- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.661
Canlar burdaki dr en son 28. hsftada gîtmişyim. Hep testlerimi o yaptırıdı düzenli. geçen hafta Arda bey e gittiğinde uzunzamsbdır kan ve idrar tahlili yapmadığını eğer burada yapılıyorsa yaptıralım dedi. Özellikle crp iki aydır bakılmıyodu. Arda bey yılbaşından beri buğün il başı yapmış. Ben aradım sabahtan beri bana dönecek bekliyorum. Kandaki lökosit oranı her zaman ki gibi yüksek.
Ama crp uçmuş resmen 0,5 max olması gerekirken benimki 29. Biraz baktım benim gibi gebelerden hastanede yatanbile var. Resmen üç buçuk atıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz. Yarın buradaki Dr randevu aldım.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üstümüzden esirgeme.
holeyyyy esim c.e muduruyle gorusmus benim durumumu anlatmis oglenleri sana izin demis git kizimizi doyur oyle gel demis artik disardan yemiyecem sukur sana yarabbim kul sikismayinca hizir yetismezmis cok mutluyum su sipamda kasilip durmazsa cok daha iyi olucam:):):)
canım ialçların şifa olsun inşallah,
nerden kaptın ki enfeksiyon?
içini ferah tut canım, Allahın izni ile bebeğinin haftası da kilosuda iyi
Canım lökosit kaç çıkmıştı,şimdi sen yazınca uyandım ben,bana crp bakılmamış da lökosit sınırda çıkmış,seninki çok mu yüksek?Bak canım gördünmü. Yavrun kısmetiyle geliyor. Herşey birbir yoluna giriyor. Allah razı olsun müdüründen.
Canım lökosit kaç çıkmıştı,şimdi sen yazınca uyandım ben,bana crp bakılmamış da lökosit sınırda çıkmış,seninki çok mu yüksek?
Netten baktım da lökosit gebelik boyunca 12 ye kadar normal kabul ediliyormuş,benim 10,2 çıkmış,seninki de öyle çok yükseö değil sınırda,olmazsa haftaya randevuda ben de bi baktırayım huylandım bak şimdiCanım lökosit 11 max benim 12,26 çıkmış. Gebelik boyunca genelde bu seviyede çıktı hep. Bide Dr crp baktırmıyor pek. Hep ben istedim öyle bakıldı.
ALLAH (c.c) razı olsun cnmmumudihaba cnm oh sukur
hep dua ettim sana bide transfer olsan pozitif haberinide versen sukur bu gune
Feryalcim sira sende cnm hep dua ediyorum seninde guzel haberini alicaz cnm
metalcim sukur bu gunume rabbim bir an once gunlerimi gecirsin hep gun sayiyorum..
Allahım yolunu açık etsin arkadaşım..İnşallah güzel haberlerini vermene az kaldı.
Canlar şimdi Arda bey aradı. Tam bi antibiyotik yüklemesi yapıyor.
Ampisina 1 gr 6 saat arayla 1 hafta. Ayrıca zithromax 500 üç gün kullanacajmışım.
Rabbim şifa versin. İnşallah bir sorun çıkmaz. Allah'ım sana sığındım hikmetini üzerinden esirgeme.
Şirinyerde Ahmet seçkin önoğluna gidiyorum,şimdilik çok memnunum canım. bakalım sonuç nasıl olacak inşallah sağlıcakla zamanında bebişi kucaklamak nasip olur
sağ ol canım şükürler olsun oğlum da iyi. inşallah sizlerden de güzel haberler alacağız...
inşallah hakkında hayırlı olan olur. gönlünde olan da hakkında hayırlı olandır...
benim mthfr 677t homozigot, protrombin heterozigottu cleksan 0.6 kullandım. cemil hocaya sor gittiğinde istersen...
Kizlar ben geldim cok şükür hersey yolunda suyumu iyi buldu,böyle devam ederse bu ayın 22 si gibi yaparız dogumu dedi,insallah geliriz o günlere
Chnb orda kimin kordona dolanmış bebeğini duysam senin arkadasın geliyor aklıma gecen hafta bı teyzeyle konuştum kızı içerde nst deydi kordon dolanmış bı ara sonra çıkmış o gün yine dolandigni farketmişler,kilosu 1600 gr felan diyordu iyi beslenememis,tüp bebek denemiş olmamış doğal yolla olmuş kizmiydi arkadasın bebeği medicalparktami doğurdu insallah iyidir bebisi
Metal gecmis olsun iyiki farkedilmis canım karin ağrıları o yüzden mı oluyordu acaba,insallah ilaçla düzelir
Burcim ben Cemil Bey'den cok memnun kaldım,dikisimi o attı riskli haftalara kadarda takibimi o yaptı keske şartlar müsait olsaydı doğumumu ona yaptırmak isterdim,tahlil sonuclarını götür,kafanda ne varsa sor ilaç vermeyecekse niye vermedigni sor gercekten cok bilgili ve tecrübeli bı doktor vardır bı bildigi,yinede icin rahat etmesi icin önlem amaçlı istersin
Canlar burdaki dr en son 28. hsftada gîtmişyim. Hep testlerimi o yaptırıdı düzenli. geçen hafta Arda bey e gittiğinde uzunzamsbdır kan ve idrar tahlili yapmadığını eğer burada yapılıyorsa yaptıralım dedi. Özellikle crp iki aydır bakılmıyodu. Arda bey yılbaşından beri buğün il başı yapmış. Ben aradım sabahtan beri bana dönecek bekliyorum. Kandaki lökosit oranı her zaman ki gibi yüksek.
Ama crp uçmuş resmen 0,5 max olması gerekirken benimki 29. Biraz baktım benim gibi gebelerden hastanede yatanbile var. Resmen üç buçuk atıyorum. İnşallah bir sorun çıkmaz. Yarın buradaki Dr randevu aldım.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üstümüzden esirgeme
Çok geçmiş olsun metalcim inşallah ilaçlar hemen etkisini gösterir.Crp enfeksiyonmu oluyordu canım?Doktor gibi olduk yeminle..
holeyyyy esim c.e muduruyle gorusmus benim durumumu anlatmis oglenleri sana izin demis git kizimizi doyur oyle gel demis artik disardan yemiyecem sukur sana yarabbim kul sikismayinca hizir yetismezmis cok mutluyum su sipamda kasilip durmazsa cok daha iyi olucam:):):)
canım sen cleksan 0.6 yı hamile kaldığında kullandın heralde, hamilelikten önce ilaç vermişlermiydi, cleksan iğne heralde onu hamileyken kullanmışındır.
2 tane oğlan doğurmuşsun,başka devirde olsak altının içine oturturlar,ahh erkekler,o halıya o da basmayacak sanki
Canım rica ederim,birşey yapmıyorum ki,tablolaştırayım istemiştim ama çok kodlu bir iş benden sonraki yapamayabilir dedim,bben bulurum yeni hamişlerden listecibaşı
Canlar şimdi Arda bey aradı. Tam bi antibiyotik yüklemesi yapıyor.
Ampisina 1 gr 6 saat arayla 1 hafta. Ayrıca zithromax 500 üç gün kullanacajmışım.
Rabbim şifa versin. İnşallah bir sorun çıkmaz. Allah'ım sana sığındım hikmetini üzerinden esirgeme.
chnb cnm bence birsey olmaz 3300 tane okudum yarin son 500 de sen okudun 3800 gerisinide ben suan
onemli olan niyet rabbim kabul etsin insallah tekrar tesekkurler
Allahım sana sığındım. Hikmetini üstümüzden esirgeme
Çok geçmiş olsun metalcim inşallah ilaçlar hemen etkisini gösterir.Crp enfeksiyonmu oluyordu canım?Doktor gibi olduk yeminle..
Allah razı olsun canım. Sorma ben söylemesem crp filan ölçütten yok. İki ay demiştimya üç ay olmuş. Kaç kez kan tahlili yapıldı bu arada crp istememiş buradaki Dr da. Belki hep yüksekti. Neyse Rabbim izin verdire nir şekilde vesile oldu ölçüldü. Allahım sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.
yaren maşallah doğum gelmiş...
ben gittim cemil beye senin adını da verdim hatta...
ama bana kan sulandırıcı vermedi. bir o konuda tedirginim . bide şu seval hanım hep aklımda kaldı mesajlaştık bir kaç kez...
bana elevit ve folibol verdi onarı içicem en az 2 ay.
sende pıhtılaşma varmıydı.
arda beye göre daha rahat ettiren bir doktor...
kendini emanet edesin geliyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?