- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.321
Boşalttım canım
Canım ben SSK çalışanıiyim yani özelde çalışıyorum aylardır ise gıtmıyorum raporluyum daha rapor paralarımı almadım,isyerinden degil SSK dan alınıyor,bende acele etmedim toplu aliyim diye suan 32.haftaya kadar olan raporların parasını alabilirim
32.haftadan sonra dogum iznine çıkıyorsun o parayı izin suresi bittikten sonra alıyorsun
Ah o odunlar yok muBen femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Bizde kayinvalidemlerde kalıyoruz
Saat benim icin farketmez, ama geç olmazsa karanlığa da kalmayız dönüşte
Telini aldım, saftunc sende gönder canım teli birde adını, face de herkesi karıştırdım
Benim isim hafızam görmeden netleşmiyor malesef
Canım sıkma canını
Hepimizin esinde azıcık var odunluk
Bnde geldim kontrolden
Kızım gayet iyi 3300 kg olmuş, cok şaşırdı Arda bey 10 günde 600 gr almış
Dogum tarihi olarak da 16 Ocak karar verildi, hastaneden randevu alınacak
10 unda da bir kez daha görmek istedi
Nst ye bağladı , sancı yokmuş Allah'a şükür
Metali gördüm cok sevindim, sanki yıllardır gormuş gibiydim bende
Cok uzun konuşamadık, sıkıntılarını bildigim icin cok da tutmak istemedim
İnsallah bebislerimiz doğsun belki bir araya geliriz hepimiz :))
Ah o odunlar yok mu
Hadi hayırlı olsun,sağlıkla gelsin badecik,duyaydin teyzesinin de doğum günü 17 ocak :)oğlak kadını iyidir iyidir
hidenisko cnm masallah kizina ne guzel dogumda kararlasti darisi bize insallah
MaşallahBen femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Telini aldım, saftunc sende gönder canım teli birde adını, face de herkesi karıştırdım
Canım sıkma canını
Bnde geldim kontrolden
dün bugün daha iyiyim şükür..diyet işe yaradı sanırım..inşallah böyle devam eder...sebze meyve ve düzenli beslenmenin faydası olur ainşallahCanım zaten şekerden dolayı diyettesinya artık düzelir. Ben öğle ve akşam yemeğinde ana yemekten sonra üç yemek kaşığı zeytinyağlı ya kabak ya ıspNak yiyorum. Ayrıca derin dondurucu da yazın konulan bamya yapılıyor. Üçünü hafta hafta sırayla yapılıyor. Hatta pırasa da olur ama benim miğdemde ekşime yaptı onu istemiyorum. Sadece sebzesi be küçük bir havuç koyduruyorum. Ne salça ne domates nede pirinç. Çok lezzetli oluyor. Ayrıca bağırsaklarında mülayim tutuyor. Bunuda hastanede yatarken veriliyordu oradan öğrendim.
canıms en genede doktora sor bebem öle iç allah korusun zararı olur vicdan azabı çekerim
geçmiş olsun..dikkat et kendine inşallah çabucak atlatırsın.Kızlaaar nasılsınız okula gidemedim bugün sabah kendimi doktora zor attım.Rapor verdi iki gün.İdrar yollarımı üşütmüşüm,sistit olmuşum,ne kötü bir şey bu tuvaleti bekliyorum sürekli sıkışıyorum ama bir iki damla geliyor,gelirkende delirtiyor beni,üşüttümmü nerde nasıl bilmiyorum okadarda dikkat ediyorum kendime ama mecburen okul tuvaletlerini kullanıyorum ondanmıdır acaba.Tüp bebeğe başlıycam önümüzdeki ay bu enfeksiyon bir an önce düzelsin istiyorum dedim umarım düzelir bir hap ve saşe birşey verdi.Geçermi acaba enfeksiyon 1 ayda bir de bu doğm kontrl haplarıda yapar mı çünkü ne zaman doğum kontrol hapı tarzı birşey içsem kaşıntım oluyor..yine tuvaletim geldi oof yaa
gözün aydın canım..inşallah herşey iyi olacak az kaldı allahın izniyleeCanlar hepinizden Allah tacı olsun.
Rabbimîn izniyle evimize geldik. Önce aç karnımı doyurdum gözüm açıldı.
Hamd olsun vajinal ölçüm geçen sefer ki gibi 1 cm. Akıntımda normal dedi Arda bey.
Bebişin maşallah Kilosu suyu haftasına göre imiş.
Bu bebeğin yiyip içeceği var Allah'ın izniyle dedi Arda hoca.
Öncelikle önümüzdeki iki hafta sonra iki hafta iki hafta diye geçirmeye çalışacağız dedi.
Rabbim nasip eyledin.
Nst bağlandım 1 saatlik. Zaten ben acile giderim ağrım geçer. Dr giderim acım gerçer. Hiç kasılmam çıkmadı.
Nidilat sordum. Artık endol yok ne yapacagım dedim. Ban Amerika'daki bir hastanenin Protokolü'nü değiştirdim. Yapılan araştırmalarda eve gönderilebilecek düzeydeki hastaya nidilat verilmeyecek diye dedi. Kasılma olmadım diye vermiyoruz. Çünkü faydası yok. Karışmaz olunca kullanılmalıdır oda hastane ortamında dedi. Hocam senelerce kullanılmış bir zararı yoksa bende kullansam dedim. Çok istiyorsan kasılmam olunca bir tane al. Geçmezse yarım saat sonra bir tane daha al dedi. İşte böyle canlar hamd olsun bu günümüze Rabbim daim eylesin. Dışlarınız içinde hepinizden Allah razı oldun.
Benim randevu uzun sürünce otoparkta Hidennisco ile karşılaştık. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi oldu. Beyaz oğluşunuda gördüm. Maşallah çok yakışıklı tatlı. İnşallah onunda hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Âmin canım.
Benim 15 hafta sonunda 1,5 cm inince dikişim atıldı. 20. Haftada 0 oldu bebek dikişe dayandı. Ozamandan beri yatak istirahattindeyim. Bir ay sonra 1,5 çıkmıştı. Sonra 1 cm düştü. Hamd oldun bu günüme. Rabbim dedim eylesin âmin.
Yarın hayırlı haberlerle gel canım.
gözün aydın maşallah bebişin kilosu gayet iyi...Ben femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Canım sıkma canını
Bnde geldim kontrolden
Hamislere faydam olur belki
Son 10 gündür hergun boza ictim ve sabahları üzüm pekmezi ictim 2 kasık
Gerçi bu irsi de olabilir
Benim oğlumda tombik doğmuştu
Esimle bende tombik dogmusuz
Ben femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Canım sıkma canını
Bnde geldim kontrolden
canım hırsi olabilir bence
bende şeker var diyet yapmıştım kızımda da 38+4 te zar zor 3 kilo doğdu..
bu kızımda 1 hafta falan geride gidiyooo..
benim bebişler büyümüyoooo
gözün aydın canım son kontrollerinde iyi geçirdin, maşallah kızında gayet iyi kilosu kilo alırmı diyordun birde, doğum tarihinde belli olmuş geri sayıma başladın sen tarihde netleşince..banada sanki sezeryan yolları görünecek hala dönmedi gibi geliyor sanki ayakları hala aşağıda oynadıkça, beni 15 ocakta çağırdı sank dönmemişse hemen sezeryan için hastaneye yollayacak eğer sezeryan olursam senden bir iki gün sonra olur benimde herhalde, önce hakkımızda hayırlısı gerçi ama belirsizlikte insanı sıkıyor..
Ben femicale gidiyorum canım, oğlanı da babaannesine postalarım olur biter :))
Bnde geldim kontrolden
Hepimizde aynı alışkanlık var canım..Burası iyi geldi hepimize..İnşallah güzel haberlerle geleceksin.Sendende Allah razı olsun.
Kızlaaar nasılsınız okula gidemedim bugün sabah kendimi doktora zor attım.Rapor verdi iki gün.İdrar yollarımı üşütmüşüm,sistit olmuşum,ne kötü bir şey bu tuvaleti bekliyorum sürekli sıkışıyorum ama bir iki damla geliyor,gelirkende delirtiyor beni,üşüttümmü nerde nasıl bilmiyorum okadarda dikkat ediyorum kendime ama mecburen okul tuvaletlerini kullanıyorum ondanmıdır acaba.Tüp bebeğe başlıycam önümüzdeki ay bu enfeksiyon bir an önce düzelsin istiyorum dedim umarım düzelir bir hap ve saşe birşey verdi.Geçermi acaba enfeksiyon 1 ayda bir de bu doğm kontrl haplarıda yapar mı çünkü ne zaman doğum kontrol hapı tarzı birşey içsem kaşıntım oluyor..yine tuvaletim geldi oof yaa
Kızlar desteğiniz için sağolun,dün kızınca tüm günüm kötü geçti zaten,söyledim de senin yüzünden diye,evet kesinlikle duygusallık sıfır,ne yaparsa yapsın özür diler ama özür dilemek artık öylesine birşey haline geldi,haklı da olsa haksızx da olsa özür dileyip geçiyor,konu kapatma ustadıyız,neyse haklısınız olan oğluma oluyor,dedim zaten ben bi ayaklanayım unutulmayı sen ozaman gör,herşey katşılıklı!
Metalcim inşallah kontrolün güzel geçer
Saftunç geçmiş olsun çok,bol su,dinlen,tuvaletini hiç tutma,zaten tutamıyorsundur da..
Ablamın komşusu da geçen sene doğum yapmıştı,kapı süsü,şeker sepeti vs duruyormuş,boşa para verme sen de kullan dedi,onu da halletmiş olduk,ben de oğluna internetten pijama ve patik aldım
mrb arkadaşlar.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.yarın kuzumu göreceğim için çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır.doktordan gelince ilk işim buraya yazmak olacak.zaten alışkanlık oldu eve gelip açıyorum bilgisayarı burada yazanları okuyorum."oh herkes iyiymiş."diyor öyle başka şeyler yapmaya başlıyorum.kesinlikle bana iyi geliyorsunuz.Acım biraz olsun hafifliyor.içim huzur buluyor sayenizde.Allah sizden razı olsun ve hiç birinize acı yaşatmasın.hepiniz çok mutlu olun bebişlerinizle.....:)
Rabbimîn izniyle evimize geldik. Önce aç karnımı doyurdum gözüm açıldı.
Hamd olsun vajinal ölçüm geçen sefer ki gibi 1 cm. Akıntımda normal dedi Arda bey.
Bebişin maşallah Kilosu suyu haftasına göre imiş.
Bu bebeğin yiyip içeceği var Allah'ın izniyle dedi Arda hoca.
Öncelikle önümüzdeki iki hafta sonra iki hafta iki hafta diye geçirmeye çalışacağız dedi.
Rabbim nasip eyledin.
Nst bağlandım 1 saatlik. Zaten ben acile giderim ağrım geçer. Dr giderim acım gerçer. Hiç kasılmam çıkmadı.
Nidilat sordum. Artık endol yok ne yapacagım dedim. Ban Amerika'daki bir hastanenin Protokolü'nü değiştirdim. Yapılan araştırmalarda eve gönderilebilecek düzeydeki hastaya nidilat verilmeyecek diye dedi. Kasılma olmadım diye vermiyoruz. Çünkü faydası yok. Karışmaz olunca kullanılmalıdır oda hastane ortamında dedi. Hocam senelerce kullanılmış bir zararı yoksa bende kullansam dedim. Çok istiyorsan kasılmam olunca bir tane al. Geçmezse yarım saat sonra bir tane daha al dedi. İşte böyle canlar hamd olsun bu günümüze Rabbim daim eylesin. Dışlarınız içinde hepinizden Allah razı oldun.
Benim randevu uzun sürünce otoparkta Hidennisco ile karşılaştık. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi oldu. Beyaz oğluşunuda gördüm. Maşallah çok yakışıklı tatlı. İnşallah onunda hayırlı haberlerini bekliyoruz.
cnm erkekler bizler gibi hem duygusal düşünmüyorlar hemde yetiştirlme tarzı olarak biraz da sevgi tam verilmemişse vah ki ne vah
eşimde çok gamsız çok sakin çok telaşsız bende tam tersi ama artık kendimi bu kadar yıpratmam bana zarar verdiğiniz düşündüğüm
için kör sağır dilsiz olmaya çalışıyorum tabi ne kadar diye sorma çünkü bizlerin yaradışıları var bazen onu aşamıyoruz
eşimde bugün beni üzdü ama nevar sende hep yanlış anlıyorsun dedi yolda çok süper son model bir araba gördüm eşime inş birgün
böyle bir arabamız olur dedim eşimde o arabayı almak kolay ama şu bebek işini aşmak bana çok daha zor dedi ne bileyim
duygusallığımdan mıdır anlamadım yada eşim mi doğru düşünüyor karar veremedim
bugünde kontrolum vardı yumoşlar birazcık büyümüşler cumartesi tekrar bakalım kısmette ne varsa
canlar eşler bazen öle oluyor malesef kırıcı birde hamilelik oldugundan herşeye alınıyoruz ben siizn yerinde olsam alır karşıya konuşurum eşim dün ban abir hareket yaptı yemin ettim eger bir daha o lafı duyuyum agzında bura şahit olsun dedim şaplatıcem tokatı suratına dedim hadi bakalım yaparmısın dedi denemesi bedava dedimsonra geldi özür diledi benden hem suçlu hem güçlü be kardeşim
boşverin kim ne derse desin siz karnınızdaki emanetlere bakın gerisi boş baba dedigin sanki ne yapıyor aman çocuk agluyor hanım uykusu geldi aç karnını doyur aman altına yapmış temizle şöyle dört dörtlük bir baba varmı bizim topikte soruyorum sizlereeşim hamileyken herşeyimi yapar allah var normal hayatta etmez anca canı isticek hoş yardım etsede başıma kakış yapmasa iyi olucekte nerde onun için siz eşlerinizden almışınız alıcaklarınızı geirisi boş anladınız siz benim ne dedigimi ay utandım bak şimi
aklıma birşey takıldı biri beni aydınlatabilrmi kan sulandırıcı kullanınca bebeler doguma kadar vurnuyoruzda normal dogum yapılabiliyormu illahi sezeryanmı oluyor ya norma dogum yaparken kaç çok giderse biri desin aklımda sorucem unutuyom
kızlar kızlar gelenmmi yanagınızdan öpemmmidoktor gidicek olanlar haırlı haberlerle gelsin
serklajlılar 40 hafta görmden dogurmasın
tamircilik yapanlar burayı unutmasın kız wc takıldımı kanki
nesrin denim altaydı kayboldu bene cazibeli hatunum ben beni gören kaçoıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?