Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım ialçların şifa olsun inşallah,
nerden kaptın ki enfeksiyon?
içini ferah tut canım, Allahın izni ile bebeğinin haftası da kilosuda iyi

Bak canım gördünmü. Yavrun kısmetiyle geliyor. Herşey birbir yoluna giriyor. Allah razı olsun müdüründen.

canım ialçların şifa olsun inşallah,
nerden kaptın ki enfeksiyon?
içini ferah tut canım, Allahın izni ile bebeğinin haftası da kilosuda iyi

Allah razı olsun canım. Benim hep yüksektir. En fazla 2 olmuştu. Bu çok yüksek. Gebelik öncesi romatizmadan şüphelenilmişti. Tam tanı konamadan hamile kaldı.
Neden enfeksiyon yüksek bilmiyorum canım. Evden çıkmıyorum. Evde wc De ayrı. Birtek ben kullanıyorum. Allah'a sığındım.

Bak canım gördünmü. Yavrun kısmetiyle geliyor. Herşey birbir yoluna giriyor. Allah razı olsun müdüründen.
Canım lökosit kaç çıkmıştı,şimdi sen yazınca uyandım ben,bana crp bakılmamış da lökosit sınırda çıkmış,seninki çok mu yüksek?

Canım lökosit kaç çıkmıştı,şimdi sen yazınca uyandım ben,bana crp bakılmamış da lökosit sınırda çıkmış,seninki çok mu yüksek?

Canım lökosit 11 max benim 12,26 çıkmış. Gebelik boyunca genelde bu seviyede çıktı hep. Bide Dr crp baktırmıyor pek. Hep ben istedim öyle bakıldı.

Canım lökosit 11 max benim 12,26 çıkmış. Gebelik boyunca genelde bu seviyede çıktı hep. Bide Dr crp baktırmıyor pek. Hep ben istedim öyle bakıldı.
Netten baktım da lökosit gebelik boyunca 12 ye kadar normal kabul ediliyormuş,benim 10,2 çıkmış,seninki de öyle çok yükseö değil sınırda,olmazsa haftaya randevuda ben de bi baktırayım huylandım bak şimdi

pazar günü kar geliyormuş
doğum yaklaştıkça kardan korkmaya başladım
inşallah doğumun olacağı zaman çok yağmaz ya rabbim!!!

metal cnm gecmis olsun devamli olctur bi hafta sonra bi daha olctur veya 3 gun sonra bak bi dusuyormu degerin rabbim sifa versin sukur bu gun gec geldi muduru gercekten iyi esime yarim gunde izin verdi oglenleride yemegimi verip gidicek allahim sana sukurler olsun ..
cnm insallah 37 goreceksin icime oyle doguyor cnm
benim yarin serklaj olali iki hafta olucak iki hafta sonra kontrolum var bu gunume sukur...

Son düzenleme:
ALLAH (c.c) razı olsun cnm

yapılması gereken sadece dua burdaki tüm arkadaşlarım hep aklımda

Allahım yolunu açık etsin arkadaşım..İnşallah güzel haberlerini vermene az kaldı.

cnm çok çok teşekkür ederim inş hepimizin gönlünde olan tüm istekleri gerçekleşir hayırlısıyla

RABBİM acil şifalar versin cnm

Şirinyerde Ahmet seçkin önoğluna gidiyorum,şimdilik çok memnunum canım. bakalım sonuç nasıl olacak inşallah sağlıcakla zamanında bebişi kucaklamak nasip olur

İnsallah canim bebegin zamaninda saglikla dogar bende birde kan pihtilasmasida var dedi doktor test yapti igneye baslamistim kismet olmadi yine iste namik demire gittim oda kan pihtilasmasi yok kizim sende dedi hamile kalinca igneye baslamicakmis simdi ben hangisine inanayim

canım sen cleksan 0.6 yı hamile kaldığında kullandın heralde, hamilelikten önce ilaç vermişlermiydi, cleksan iğne heralde onu hamileyken kullanmışındır.

Kizlar ben geldim cok şükür hersey yolunda suyumu iyi buldu,böyle devam ederse bu ayın 22 si gibi yaparız dogumu dedi,insallah geliriz o günlere
Chnb orda kimin kordona dolanmış bebeğini duysam senin arkadasın geliyor aklıma gecen hafta bı teyzeyle konuştum kızı içerde nst deydi kordon dolanmış bı ara sonra çıkmış o gün yine dolandigni farketmişler,kilosu 1600 gr felan diyordu iyi beslenememis,tüp bebek denemiş olmamış doğal yolla olmuş kizmiydi arkadasın bebeği medicalparktami doğurdu insallah iyidir bebisi
Metal gecmis olsun iyiki farkedilmis canım karin ağrıları o yüzden mı oluyordu acaba,insallah ilaçla düzelir

Burcim ben Cemil Bey'den cok memnun kaldım,dikisimi o attı riskli haftalara kadarda takibimi o yaptı keske şartlar müsait olsaydı doğumumu ona yaptırmak isterdim,tahlil sonuclarını götür,kafanda ne varsa sor ilaç vermeyecekse niye vermedigni sor gercekten cok bilgili ve tecrübeli bı doktor vardır bı bildigi,yinede icin rahat etmesi icin önlem amaçlı istersin

Canım güzel haberlerine sevindim. Allah'ın izniyle ayın22 bekleyecek annesi. Rabbim bize nasip etsin o haftaları.

Çook sevindim canım..Allah nasıl bir çıkış kapısı gösterdi gördünmü.Allahım sen büyüksün.

canım sen cleksan 0.6 yı hamile kaldığında kullandın heralde, hamilelikten önce ilaç vermişlermiydi, cleksan iğne heralde onu hamileyken kullanmışındır.

canım 3 artı 4 te kanda öğrendim gebeliği o zaman başladım...

canım akşam 7. 30 da arkadaşı aldı beni istikbale götürdü. orada bekliyor beni. beğenmedim . gelirken de tartıştık. evde ailem ve çocuk var uzatılmıyor da...

bul listecibaşı...:)

çok sevindim canım...

canım ben de hastanede yattığımdsa bunları damardan serumla verdiler.Allah şifa versin...

chnb cnm bence birsey olmaz 3300 tane okudum yarin son 500 de sen okudun 3800 gerisinide ben suan
onemli olan niyet rabbim kabul etsin insallah tekrar tesekkurler

500 bitti canım Allah kabul etsin...

kızlar hayırlı cumalar
inanın 8 çeşit diyordumya 9 çeşit yapmışım 1 saymayı unutmuşum neyse mevzuyu dagıtmıyalım 10 kişilerdi :18::18:allahım kalabalıga alışkın degilimya bir tuaf oldum şimdi sayıyorm yemek fazlını önce ilk arkadaş geldi ogluyla onu salladık uyuttuk yatak odasına yatagımın üstüne yer yaptım düşmesin diye uyuttuk inanın hep şansıma erkek bebekler uyuyor yatagımda bir ara odaya girdim bakıyım diye öle onu seyrettim çok cana yakın bir velet bana geldi sarıldı öptü doyamadım öpe öpe allahım dedim banada nasip etsin böyle senin oglan gibi dedim arkadaşa amin dedi allah sana ikiz versin dedi millet ikiz diye diye beni ikiz dogurtucekler hebirinin dilek kapısı açık olucek tutuvericek dua sonra paşa zombiler gibi dolanıcak evin içindeneyse millet geldi yaptıklarımı görünce suratları aynen şu şekil oldubiraz daha abartsaydın dediler dedim girdim mutfaga yaptım napam neyse yemek yendi 2 demlik çay bitti peşine türk kahvesi çok güzel yaparımda ben yemeklerden ikramlıklardan tam puan aldım yarısı gitti yarısı kaldı yemek faslına geldik kıymalı nohut yemegi tel şehriyeli pilav ve tavuk çorbası yaptım pekte güzel olmuş bir kaşık yiyebildim oda tadına bakmak için pilav yemedim nohut yedim kardeşim 11.30 koydum düdüklüye 2saat daha pişmedi hay dedim senin gibi nohutasonra çay fazlı meyve kapanışı 1 geliyord millet gitti eşime dedim sen yatagı aç ben duşa giricem allahım o sudan hiç çıkasım gelmedi inanın dün bulaşık makinesi 4 kere çalıştı5 makinada abartmıyorm millet gitti mutfagı topladım etrafı topladım banyoya zor attım kendimi güzel bir uyku çektim şimdi maraton gene başlıyor evi dip köşe temizlicem wc yıkıcem levebaları ovcem duşa kabini temizlemem lazım banyo yaptım havlları degiştiricem mutfaktaki bulaşıkları makinaya koyucem daha revanı yapıcem ütüyü yapamadım onları ütülemem lazım paşanın kafesini temizlicem dün benim veledi attım yatak odasına attım paşa diyom bakmıyor yeminle bana küstü ya hayvan dersiniz birde zor barıştım yeminle çocuk haklı sabahtan beri ses yok soluk yok uçmuyor benim paşayla köpük devamlı açık kafesleri uçuyorlar moralim bozuldu onlar orda kapalı millet içerde aman ses yapıyor diyenmi dersin kafese vuranmı sus senimi dinlicez diyenmi derSin allahım affetsin öle yapanları kollarından tutUp atasım geldi baktım olmuyor attım yatak odasına içeri girdim dedim paşam affet annem misafir var tam arkamı döndüm içini çekti hııııııı diye kUşalArı olan bilir o sesi içim acıdı allahım dün millet ikramlardan yiyor 9 çeşit benim elinde kepekli sandevüç içinde peynir domates kıvırcık var açık bir bardak çayla sabah kahvaltı yapmadım iş yüzündeen akşamda nohut yedim okadar millet diyor kız paşa hiçmi canın çekmiyor dedim olsun yiyicegim günde gelir nasıl olsa benim mükafatım daha büyük dedim işin ucUnda yavrularım var herşey onlar için degilmi

şimdi evi temizliyim dip köşe işlerimi halledeyim alt kata inicek onu alıcem yeni geline gidicez yardıma çagırdı abla gel yardım et diye 2 kanki gidicez seviyorm ben kankimide ötekine gıcık olUyorUm haberi yok çok laf sokuyor hakir görüyor öle insanlarıda ben sevmemben istanb marşıyla gider izmir marşıyla işşallah gelirim bebeler yardıma gidem işiniz varsa bende sizlere gelirim çagırmanız yeterLİ tek canımı sıkan adetim çok kötü geçiyor çok agrım var heryerim topilik oldU karnımı görseniz sanki 5 aylık BEBEK VAR ZANNEDERSİNİZ
yarında bebek görmeye gidicem karşıya oglUma ciciler alıyım ben SONRA GÖRÜŞRÜZ KIZLAR RABBİME EMANET OLN EVE GELİNCE GENE YAZARIM BEN O KADAR DURUYORUM SİTEDE BENİ BEKLİYORSUNUZ HE ÇENE YAPMAYA OLMUYOR BÖLE KENDİNİZE VE BEBELERE İYİ BAKIN

merhaba canım cemil beye gidip memnun kalmana çok sevindim öncelikle, çok güven vericidir bende kendimi onun yanında ilk gittiğim günden beri çok tecrübeli bir elde ve güvende hissederim, bende pırtılaşma yoktu canım ama yinede erken dönemde kayıplarım olmuştu birkaç kez onun için bağışıklık sistemi ile alakalı görmüştü ve bu nedenle kan sulandırıcı verdi ama hep gebelik başladıktan sonra verdi şu anda sende gebelik olmadığı için vermemiş olabilir, elevit ve folbiol üde ihmal etme canım düzenli kullan hem gebelik hem gebelik öncesi kadın bedeni için çok faydalı ilaçlar..hakkında hayırlısı olsun canım kendini en çok kimin yanında iyi hissedersen o doktora git doktoruna inanman ve güvenmen çok önemli tedavin olunca kafanda hiç soru işareti kalmamalı bence bunu niye böyle yapıyor falan diye tedirginlikte ve güvensizlikte tedaviyi olumsuz etkiler..ama çok doktora gitmek ve sürekli doktor değiştirmekte çok kafa karıştırır ve ekonomik olarakta insanı çok yıpratır çünkü her doktorda en başa dönersin sürekli zaman va para kaybı, her gittiğin doktorda kendi doğrusunu anlatmaya çalışır oda çok kafa karışıklığı yaratır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…