Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Böyle giderse evet oluş hanima yaptırcam,başka. Doktor istemiyorum tabi. Oluş hanım kuveze girerer medicalin parka göndereyim demezse,soyle iki hafta daha dursa cok iyi olur,dogum fotograf olayı cok guzel hastanenin varmış fotoğrafçısı numarasını felan almıştım esım sıcak bakmayinca ilgilenmedim ama emin çektirdikten sonra görse o da bayılır

bende homozigot normal yazıyor,doktor pıhtılaşma yok dedi zaten sadece rahim ağzı yetmezli dedi.Rabbim şifa versin hepimize

canım Allah acil şifalar versin tez zamanda değerlerin normale döner inş.
Allah bebişini ve seni korusun

canım işlerin yolunda gitmesine çok sevindim,bak babiş annesini üzmüyor onunsayesinde kapılar açılıyor.
inşallah sağlıcakla zamanında kucaklarsın yavrunu

kızlar yarın kontrolüm var,acayip heyecan yapıyorum ben doktora gideceğim zaman,panik atak oldum bişey dermi,işler yolunda mı vs.tedirgin oluyorum
Allahım lütfen evlatlarımızı koru

guzel haberler gel meral canim
feryalcim cnm saol ..
pasam cnm seni kirmadim degilmi sanki ben oyle hissettim...
offf bu gunde hep kasilmam oldu son iki haftam kaldi insallah kontrolum iyi gecer ve de nidilati baslariz artik..

heppykelebek cnm
cnm sen nidilati kasilman oldugu icinmi yoksa dr versi ..
sende kasilma varmi suan bu arada takvim yapsan haftalari karistiriyorum..

İyi aksamlar herkese insallah herkes iyidir.arkadaslar merak ettiigim seyler var siz siz burda haber almissinizdir haftam erken oldugu icin henuz doktoruma sormadim.serklaj 37.haftada alinir diyor nette ama bu doktora gore degisiyormu 40. haftayi bekleyen varmi alinirken yine anestezi ilemi aliniyor.bide yazdigi gibi alininca takibinde hemen dogum oluyormu

Telefondan girsigim icin tam net goremiyorum sayfayi.onceki hamileligimde dogum basladigi icin kullanmistim bunda 24. haftafan sonra duruma gore baslanacak ama serklajim yapildiginda doktorum simdiden serviks yumusamis demisti.ben bugun itibariyle22+0 oldum.

Bende 37 den sonra alındığım biliyorum sonrası dogm bekleniyor bu haftalarca surebilir yada hemen olabilir,narkozsuz alınıyor iki dakkalik bı işlenmiş ama sezaryan olacaksa sezaryan esnasında alınıyor

Selam kızlar
Ben de bugün bütün gün çarpıntıdan öldüm,balkonda oturdum,pencereye yapıştım nabzım 100-110 altına inmedi bi türlü,benim gibi çarpıntı yaşayan var mı? korkar oldum yatmaya,illaki dik oturucam yada ayağa kalkıcam,ardından arka arkaya karnım taş kesildi,zaten oluyor arada ama bu seferki göbek deliğinin üstüydü,o da kalbimi sıkıştırdı,Allahım bu haftalar nasıl geçer gözümde büyüyor geçmek bilmiyor,bugün ablam sağolsun doğum öncesi iznimi aldı,32 bi olsam diyordum şimdi gözüm 37 de,37 olsam bugün yalvarabilirdim doktora alalım bebişi diye,kalbimin çarpıntısından ölücem sandım,zaten kan şekerlerim de zorluyor beni,bıktım dört bi koldan,Allahım dayanma gücü ver ( 81 kilo olmuşum acaba kilo da mı yapıyor beni böyle (((( patates gibiyim bacak ve popoda bişey yok,üst kısmım pehlivan gibi,kalbe mi baskı yapıyor ki ((((( bugün çok moralim bozuldu,böyle 2 ay daha nasıl geçer diye ((((((((((

badecım

cnm ülkenim cnm aksilkleri inş şu test bilmecesini en kısa zamanda halledecksın

çok bilgi sahibi değilim ama şimdilik önemli bir problemin olmasın güzel cnm inş çok çok daha hayırlı haberlerini paylaşacaksın bizlerle

feryal cnm

inana bütün gün telefon elimde dolaştım ama aramadılar bakalım yarına kısmet ararlarmı

bir makına varmış embrıyoyu 24 saat izliyorlarmış ist bir hastanede bursada jinemedde varmış acıbadem de sipariş vermiş

dr benim tavsiyem size uygulalalım dedi bizde kabul ettik

bilmiyorum herşey yolundamı değilmi ama arayan olmadı

Bende de oluyor ama senin anlattığın gibi yogun degil,bende 85 kıloyum ama 75le hamile kaldım birden cok kilomu aldın ondanmi acaba,acile git istersen kalbine bakarlar,
Gecer bu haftalarda gecer bana hızlı geciyormuş gibi geliyor

Duyaydin tansiyonun nasil gidiyor baktiriyomusun.kalbin yuku arttigi icindir buyuk ihtimalle bida gun icerisinde bacaklarini kalp hizasindan yukari kaldir sik sik
canım evde tansiyon aleti var,ta nsiyonum hep 12-8 in altında ama nabız uçuyor

Yok canım ben 64 le kaldım toplam 17 kilo aldım nasıl oldu ben de anlamadım,daha fena olursam eşime söylücem götürsün acile diye,ayy canım i şallah hızlı geçer,sanki bu haftralar daha zor geçiyor gibi geliyor (( şımarıklık ediyormuşum gibi geliyor bazen burda arkadaşlar tüp bebek vs uğraşıyorlar ama napıyım ızdıraba döndü sanki son haftalar

canım Allah kolaylık versin,dayanma gücü versin.
bebek ve vücut büyüdükçe kalbe baskı yapıyordur,çok kötü olursan bi görün doktora vardır bir çaresi.
Acil şifalar

duyaydin cnm gecmis olsun unsanin bir yeri agrinca hic zaman gecmiyor valla Allahim kolaylik versin cnm..
gecen haftada vardi bi gorun cnm acile sonucta balkona cikiyon bi acike kardiyaloga gorun..
heppykelebek cnm rahim agzi yumusamis diyorsun o nasil bi sey cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…