bişi olmaz diye düşünüyorum...
bugün bende senin dediğini yapmışım
elmayı küp doğrayıp kısık ateşte az suyla pişirdim..sonra yerken üstüne tarçın serptim..
tadı gerçekten güzel olmuş
hem kabızlığımada iyi gelir inşallah
canım ılık suyun içine elma sirkesi bal koydum içtim afedersin 2 kere wc gittim şaşlıcek birşey ben kabız biri oldugumdan şaştım tavsiye ederim kızlar bebeg bir zararı yok hemdebol bol için wc gdin denenmiş onaylanmıştır
hamilelikte zararı yoksa deniyim hemen yarın ..
serklaj olunca kabız olmamak lazım..dikkat ettikçe inadına oluyo sankiii..dün ölüyorum sandım..bişi olcak diye ödüm koptu..
eşim kızdı söylendi sanki ben istiyorum öyle olsun..sırf bu yüzden atıştık...neymiş doktor kesinlikle kabız olma demiş miş miş
normalde pek yaşadığım bişi değil aslında istirahatteyim fazla haraket yok andan sanırım....
Sana da uyar mı Orası
Canım yarın kontrolün kaçta. Ben de yarın Femical deyim Allah nasip ederse. Saat 11:15 de.
nasılsınız
Cemil AKGÜL e gittim.
hamilelikte zararı yoksa deniyim hemen yarın ..
serklaj olunca kabız olmamak lazım..dikkat ettikçe inadına oluyo sankiii..dün ölüyorum sandım..bişi olcak diye ödüm koptu..
eşim kızdı söylendi sanki ben istiyorum öyle olsun..sırf bu yüzden atıştık...neymiş doktor kesinlikle kabız olma demiş miş miş
normalde pek yaşadığım bişi değil aslında istirahatteyim fazla haraket yok andan sanırım....
Merhaba arkadaşlar,Bugün akapunktura gittim,inanılmaz rahatlıyorum sinirlerimi söküp alıyorlar sanki.Bu arada tam olarak bahsettim mi bilmiyorum ama birdaha tekrar etmek istiyorum AMH sonucum(yumurtalık rezervi) hatırlarsanız 0,17 çıkmıştı.Normal değerler 1 - 6 arası olması gerkiyordu.Ve doktorlar ultrasanda yumurtalarımın az olduğunundan ve bu durumun yaşım genç olmasına rağmen(28) tüp bebek için bile umut verici olmadığını söylemişlerdi.VEEEEE bir aylık akapunkturdan sonra en sonki ultrasan sonucunda sağda 4 solda 3 yumurta görüldü doktorum ve diğer doktorda şaşırdılar bu nasıl amh bu nasıl yumurta rezervi diye.Ben de AKAPUNKTUR dedim:)
Hideniskocum ararım ben seni buluşuruz..13 .OO biraz erken ama siz buluşun ben yetişirim okuldan 12.30da çıkacam Ümraniyeden gelicem canım..
Maşallah BarekAllah
Canım sonuç Allah'ın iziyle çok güzel olacak. Hergün güzel haberler veriyorsun. Rabbim daim etsin.
Canım okuyorum sadece yazılanları,keyfim pek yok,eşimle limoniyiz,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,son darbeyi de bugğn vurdu sevgili eşim cuma günkü dr randevuma beni götüremeyecekmiş,neymiş bankada dönem sonuymuş izin alamazmış,o da tuz biber oldu çok sinirlendim,dedim doğurursam nasıl geleceksin,hiç sesi çıkmadı,bıktım bankasından da işinden de keşke kendim gibi öğretmenle evlenseydim,ömrüm koca beklemekle geçiyor,anam babam şimdi sağ,Allah onlara uzun ömür versin,iyiki varlar,çocuk doğacak hasta olacak ortada babası olmayacak dul kadınlat gibiyim bi farkım yok,bu saat oldu kocam ebvde yok,aklıma artık başka şeyler geliyor inanmıyorum bankada olduğuna,eve geliyor ö ğnde bilgisayar oyunu gelir gelmez,üç senede tükendik bittik böyle evlilik mi olurDuyaydın
Canım alta görüyorum ama hiç sesin çıkmıyor. Nasılsın.
Canım okuyorum sadece yazılanları,keyfim pek yok,eşimle limoniyiz,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,son darbeyi de bugğn vurdu sevgili eşim cuma günkü dr randevuma beni götüremeyecekmiş,neymiş bankada dönem sonuymuş izin alamazmış,o da tuz biber oldu çok sinirlendim,dedim doğurursam nasıl geleceksin,hiç sesi çıkmadı,bıktım bankasından da işinden de keşke kendim gibi öğretmenle evlenseydim,ömrüm koca beklemekle geçiyor,anam babam şimdi sağ,Allah onlara uzun ömür versin,iyiki varlar,çocuk doğacak hasta olacak ortada babası olmayacak dul kadınlat gibiyim bi farkım yok,bu saat oldu kocam ebvde yok,aklıma artık başka şeyler geliyor inanmıyorum bankada olduğuna,eve geliyor ö ğnde bilgisayar oyunu gelir gelmez,üç senede tükendik bittik böyle evlilik mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?