- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.621
merhaba kızlar , çok hızlı bir göz gezdirdim , çok şükür yaramazlık yok
biz çok zor geceler ve günler atlattık hala da toparlanamadık
oğlanın hastalığı tekrarları
öksürmekten kusmaktan mahvoldu
dünde yürüyemiyorum diye uyandı
öksürmekten dermanı kalmamış
eşimde hasta
annem aradı dün ağlamaktan konuşamadım
hemoroidim ağrmaya başladı birde
annem dayanamadı pazar günü gelecek
Canım hoşgeldin aramıza,şuan da kaç haftalık hamilesin?grubumuzda bir listemiz var,durumu bizler gibi olup başarı elde etmiş arkadaşların bilgilerini tuttuğumuz,sen de hangi ilde hangi doktora serklaj olduğunu,takibini yapan doktoru,bebeğinin cinsiyetini ve doğacağı tarihi yazarsan listeye eklerim,yeni gelen arkadaşlara ışık olurYatak istirahati serumlar ilaclar. Derken sukurler olsun 34.haftaya kadar ilerledi ve kizimi kuvagima aldim.suan tektar hamileyim ve onceki doktorum gittigi takiplerim sikintiliydi.5hagtadan 14. haftaya kadar aralikli kanamalarim oldu.14 .haftada srklajim yapildi.ailemin yanindayim yakinda gumushanee donecem insallah.yolculukta sikinti ama ne yapalim aylardir annemlerdeyim be vok sukur iyiym paylasmak istedim
Canım hoşgeldin aramıza,şuan da kaç haftalık hamilesin?grubumuzda bir listemiz var,durumu bizler gibi olup başarı elde etmiş arkadaşların bilgilerini tuttuğumuz,sen de hangi ilde hangi doktora serklaj olduğunu,takibini yapan doktoru,bebeğinin cinsiyetini ve doğacağı tarihi yazarsan listeye eklerim,yeni gelen arkadaşlara ışık olur
YARENcim doğum günün kutlu olsun,ben de oğlağım
METALcim biliyorum zor ilerliyor günler,hergün bişey çıkıyor ama az kaldı,bi gün mide ağrısından ölüyorum,bigün gaz,bigün kaburgamdan yatamıyorum başka gün kasılmadan,bugünümüze şükür
EYLÜLGÜLÜ canım maşallah yok suyuydu yok şuyuydu derken güzel ilerledin,daha da ilerleyeceğine inanıyorum ama yorma kendini
kızlar bugün benim doğum günüm, 31 oldum...ben oğlak burcuyum eğer doğumum 20 sine kadar olursa kızımda oğlak olucak merak ediyorum kısmet bakalım
Hadi inşallah canım,listede seni bir üst basamağa taşımak için sabırsızlanıyorumslm kızlar
yumoşlarımızı bıraktık geldik bsakalım kaç tanesi dölleneck
7 tane yumurta toplandı endometrıom da kalınlaşırsa bir kaç günn sonra transfer için çağıraçaklar kısmette varsa
dualarınızda beni de unutmnayın emi canlar
Arkadaşlar sayfanın altında,yorumlarınızdan sonra kaçıncı haftada olduğunuz,doğuma kaç gün kaldığı filan yazıyor ya onu nasıl ayarlıyorsunuz?Benimkinde de görünsün istiyorum.:)
slm kızlar
7 tane yumurta toplandı endometrıom da kalınlaşırsa bir kaç günn sonra transfer için çağıraçaklar kısmette varsa
Hadi inşallah canım,listede seni bir üst basamağa taşımak için sabırsızlanıyorum
Haydı hayırlısıyla canım. Rabbim yardımcın olsun. Dualarım seninle canım Rabbim izniyle bu sefer olacak ve sende müjdeli haberini burdan vereceksin bizlere.
Canım sayfanın en üstünde kadınlar kulübü yazan yerde sağ üst kısımda kullanıcı kontrol panelini tıkla.
Sonra sol tarafta ayarlayın altında profili düzenleyi tıkla. Açılan sayfada. Kişiler bilgilerin altında bebeğin tahmini doğum tarıhi yazan yere bebeğinin sat göre tahmini doğum tarihini gir. En alttaki değişiklikleri kaydet deyince çıkıyor.
slm kızlar
canım anca girdim kayınvalidemin 6. ayı mevlidini okutacakyım tam tedaviye denk geldi yapamadım herkesede demiştim sonra kaç gece hep rüyamda gördüm yarın yapalım dedik çok kalabalık çağırmadan nisanda senesi zaten....:44::44::44:ne doktormş o senin doktorallahım saglıklı yaşam versin bende çok korkyorm çarpıntıdan zate olyor strese girince ozaman düşünemiyorm
canım biz 4 kardeşiz ablam ben 11 yaşındayken evlendi 2 çocugu var kıızında 3 ay oglnda 4 ay kaldım ben baktım annelik yaptım küçük anne13 yaşında yoktm kübraya annalik yaparken ablam oglna 1.5 sene yok hamile kaldı spralden onada annelik yaptım sonra istanbla geldim ablam nasıl aglıyor ne olr geri gel çok alıştım sana diye ama okl yüzünden kalamadım işin komigi yok yoklk çektim ablamlarda durmları yoktu ama yaradan o bebekleirn rıskini verdi
21 yaşında ben evlendim benden 4 yaş büyük ablam evlenmedim benden 8 sene sonra evlendi benim bebegim gene yok ilk oglm öldügünde bekardı şimdi ablam ikizlerini kaybetti biri kız biri erkek 23 haftalık gittim ben baktım gebeliklerinde dogumunda bende gene yok 40 çıkana kadar hergün eşi işe gidiyord ben 15 gün boynca gittim kaynanasıyla bir otrd dirlik vermiyord kaynanası sonra ablam yigidi dogurdu onada annelik yaptım yigidi ilk gördügümde kcagıma verdiler daha ablam görmedi dedimki içimden allahım ne olr benim olsaokadaragladımki ne sen sor ne ben söylüyüm benim bebeghim olmyordya eltim 2 bebege niyetlendi beni kandırdı hamileyim diye kafa bld kaynanamlarda meyerse yalanmış onn yüüznden eşimle girdim birbirimize 3 gün konşmadım hiç ntmyorum ilkindiyimi öylenimi kılıyordm hiç hatırlamıyorm ama secdelere kapandım allahım sana yalvarırım paşanı hor ggörüyorlar dalga geçiyorlar sakat diyorlar bana hayırlı bebeler nasip et dedim agladım benim halimi görsen yemin olsn benle çok aglardın brdakile bilir eltimin namını o ay hamile oldgmu ögrendim demekki hayırlı evlat olması için vefat etmesi lazımmış bazen diyorm yanşlışmı da ettim
ben 6 ay sonra hamile kaldım ölen 2 ogluma 7 sene sonra oda gitti sonra kızımı ömürüme hamile kaldım kardeşimin dügünü vardı haziranın 23 de diyordm kardeşime canım gelemicem malm hamileyin dügüne 25 gün kala dogm ettim kızımı memlekete gittik eşimle 40 çıkmadan gelin almaya gittik yolda nasıl aglıyorm kardeşim dedi abla neden aglıyorsn üzmüyüm diye babam yokya ondan aglıyorm keşke oda olsaydı dedim hem onada üzüldümde hemde yolda giderken ah paşa senin yatakta yatmam lazım senin brda ne işin var diye agladım gelinimiz hep derdi abla sen bana gelemedin ama ben sana gelicem dedim gelin beni görünce bak ben sana geldim senin bana gelmene gerek kalmadı deidm ilk defa gördük birbirimizi gelinle sarıldık aglaştıksonra gelinimiz hamile kaldı oglm dünyaya geldi bende gene yok anlıcagın anacım çok dertli hepsiniz old senin yok dedi benden sonra evlenenlerin 2 şer tane var benim gene yok 11 sene dile kolay
canım allah kolaylık versin işşallah sizleer yükünüzü atıceksiniz biz siizn bızdıklara kardeş dogrcez
canım geçmiş olsun
şaka maka kız maşşallah dogmun gelmiş allahım banada naip etsin işşallahinan sizlere çok imrebniyorm seviniyorm rabbim saglıklı bir şekilde almanızı nasip etsin kucagınıza dogm günün ktl olsn bu arada bebem nice senelere
canım ne güzel maşşallah kayıp yaşamamışınben 3 tane bebegimi cennete yolladım 4 korkyorm ama korkunun ecele faydası yok malesef:18::18::18:
kızlar ben bugün çok yogunum haberiniz olsun 9 kişi gelicek artmazsa tabiakşamada yemege misafirlerim var muhtemelen çok yorgun olcam giremem diyeyim dedinm şimdilik fırsat bldum yazayım dedim yemekleri yapıcem anca yetişir anacım saat 1 anca giderler onlar haberiniz olsun neyse ben kaçtım haberiniz olsun diye girdim bugün yattıgım yeri bilmem yeminle
canım allah tamamına erdirsin inşallahh benimde 16sında serklajım varHosbulduk arkadaslar tsk ederim.insan bilmedigi bi durumla karsilasinca herkesten bi fikir almak istiyor.hele bide yasanmislik varsa ornek oluyor.insallah Allahim bebek bekleyenlere hayirlisiyla kavusmalarini nasip etsin.olmayan arkadaslarda uzulmesin inasallah hayirlisiyla sizlerde bu mutlulugu yasarsiniz.benim hamileligim21+5 suanda.serklajimi 13+2 de iskenderun ozel palmiye hastanesinde op.dr kadriye cicekli yapti.suana kadar takip ve tedavime onunla devam ettim fakat gumushanede henuz karar veremedim gidince bakacaz artik.bu arada bebegimin cinsiyeti erkek.herkese cok guzel haberler alacagi sansli biryil diliyorum.
Mrb arkadaşlar.Sayfaları hızlıca gözden geçirdim.Bir yaramazlık yok çok şükür.Aramıza yeni katılanlar var.Hoş gelmişler.Doguma az kalanlar var.Allah bir avazda sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin.Hasta olanlara ve hasta bakanlara acil şifalar diliyorum.Çok şükür ben de yumurcağım da iyiyiz.Merak ettim serklajı ne kadara yapıyorlar?Ben Acıbadem'e gidiyorum.Emekli sandığı mensubuyum.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?