- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.781
İnsallah tutar Rabbim hayırlı evlatlar versinslm canlar
yaın tranfer günümmüş bugün aradılar ve 10:30 transfer yapacaklarını söylediler
üç tane yumurtacık kalmış bakalım yarın ne olur bilemiyoruz
bu tedavi sürecimi hiç kimseye söylemedik sadece sizler biliyorsunuz o yüzden
sizlerden ricam ne olursunuz birbirimize dualar edelim
ihtiyaç görmemiştir bu arada benim mavişim ne yapıyor bebemCanim ya, bazen dusunuyorum, acaba babam hayatta olsaydi torunlarini gorunce ne yapardi, ya da kizini hamile gormek onu mutlu eder miydi? İnsanin hayatinda bebegin yoklugu da zor, anne babanin esin yoklugu da...Allah kimseyi erken kayiplarla, evlat acisi ile sinamasin
Canim sen cok guclu bir insansin, bu haftalara kadar ara ara hep yasadin bu sikintilari
Evet tahmin ediyorum zor oldugu u ama bebegine saglikla kavusacaksin insallah
Arda bey bana demir hapi vermdi yaaa
canım gün gelicek yazıcaksın ay çok ykszm bu sıpa uyutmuyor diyeınşallah kızlar dedığınız gıbı olur,sağlıkla doğunca bunların hepsını unuturum..
canım arkadaşların yanındada yedik içtik ordada panik atak geçirdim ne oldgn anlayamadılar ay paşa balkona çık vs dedim korkmayın geçer birazdanduyaydin cnm arkadasim tespih cek cnm bende sinirli bir insanim bi haftadir tespih cektim kediye dondum dun bitti hey heylerim yine geliyor rabbim sifa versin cnm cok zor seker has.hele bide hamileyken daha zordur....
pasam cnm insallah olmaz cnm bu panik atak pis birsey ya cnm benim gunun cok guzel gecsin ..
eylul gulu cnm oh sana oh valla atlatin senin icin cok dua ettim bu ay uc arkadas var doguracak bize kidem geliyor kimse sirasini bozmasin..
metal cnm arkadasim senin kasilmalar ne durumda cnm nidilati hic kullandin mi cnm etkisini cok merak ediyorum malum benimde kasilmam cok oluyor
Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin
hamile kalmak isteyenleride tez zamanda yuzlerini guldursun insallah
AMİNNNNN........
canım bende homoisisteyin çıktı sigıortada devlette yapmadılar özel yapırdım ben o testi yaptırmamazlık yapma aman diyim :18::18:badecim benim de aynı seninki gibi
sadece mthfr heterezigot çıktı.
ben protein s yi yaptırdım oda düşük çıktı.
cemil bey de bana bunlar çok önemli değil pıhtılaşma var diyemeyiz dedi. gebelikten sonra bakıcam ama öncesi ilaca gerek yok dedi yinede ben pıhtılaşma forumunda benim durumumdakilerinin kullanıp doğum yaptığını gördüm. öncesinde asprin verseydi keşke bu gittiğimde konuşcam.
homosistein i yaptıramamıştım.
sen hangi hastneye gittin bende protein s ve homosisteini yaptırmak istiyorum. Arda bey tekrar et protein s yi demişti.
ama bu testler şişli etfalde yapılıyor ama kadın doğum yazamıyormuş. hangisi yazabiliyor bilmiyorum. bende etfalde endokrinemi gitsem acaba.
bak sen bir marta bebegid üşünen daha bebem bendede pko vardı sogan kürüyaptım o ay hamil ekaldım haberin olsn sende dene ne kaybedersintabiki hissetmiştir bişeyler ama gercek halimi bilmesin..
eh yavas yavas toparlamaya baslamıs desin istedim
konusamazdımki canım..ağlamaya baslardım.bu konuları gelip size yazabiliorum sadece..
artık konusamıyorum..
çalısmalar martta baslayacak..iste mart gelir ama pcosla ne zaman hamile kalınır yeniden onu düşünüyorum
kaybettgim melegimi 2 yıl beklemiştim ben.
sende Allah a emanetsin canım.
ben kızımı onların yanında kaybetmiştim 10günlügüne memlekete gittim.dr. ucakla gitmeme izin verdi 25.haftadan sonra binemessin ozamana kadar gidebilirsin diyince hazırlandım hemencecik
megerse toprak cekmiş bizi...
gittim 1 hafta birsey yoktu aniden oldu..
ama ben ordada konusamadım ne annem ne babamla..
babam kalp hastası üzemezdmki onu.ordada aglayamadım hiç
gece yataga girmelerim dısında hep hersey normal gibi davrandım.off kötü günlerdi
odamdan cıkanların psikolojisi bozulmus hiç tepkı vermıyor anlayamadımı olanları dedigini bile duydum.
ama üzüntümü belli etmeyecektimya hep yutkundum..
amin canım Allah hepimize acılarımızı bi nebzede olsun hafifletmeyi nasip etsin..
evet anne-baba da evlat da..hepsi can..hepsinin kaybı zor..
baban tabiki mutlu olurdu..benim duygularını belli etmeyen babam bile adana dan hergün arardı dr.a ne zaman gidecen diye.sitedeki tüm cocukları kendine dede dedirtiyor:) alısmak için demiş anneme..öle bi heves işte
Allah sana da sabırlar versin..
canım ablam ogln dogm ettiginde annede şeker hastasıymış kan aldılar bebekten hemen küveze koydlar allahıma şükür sonra işleri bitti anneciginin yanına getirdiler korkma rabbim ne yazdıysa on yaşıyoruz biliyorsun bak bgün ne old ikiz dogrd bir arkadaşım erken dogm şimdi yok bebegi olanında erken dogd arda bey doktor dedi çok memnn kaldım vs oda kcagına aldı bak bana bende ne oldu dikişe ragmen durmadı biliyorsn kendimi suçladım ben anladımki suçlamak yetmiyor olan gene oluyor inan biz seçilmiş aneleriz strese girme tarçın kllan bir dene ne kaybedersinCanım benim korktuğum şey de zaten bebeğimi kaybetmek,kan şekerleri yüksek gittikçe bebeğimin yaşamı tehlikeye giriyor,benim derdim bu,üstelik sadece anne karnında değil doğduktan sonra da bir süre risk devam ediyor(
canım rabbim mayanı pek etsin işşallah kardeşim dalarım seninle işallah rabbim saglıklı bir şekilde melegini yollarslm canlar
pasam ne guzel bi gun gecirmissin su ataklarinda olmasa rabbim sifa versin cnm senlen tanistigimda panil atagin yoktu omurden sonra oldu degilmi cunku kendini cok uzdun cnm benim...
inş cnm hepimize herkeze RABBİM hayırlı evlatlar versinİnsallah tutar Rabbim hayırlı evlatlar versin
canım rabbim mayanı pek etsin işşallah kardeşim dalarım seninle işallah rabbim saglıklı bir şekilde melegini yollaranne yüregini yakmasın işşallah kardeşim
mumudihaba cnm insallah yarin olsun sonrada ustunden iki hafta gecsin sonrada harika bir haber ver bize cnm ..
insallah rabbim bir daha bu yollara dusurmesin eksikliginide gostermesin bu son olsun sende evladini kucagina almayi hak ediyorsun cnm benim bu gece sana yasinin turkce mealini okuyup yolluyacam cnm benim....
slm canlar
dualarım seninle arkadasım.slm canlar
bak sen bir marta bebegid üşünen daha bebem bendede pko vardı sogan kürüyaptım o ay hamil ekaldım haberin olsn sende dene ne kaybedersin
Evet canım suyu az ama şimdilik ona yetecek kadar varmış,bende inanıyorum vaktinde geleceğne,kilosu guzel cok şükür gecen Persembe 2700gr doktor bir hafta onden gidiyor dedi,seninki nasil?bende yatmıyorum pek yorulursam uzanıyorum ilaç felan almıyorum bıktım ilaçtan bir Demir hapım kaldı doktor doğumdan sonra 3 ay daha devam etceksin dedi mecbur icecez,
Ben artık r.a.y korkmuyorum bu haftalara gelince insana bı rahatlık çöküyor,suyum az olmasa daha cok ayaklanirdim,benim anlamdigim bu kadar yorulmaya kasilmam yok,nst sancı çıkmıyor,karin ve bel ağrılarım oluyor ama onlarda dogum sancısı değilmiş bazen bosunami yattım diye dusunuyorum ama bı daha hamile kalsam bı daha yatarım
İnsallah hayirlisiyla su son haftalarida atlatiriz
Canım tahliller yapıldıdamı hap kullanıyorsun yoksa cemile bey önlem amaçlımı kullandırıyor..Birde yarencim proluton depotu her haftamı vurundun.Tam dozmu?Enfeksiyon için penisilin yada başka bişey kullandınmı hiç hamileliğinde..Serklajından sonra falan..
Bir soru daha sorucam canım..geçen sefer dikişin alınır alınmaz doğum oldumu ne kadar sürdü?
slm canlar
yaren sende maddi açıdanmı ona yaptırmadın.
cemil beyin serklajının iyi olduğunu duymuştum.
o gün gelsin bakalım inşallah benide sıkıntıya sokmazlar...
Bugun tlf da da konustuk.
dualarim seninle
Insallah yarin guzel haberlerle geliceksin
inş o gün yakın zamanda gelir çok saol cnmdualarım seninle arkadasım.
insallah Allah gönlündekini sana hayırlısıyla nasip eder..
10gün sonra bize güzel haberler verirsin..
inan hepimiz seninle sevinir mutlu oluruz
ALLAH (c.c) razı olsun cnmmumudihaba cnm okudum senin adina gonderdim Allah kabul etsin insallah yarin hersey yolunda gider...
pasam cnm rabbim sifa versin...
Herkese selamlar iyi olmaniza sevindim mumudihaba arkadasim Allahim hayirlisiyla guzel haberler almayi nasip etsin insallah
Rabbim yardımcın olsun canım, inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur, güzel haberlerini bekliycez...
Hic boyle seyler dusunme, olumlu dusun cnm, stres sekerde olumsuz etkilidir biliyorsun.Canım benim korktuğum şey de zaten bebeğimi kaybetmek,kan şekerleri yüksek gittikçe bebeğimin yaşamı tehlikeye giriyor,benim derdim bu,üstelik sadece anne karnında değil doğduktan sonra da bir süre risk devam ediyor(
slm canlar
ihtiyaç görmemiştir bu arada benim mavişim ne yapıyor bebem
canım gün gelicek yazıcaksın ay çok ykszm bu sıpa uyutmuyor diyeozaman bak ben sana neler yapıcem
canım arkadaşların yanındada yedik içtik ordada panik atak geçirdim ne oldgn anlayamadılar ay paşa balkona çık vs dedim korkmayın geçer birazdansodamı içtimde geçti elhamdrillah bazen çok yoryor beni bu hastalık ya güzel bir gün geçirdim hem güldük hem agladık ömürüm aklıma geldi onlarında kayıpları olunca aglamaya başladık
canım bende homoisisteyin çıktı sigıortada devlette yapmadılar özel yapırdım ben o testi yaptırmamazlık yapma aman diyim :18::18:
bak sen bir marta bebegid üşünen daha bebem bendede pko vardı sogan kürüyaptım o ay hamil ekaldım haberin olsn sende dene ne kaybedersin
canım ablam ogln dogm ettiginde annede şeker hastasıymış kan aldılar bebekten hemen küveze koydlar allahıma şükür sonra işleri bitti anneciginin yanına getirdiler korkma rabbim ne yazdıysa on yaşıyoruz biliyorsun bak bgün ne old ikiz dogrd bir arkadaşım erken dogm şimdi yok bebegi olanında erken dogd arda bey doktor dedi çok memnn kaldım vs oda kcagına aldı bak bana bende ne oldu dikişe ragmen durmadı biliyorsn kendimi suçladım ben anladımki suçlamak yetmiyor olan gene oluyor inan biz seçilmiş aneleriz strese girme tarçın kllan bir dene ne kaybedersin
canım rabbim mayanı pek etsin işşallah kardeşim dalarım seninle işallah rabbim saglıklı bir şekilde melegini yollaranne yüregini yakmasın işşallah kardeşim
slm canlar
benim ilk serklajımı cemil bey yapmıştı zaten o dönemde kendisi çapada ameliyatlara girebildiği için ayrıca benden bir ücrette talep etmemişti, ama yeni yasadan dolayı iki yıldır çapada ameliyat değil muayene bile yapamıyor o yüzden özele yönlendiriyor aslında aldığı paranın yarısını hastaneye kalıyor, ama ben bu sefer özelde yaptıracak imkanım olmadığı için daha öncede çapada dosyam da olduğundan direk gidip oraya başvurdum orda kadın doğumdan herhangi bir uzman doktor yaptı ama bu dikişimde iyi gitti zaten dikişten ziyade rahim boynunda da kendiliğinden kısalma olmamış önlem amaçlı olmuştu öyle kaldı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?