Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Rabbim işlerini rast getirsin.

Maşallah BarekAllah. Olacak rabbimîn iziyle herşey çok güzel olacak. Ben yürekten inanıyorum canım. Dualarım hep seninle.
Eşin de yaşadığınız sürecin zorluğunu anlatmak istemiştik ya.
Canım Üzme kendini. Allah'a emanet olun.

[QUOTECanım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.]

Canlar hepinizden Allah tacı olsun.
Rabbimîn izniyle evimize geldik. Önce aç karnımı doyurdum gözüm açıldı.
Hamd olsun vajinal ölçüm geçen sefer ki gibi 1 cm. Akıntımda normal dedi Arda bey.
Bebişin maşallah Kilosu suyu haftasına göre imiş.
Bu bebeğin yiyip içeceği var Allah'ın izniyle dedi Arda hoca.
Öncelikle önümüzdeki iki hafta sonra iki hafta iki hafta diye geçirmeye çalışacağız dedi.
Rabbim nasip eyledin.
Nst bağlandım 1 saatlik. Zaten ben acile giderim ağrım geçer. Dr giderim acım gerçer. Hiç kasılmam çıkmadı.
Nidilat sordum. Artık endol yok ne yapacagım dedim. Ban Amerika'daki bir hastanenin Protokolü'nü değiştirdim. Yapılan araştırmalarda eve gönderilebilecek düzeydeki hastaya nidilat verilmeyecek diye dedi. Kasılma olmadım diye vermiyoruz. Çünkü faydası yok. Karışmaz olunca kullanılmalıdır oda hastane ortamında dedi. Hocam senelerce kullanılmış bir zararı yoksa bende kullansam dedim. Çok istiyorsan kasılmam olunca bir tane al. Geçmezse yarım saat sonra bir tane daha al dedi. İşte böyle canlar hamd olsun bu günümüze Rabbim daim eylesin. Dışlarınız içinde hepinizden Allah razı oldun.

Benim randevu uzun sürünce otoparkta Hidennisco ile karşılaştık. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi oldu. Beyaz oğluşunuda gördüm. Maşallah çok yakışıklı tatlı. İnşallah onunda hayırlı haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]
Maşallah haberler güzel,çok sevindim
Ben yarın radyologa gidicem dopplerde bakılacak bebeğe ama orada nst falan yok,asıl doktorumla ne zaman görüşücem o da belli değil,benim dr de beni pek bi sallamış durumda sanki,neyse rahimağzına falan bakıyor bu adam da,artık bundan sonra daha sık çağırmalı dimi

İstersen 3 le canım
Face'de böyle bı muhabbet var ustuste mesajlar görünce tuzak olabilir diye yazmadım
Metal maşallah guzel haberlerle gelmissin böyle devam eder insallah

Hepimizde aynı alışkanlık var canım..Burası iyi geldi hepimize..İnşallah güzel haberlerle geleceksin.Sendende Allah razı olsun.

[QUOTECanım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.]

Canlar hepinizden Allah tacı olsun.
Rabbimîn izniyle evimize geldik. Önce aç karnımı doyurdum gözüm açıldı.
Hamd olsun vajinal ölçüm geçen sefer ki gibi 1 cm. Akıntımda normal dedi Arda bey.
Bebişin maşallah Kilosu suyu haftasına göre imiş.
Bu bebeğin yiyip içeceği var Allah'ın izniyle dedi Arda hoca.
Öncelikle önümüzdeki iki hafta sonra iki hafta iki hafta diye geçirmeye çalışacağız dedi.
Rabbim nasip eyledin.
Nst bağlandım 1 saatlik. Zaten ben acile giderim ağrım geçer. Dr giderim acım gerçer. Hiç kasılmam çıkmadı.
Nidilat sordum. Artık endol yok ne yapacagım dedim. Ban Amerika'daki bir hastanenin Protokolü'nü değiştirdim. Yapılan araştırmalarda eve gönderilebilecek düzeydeki hastaya nidilat verilmeyecek diye dedi. Kasılma olmadım diye vermiyoruz. Çünkü faydası yok. Karışmaz olunca kullanılmalıdır oda hastane ortamında dedi. Hocam senelerce kullanılmış bir zararı yoksa bende kullansam dedim. Çok istiyorsan kasılmam olunca bir tane al. Geçmezse yarım saat sonra bir tane daha al dedi. İşte böyle canlar hamd olsun bu günümüze Rabbim daim eylesin. Dışlarınız içinde hepinizden Allah razı oldun.

Benim randevu uzun sürünce otoparkta Hidennisco ile karşılaştık. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi oldu. Beyaz oğluşunuda gördüm. Maşallah çok yakışıklı tatlı. İnşallah onunda hayırlı haberlerini bekliyoruz.[/QUOTE]

Gözümüz aydın metalcim.Çok sevindim herşey yolunda demek..İnşallah o ilaçları kullanmana hiç gerek kalmayacak..hayırlısıyla 34 e geldinmi tamamdır:)

KIzlar size bişey sorucam.Raporlu olanlara daha doğrusu..maaşınızı Şuan alabiliyormusunuz..Yani sgortanın yatırdığını?Her aymı alınıyor yoksa toplu şekilde doğumdan sonramı alacaksınız?

Canım 8.haftamızdayız.Allah kısmet ederse inşallah 08/08/2013 tarihi muhtemel doğum tarihimiz.Rabbim hayırlısı ile o günleri gösterir inşallah.

Metal güzel haberlerle gelmişsin.. kasılma çıkmamasına da sevindim..
Rahim ağzı boyu kısaymış seninde..
Allahım hepimiz zamanında sağlıcakla alalım inşallah bebeklerimizi.

Cumartesi oğlumu yılbaşı partisine götüreceğim.. Ondan sonra da yavaş yavaş en azından haftasonları evde oturayım diyorum bende.. Korkularım arttı bu aralar

Âmin canım.
Benim 15 hafta sonunda 1,5 cm inince dikişim atıldı. 20. Haftada 0 oldu bebek dikişe dayandı. Ozamandan beri yatak istirahattindeyim. Bir ay sonra 1,5 çıkmıştı. Sonra 1 cm düştü. Hamd oldun bu günüme. Rabbim dedim eylesin âmin.

Yarın hayırlı haberlerle gel canım.

KIzlar size bişey sorucam.Raporlu olanlara daha doğrusu..maaşınızı Şuan alabiliyormusunuz..Yani sgortanın yatırdığını?Her aymı alınıyor yoksa toplu şekilde doğumdan sonramı alacaksınız?

Canım ben devlet memuruyum,her ay maaşım yatıyor,ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum yasal doğum iznim bitince,o zaman sadece sgk yatacak,emeklilik duracak vs maaş vermeyecekler,özrldeysrn onun hakkında bilgim yok

sonradan çıkabilenler oluyormuş.. Benimde 0 olup dikişe dayandıktan sonra hiç çıkmadı.. Bunda da çıkmadı henüz..

melekcim yarin seninde guzel haberlerini bekliyoruz insallah cnm bemom r.a. uzunlugum 12+2de 3 cm di iki hafta sonra gittigimde bebegim 13+1 cikti r.a. 4 cm cikti ..

Ben femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Bizde kayinvalidemlerde kalıyoruz
Saat benim icin farketmez, ama geç olmazsa karanlığa da kalmayız dönüşte
Telini aldım, saftunc sende gönder canım teli birde adını, face de herkesi karıştırdım
Benim isim hafızam görmeden netleşmiyor malesef

Canım sıkma canını
Hepimizin esinde azıcık var odunluk

Bnde geldim kontrolden
Kızım gayet iyi 3300 kg olmuş, cok şaşırdı Arda bey 10 günde 600 gr almış
Dogum tarihi olarak da 16 Ocak karar verildi, hastaneden randevu alınacak
10 unda da bir kez daha görmek istedi
Nst ye bağladı , sancı yokmuş Allah'a şükür

Metali gördüm cok sevindim, sanki yıllardır gormuş gibiydim bende
Cok uzun konuşamadık, sıkıntılarını bildigim icin cok da tutmak istemedim
İnsallah bebislerimiz doğsun belki bir araya geliriz hepimiz :))

Son düzenleme:
Eylülgülü canım posta kutun dolu..
Boşalttım canım

Canım ben SSK çalışanıiyim yani özelde çalışıyorum aylardır ise gıtmıyorum raporluyum daha rapor paralarımı almadım,isyerinden degil SSK dan alınıyor,bende acele etmedim toplu aliyim diye suan 32.haftaya kadar olan raporların parasını alabilirim
32.haftadan sonra dogum iznine çıkıyorsun o parayı izin suresi bittikten sonra alıyorsun

Masallah hersey yolundaymis ne guzel
Planli ve vaktinte bir dogum olucak insallah.
Bu arada kilosuda cok iyi

Maaşallah bebeğimize..Nazar değmesin annesi..

Maşallah BarekAllah kızına canım. Sağlıklı bir bebiş olacak annesi.
Bende ayrıldıktan sonra dedim kendi kendime nebiler sağlıkla bi doğsunlar baharda toplanalım sohbet edelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…