Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sağol canım,aynı şeyleri yaşayıp sonunda kuzusuna kavuşmuş arkadaşları dinlemek çok güzel.Allah sizede ailenizle geçireceğiniz güzel ,sağlıklı günler nasip etsin :)

kızlaaaaarr;ben facebook ta bir sürü kişi ekledim haberiniz olsun..Profilde sarışın erkek çocuk var
Kabul ederseniz o benim:)

Canım sen çok üzülmüşsün..Hamilelikten de kaynaklı duygu yoğunluğun vardır İnşallah herşey yoluna girer.Aklına kötü şeyler getirme..

Arkadaslar bu aksam facede bir arkadasim bir yazi yayinlamis.
ama payls bolumu olmadigi icin paylasamadim.
anladigim kadariyla anlatayim.
Yeni uygulamaya gore bir resim yada yaziyi begendigimizde sadece biz degil herkesin arkadaslari gorebiliyormus.

Mause isim uzerine getirin tiklamadan ayarlar bolumunu tikla ve yorum ve begen kismindaki isareti kaldiriniz ayni ialemi fotograflar icinde yapiniz diyor
ben tlf dan girdigim icin yapamadim sanirim.

O zaman ozelimiz kalmiyor.((((

Canim inan hepsi ayni genelde
Yattigimiz yerde gunleri hatta saatleei sayan en ufak birseyde akli cikan tum endiaeleri yasayan bizleriz ama bu surecte depresyona giren esler.
Sen simdi sadece bebegini dusun ne olur
cuna gunu onu gorecegini guzel haberler duyacagini
Birgun tv de bir psikolog " annelik hissedilir babalik ogrenilir" demisti
Cok dogru
Benim esimde her seferinde parayla degilmi yine yaptiririz diyor.
onceden uzulurdum ama artik tek dusuncem bebegime kavusmak.

Pasalari saglikla bir dogurun sonra kim tutar sizi

Günaydın canlar.
Rabbimîn hikmeti üzerimize olsun.
Gecem zor geçse de hamd olsun bu günümüze.
Arda bey e kontrolün var bugün. İki saat e kalmaz çıkarız yola.
Dualarınızı eksik etmeyin canlar. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Allah'ın sen hayırlı haberlerle gelmemizi sağla. Yollarımız açık işlerimiz rast gitsin ya Rabbim.
Sana sığındım. Âmin.

metal cnm besmeleylen cnm guzel haberlerlen gel insallah hic bi sey yoktur korkma ..
duyaydin cnm bende senin gibiyim ama bebegimin etkilendigini hissediyorum sakin olmaya calisiyorum..
vesveselerden uzak dur esimde bankadaydi oda oyleydi cnm hele yil.sonlari ve cuma gunleri daha gec geliyorlar cnm ne diyeceksin bende metal gibi hep yanlizim tespihimlen telefonumla arkadas oldum resmen..
rabbim icine ferahlik versin bende bu aralar pek yazamiyorum okuyup cikiyorum..

cnm erkekler bizler gibi hem duygusal düşünmüyorlar hemde yetiştirlme tarzı olarak biraz da sevgi tam verilmemişse vah ki ne vah

eşimde çok gamsız çok sakin çok telaşsız bende tam tersi ama artık kendimi bu kadar yıpratmam bana zarar verdiğiniz düşündüğüm

için kör sağır dilsiz olmaya çalışıyorum tabi ne kadar diye sorma çünkü bizlerin yaradışıları var bazen onu aşamıyoruz

eşimde bugün beni üzdü ama nevar sende hep yanlış anlıyorsun dedi yolda çok süper son model bir araba gördüm eşime inş birgün

böyle bir arabamız olur dedim eşimde o arabayı almak kolay ama şu bebek işini aşmak bana çok daha zor dedi ne bileyim

duygusallığımdan mıdır anlamadım yada eşim mi doğru düşünüyor karar veremedim

bugünde kontrolum vardı yumoşlar birazcık büyümüşler cumartesi tekrar bakalım kısmette ne varsa

Canım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.

canlar eşler bazen öle oluyor malesef kırıcı birde hamilelik oldugundan herşeye alınıyoruz ben siizn yerinde olsam alır karşıya konuşurum eşim dün ban abir hareket yaptı yemin ettim eger bir daha o lafı duyuyum agzında bura şahit olsun dedim şaplatıcem tokatı suratına dedim hadi bakalım yaparmısın dedi denemesi bedava dedim sonra geldi özür diledi benden hem suçlu hem güçlü be kardeşim
boşverin kim ne derse desin siz karnınızdaki emanetlere bakın gerisi boş baba dedigin sanki ne yapıyor aman çocuk agluyor hanım uykusu geldi aç karnını doyur aman altına yapmış temizle şöyle dört dörtlük bir baba varmı bizim topikte soruyorum sizlereeşim hamileyken herşeyimi yapar allah var normal hayatta etmez anca canı isticek hoş yardım etsede başıma kakış yapmasa iyi olucekte nerdeonun için siz eşlerinizden almışınız alıcaklarınızı geirisi boş anladınız siz benim ne dedigimi ay utandım bak şimi
aklıma birşey takıldı biri beni aydınlatabilrmi kan sulandırıcı kullanınca bebeler doguma kadar vurnuyoruzda normal dogum yapılabiliyormu illahi sezeryanmı oluyor ya norma dogum yaparken kaç çok giderse biri desin aklımda sorucem unutuyom
kızlar kızlar gelenmmi yanagınızdan öpemmmidoktor gidicek olanlar haırlı haberlerle gelsin
serklajlılar 40 hafta görmden dogurmasın
tamircilik yapanlar burayı unutmasın kız wc takıldımı kanki
nesrin denim altaydı kayboldu bene cazibeli hatunum ben beni gören kaçoıyor

Kızlaaar nasılsınız okula gidemedim bugün sabah kendimi doktora zor attım.Rapor verdi iki gün.İdrar yollarımı üşütmüşüm,sistit olmuşum,ne kötü bir şey bu tuvaleti bekliyorum sürekli sıkışıyorum ama bir iki damla geliyor,gelirkende delirtiyor beni,üşüttümmü nerde nasıl bilmiyorum okadarda dikkat ediyorum kendime ama mecburen okul tuvaletlerini kullanıyorum ondanmıdır acaba.Tüp bebeğe başlıycam önümüzdeki ay bu enfeksiyon bir an önce düzelsin istiyorum dedim umarım düzelir bir hap ve saşe birşey verdi.Geçermi acaba enfeksiyon 1 ayda bir de bu doğm kontrl haplarıda yapar mı çünkü ne zaman doğum kontrol hapı tarzı birşey içsem kaşıntım oluyor..yine tuvaletim geldi oof yaa

Kızlar desteğiniz için sağolun,dün kızınca tüm günüm kötü geçti zaten,söyledim de senin yüzünden diye,evet kesinlikle duygusallık sıfır,ne yaparsa yapsın özür diler ama özür dilemek artık öylesine birşey haline geldi,haklı da olsa haksızx da olsa özür dileyip geçiyor,konu kapatma ustadıyız,neyse haklısınız olan oğluma oluyor,dedim zaten ben bi ayaklanayım unutulmayı sen ozaman gör,herşey katşılıklı!

Metalcim inşallah kontrolün güzel geçer
Saftunç geçmiş olsun çok,bol su,dinlen,tuvaletini hiç tutma,zaten tutamıyorsundur da..
Ablamın komşusu da geçen sene doğum yapmıştı,kapı süsü,şeker sepeti vs duruyormuş,boşa para verme sen de kullan dedi,onu da halletmiş olduk,ben de oğluna internetten pijama ve patik aldım

canım geçmiş olsun benim ölen kızımda kaynanam beni hastanede bekliyordu oda oldu öle antibiyotik kullandı geçti rabbim şifa versin canım

ben gelri o seninkocişi döverim oglumu üzlmesin kıyamam ben ona sende tekme tokat giriver bebem nasıl olsa gebesin birşey yapamaz canını sıkma eve gelince hiç konuşma ozaman anlar bir terslik var diye ozaman dersin hatalarını

mrb arkadaşlar.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yarın kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak.zaten alışkanlık oldu eve gelip açıyorum bilgisayarı burada yazanları okuyorum."oh herkes iyiymiş."diyor öyle başka şeyler yapmaya başlıyorum.kesinlikle bana iyi geliyorsunuz.Acım biraz olsun hafifliyor.içim huzur buluyor sayenizde.Allah sizden razı olsun ve hiç birinize acı yaşatmasın.hepiniz çok mutlu olun bebişlerinizle.....:)

melek18 cnm yarin guzel haberlerle gel cnm findiginida gorucen ne mutlu sana benim 3 haftamdaha var
guzel haberler aliyimda onemli degil onu gormesemde olur ..
metal ne yapti acaba arayim diyorum ama ya musait degil ise deyip elim telefondan geri cekiyorum cnm insallah iyisindir oglusunda iyidir rabbim icine ferahlik versin..
bende esim bu gun ceza evinin dr progestan yazdirdi 100mg gunde iki defa kullansin megnezyumumu da yazdirmis Allah razi olsun dr daha beni hic gormedi ne iyi drmus ya kimse yapmax valla oda hamileymis .
eylul gulu cnm sen gunde uc defa aliyordun degilmi prolutonuda 500 luk vurunuyorsun degilmi ne cok sordum ya ...

Evet canım günde 3 kere 100luk progestan haftada bir 500lik proloton ve hiç kasilmam olmadı ise yaradigni dusunuyorum
Bisey sorcam ben sana dün bana face'den mesaj attinmi?sen ve bı kaç arkadasım bana dün ust üste nasılsın gibi mesaj lar atmış tesedufmu yoksa tuzakmi bilemedim sanırım profilimi ele geçirdiler
Duaydin oğlunu duşun ben ne zaman canımı sıkacak bisey bulsam oğlumu dusunuyorum gersini bosveriyorum,benim esimde ilk hamileligmde beni hiç anlamamıştı bebeğimi kaybedince acısını çıkarttım ama pişman oldu simdi sesini çıkartmıyor ne desem sen bilirsin diyor :)sende doğumdan sonra çıkartırsın acısını

gecmıs olsun dıkkat et kendıne

guzel haberlerle gel. kac haftalık oldun takvım yapsana.. benım de yarın kontrolum var :)

saftunc hıddenısko.. ozelden cebımı ve maılımı atıyorum sıze.. yarını netlestırelım

banada gunde iki defa yazmis aksam getirsin esim iciyim insallah bendede ise yarar magnezyumu ikiye cikarinca faydasini gordum ozgur beyden habersiz kullanicam progestani fazlasinin bi zarari yokmus zaten ..
evet ben sana mesaj attim ama bi defa attim cnm cvp alamayinca isi vardir dedim..
gercektem feys kafayi yemis sacmaladi iyice...
metal kuzum gelmisin cok sukur ..

[QUOTECanım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.][/QUOTE]

Canlar hepinizden Allah tacı olsun.
Rabbimîn izniyle evimize geldik. Önce aç karnımı doyurdum gözüm açıldı.
Hamd olsun vajinal ölçüm geçen sefer ki gibi 1 cm. Akıntımda normal dedi Arda bey.
Bebişin maşallah Kilosu suyu haftasına göre imiş.
Bu bebeğin yiyip içeceği var Allah'ın izniyle dedi Arda hoca.
Öncelikle önümüzdeki iki hafta sonra iki hafta iki hafta diye geçirmeye çalışacağız dedi.
Rabbim nasip eyledin.
Nst bağlandım 1 saatlik. Zaten ben acile giderim ağrım geçer. Dr giderim acım gerçer. Hiç kasılmam çıkmadı.
Nidilat sordum. Artık endol yok ne yapacagım dedim. Ban Amerika'daki bir hastanenin Protokolü'nü değiştirdim. Yapılan araştırmalarda eve gönderilebilecek düzeydeki hastaya nidilat verilmeyecek diye dedi. Kasılma olmadım diye vermiyoruz. Çünkü faydası yok. Karışmaz olunca kullanılmalıdır oda hastane ortamında dedi. Hocam senelerce kullanılmış bir zararı yoksa bende kullansam dedim. Çok istiyorsan kasılmam olunca bir tane al. Geçmezse yarım saat sonra bir tane daha al dedi. İşte böyle canlar hamd olsun bu günümüze Rabbim daim eylesin. Dışlarınız içinde hepinizden Allah razı oldun.

Benim randevu uzun sürünce otoparkta Hidennisco ile karşılaştık. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi oldu. Beyaz oğluşunuda gördüm. Maşallah çok yakışıklı tatlı. İnşallah onunda hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım. Rabbimîn izniyle 1 aya kadar geçer canım.
Benim annem sık olur. Soğuk suyla tuvalet sonrası temizliğini yapınca da olur canım. Bu süreçte daha sıcak suyla teharet almaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…