- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.821
ah canım benim sende haklısın demicem hiç kusura bakmakendinide suçlama öle allahtan herşey biz inannçlı insanlarız bebem benim kadar kimse dikkaty etmedi brda yalansa sor burdaki herkeze ben kızımda yataga mahküm yaşadım elimde olsa yatarak işicektim afedersin insanın etleri acırmı ya benim acıdı neden aman 2 bebegimde yatmadım iş yaptım ne yapıyım kimse kapımı açmadı kendi kız kardeşim bile kocasını oglnu öne sürdü paşa gelemiyorm vs eşime dedim ben hamil ekaldım kimseye gebe kalamam kimse bana baksın diyede kalmadım abnlamı bir kre çagırdım evime oda dedim abla karnım çok aç ne olr gelsen yapsan evi toplasan vs oda şey görümcem kaynanam fgelicek dedi kestirip attı nemi oldu bak sana anlatıyım kızımı kaybettim agzaıma geleni saydım ben sana afedersin köpek gibi geldim eşim kızdıgı halde karşıma aldım adamı sen karışma o benim ablam dedim herseferinde ne zaman ömürde kazık yedim artık oda bitti geçen aradı oglanı doktora götürücekmiş sende gelsen aynen ş ksra bakma gelemem sen benim kötü günümde yanımda olmadınki ben neden geliyim dedim düşün kızı dogurdm 2 gün yattım hastanede aradı abla gel dedim çocgu kimseye bırakamam dedi hay dedim senin çocuguna görümcesi ameliyat old ona gitti neden anlattıogımı bilmiyom aklıma geldi lafı baglıyayım bebem ksura bakma kafanı şişirdim anlıcagın doktor dogr dedi arda bey bana cam kapı sil demiyorm ama evde yemek küçük işlerini yapsan birşey olmaz sende pırtılaşma var zaten gezmen lazım vucd hareket etsin dedi kızımda yataga çalışdım etlerim acıdı yeminle bagıra bagıora kalktıgımı biliyorm yataktan eşim az ovmadı belden aşasını bacaklarımı canım etlerim acıyor dedikçe geldi ovd sabret canım dedi teselli etti len sıpa dedim sen hayırlısıyla zamanında dog dedim bak ben sana neler yapıyorum yapamadım hiç birşery oda cennete uçup gitti anlıcaım adam gibi bir doktora git sonra yaptırmadıgın testler varsa yaptır sonra bebge vesile ol derim ben kardeşim ben bebeg vesile bile olsan tırsıyorm arda bey gzüel şeyler söyledi ama ya gene giderse diye kendimi alamıyorum gözüm bir kere korkmuş eger bebegim dogarsa çok şanslı bir bebek olucek sizler gibi iyi kalpli tezyzeleri var dün bebek görmeye gittimya arkadaşım dediki paşa bak çekinme maddi manevi ne gerekirse dedi yanındayım sen benim arkadaşım degil kardeşimsin bunu unutma dedi biz kardeşiz dedi ay ne hoşma gitti öle dedi diye söz verdi saglıklı dogur bebek kapıs süsslerinden ttta sepetine kadar alıcekmiş bebek şekerlerine kadar daha ne istersen dedi söylemen yeterkli dedi kötü günümde yanımda oldn dedi maddi veremsemde manevi destek verdim ben sizlerle gzüel sizlerle aglarım sizde öylesiniz biliyorm elin düşündügü gibi akrabalarım düşünmüyor beni yazıkki ne yazık rahmetli babamın traktörü var annem satıcakmış onu 5 hisseye bölünücek 3 kız bir erkek kardeş ve annem düşün bgün ablam dediki annem traktörü satım senin hissen erkek kardeşimin hissesi ve kendi hissemi bebek için ayırıcakmış annem 2 kız kardeşimde haklarını alıcaklarmış şimdi sana soryorm sen olsan ne yarasın neymiş borçları varmış para lazımmış erkek kardeşimin düşündügü gibi kız kardeşlerim düşünmüyor malesef allahım kimin kalbinde ne varsa on nasip etsin ne diyeyim ben 2 kız kardeşime bir erkek kardeşimin çockalrına annelik yaptım bana yapan olmadı hamile kalıyım erkek kardeşim karısıını yollcakmış bana evlerine götürücekler brda bırakmıcaklar canıms trese girmeiyim diye bebegi dogrsn dedi erkek kardeşim evine geçersin dedi evde olmayınca stresde girmem iyide olr bir yandan öle yapasım var bir yandandan kimseyi istenmiyorm kendi işimi kendim yaparım diyorm bakalım ne olcek:44::44:kafam karışık anlıcagın
sen sen ol yatsaydım dr deme canım en güzel örnek benim yemekelri bile yatarak yedim camdam bile akmadım rahimin dikildi hiç otrmadım popomn üstüne yatsamda dur deme drmayınca drmyor ah ben neler yaptım ama olmadı
peki paşam sen kaç aylıkken kaybettin bebeği yatarak...ve şuan kaçINCI gebeliğin ve kaç aylık hamilesin...yatmıyosun anlaşılan...arda beye gidiyorsun sanırım...yaşayan çocuğun varmı hiç..