- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.701
canım maşallah güzel haftalara geldin...evet canım muhtemelen odur onun da kızda genetik sorun vardı 2 düşüğü var bu durdu. ama erken doğdu. sen doğumu oluş hanımda mı yapacaksın haftan iyi? doğum fotoğrafçısı çağır canım çok güzel anı oldu bana tavsiye ederim...
canım ya yılan hikayesine döndü resmen geç olsun da güç olmasın...
canım protrombini arda bey önemsiyor o da pıhtılaşma testi...
CHNB cim protrombin faktör 2 ledilen oluyormuş..O tahlilim yapıldı canım.Genetikçi dr nin demesine göre pıhtılaşmada faktör 2 ve V daha önemliymiş.
Eylülgülü canım sen kan sulandırıcı kullanıyormusun? Kullanıyorsan senin hangi tahlilin problemli çıktı.
Böyle giderse evet oluş hanima yaptırcam,başka. Doktor istemiyorum tabi. Oluş hanım kuveze girerer medicalin parka göndereyim demezse,soyle iki hafta daha dursa cok iyi olur,dogum fotograf olayı cok guzel hastanenin varmış fotoğrafçısı numarasını felan almıştım esım sıcak bakmayinca ilgilenmedim ama emin çektirdikten sonra görse o da bayılırcanım maşallah güzel haftalara geldin...evet canım muhtemelen odur onun da kızda genetik sorun vardı 2 düşüğü var bu durdu. ama erken doğdu. sen doğumu oluş hanımda mı yapacaksın haftan iyi? doğum fotoğrafçısı çağır canım çok güzel anı oldu bana tavsiye ederim...
canım nişan değildir di mi?:26:
canım serklaj öncesi bende crp bakıldı biraz yüksek diye arda bey pazartesi yatış yaptırdı serumdan antibiyotik verildi çarşamba serklaj yapıldı... değer kaçtı hatırlamıyorum ama çok yüksek değildi...
Canım ben tahlil yaptırmadım,sadece kansulandirici hap kullandım ecopirincanım maşallah güzel haftalara geldin...evet canım muhtemelen odur onun da kızda genetik sorun vardı 2 düşüğü var bu durdu. ama erken doğdu. sen doğumu oluş hanımda mı yapacaksın haftan iyi? doğum fotoğrafçısı çağır canım çok güzel anı oldu bana tavsiye ederim...
CHNB cim protrombin faktör 2 ledilen oluyormuş..O tahlilim yapıldı canım.Genetikçi dr nin demesine göre pıhtılaşmada faktör 2 ve V daha önemliymiş.
Eylülgülü canım sen kan sulandırıcı kullanıyormusun? Kullanıyorsan senin hangi tahlilin problemli çıktı.
Pihtilasma problemi genetik testlerle anlasiliyor diye biliyorum.
Eger sonuc homozigot sa(mutasyon saptanmamistir) yaziyor ve ilac verilmiyor.
ama cikan sonuclardan heterizigot varsa
Muhakkakk duruma gore 0.6 veya 0.4 clexsan veriliyor.
Sen test sonuclarini kontrol edip dr a sorabilirsin.
Allah razı olsun canım. Benim hep yüksektir. En fazla 2 olmuştu. Bu çok yüksek. Gebelik öncesi romatizmadan şüphelenilmişti. Tam tanı konamadan hamile kaldı.
Neden enfeksiyon yüksek bilmiyorum canım. Evden çıkmıyorum. Evde wc De ayrı. Birtek ben kullanıyorum. Allah'a sığındım.
holeyyyy esim c.e muduruyle gorusmus benim durumumu anlatmis oglenleri sana izin demis git kizimizi doyur oyle gel demis artik disardan yemiyecem sukur sana yarabbim kul sikismayinca hizir yetismezmis cok mutluyum su sipamda kasilip durmazsa cok daha iyi olucam:):):)
İyi aksamlar herkese insallah herkes iyidir.arkadaslar merak ettiigim seyler var siz siz burda haber almissinizdir haftam erken oldugu icin henuz doktoruma sormadim.serklaj 37.haftada alinir diyor nette ama bu doktora gore degisiyormu 40. haftayi bekleyen varmi alinirken yine anestezi ilemi aliniyor.bide yazdigi gibi alininca takibinde hemen dogum oluyormu
Bende de oluyor ama senin anlattığın gibi yogun degil,bende 85 kıloyum ama 75le hamile kaldım birden cok kilomu aldın ondanmi acaba,acile git istersen kalbine bakarlar,Selam kızlar
Ben de bugün bütün gün çarpıntıdan öldüm,balkonda oturdum,pencereye yapıştım nabzım 100-110 altına inmedi bi türlü,benim gibi çarpıntı yaşayan var mı? korkar oldum yatmaya,illaki dik oturucam yada ayağa kalkıcam,ardından arka arkaya karnım taş kesildi,zaten oluyor arada ama bu seferki göbek deliğinin üstüydü,o da kalbimi sıkıştırdı,Allahım bu haftalar nasıl geçer gözümde büyüyor geçmek bilmiyor,bugün ablam sağolsun doğum öncesi iznimi aldı,32 bi olsam diyordum şimdi gözüm 37 de,37 olsam bugün yalvarabilirdim doktora alalım bebişi diye,kalbimin çarpıntısından ölücem sandım,zaten kan şekerlerim de zorluyor beni,bıktım dört bi koldan,Allahım dayanma gücü ver( 81 kilo olmuşum acaba kilo da mı yapıyor beni böyle (((( patates gibiyim bacak ve popoda bişey yok,üst kısmım pehlivan gibi,kalbe mi baskı yapıyor ki ((((( bugün çok moralim bozuldu,böyle 2 ay daha nasıl geçer diye ((((((((((
canım evde tansiyon aleti var,ta nsiyonum hep 12-8 in altında ama nabız uçuyorDuyaydin tansiyonun nasil gidiyor baktiriyomusun.kalbin yuku arttigi icindir buyuk ihtimalle bida gun icerisinde bacaklarini kalp hizasindan yukari kaldir sik sik
Yok canım ben 64 le kaldım toplam 17 kilo aldım nasıl oldu ben de anlamadım,daha fena olursam eşime söylücem götürsün acile diye,ayy canım i şallah hızlı geçer,sanki bu haftralar daha zor geçiyor gibi geliyorBende de oluyor ama senin anlattığın gibi yogun degil,bende 85 kıloyum ama 75le hamile kaldım birden cok kilomu aldın ondanmi acaba,acile git istersen kalbine bakarlar,
Gecer bu haftalarda gecer bana hızlı geciyormuş gibi geliyor
Selam kızlar
Ben de bugün bütün gün çarpıntıdan öldüm,balkonda oturdum,pencereye yapıştım nabzım 100-110 altına inmedi bi türlü,benim gibi çarpıntı yaşayan var mı? korkar oldum yatmaya,illaki dik oturucam yada ayağa kalkıcam,ardından arka arkaya karnım taş kesildi,zaten oluyor arada ama bu seferki göbek deliğinin üstüydü,o da kalbimi sıkıştırdı,Allahım bu haftalar nasıl geçer gözümde büyüyor geçmek bilmiyor,bugün ablam sağolsun doğum öncesi iznimi aldı,32 bi olsam diyordum şimdi gözüm 37 de,37 olsam bugün yalvarabilirdim doktora alalım bebişi diye,kalbimin çarpıntısından ölücem sandım,zaten kan şekerlerim de zorluyor beni,bıktım dört bi koldan,Allahım dayanma gücü ver( 81 kilo olmuşum acaba kilo da mı yapıyor beni böyle (((( patates gibiyim bacak ve popoda bişey yok,üst kısmım pehlivan gibi,kalbe mi baskı yapıyor ki ((((( bugün çok moralim bozuldu,böyle 2 ay daha nasıl geçer diye ((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?