- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.281
mutlu edeceğini düşündüğümüz için yazdık canım biliyoruz bu günleri yaşayan için zor geçiyor korku ve endişeli günlerdir...ben bildiğim kadarıyla cvp yazayım sana kendisi okuyup bişey ilave etmek isterse sana iletirim yine..
evet o bebeğine kavuştu geçen hafta oğlu yaşını doldurdu.. ceylinirem çalışmıyordu biz çok dikkat ettik yani sadece evde gezindik balkona çıkıp oturduk.. o bazen annesinde kalmaya gitti diye biliyorum. ben doktorunuzu bilmiyorum senin durumunun riskinide bilmiyorum ama çalışma derim riske atma derim(ben hep yattım ama ikincide çalışabilmek istiyorum) çalışanlarda var bilemiyorum ki bir risk yoksa işin seni çok zorlamıyorsa çalış.. doğumuda sezeryan oldu iyi geçti diye biliyorum
duyaydin geçmiş olsun canım
Canım okuyorum sadece yazılanları,keyfim pek yok,eşimle limoniyiz,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,son darbeyi de bugğn vurdu sevgili eşim cuma günkü dr randevuma beni götüremeyecekmiş,neymiş bankada dönem sonuymuş izin alamazmış,o da tuz biber oldu çok sinirlendim,dedim doğurursam nasıl geleceksin,hiç sesi çıkmadı,bıktım bankasından da işinden de keşke kendim gibi öğretmenle evlenseydim,ömrüm koca beklemekle geçiyor,anam babam şimdi sağ,Allah onlara uzun ömür versin,iyiki varlar,çocuk doğacak hasta olacak ortada babası olmayacak dul kadınlat gibiyim bi farkım yok,bu saat oldu kocam ebvde yok,aklıma artık başka şeyler geliyor inanmıyorum bankada olduğuna,eve geliyor ö ğnde bilgisayar oyunu gelir gelmez,üç senede tükendik bittik böyle evlilik mi olur
Günaydın canlar.
Rabbimîn hikmeti üzerimize olsun.
Gecem zor geçse de hamd olsun bu günümüze.
Arda bey e kontrolün var bugün. İki saat e kalmaz çıkarız yola.
Dualarınızı eksik etmeyin canlar. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Allah'ın sen hayırlı haberlerle gelmemizi sağla. Yollarımız açık işlerimiz rast gitsin ya Rabbim.
Sana sığındım. Âmin.
metal cnm besmeleylen cnm guzel haberlerlen gel insallah hic bi sey yoktur korkma ..
duyaydin cnm bende senin gibiyim ama bebegimin etkilendigini hissediyorum sakin olmaya calisiyorum..
vesveselerden uzak dur esimde bankadaydi oda oyleydi cnm hele yil.sonlari ve cuma gunleri daha gec geliyorlar cnm ne diyeceksin bende metal gibi hep yanlizim tespihimlen telefonumla arkadas oldum resmen..
rabbim icine ferahlik versin bende bu aralar pek yazamiyorum okuyup cikiyorum..
canım geçmiş olsun benim ölen kızımda kaynanam beni hastanede bekliyordu oda oldu öle antibiyotik kullandı geçti rabbim şifa versin canımKızlaaar nasılsınız okula gidemedim bugün sabah kendimi doktora zor attım.Rapor verdi iki gün.İdrar yollarımı üşütmüşüm,sistit olmuşum,ne kötü bir şey bu tuvaleti bekliyorum sürekli sıkışıyorum ama bir iki damla geliyor,gelirkende delirtiyor beni,üşüttümmü nerde nasıl bilmiyorum okadarda dikkat ediyorum kendime ama mecburen okul tuvaletlerini kullanıyorum ondanmıdır acaba.Tüp bebeğe başlıycam önümüzdeki ay bu enfeksiyon bir an önce düzelsin istiyorum dedim umarım düzelir bir hap ve saşe birşey verdi.Geçermi acaba enfeksiyon 1 ayda bir de bu doğm kontrl haplarıda yapar mı çünkü ne zaman doğum kontrol hapı tarzı birşey içsem kaşıntım oluyor..yine tuvaletim geldi oof yaa
Kızlar desteğiniz için sağolun,dün kızınca tüm günüm kötü geçti zaten,söyledim de senin yüzünden diye,evet kesinlikle duygusallık sıfır,ne yaparsa yapsın özür diler ama özür dilemek artık öylesine birşey haline geldi,haklı da olsa haksızx da olsa özür dileyip geçiyor,konu kapatma ustadıyız,neyse haklısınız olan oğluma oluyor,dedim zaten ben bi ayaklanayım unutulmayı sen ozaman gör,herşey katşılıklı!
Metalcim inşallah kontrolün güzel geçer
Saftunç geçmiş olsun çok,bol su,dinlen,tuvaletini hiç tutma,zaten tutamıyorsundur da..
Ablamın komşusu da geçen sene doğum yapmıştı,kapı süsü,şeker sepeti vs duruyormuş,boşa para verme sen de kullan dedi,onu da halletmiş olduk,ben de oğluna internetten pijama ve patik aldım
Evet canım günde 3 kere 100luk progestan haftada bir 500lik proloton ve hiç kasilmam olmadı ise yaradigni dusunuyorummelek18 cnm yarin guzel haberlerle gel cnm findiginida gorucen ne mutlu sana benim 3 haftamdaha var
guzel haberler aliyimda onemli degil onu gormesemde olur ..
metal ne yapti acaba arayim diyorum ama ya musait degil ise deyip elim telefondan geri cekiyorum cnm insallah iyisindir oglusunda iyidir rabbim icine ferahlik versin..
bende esim bu gun ceza evinin dr progestan yazdirdi 100mg gunde iki defa kullansin megnezyumumu da yazdirmis Allah razi olsun dr daha beni hic gormedi ne iyi drmus ya kimse yapmax valla oda hamileymis .
eylul gulu cnm sen gunde uc defa aliyordun degilmi prolutonuda 500 luk vurunuyorsun degilmi ne cok sordum ya ...
Kızlaaar nasılsınız okula gidemedim bugün sabah kendimi doktora zor attım.Rapor verdi iki gün.İdrar yollarımı üşütmüşüm,sistit olmuşum,ne kötü bir şey bu tuvaleti bekliyorum sürekli sıkışıyorum ama bir iki damla geliyor,gelirkende delirtiyor beni,üşüttümmü nerde nasıl bilmiyorum okadarda dikkat ediyorum kendime ama mecburen okul tuvaletlerini kullanıyorum ondanmıdır acaba.Tüp bebeğe başlıycam önümüzdeki ay bu enfeksiyon bir an önce düzelsin istiyorum dedim umarım düzelir bir hap ve saşe birşey verdi.Geçermi acaba enfeksiyon 1 ayda bir de bu doğm kontrl haplarıda yapar mı çünkü ne zaman doğum kontrol hapı tarzı birşey içsem kaşıntım oluyor..yine tuvaletim geldi oof yaa
mrb arkadaşlar.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yarın kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak.zaten alışkanlık oldu eve gelip açıyorum bilgisayarı burada yazanları okuyorum."oh herkes iyiymiş."diyor öyle başka şeyler yapmaya başlıyorum.kesinlikle bana iyi geliyorsunuz.Acım biraz olsun hafifliyor.içim huzur buluyor sayenizde.Allah sizden razı olsun ve hiç birinize acı yaşatmasın.hepiniz çok mutlu olun bebişlerinizle.....:)
metal cnm besmeleylen cnm guzel haberlerlen gel insallah hic bi sey yoktur korkma ..
duyaydin cnm bende senin gibiyim ama bebegimin etkilendigini hissediyorum sakin olmaya calisiyorum..
vesveselerden uzak dur esimde bankadaydi oda oyleydi cnm hele yil.sonlari ve cuma gunleri daha gec geliyorlar cnm ne diyeceksin bende metal gibi hep yanlizim tespihimlen telefonumla arkadas oldum resmen..
rabbim icine ferahlik versin bende bu aralar pek yazamiyorum okuyup cikiyorum..
Kızlar desteğiniz için sağolun,dün kızınca tüm günüm kötü geçti zaten,söyledim de senin yüzünden diye,evet kesinlikle duygusallık sıfır,ne yaparsa yapsın özür diler ama özür dilemek artık öylesine birşey haline geldi,haklı da olsa haksızx da olsa özür dileyip geçiyor,konu kapatma ustadıyız,neyse haklısınız olan oğluma oluyor,dedim zaten ben bi ayaklanayım unutulmayı sen ozaman gör,herşey katşılıklı!
Saftunç geçmiş olsun çok,bol su,dinlen,tuvaletini hiç tutma,zaten tutamıyorsundur da..
Ablamın komşusu da geçen sene doğum yapmıştı,kapı süsü,şeker sepeti vs duruyormuş,boşa para verme sen de kullan dedi,onu da halletmiş olduk,ben de oğluna internetten pijama ve patik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?