- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.301
mrb arkadaşlar.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yarın kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak.zaten alışkanlık oldu eve gelip açıyorum bilgisayarı burada yazanları okuyorum."oh herkes iyiymiş."diyor öyle başka şeyler yapmaya başlıyorum.kesinlikle bana iyi geliyorsunuz.Acım biraz olsun hafifliyor.içim huzur buluyor sayenizde.Allah sizden razı olsun ve hiç birinize acı yaşatmasın.hepiniz çok mutlu olun bebişlerinizle.....:)
cnm erkekler bizler gibi hem duygusal düşünmüyorlar hemde yetiştirlme tarzı olarak biraz da sevgi tam verilmemişse vah ki ne vah
eşimde çok gamsız çok sakin çok telaşsız bende tam tersi ama artık kendimi bu kadar yıpratmam bana zarar verdiğiniz düşündüğüm
için kör sağır dilsiz olmaya çalışıyorum tabi ne kadar diye sorma çünkü bizlerin yaradışıları var bazen onu aşamıyoruz
eşimde bugün beni üzdü ama nevar sende hep yanlış anlıyorsun dedi yolda çok süper son model bir araba gördüm eşime inş birgün
böyle bir arabamız olur dedim eşimde o arabayı almak kolay ama şu bebek işini aşmak bana çok daha zor dedi ne bileyim
duygusallığımdan mıdır anlamadım yada eşim mi doğru düşünüyor karar veremedim
bugünde kontrolum vardı yumoşlar birazcık büyümüşler cumartesi tekrar bakalım kısmette ne varsa
[QUOTECanım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.]
İstersen 3 le canımbanada gunde iki defa yazmis aksam getirsin esim iciyim insallah bendede ise yarar magnezyumu ikiye cikarinca faydasini gordum ozgur beyden habersiz kullanicam progestani fazlasinin bi zarari yokmus zaten ..
evet ben sana mesaj attim ama bi defa attim cnm cvp alamayinca isi vardir dedim..
gercektem feys kafayi yemis sacmaladi iyice...
metal kuzum gelmisin cok sukur ..
mrb arkadaşlar.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yarın kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak.zaten alışkanlık oldu eve gelip açıyorum bilgisayarı burada yazanları okuyorum."oh herkes iyiymiş."diyor öyle başka şeyler yapmaya başlıyorum.kesinlikle bana iyi geliyorsunuz.Acım biraz olsun hafifliyor.içim huzur buluyor sayenizde.Allah sizden razı olsun ve hiç birinize acı yaşatmasın.hepiniz çok mutlu olun bebişlerinizle.....:)
[QUOTECanım güzel haberlerle gel inşallah.Çok merak ediyorum seni..Habersiz bırakma.Dualarımız seninle.]
gecmıs olsun dıkkat et kendıne
guzel haberlerle gel. kac haftalık oldun takvım yapsana.. benım de yarın kontrolum var :)
saftunc hıddenısko.. ozelden cebımı ve maılımı atıyorum sıze.. yarını netlestırelım
Metal güzel haberlerle gelmişsin.. kasılma çıkmamasına da sevindim..
Rahim ağzı boyu kısaymış seninde..
Allahım hepimiz zamanında sağlıcakla alalım inşallah bebeklerimizi.
Cumartesi oğlumu yılbaşı partisine götüreceğim.. Ondan sonra da yavaş yavaş en azından haftasonları evde oturayım diyorum bende.. Korkularım arttı bu aralar
KIzlar size bişey sorucam.Raporlu olanlara daha doğrusu..maaşınızı Şuan alabiliyormusunuz..Yani sgortanın yatırdığını?Her aymı alınıyor yoksa toplu şekilde doğumdan sonramı alacaksınız?
Âmin canım.
Benim 15 hafta sonunda 1,5 cm inince dikişim atıldı. 20. Haftada 0 oldu bebek dikişe dayandı. Ozamandan beri yatak istirahattindeyim. Bir ay sonra 1,5 çıkmıştı. Sonra 1 cm düştü. Hamd oldun bu günüme. Rabbim dedim eylesin âmin.
Yarın hayırlı haberlerle gel canım.
Malteepe carrefour yakın sayılır.. zaten o gün kontrolüm olacağı için atlar minübüse gelirim oraya..
Oğlanları da getirmemek daha iyi olur tabii ki bence de :)) Hem oğlan yuvasına gitsin hem de ben rahat rahat biraz bakınırım.. hala hamile pantalonum, düz güzel bir ayakkabım, hamile kabanım yok :)
saat ne olacak? Sen akrabalarındasın sanırım yarın geleceğine göre..
Bu arada kontrollere femicale mi gidiyorsun memorial e mi?
güzel haberlerle gel..
merhabalar.. umarım güzel haberler alırız yakın zamanda..
Merhaba arkadaşlar,Bugün akapunktura gittim,inanılmaz rahatlıyorum sinirlerimi söküp alıyorlar sanki.Bu arada tam olarak bahsettim mi bilmiyorum ama birdaha tekrar etmek istiyorum AMH sonucum(yumurtalık rezervi) hatırlarsanız 0,17 çıkmıştı.Normal değerler 1 - 6 arası olması gerkiyordu.Ve doktorlar ultrasanda yumurtalarımın az olduğunundan ve bu durumun yaşım genç olmasına rağmen(28) tüp bebek için bile umut verici olmadığını söylemişlerdi.VEEEEE bir aylık akapunkturdan sonra en sonki ultrasan sonucunda sağda 4 solda 3 yumurta görüldü doktorum ve diğer doktorda şaşırdılar bu nasıl amh bu nasıl yumurta rezervi diye.Ben de AKAPUNKTUR dedim:)
Hideniskocum ararım ben seni buluşuruz..13 .OO biraz erken ama siz buluşun ben yetişirim okuldan 12.30da çıkacam Ümraniyeden gelicem canım..
Canım okuyorum sadece yazılanları,keyfim pek yok,eşimle limoniyiz,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor,son darbeyi de bugğn vurdu sevgili eşim cuma günkü dr randevuma beni götüremeyecekmiş,neymiş bankada dönem sonuymuş izin alamazmış,o da tuz biber oldu çok sinirlendim,dedim doğurursam nasıl geleceksin,hiç sesi çıkmadı,bıktım bankasından da işinden de keşke kendim gibi öğretmenle evlenseydim,ömrüm koca beklemekle geçiyor,anam babam şimdi sağ,Allah onlara uzun ömür versin,iyiki varlar,çocuk doğacak hasta olacak ortada babası olmayacak dul kadınlat gibiyim bi farkım yok,bu saat oldu kocam ebvde yok,aklıma artık başka şeyler geliyor inanmıyorum bankada olduğuna,eve geliyor ö ğnde bilgisayar oyunu gelir gelmez,üç senede tükendik bittik böyle evlilik mi olur
Boşalttım canımEylülgülü canım posta kutun dolu..
Canım ben SSK çalışanıiyim yani özelde çalışıyorum aylardır ise gıtmıyorum raporluyum daha rapor paralarımı almadım,isyerinden degil SSK dan alınıyor,bende acele etmedim toplu aliyim diye suan 32.haftaya kadar olan raporların parasını alabilirimKIzlar size bişey sorucam.Raporlu olanlara daha doğrusu..maaşınızı Şuan alabiliyormusunuz..Yani sgortanın yatırdığını?Her aymı alınıyor yoksa toplu şekilde doğumdan sonramı alacaksınız?
Ben femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Bizde kayinvalidemlerde kalıyoruz
Saat benim icin farketmez, ama geç olmazsa karanlığa da kalmayız dönüşte
Telini aldım, saftunc sende gönder canım teli birde adını, face de herkesi karıştırdım
Benim isim hafızam görmeden netleşmiyor malesef
Bnde geldim kontrolden
Kızım gayet iyi 3300 kg olmuş, cok şaşırdı Arda bey 10 günde 600 gr almış
Dogum tarihi olarak da 16 Ocak karar verildi, hastaneden randevu alınacak
10 unda da bir kez daha görmek istedi
Nst ye bağladı , sancı yokmuş Allah'a şükür
Metali gördüm cok sevindim, sanki yıllardır gormuş gibiydim bende
Cok uzun konuşamadık, sıkıntılarını bildigim icin cok da tutmak istemedim
İnsallah bebislerimiz doğsun belki bir araya geliriz hepimiz :))
Telini aldım, saftunc sende gönder canım teli birde adını, face de herkesi karıştırdım
Bnde geldim kontrolden
Canım sıkma canını
Hepimizin esinde azıcık var odunluk
Bnde geldim kontrolden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?