- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.801
Bİ KAÇ HAFTADIR SİZİ TAKİP EDEMİYORUM....4.GEBELİĞİM SONLANALI BUGÜN TAM 1 AY OLDU...DOKTORUM PROGRAMINA AYTUĞ KOLANKAYA HOCAYA ZAHİDE YETİŞ HANIMA KANAL DYE BUNCA ZAMAN 7 YILDIR YAŞADIĞIM PROBLEMLERİMİ UZUN BİR MAİLDE ANLATTIM GÖNDERDİMDİ...MAİLİ,ME CEVAP GELDİ...DOKTORUM PROGRAMINI TELLE ARAMIŞTIM AYRİYETTEN ODA DÜŞTÜ KONUŞTUM KARŞIDAKİ BAYANLA KAYDIMI ALDI...VEE EN ÖNEMLİSİ AYTUĞ KOLANKAYA HOCAMIN ASİSTANI ARADI DÜN BENİ TAM 1 SAAT KONUŞTUK....MAİLİMDEN ÇOK ETKİLENDİKLERİNİ RİSKLİ GEBELİK KONUSU ELE ALINDIĞINDA BENİ KONUK EDECEKLERİNİ--SAĞLIKLI ÇOCUK KUCAĞINIZA ALANA KADAR-KONAKLAMA DAHİL KANAL D'NİN TÜM MASRAFLARINIZI ÜSTLENECEĞİNİ FELAN SÖYLEDİ..BENİ HERZAMAN ARAYABİLİRSİNİZ DEDİ....ŞUANKİ DURUMUMU SORDU FELAN... TESTLERDEN DAHGA ÖNCE NE YAPTIRIP YAPTIRMADIKLARIMI SORDU....BEBEKLER PATOLOJİYE GİTTİMİ DEDİ..AMA HİÇ BİR BEEBK GİTMEDİ Kİ..İŞTE BU SORU KAFAMI KARIŞTIRDI...NEDEN PATOLOJİYE GÖNDERMEDİ BU ÖZEL HASTANEDEKİ DOKTORLAR YAAA....neyse velakin öyle paylaşmak istedim....İNŞALLAH İYİ OLUR BENİM İÇİN...BU ARALAR ÜST ÜSTE GÜZEL HABERLER ALIYORUM....HAYIRLISI İNŞALLAH....
canım kalbini ferah tt rabbimin bildigi birşey var bize yoksa neden acı çektirsin degilmi kardeşiminş cnm hepimize herkeze RABBİM hayırlı evlatlar versin
inş cnm RABBİM bu sefer ol demiştir
ALLAH (c.c) razı olsun cnm seni yormuş olmayayım hakkını helal et :26:
dualarım seninle arkadasım.
insallah Allah gönlündekini sana hayırlısıyla nasip eder..
10gün sonra bize güzel haberler verirsin..
inan hepimiz seninle sevinir mutlu oluruz
denerim paşam...sogan kürüde yaparım
bögürtlen kökü de alıp kaynatıp suyunu içecegim
adet zamanı tarçın bal çörekotu da yiyecegim
içtigim ilaçların haddi hesabı yok zaten..e gerisi hakkımda hayırlısı
allah razı olsun canım işşallah bgün sabah erken kalktım eşim kahvaltı hazırladı yedik içtik o gitti gene azdı benim pabnik atak allahım evi zor topladım sag olsn alt kattaki tarhana çorbası getirmiş sıcaık içtim içim ısındımumudihaba cnm okudum senin adina gonderdim Allah kabul etsin insallah yarin hersey yolunda gider...
pasam cnm rabbim sifa versin...
mavişime selam söyle deki 5 kilos kaldı marta bebeg vesile olcekHic boyle seyler dusunme, olumlu dusun cnm, stres sekerde olumsuz etkilidir biliyorsun.
Allah sana hayirlisi ile evladini nasp eder insallahhh!!!!
Persembe gunu gorecegiz mavisi ne yapiyor ne ediyor bakalim :))))
Bİ KAÇ HAFTADIR SİZİ TAKİP EDEMİYORUM....4.GEBELİĞİM SONLANALI BUGÜN TAM 1 AY OLDU...DOKTORUM PROGRAMINA AYTUĞ KOLANKAYA HOCAYA ZAHİDE YETİŞ HANIMA KANAL DYE BUNCA ZAMAN 7 YILDIR YAŞADIĞIM PROBLEMLERİMİ UZUN BİR MAİLDE ANLATTIM GÖNDERDİMDİ...MAİLİ,ME CEVAP GELDİ...DOKTORUM PROGRAMINI TELLE ARAMIŞTIM AYRİYETTEN ODA DÜŞTÜ KONUŞTUM KARŞIDAKİ BAYANLA KAYDIMI ALDI...VEE EN ÖNEMLİSİ AYTUĞ KOLANKAYA HOCAMIN ASİSTANI ARADI DÜN BENİ TAM 1 SAAT KONUŞTUK....MAİLİMDEN ÇOK ETKİLENDİKLERİNİ RİSKLİ GEBELİK KONUSU ELE ALINDIĞINDA BENİ KONUK EDECEKLERİNİ--SAĞLIKLI ÇOCUK KUCAĞINIZA ALANA KADAR-KONAKLAMA DAHİL KANAL D'NİN TÜM MASRAFLARINIZI ÜSTLENECEĞİNİ FELAN SÖYLEDİ..BENİ HERZAMAN ARAYABİLİRSİNİZ DEDİ....ŞUANKİ DURUMUMU SORDU FELAN... TESTLERDEN DAHGA ÖNCE NE YAPTIRIP YAPTIRMADIKLARIMI SORDU....BEBEKLER PATOLOJİYE GİTTİMİ DEDİ..AMA HİÇ BİR BEEBK GİTMEDİ Kİ..İŞTE BU SORU KAFAMI KARIŞTIRDI...NEDEN PATOLOJİYE GÖNDERMEDİ BU ÖZEL HASTANEDEKİ DOKTORLAR YAAA....neyse velakin öyle paylaşmak istedim....İNŞALLAH İYİ OLUR BENİM İÇİN...BU ARALAR ÜST ÜSTE GÜZEL HABERLER ALIYORUM....HAYIRLISI İNŞALLAH....
dua eden arkadaşlara çok teşekkürler ediyorum
son anda dr da benim gibi deli hadi iki transfer yapalım dedi ve yapıldı
şimdi bekleyeceğiz sonucu
RABBİM en güzelini yamıştır hakkımıza
canım ben o adamın sitesine yazmıştım ban dönmedi senin şansın işterabbim herşeyin hayırlısını versin canım elimizden birşey gelmiyor keşke arda beye bir kere görünsen haber ver çıkarsan seyrederiz belkim teldende baglanırız
sahbamus cnm hakkinda herseyin hayirlisin
bundan sonra da hep guzel haberler alirsin insallah cnm
Canım güzel haberler Alman ne güzel. Rabbim yolunu hep açık etsin. Bazıları çok kolay anne oluyor. Bizler gibi bazılarıda birçok badire çaba ve acı atlattıktan sonra anne oluyoruz. Rabbim tez zamanda yavrunu kucagına almayıda nasip edecek. Ve hayırlı evlat olarak yetişmelerini nasip edecek. Allah'a emanet ol.
Ara ara oluyor,sabah 6 da wc ye kalktıydım oldu ama sonra dalmışım geçti çok şükür,tansiyonum normal canım çarpıntı oldu mu hemen ölçüyoruz sadece nabız yüksek çıkıyorcanım kalbini ferah tt rabbimin bildigi birşey var bize yoksa neden acı çektirsin degilmi kardeşimbiz seçilmiş anneleriz ben hep aglamaya başladıgımda paşa aglama sen seçilmiş annesin her kla nasip olmaz dedim azda olsa acım diniyor dün arkadaşa gittik bebegi 26 haftalıkken erke dogum oldu 8 gün yaşadı dediki sütlerimi hep sagdım ama bir damlasını bile ememedi deid sonra filim kopt bizde agladık durdk arkadaş yapma hilal bak bebegin kucagında desede evlat işte ben bile sen bile herkez bile dogm bile etsek hep dicez ölen bebeklerim için acaba senin gibi güzellermiydi yavrum
aferim b yolda herşey var bebem eşine havuç suyu keçi boynz içir işe yarıyor haberin olsn biz bbek düşünürken eşim önde ben arkada hadi canım bir kaşık bak havç suyunu iç bitmemiş adam bıkmıştı şekil agda göründügü gibi bu moddaydı:84::84:çocuk gibi azarladım hadi biticek o kaşık o bardak yemin olsn diyorum geçen canım keçi boynz pekmezi alalım bebeg vesile olunca vallahi al atarım çöpe dedi bu ney ya dedi ama ben azimliyim dut pekmezide alıcem keçi boynzda nasıl olsa yatarken süte başladım her gece içicek dt yerine keçi boynzu koyarım olur biter aman diyim kızlar aramızda kalsın dyarsa ezanımı okur vallahi havuç suyunuda meyvenin içine katarım anlamaz çok kötü biri degilim allah için söyleyin degilmi
allah razı olsun canım işşallah bgün sabah erken kalktım eşim kahvaltı hazırladı yedik içtik o gitti gene azdı benim pabnik atak allahım evi zor topladım sag olsn alt kattaki tarhana çorbası getirmiş sıcaık içtim içim ısındıyarınada hastane işimiz var nasıl olcekse bakıcez artık
mavişime selam söyle deki 5 kilos kaldı marta bebeg vesile olcek
işşallah seni özledi deallah var baba insan ya dünkü arkadaşta onn hastasıydı çok acile gittik gece dedi ne zaman arasam geri döndü dedi gece yarıları bile kalkıp hastaneye geliyormş ardacık dogm ettirdi demiş senden krtlyorm çok şükür demiş hilale
canım ben o adamın sitesine yazmıştım ban dönmedi senin şansın işterabbim herşeyin hayırlısını versin canım elimizden birşey gelmiyor keşke arda beye bir kere görünsen haber ver çıkarsan seyrederiz belkim teldende baglanırız
kızlar ben çok fena üşütmüşüm grip olmuşum:2::2::2:hapşuurup duruyorum :2::2::2:rabbim şifa versin ne diyeyim sizlerde ne var ne yok kimse yokmi duıyaydın alta görüyom bebem seniçarpıntın gene varmı kız bgün çarpıntı birde tansiyondan olyormş biraz araştırma yaptım ve kan slandırıcı kllanıyorsanda kan slandırıcı kllananlar zencefil tüketmesinler deniyor çarpıntı yapıyormş biline
valla paşam benim problemlerim çok fazla ondan heralde...bana dediki bu kadar problemli gebelik geçirip hikayesi olan ilk defa sizi gördük...aslında benden beterleri var ama...bende hayret ettim böyle demesine...bekleyip görecez bakalım ...
arda beye görünmeyi bende isterim...şuan hala adet olmadım..bi düzene gireyim iyice 1-2 ay sonra bakıcam inşallah...YALNIZ BANA SORARSAN BEN KARINDAN YARDIRIP LAPAROSKOPİ İLE FELAN O ŞEKİL DİKİŞ FELAN ATTIRMaK İSTEMİYORUM ASLINDA....BENİM MANTIĞIM SON Bİ KEZ HİSTERESKOPİ OLMAK VE DAHA SONRA HAMİLE KALIP AYNEN Bİ KEZ DAHA ALTTAN DİKİŞ ATTIRMAKTAN YANAYIM..3.AYDAN SONRA DA 6 AY YATMA TARAFTARIYIM..HER NEKADAR doktorlar YATMAYLA ALAKASI YOK DESEDE...BUNDA YATSAYDIM BELKİ BÖYLE BİŞEY YAŞAMAZDIM..YATINCA AŞAĞI DÜŞMEZ BEBEĞİN KESESİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...HİÇ YATMADIM ...YATARSAM BELKİ BAŞARABİLİRİM....BİLEMİYORUM....İSTERSEN HİÇ BİRŞEY YAPTIRMA, ÖLDÜRMEYEN ALLAH ÖLDÜRMEZ, O BEBEĞİN YİYECEK EKMEĞİ VARSA BU DÜNYADA DÜŞMEZ ÖYLE DEĞİL Mİ..
gurbetci ve metal teşekkürler dilekleriniz için...
Ara ara oluyor,sabah 6 da wc ye kalktıydım oldu ama sonra dalmışım geçti çok şükür,tansiyonum normal canım çarpıntı oldu mu hemen ölçüyoruz sadece nabız yüksek çıkıyor
Öyle bitki çayı falan içmiyorum kullanmıyorum gebelikten beri,bi iki kere kuşburnu içtim o kadar,artık yatmıyorum oturur pozisyonda duruyorum böyle daha iyi geliyor
Sabah 9 dan beri açım ben de şekerim yeni düştü,endomrincimi arafım açmadı,facebookta tip1 diyabetli anneler diye bi grup var oradaki tecrübelilere sordum,bixim de hep böyleydi düşmüyordu şekerimiz diyorlar,Allahım yavrumu da beni de korusun,ray derken başka şeyden zarar görmeyelim,şimdi çok şükür biraz yemek yiycem midem kendi kendini sindirecek yoksam
Canım sağolasın senin böyle yazman yetercanım tavk syna çorba iç derim birebir tarhana içsen dicem içinde beyaz n var gene sen bilirisn ah yanımda degilsinki sana yapıyım içiriyimtarçını denedinmi merak ettim :44::44:rahmetli babam her yemege katardı tarcın derdim bana miden nasılalıyor ne yapayım kızım şekerin düşüyor ozaman derdi ordan biliyorm
Geçmiş olsun canım,şimdi ananesi şıp diye iyileştirir onu,anaya babaya naz yapıyorlar ama dedeye ananeye yapmıyorlar bi de malum tecrübe,annenin gelecek olması çok iyi olmuş,sen de doğuma kadar biraz dinlenirsinHadi bakalim, insallah hakkinizda hayirlisi olur
Ben sabahtan beri kasik agrisi ile ugrasiyorum kizlar,
Karnim iyice dustu sanki, cok yoruliyorum artik coooookkk
Annem bugun 7 gibi gelecek kismetse
Dun oglan sabaha karsi uyandi kulagim agriyor diye agladi 1 saat, surup icirdim yutmadi , her yer surup oldu, hastalik kukaga vurdu simdi de, ne gecmez dertmis,
Gene de Allahim dermansiz dert vermesin
çok saol cnmHadi bakalim, insallah hakkinizda hayirlisi olur
Ben sabahtan beri kasik agrisi ile ugrasiyorum kizlar,
Karnim iyice dustu sanki, cok yoruliyorum artik coooookkk
Annem bugun 7 gibi gelecek kismetse
Dun oglan sabaha karsi uyandi kulagim agriyor diye agladi 1 saat, surup icirdim yutmadi , her yer surup oldu, hastalik kukaga vurdu simdi de, ne gecmez dertmis,
Gene de Allahim dermansiz dert vermesin
Geçmiş olsun canım,şimdi ananesi şıp diye iyileştirir onu,anaya babaya naz yapıyorlar ama dedeye ananeye yapmıyorlar bi de malum tecrübe,annenin gelecek olması çok iyi olmuş,sen de doğuma kadar biraz dinlenirsin
Canım sağolasın senin böyle yazman yetertarçın vr bilimum şeker düşürüyor denen herşeyi gebe değilken çok denemişliğim var maalesef etkisini görmedim,hatta en son altın çilek aldırmıştım eşime ama o da bi işe yaramadı,şimdi doktorum geri döndü,normal dedi bu yükselişler yarın ara polikliniği de şeketlerini ve verdiğin insülinlerti yazdır bana dedi belki başka düzrnleme yaparız dedi
Ben şekerim yüksrlince bol bol su içiyorum,o biraz işe yarıyor
varya hızır gibi yetişti sanki annem
bugun o kadar kötüyüm ki anlatamam,
sanki bütün gücümü biri cekti bitirdi ( o biri benim minik fıstıgım olablir mi ki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?