Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Bende doğumdan sonra toplu olarak aldım..merak ettim aylık gidip alınıyormu diye..

Ah o odunlar yok mu
Hadi hayırlı olsun,sağlıkla gelsin badecik,duyaydin teyzesinin de doğum günü 17 ocak :) oğlak kadını iyidir iyidir

Ah o odunlar yok mu
Hadi hayırlı olsun,sağlıkla gelsin badecik,duyaydin teyzesinin de doğum günü 17 ocak :) oğlak kadını iyidir iyidir

Bence de iyidir
Niyeyse oğlak olacak olması beni de cok utlu ediyor

hidenisko cnm masallah kizina ne guzel dogumda kararlasti darisi bize insallah

Âmin âmin insallaaahhh

Cok heyecanlandim bende bugün tarih kesinlesince

Maşallahİyi bakmissin kızına

Hamislere faydam olur belki
Son 10 gündür hergun boza ictim ve sabahları üzüm pekmezi ictim 2 kasık
Gerçi bu irsi de olabilir
Benim oğlumda tombik doğmuştu
Esimle bende tombik dogmusuz

dün bugün daha iyiyim şükür..diyet işe yaradı sanırım..inşallah böyle devam eder...sebze meyve ve düzenli beslenmenin faydası olur ainşallah

canıms en genede doktora sor bebem öle iç allah korusun zararı olur vicdan azabı çekerim

zaten ballı ılık su içiyorum..sirkeyi de danışırım canım ..sen vicdan azabı çekme

geçmiş olsun..dikkat et kendine inşallah çabucak atlatırsın.

gözün aydın canım..inşallah herşey iyi olacak az kaldı allahın izniylee

sonradan uzunluk artabiliyo demekki..yatak istirahatinin yararı varr belli..

gözün aydın maşallah bebişin kilosu gayet iyi...
gününüzde belli olmuş hayırlısıyla gelsin inşallah...

Hamislere faydam olur belki
Son 10 gündür hergun boza ictim ve sabahları üzüm pekmezi ictim 2 kasık
Gerçi bu irsi de olabilir
Benim oğlumda tombik doğmuştu
Esimle bende tombik dogmusuz

canım hırsi olabilir bence

bende şeker var diyet yapmıştım kızımda da 38+4 te zar zor 3 kilo doğdu..
bu kızımda 1 hafta falan geride gidiyooo..
benim bebişler büyümüyoooo

gözün aydın canım son kontrollerinde iyi geçirdin, maşallah kızında gayet iyi kilosu kilo alırmı diyordun birde, doğum tarihinde belli olmuş geri sayıma başladın sen tarihde netleşince..banada sanki sezeryan yolları görünecek hala dönmedi gibi geliyor sanki ayakları hala aşağıda oynadıkça, beni 15 ocakta çağırdı sank dönmemişse hemen sezeryan için hastaneye yollayacak eğer sezeryan olursam senden bir iki gün sonra olur benimde herhalde, önce hakkımızda hayırlısı gerçi ama belirsizlikte insanı sıkıyor..

canım hırsi olabilir bence

bende şeker var diyet yapmıştım kızımda da 38+4 te zar zor 3 kilo doğdu..
bu kızımda 1 hafta falan geride gidiyooo..
benim bebişler büyümüyoooo

Ya nedense bizim sülalede kilo takıntısı var
Cocuk kilolu doğsun kilolu gitsin
Aslında ne kadar yanlış bir inanış
Ama beni de benzettiler kendilerine
Sadece su bir gercek, kilolu dogan cocuga ilk haftalar bakmak daha kolay
Ama küçük dogan çabuk serpiliyor

Sagol CNm, hakkınızda hayırlısı olsun , hiç sıkma canını elbet gelecek kuzucuk

Dr kontrolun cok iyi gecmis sevindim.
Iki hafta sonrasina randevu vermeside cok iyi bir risk gormedi demekki.
Insallah bundan sonraki iki randevuyu gectinmi is tamamdir
Ondan sonrasi artik pasamizin keyfine kalmis

Beklemez olur muyuz hiç
Ama keske daha erken gelebilseydin
Neyse biz o zamana kadar mağaza gezeriz
Sen gelince de oturur birseyler iceriz :)))

canım çok sevindim. maşallah size... İnsan alışıyor kontrollere de. 2 haftada bir gidiyordum ben de ya. şimdi bebiş doğdu boşluk oluştu bende. Arda beyi de özledim valla... Alışıyor dr ye de insan... doğur anlarsın beni...

Hepimizde aynı alışkanlık var canım..Burası iyi geldi hepimize..İnşallah güzel haberlerle geleceksin.Sendende Allah razı olsun.

canım aynen öyle. ben de bebeğimi kaybettim aylarca yazdım hamile değilken. şimdi doğurdum hala yazıyorum...

geçmiş olsun canım...

canım eşlerle hepimizin sorunu oluyor galiba. sağ olsun hamilelikte çok ilgilendi eşim. benim de derdim ailesine düşkünlüğü. ailesi ne zaman para ile ilgili konu açsa hemen bulur buluşturur gönderir hemen teklif eder göndereyim der ve bana sormadan. 1.5 yıl önce edirnede evimizi sattık buradan aldığımız eve ekledik ama yetmedi. Araba için para ayırdık ablası ev aldı. bana sormadan 20 bin tl verdi ablasına. düşün arabamız yok ya. burada 20 dakikada bir araç geçiyor gideceğin yere( taksi de taksimetre yok 15 dakika yürüyeceğin yere 12 tl alıyorlar... ablası güya bir yılda verecekti 2 yıla çıktı hem de türk parası. bana sormadı bile az mı ya. ben bir şey istesem para yok der tartışırız. 12 yıldır aynı eşylar. millet çalışmıyor binada gör evleri süper ev hanımları . koltuk takımının yüzünü değiştimeye kalktık annemler doğum hediyesi parasını verecektik. sormadık ona. geldi kızdı koltukçuya gitti sanayiye bakmış fiyatlara. baktı fiyatlar yakın vazgeçti tavrından. bugün de banyoya ve mutfağa dolap yaptırmaya usta geldi. banyoda deterjanlar ortada... mutfağa sığmıyor tabak çanak. neymiş 2 sine 1000 tl den fazla derse yaptırmayacakmış. tartıştık akşam akşam. hiç hevesi yok. oğlan da tartışmayın diyor üzülüyor. kızdığım ailesine para var bize yok. düşün ya cüzdanının ön gözünde annesinin resmi var... ben de dolmuşum...

yanlış da anlaşılmasın Allah razı olsun aylarca baktılar bana . benim kızdığım bize olan bu cimri tavrı...

inşallah güzel haberlerle gel canım...

canım çok mutlu oldum. güzel haberlerle gelmişsin... hidenniskoyu da görmüşsün...

canım çok sevindim büyümüş yumoşlar transfer gününü söyle canım sana yasin okuyacağım o gün...

canım normal doğum olabilir iğne yapanlar için. bu arada kuzum sana 3 aylık cleksan yazdıracağım. numara vereceğim sana o numarayla eczaneden alacaksın. bu arada muadilini al yoksa kutu başına 4 tl veriyormuşsun. ben dr me sordum muadilini alabilir aynı içerik dedi...

canım şimdi gördüm mesajını. hayırlısı olsun tersse normal yapma bence... ben ters doğmuşum(hayata merhaba derken terslikler başlamış bende) çok zor doğmuşum...

kızlar ben geldim bu saatte olsa bi kaç zamandır keyfim yok dısardan okuyorum sizleri

bugün metalle hidenniskonun kontrollerini merak edıyordum ikiside iyi haberler getirmiş

metalcim bende aynı sen gibiyim acillik bişekilde dr.a giderim derdimi unuturum:)
hidennisko dogum tarihinde az buçuk belli oldu demek ne güzel...

oğlaklar bencede iyidir, hele de kadınlar:) bir oğlak kadını olarak yazıyorum bunları

hidennisko,melek ve saftunç yarın görüşeceksiniz oturmalar yapacaksınız demek
ah keske istanbulda olsaydım yada siz burda da bende gelseydim

zaten burada öle cıkıp gezecek arkadasım hiç yok...
hoşuma gittiiniz

mumudihaba yeniden tedavine baslamıssın cok sevindim
Allah ım hayırlı ugurlu etsin...
inşallah bizlere güzel haberler verirsin bunu canı gönülden diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…